Kuřačky.cz - svět kuřaček cigaret, přitažlivosti a půvabu

odkazy na zahraniční i české stránky související s kuřačkami

Mladá krásná slečna s cigaretou je

ještě mnohem víc sexy než kdyby nekouřila
16
89%
její cigarety si nevšímám, je mi to jedno, pohled na ní se nezmění
2
11%
líbí se mi, ale cigareta mě vadí, ruší, odpuzuje
0
Žádná hlasování
díky cigaretě je mi odporná i ta mladá krásná slečna
0
Žádná hlasování
 
Celkem hlasů : 18

česká diskuse o kouření na libimseti

Příspěvekod muryru » pondělí 2. 4. 2007 12:24

Objevil jsem diskusi o kouření na libimseti.cz. Pobavilo mě, že vznikla patrně díky tomu, že její autor objevil mojí diskusi na pauze.cz

http://diskuze.libimseti.cz/?a=d&x_a=tv&t_id=108559&SID

Svou anketu jsem vložil pro zasmání. Kdyby v ní hlasovali týpci ze zmiňované diskuse, asi by 2,3 a hlavně 4 možnost byly zastoupeny v hojném počtu :))))
Opravdu ta diskuse je poučná, pokusím se z ní něco citovat :


Co mě zaujalo:
1.citace:
"Opravdu se mohu jen podivovat té nestoudné drzosti, s jakou si to svinstvo tady někdo dovolí obhajovat a neustále znova znova tu zakládá další a další diskuze o tomto svinstvu!!!"

A mě zase rozčiluje drzost lidí podobného typu, kteří neváhají, mají-li tu moc, zničit mnohahodinovou práci lidí, kteří "kuřačkami" žijí a vytvářejí spíše nečetné stránky tohoto zaměření. Žádám o toleranci - každému se líbí něco jiného a je to jeho věc. Tito lidé netuší, že žena s cigaretou je pro nás to nejvíc, co nás vzrušuje, po čem šílíme.... Nejde nám o to prezentovat a obhajovat nějaké svinstvo, jen ventilujeme naše přirozené sexuální touhy a postřehy, nic víc, nic míň.

2.citace:
"Jenom debilek tu pořád zakládá tytéž diskuze dokola a pořád dokola se ptá na totéž... Umíš se bavit i o něčem jiném než o tom sajrajtu"

Každý máme tu svojí 13.komnatu a jen debílek to nechápe.


3.citace
"Holky by kouřit neměly.To jim nesluší"

Nemůže být myšleno vážně. Bohužel asi jo :(( Typický názor dnešního teenagera, přičemž v té generaci kouří skoro všichni - kluci i holky. Hoši, nemáte asi moc na výběr, co, když kuřačky jsou hnus :))) Dobře vám tak.

Citace 4
"kouření cigaret a sexy? ha jsem se zasmála ... je to pěkně nechutný "

Bohužel ani dívky si neuvědomují své přednosti a čím můžou na chlapy zapůsobit. Teda některé.... Nevím tedy, proč začínají kouřit - aby byly nechutné?? Nebere mi to hlava...


Dál už nemám sílu vybírat. Přijde mi jako kdyby tam diskutovala parta mimozemšťanů, lidí úplně jiných než jsem já - je mi z nich smutno. A ještě smutněji, že ti odpůrci "sexy" kuřaček stejně v drtivé většině kouří, ale nejen cigarety, ale i nelegální kuřivo (tráva ap.) Jasně že kouření škodí. Jenže škodí i splodiny z automobilů,továren, nadměrné telefonování mobilem i sezení u PC, konzumace alkoholu, drog, ale i sladkostí, sedavý způsob života, při nechráněném styku hrozí AIDS..... Jeden by se musel zbláznit.
muryru
administrátor
 
Příspěvky: 2690
Obrázky: 50728
Pohlaví: Muž
Registrován: 23. 3. 2007

Příspěvekod antaric » středa 4. 4. 2007 20:21

Přes 300 příspěvků bylo nad moje síly pročítat, přesto jsem si kus přečetl, máš pravdu, je to tak, jak píšeš. Libimseti je spíš pubertální líheň, většina registrovaných spadá do věku náctiletých, už dřívější pozorování. Nakonec jsem tam napsal svůj příspěvek, i když diskuze je svou aktivitou asi už za zenitem. Snad to otupí ty pobouřence a snad dá možnost a příležitost těm, kterým by se to mohlo líbit... Ať už muži nebo ženy...
antaric
administrátor
 
Příspěvky: 2993
Obrázky: 48205
Pohlaví: Muž
Registrován: 24. 3. 2007
Bydliště: Praha
Kouření: pravidelně
Počet denně: 10
Značky: Marlboro Gold

Příspěvekod muryru » středa 4. 4. 2007 20:37

s těmi teenagery - je to důkaz toho, co pozoruju už delší dobu: že právě tato generace má daleko radikálnější odpor ke kouření dívek, že se jim to nelíbí (přitom kouří přinejmenším stejně jako naše generace, ne-li víc). Neříkám že z naší a starší generace na tom velké procento ujíždělo tak jako my, ale rozhodně proti tomu nic neměli a spíše se jim to líbilo než ne. Aspoň zcela jistě většímu procentu, řekl bych.
Jinak diskuse už je za zenitem - objevil jsem i jiné podobné, s podobnými názory. Přispívat tam snad ani nemá smysl.
muryru
administrátor
 
Příspěvky: 2690
Obrázky: 50728
Pohlaví: Muž
Registrován: 23. 3. 2007

Příspěvekod antaric » středa 4. 4. 2007 20:59

Spíš bych řekl, že dnes je spíš možnost ty názory ventilovat jinak, než dřív - internet je velká globální svoboda, to tu dřív nebylo. Navíc ve své podstatě anonymní = každý si může říkat co chce. Výhoda i nevýhoda současně.
Na diskuze asi přispívat smysl nemá, snad jen jedině zopakovat to, co jsem už jednou napsal - copy&paste. Jen kvůli tomu, abychom dali možnost přístupu k tomuhle tématu i dalším, kterým by se to líbit mohlo. ale ještě to (v sobě) neobjevili.
Dnešní generace náctiletých podle mě kouří víc, podle statistik. Prý až polovina v téhle věkové kategorii. To je víc než kdy jindy v minulosti, určitě. často se i mluví o pandemii kouření, mezi mladými. Což jedni nevítají, pro nás to má ovšem příjemný důsledek :-)
antaric
administrátor
 
Příspěvky: 2993
Obrázky: 48205
Pohlaví: Muž
Registrován: 24. 3. 2007
Bydliště: Praha
Kouření: pravidelně
Počet denně: 10
Značky: Marlboro Gold

Zpět na Webové stránky

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník