Kuřačky.cz - svět kuřaček cigaret, přitažlivosti a půvabu

Kouříte rádi či neradi? Jaké značky cigaret? Co pro vás kouření znamená? Ať už jste kuřáci či nekuřáci, vítejte v diskuzi.

Re: Zaujimavost - Smoklin

Příspěvekod antaric » čtvrtek 19. 5. 2011 9:53

mrright: Upozorňuju vás, že pokud nemáte zájem o věcnou diskusi a hodláte dál pokračovat dál v tom, co jsem již napsal, s příštím takovým příspěvkem vás zabanuji pro porušení podmínek diskuzního fóra.
www.kuracky.cz - site administrator
antaric
administrátor
 
Příspěvky: 2993
Obrázky: 48205
Pohlaví: Muž
Registrován: 24. 3. 2007
Bydliště: Praha
Kouření: pravidelně
Počet denně: 10
Značky: Marlboro Gold

Re: Zaujimavost - Smoklin

Příspěvekod mrright » čtvrtek 19. 5. 2011 9:54

jupiiiii? uz sem zabanovanej?
mrright
uživatel
 
Příspěvky: 13
Pohlaví: Muž
Registrován: 16. 5. 2011

Re: Zaujimavost - Smoklin

Příspěvekod mrright » čtvrtek 19. 5. 2011 9:55

chlapci... musim rict.. jak tady tak pozoruji tu vasi vzajemnou servilni diskusi.. co vlastne znamena ten nazev kuracky?
jeste jsem to stihl? :-)
mrright
uživatel
 
Příspěvky: 13
Pohlaví: Muž
Registrován: 16. 5. 2011

Re: Zaujimavost - Smoklin

Příspěvekod antaric » čtvrtek 19. 5. 2011 10:06

mrright: Ne, už jste to nestihnul. Ban za primitivnost. Exhibicionismu tohoto typu nemíníme dávat prostor.
www.kuracky.cz - site administrator
antaric
administrátor
 
Příspěvky: 2993
Obrázky: 48205
Pohlaví: Muž
Registrován: 24. 3. 2007
Bydliště: Praha
Kouření: pravidelně
Počet denně: 10
Značky: Marlboro Gold

Re: Zaujimavost - Smoklin

Příspěvekod Katmar » čtvrtek 19. 5. 2011 17:29

Ahojte chlapi, to je teda diskuze - antaric se nám nějak rozohnil...
Mám několik poznámek:
- Pravděpodobně autor nebo spoluautor loga Smoklin popisuje podmíky vzniku loga jako "tristní" což bych v reklamní praxi přeložil něco jako "něco tam střihnem, zákazník si to stějně předělá po svým", což asi také doprovázené tlakem na cenu znamená, že si autor rozhodně nebude dělat rozsáhlé rešerše, kdo že to v branži používá v logu podobné/stejné písmo. Vememe-li v úvahu zatím skutečně reálně málo známé stránky projektu kuracky.cz, opravdu bych autorovi nějaké parazitování nepodsouval - co by tím získal?
- Dále mám skutečně pocit, že díky diskuzi v tomto vlákně přispěje Smoklin spíše k propagaci serveru kuracky.cz než obráceně...
- Za další - Osobně považuji Smoklin spíše za našeho spojence - pravděpodobně bude mnoho lidí, kteří, místo aby přestali kouřit, nebo své kouření omezili, budou svoji neřest kompenzovat Smoklinem a zůstanou kuřáky, což nám nevadí :-) Ze stejného důvodu to podle mne mažou z různých protikuřáckých serverů - nedej bože, aby se zjistilo, že nějaký prostředek umí kompenzovat zdravotní rizika kouření - proti čemu by pak protestovali! :-)
- Přínos Smoklinu ze zdravotního hlediska - no to je těžko hodnotit. Zaprvé samotná zdravotní rizika kouření jsou velmi sporná a následně hodnotit jaké "zlepšení" přinese nějaký bylinný přípravek je už opravdu podle mě mimo možnost reálného měření. Myslím, že pozitivní je "hlavně pocit", že dělám něco pro své zdraví - mnohdy důležitější než samotný reálný význam přípravku.
- Co se týká samotného účinku, dle složení lze usuzovat, že má skutečně podobné účinky jako zelený čaj + vitamíny. Pro toho, kdo se nechce babrat s čajem a zeleninou je podle mě Smoklin "snadné řešení" za odpovídající cenu. Dostatek vitamínů a antioxidantů ještě nikomu neublížil a pokud to aspoň trochu pomůže, tak to za ty prachy stojí...
Katmar
šedá eminence
 
Příspěvky: 439
Obrázky: 519
Pohlaví: Muž
Registrován: 15. 1. 2009
Bydliště: Mníšek pod Brdy
Kouření: ne
Počet denně: 0

Re: Zaujimavost - Smoklin

Příspěvekod MrDahl v0.1 » čtvrtek 19. 5. 2011 20:25

Proboha! Jen zadne souhlasne prispevky! Nechcete prece panum ... mladym panum... adminum zpusobit dalsi paranoicky zachvat. Nerad bych aby podlehli ukvele myslence ze jsem si ja.. pripadne vyrobce Smoklinu... zangazoval nejake "agenty".

A hlavne.. neberte jim nepritele. Mam pocit ze tahle nase particka "it crews" se proste potrebuje vymezovat. Fuj ti zly.. zly.. osklivi nekuraci! Oni teda nekuraci v CR maji kuraky vesmes na haku. No a ted kdyz si kluci nalezli noveho nepritele... tak vy jim to kazite. To se nedela! Trosku mi to pripomina chovani nekterych mensin... treba nektrerych homosexualu.. kterym take vadi nejvic to.. kdyz okoli vubec nevadi.. :-)

nakonec mi to neda.. musim se jeste vratit k tvorbe loga. Ano.. obecne je prace kolem grafiky poslednich par let tristni zalezitosti. Musim ale rict ze tohle byla po dobrych 20ti letech velmi prijemna spoluprace. A pisu to tady s vedomim ze sem nikdo od "nich" nezavita. Nemam potrebu nekomu podkurovat... ackoliv podkurovat na kurackach je obzvlast vhodne :-)

no.. a nini cekam na dalsi.. dnes jiz treti virtualni vrazdu. sbohem.. :-)
MrDahl v0.1
nováček
 
Příspěvky: 2
Pohlaví: nespecifikováno
Registrován: 19. 5. 2011

Re: Zaujimavost - Smoklin

Příspěvekod muryru » čtvrtek 19. 5. 2011 20:32

MrDahl v0.1 píše:Proboha! Jen zadne souhlasne prispevky! Nechcete prece panum ... mladym panum... adminum zpusobit dalsi paranoicky zachvat. Nerad bych aby podlehli ukvele myslence ze jsem si ja.. pripadne vyrobce Smoklinu... zangazoval nejake "agenty".


Milý mrrighte, toho se nemusíte obávat, Katmara my přece moc dobře, navíc osobně známe, a má v našem týmu okolo stránek poměrně zásadní postavení - byste se divil :D :D
www.kuracky.cz - site administrator
muryru
administrátor
 
Příspěvky: 2690
Obrázky: 50728
Pohlaví: Muž
Registrován: 23. 3. 2007

Re: Zaujimavost - Smoklin

Příspěvekod muryru » čtvrtek 19. 5. 2011 20:40

MrDahl v0.1 píše: No a ted kdyz si kluci nalezli noveho nepritele...


My jsme někoho hledali? My se chceme vymezovat?, my chceme jít do střetu názorů? Vy jste si nás nalezl
sám, reagoval jste na antaricův příspěvek, antaric vám řekl svůj názor a potom už je to celé tak trochu groteska. Díky provokacím z vaší strany
(mě třeba byla celá diskuse celkem lhostejná, nemám rád spory) vám dal antaric ban, čímž to pro nás
skončilo...vy pokračujete dál, vy hledáte nepřítele, nevím proč :-) asi je to jakási podivná zábava.
www.kuracky.cz - site administrator
muryru
administrátor
 
Příspěvky: 2690
Obrázky: 50728
Pohlaví: Muž
Registrován: 23. 3. 2007

Re: Zaujimavost - Smoklin

Příspěvekod muryru » čtvrtek 19. 5. 2011 20:46

MrDahl v0.1 píše:a nini cekam na dalsi.. dnes jiz treti virtualni vrazdu. sbohem.. :-)


Možná by bylo lépe místo zakládaní nových nicků se doučovat v českém pravopise ;) Obvykle toto neřeším,
ale vy si zasloužíte. Leda by vás omlouvalo, že jste očarován půvaby naší účastnice Miss Kuřačka 2010 Niny :D :D
www.kuracky.cz - site administrator
muryru
administrátor
 
Příspěvky: 2690
Obrázky: 50728
Pohlaví: Muž
Registrován: 23. 3. 2007

Re: Zaujimavost - Smoklin

Příspěvekod MrDahl v0.1 » čtvrtek 19. 5. 2011 21:07

to je jedna moralni prohra za druhou. tady to vazne nema smysl.. :-)

rychly banovani... kritika pravopisu.. kterej teda vazne na forech neresim... fakt vtipny

samozrejme ze chci jit do stretu nazoru. kdyz vidim tak ulitlej prizpevek jako ten o zneuziti fontu stranek kuracky.. no tak to mi vazne neda. ale ja jeho autorovi odpoustim. taky uz toho webu obcas chlastam.
ackoliv stacilo napsat.. "jo.. trosku sem si zaprehanel" a byl klid. ale kdyz se nekdo do tech sragor zacne zahrabavat...

ja teda jako chapu.. ze nejste na zadny spory zvykly. pekne si tady pochlebujete.. placate se po ramenou.. no proc ne. kdyz vas to bavi. me teda zas bavi prudit. ale nebojte.. tady to nevydrzim dlouho. vlastne uz me to prestalo bavit.. ale budu vas sledovat. bavite me kluci.. :-) teda on si jako pan an..neco mysli ze se ve skutenosti nebavim.. ale ja si pobavenej pripadam

a nebanujte me.. to bych se musel vratit.. /ano.. obsedantne kompulzivni porucha an... / :-)
MrDahl v0.1
nováček
 
Příspěvky: 2
Pohlaví: nespecifikováno
Registrován: 19. 5. 2011

Re: Zaujimavost - Smoklin

Příspěvekod Dara » čtvrtek 19. 5. 2011 22:10

Už nejaký čas mám pocit,že existuje značná skupina ľudí,čo sa chodí na internet len odventilovať formou hádok,výsmechu alebo niečoho podobného. Smutné,že už to dorazilo aj na takéto kľudné komorné fórum :(
Dara
VIP+ uživatel
 
Příspěvky: 715
Obrázky: 110
Pohlaví: Žena
Registrován: 14. 7. 2010
Kouření: pravidelně
Počet denně: 20
Značky: Virginia Slims, Karelia Slims Classic

Re: Zaujimavost - Smoklin

Příspěvekod antaric » čtvrtek 19. 5. 2011 23:00

Katmar píše:- Za další - Osobně považuji Smoklin spíše za našeho spojence - pravděpodobně bude mnoho lidí, kteří, místo aby přestali kouřit, nebo své kouření omezili, budou svoji neřest kompenzovat Smoklinem a zůstanou kuřáky, což nám nevadí :-) Ze stejného důvodu to podle mne mažou z různých protikuřáckých serverů - nedej bože, aby se zjistilo, že nějaký prostředek umí kompenzovat zdravotní rizika kouření - proti čemu by pak protestovali! :-)

Rozumím, chápu, zní to logicky. Nicméně na onom serveru (v rámci korektnosti a úplnosti informací - jde o kurakovaplice tečka cz) bylo skutečně na dotaz čtenářky vyjádření odborníka, že Smoklin neobsahuje nic výjimečného, jen věci, které lze najít jinde a v jiných věcech, a celkově vyzněla odpověď tak, že Smoklin je zbytečné kupovat. Velmi mě mrzí, že jsem si tuto stránku neuložil, abych měl pro vás hmatatelný důkaz. Bohužel ani archiv google nevydal původní podobu příspěvku. Nahradily je dvě jiné odpovědi, které jsou daleko pozitivnější a navíc spolu s odkazem přímo směřují na stránky Smoklinu. Navíc kurakoveplici vévodí od té doby statický banner propagující Smoklin (sami si můžete ověřit). Zdá se mi pravděpodobný scénář, kdy tento protikuřácký server stáhnul původní kritický příspěvek výměnou za peníze z reklamy. Toto mě pak později vedlo k emotivní reakci ohledně fontu, kdy mi přišlo velmi zvláštní, že dva projekty spojené s kouřením používají stejný (a poměrně vzácný) typ vzhledu písma. Nakonec jsem v rámci této diskuze poděkoval za vysvětlení, že za tím opravdu nebyl záměrný úmysl, žádná rešerše a že má reakce byla v souladu s předchozím poznáním skutečně emotivní.
www.kuracky.cz - site administrator
antaric
administrátor
 
Příspěvky: 2993
Obrázky: 48205
Pohlaví: Muž
Registrován: 24. 3. 2007
Bydliště: Praha
Kouření: pravidelně
Počet denně: 10
Značky: Marlboro Gold

Re: Zaujimavost - Smoklin

Příspěvekod antaric » čtvrtek 19. 5. 2011 23:11

Dara píše:Už nejaký čas mám pocit,že existuje značná skupina ľudí,čo sa chodí na internet len odventilovať formou hádok,výsmechu alebo niečoho podobného. Smutné,že už to dorazilo aj na takéto kľudné komorné fórum :(

Pozoruju to také, na jiných serverech. Velmi často se takový exhibicionismus až onanie projevuje pod články zpravodajských serverů. Provozovatelé řeší, jak s tím nakládat, v rámci kvalitnosti diskuze.

Pokud bys znala více některé české internetové diskuze - existuje fenomén uživatele "osobně". Všude ho nakonec banovali, vracel se různě zpět. Dlouho ho nechávali být ještě na jednom diskuzním fóru (mBank), tam jsem ho znal nejvíc, nakonec i nedávno došla trpělivost i jeho adminovi. Takoví lidé jsou si nebezpeční i sami sobě, protože u "osobně" se třeba proflákla v rámci silné averze i jeho pravá identita. Ačkoli si myslí, že anonymita internetu jim umožňuje vyjadřování, kterého by se v reálném životě sotva dopouštěli.
www.kuracky.cz - site administrator
antaric
administrátor
 
Příspěvky: 2993
Obrázky: 48205
Pohlaví: Muž
Registrován: 24. 3. 2007
Bydliště: Praha
Kouření: pravidelně
Počet denně: 10
Značky: Marlboro Gold

Předchozí

Zpět na Diskuze o kouření a cigaretách

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron