Kuřačky.cz - svět kuřaček cigaret, přitažlivosti a půvabu

Zprávy a dotazy od administrátorů muryru a antaric, ke změnám a provozu stránek.
Informace pro uživatele, i pro nově registrující se, řešení problémů, tipy, rady, doporučení.

Hlasování v anketách = způsob, jak se vyjádřit

Příspěvekod antaric » středa 14. 5. 2008 9:40

Tímto příspěvkem bych chtěl apelovat na mnohé z vás, kteří se na stránky a do fóra pravidelně přihlašujete, prohlížíte příspěvky a fotografie, nicméně se jinak navenek neprojevujete.

Hlasování v jednotlivých anketách (kterých je již za dobu existence fóra více než 110 a další průběžně přibývají) je způsobem, jak se můžete jednoduše vyjádřit k jednotlivým kuřačkám či otázkám konkrétnějšího nebo obecnějšího charakteru. Jde o jednoduchou časově nenáročnou záležitost, kdy v úvodu vlákna, kde je hlasování uvedeno, vyberete volbu, která je vám nejbližší a dáte odeslat hlas. Poté se vám zobrazí aktuální statistika hlasování, která již obsahuje vaši volbu, spolu s ostatními uživateli. Tato statistika může být nakonec i pro vás samotné zajímavá.

Záleží samozřejmě na vás, jestli se chcete anket účastnit nebo ne. Nicméně je to nejjednodušší cesta, jak se projevit, dát najevo vztah i ke stránkám a k tématu. Čím aktivněji se hlasování účastníte, tím více to znamená odezvu a zpětnou vazbu pro nás administrátory i ostatní uživatele, je to vaše forma sounáležitosti a podpory existence stránek a fóra.
www.kuracky.cz - site administrator
antaric
administrátor
 
Příspěvky: 2993
Obrázky: 48205
Pohlaví: Muž
Registrován: 24. 3. 2007
Bydliště: Praha
Kouření: pravidelně
Počet denně: 10
Značky: Marlboro Gold

Zpět na Informace pro uživatele a nově registrující se

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků