Kuřačky.cz - svět kuřaček cigaret, přitažlivosti a půvabu

Diskuse o tom, jaké typy kuřaček máme nejradši

Ideální kuřačka

Příspěvekod Tato » pátek 23. 5. 2008 17:24

Jaká je dle Vás taková kuřačka ideál. Nemám na mysli pouze její vzhled, ale i povahu, sociální zařazení a pod. Ideální kuřačka nemusí být vzor potencionální partnerky, ale žena jejíž společnost Vám vylepší náladu.

Co se týče mne, ideální kuřačka je žena kolem čtyřicítky s pár kily navíc, spíše kratších vlasů. Pracuje jako úřednice, prodavačka, sestřička apod. Nejčastěji nosí střdně dlouhou sukni, decentně se líčí a od jara do podzimu chodí naboso. Je družná hovorná a přístupná k intelektuálním hovorům. Kouří kolem patnácti cigaret denně a těžce nese zákaz kouření na pracovišti a atobusové zastávce a proto nevynechá žádnou příležitost si zapálit. Preferuje levnější značky a nejraději kouří při kávě.
Tato
VIP uživatel
 
Příspěvky: 358
Pohlaví: Muž
Registrován: 3. 4. 2007
Kouření: pravidelně
Počet denně: 15
Značky: LD

Příspěvekod muryru » sobota 24. 5. 2008 14:07

Rozhodně mám takovéto ženy rád (nesmí však mít úplně krátké vlasy,to se mi nelíbí) a rád jsem v jejich společnosti a líbí se mi.
Je to jeden z typů, který mě zajímá...ne však jediný
muryru
administrátor
 
Příspěvky: 2690
Obrázky: 50728
Pohlaví: Muž
Registrován: 23. 3. 2007

Příspěvekod metrak » pátek 27. 6. 2008 15:32

To mě nejvíce vzrušuje žena kolem třicítky,velmi silná a vášnivá kuřačka silně závislá na nikotinu s delšími vlasy a štíhlou postavou.Měla by být menší postavy,mám rád také pihaté v obličeji a klidně i s brýlemi.Takový ten profesorský typ.
žena s cigaretou je pro mě maximální vzrušení....
metrak
uživatel
 
Příspěvky: 19
Pohlaví: Muž
Registrován: 20. 6. 2008
Bydliště: Praha 4
Kouření: pravidelně
Počet denně: 10

Příspěvekod antaric » pátek 27. 6. 2008 15:53

metrak: Zajimavé (a už jsme to s muryru konstatovali), že ještě nemáme mezi autorskými fotografiemi žádnou kuřačku s brýlemi. Osobně příliš brýle rád nemám (hlavně z osobních důvodů), nicméně pokud by byl zájem, muryru by nějakou s brýlemi zkusil oslovit a vyfotit. (Já osobně jsem se o to jednou pokusil i sám, ale nevyšlo to - dotyčná je i mezi námi registrovaná.)
www.kuracky.cz - site administrator
antaric
administrátor
 
Příspěvky: 2993
Obrázky: 48205
Pohlaví: Muž
Registrován: 24. 3. 2007
Bydliště: Praha
Kouření: pravidelně
Počet denně: 10
Značky: Marlboro Gold

Příspěvekod muryru » pátek 27. 6. 2008 16:05

Kuřačku s dioptrickými brýlemi jsem myslím, skutečně ještě nefotil - možná mi žádná nepřišla tak atraktivní, abych jí oslovil.
Jinak se přiznám, že pokud má kuřačka sluneční brýle apod., což je
velmi často, tak jí prosím, aby si tyto brýle odložila.
muryru
administrátor
 
Příspěvky: 2690
Obrázky: 50728
Pohlaví: Muž
Registrován: 23. 3. 2007

Příspěvekod JerryRose7 » pátek 9. 1. 2009 23:22

Všechny kuřačky jsou svým způsobem krásné, a proto je velice obtížné najít ideál. Pokaždé se mi líbí jiná fotografie nebo video, které sleduji. Rozhodně by však měla mít pěkně vypracovaný styl - připálí si, potáhne a vypustí bez pomoci rukou, inhaluje z pusy nosem, vypouští pusou i nosem zároveň a kouření si vychutnává, soustředí se na něj. Nedopalek zhasíná jen max. 3 mm u filtru, pokud se jedná o full flavor. U lights kouří až do konce. Tak by to podle mě mělo vypadat. :)
Kouření nám dává svobodu a potěšení.
Camel FTW
JerryRose7
aktivní uživatel
 
Příspěvky: 82
Pohlaví: Muž
Registrován: 8. 1. 2009

Můj Ideál

Příspěvekod Katmar » pondělí 19. 1. 2009 21:19

Drobná, štíhlá, jemná. Kouří cca 20 až 30 cigaret denně. Kouření je pro ní samozřejmost. Kouří s jistotou a grácií. Nepřerušuje svoji činnost kvůli chuti na cigaretu - kouří při jakékoliv činnosti. Kouří při líčení, při řízení, při sexu. Cigaretu nikdy neodkládá - drží ji v rukou nebo v ústech. Kvůli kouření nepřerušuje práci - když píše na počítači, drží cigaretu v ústech. Šéf na ní oceňuje, že kvůli kouření neodbíhá. Je dobrá v tom co dělá proto se o práci nebojí. Ráda kouří třeba při vaření. Ví, že kouření je zdravější než sladkosti. Ví, že kouření je elegantní a smyslné - proto nosí zejména sukně, kostýmky či úzké džíny a lodičky - tenisky jsou na tenis. Na večírek jde pouze s krabičkou cigaret - ví že jídlo, či pití ji vždy koupí přítel. Má přítele, který ví, že kouření není slabost, ale přednost. Přítel ví a dává jí najevo, že má výjimačnou ženu a žena ví, že její přítel je výjimečný muž. Má vždy perfektně upravené ruce a nehty. Až bude starší bude trošku seschlá, ale ví, že to je to co na ní muže přitahuje. Dokáže udržet cigaretu a kouřit i když je tak opilá, že už nemůže chodit. Při sexu svoji předost využívá ke vzájemnému obohacení vztahu. Kouří při líbání. Jemný proužek dýmu fouká příteli do ucha i jinam. Je svému příteli oporou a ten ji za to miluje a dělá vše co ji na očích vidí.
Naposledy upravil Katmar dne pátek 23. 1. 2009 9:24, celkově upraveno 1
Katmar
šedá eminence
 
Příspěvky: 439
Obrázky: 519
Pohlaví: Muž
Registrován: 15. 1. 2009
Bydliště: Mníšek pod Brdy
Kouření: ne
Počet denně: 0

Re: Můj Ideál

Příspěvekod JerryRose7 » pondělí 19. 1. 2009 23:32

Katmar píše:Drobná, štíhlá, jemná. Kouří cca 20 až 30 cigaret denně. Kouření je pro ní samozřejmost. Kouří s jistotou a grácií. Nepřerušuje svoji činnost kvůli chuti na cigaretu - kouří při jakékoliv činnosti. Kouří při líčení, při řízení, při sexu. Cigaretu nikdy neodkládá - vždy ji drží v rukou nebo v ústech. Kvůli kouření nepřerušuje práci - když píše na počítači, drží cigaretu v ústech. Šéf na ní oceňuje, že kvůli kouření neodbíhá. Je dobrá ve všem co dělá proto se o práci nebojí. Ráda kouří třeba při vaření. Ví, že kouření je zdravější než sladkosti. Ví, že kouření je elegantní a smyslné - proto nosí zejména sukně, kostýmky či úzké džíny a lodičky - tenisky jsou na tenis. Na večírek jde pouze s krabičkou cigaret - ví že jídlo, či pití ji vždy koupí přítel. Má přítele, který ví, že kouření není slabost ale přednost. Přítel ví a dává jí najevo, že má výjimačnou ženu a žena ví, že její přítel je výjimečný muž. Má vždy perfektně upravené ruce a nehty. Až bude starší bude trošku seschlá, ale ví, že to je to co na ní muže přitahuje. Dokáže udržet cigaretu a kouřit i když je tak opilá, že už nemůže chodit. Při sexu svoji předost využívá ke vzájemnému obohacení vztahu. Kouří při líbání. Jemný proužek dýmu fouká příteli do ucha i jinam. Je svému příteli oporou a ten ji za to miluje a dělá vše co ji na očích vidí.


Nádherně popsáno, myslím, že to nepotřebuje další komentáře. Tímto vítej, Katmare, mezi námi :) Jen k tomu řeknu, že mít takovou partnerku, tak už nechci nic víc...
Kouření nám dává svobodu a potěšení.
Camel FTW
JerryRose7
aktivní uživatel
 
Příspěvky: 82
Pohlaví: Muž
Registrován: 8. 1. 2009

Příspěvekod Evelika » úterý 20. 1. 2009 22:30

Katmar: i přesto že jsem ženská, se mi moc líbí Tvůj příspěvek!
....četla jsem ho na jedno nadechnutí :-))
Je to fakt skvěle napsané. Zdravím a jen tak dál ! ;-)
Evelika
VIP+ uživatel
 
Příspěvky: 184
Obrázky: 0
Pohlaví: Žena
Registrován: 26. 12. 2007
Bydliště: Středočeský kraj

Příspěvekod Katmar » středa 21. 1. 2009 12:48

Evelika píše:Katmar: i přesto že jsem ženská, se mi moc líbí Tvůj příspěvek!
....četla jsem ho na jedno nadechnutí :-))
Je to fakt skvěle napsané. Zdravím a jen tak dál ! ;-)

To mě těší! Doufám, že patříš mezi popsaný ideál a pokud ne, tak pracuješ na tom, aby si se co nejvíc přiblížila :-) Jestli na tom makáš, tak Ti přeju hodně zdaru a ahoj.
Katmar
šedá eminence
 
Příspěvky: 439
Obrázky: 519
Pohlaví: Muž
Registrován: 15. 1. 2009
Bydliště: Mníšek pod Brdy
Kouření: ne
Počet denně: 0

Příspěvekod muryru » středa 21. 1. 2009 13:24

Katmarův příspěvek je fakt nádherným popisem ideální kuřačky - skoro by si zasloužil samostné příspěvkové vlákno :-)
Moc se mi ten popis líbí, představa takové kuřačky (nejlépe jako partnerky) je velmi lákává a přitahující. Doufám že je takových žen hodně.

Jen trošku každý máme asi individuální představy o fyzickém typu
ideální kuřačky - já mám raději spíš vyšší dívky a ženy (i když ne vyloženě vysoké) a ženštější tvary (taky ne až moc,ale přece jen). Tyto typy potom nemusí
být ve zralejším věku (40-50) až tolik "seschlé", ale pořád velmi ženské.

U těch štíhlejších drobných typů bych spíš volil termín "sexy vyžilost" :-)
Typickým příkladem je Vilma Cibulková.
muryru
administrátor
 
Příspěvky: 2690
Obrázky: 50728
Pohlaví: Muž
Registrován: 23. 3. 2007

Příspěvekod antaric » středa 21. 1. 2009 17:35

Připojuji se a souhlasím, Katmarův příspěvek je napsán velice krásně, doslova "materializuje" onen ideál, který by si přála naprostá většina z nás... Nemusí jít o striktně vnější podobu, kde máme svá přání asi každý trochu jiná (a je to i dobře), ale jde o vztah, postoj. Protože Katmar nepopsal jen vnější podobu, která symbolizuje, ale také přesahuje trochu i do vnitřku, povahy, charakteru...

Moc nám přeji všem najítí ideálu a splnění snů... Splnění oboustranně - jak pro muže obdivující kuřačku, tak i pro kuřačku samotnou...

Příspěvek Katmara je natolik hezký, že si zaslouží určitě vyšší vypíchnutí, případně i citaci dál.
www.kuracky.cz - site administrator
antaric
administrátor
 
Příspěvky: 2993
Obrázky: 48205
Pohlaví: Muž
Registrován: 24. 3. 2007
Bydliště: Praha
Kouření: pravidelně
Počet denně: 10
Značky: Marlboro Gold

Příspěvekod domtylisek@seznam.cz » středa 1. 4. 2009 12:33

Jsem zena a kourim uz nekolik let. Obcas jednim ockem pozoruji ostatni kuracky, zda se necemu novemu nepriucim. Sama vykourim tak 10 cigaret denne. Kourim zlaty macka a nekdy modry LM.
Idealni kuracka? Asi divka kolem 25, tmavovlaska, jemny make-up, lehce namalovane rtiky, elegantne oblecena, ktera si zapali a vychutna svoji cigaretu kdekoli. Ma manzela/pritele, kteremu jeji vasen k cigaretam nevadi, ba naopak, koupi ji cigarety a diva se, jak si slastne pochutnava na kazdem potahnuti a vi, ze svuj cas nemarni. To cigaro k ni patri a slusi ji. Cigareta pri sexu nebo po? Proc ne?
domtylisek@seznam.cz
nováček
 
Příspěvky: 3
Obrázky: 1
Pohlaví: Žena
Registrován: 18. 2. 2009
Bydliště: Mlada Boleslav

Příspěvekod MBL » středa 1. 4. 2009 16:06

domtylisek@seznam.cz píše:J
Idealni kuracka? Asi divka kolem 25, tmavovlaska, jemny make-up, lehce namalovane rtiky, elegantne oblecena, ktera si zapali a vychutna svoji cigaretu kdekoli. Ma manzela/pritele, kteremu jeji vasen k cigaretam nevadi, ba naopak, koupi ji cigarety a diva se, jak si slastne pochutnava na kazdem potahnuti a vi, ze svuj cas nemarni. To cigaro k ni patri a slusi ji. Cigareta pri sexu nebo po? Proc ne?


Uplne perfektna definicia mojho idealu, sam by som to nenapisal lepsie. Jedine co by som zmenil je farba vlasov, ta u mna rolu nehra, podstatna je dlzka, skor mi imponuju dlhovlase.
MBL
VIP uživatel
 
Příspěvky: 326
Pohlaví: Muž
Registrován: 26. 4. 2007
Bydliště: Bratislava, Slovensko
Kouření: pravidelně
Počet denně: 15
Značky: Marlboro Red

Příspěvekod Monika07 » úterý 12. 5. 2009 20:49

Ideál : jižanský typ s určitou grácií
Obrázek
Moni ^^
Monika07
nováček
 
Příspěvky: 5
Pohlaví: Žena
Registrován: 6. 5. 2009

Příspěvekod muryru » středa 13. 5. 2009 11:40

No jasně, typy jako Monica Bellucci mám hodně rád.
Tyto dvě slečny, které jsem před časem fotil, mi ji vzdáleně,
v mladším vydání, připomínaly (ale nemusíte s tím souhlasit)

2375898
muryru
administrátor
 
Příspěvky: 2690
Obrázky: 50728
Pohlaví: Muž
Registrován: 23. 3. 2007

Příspěvekod rray30 » středa 9. 9. 2009 7:20

Moc pěkná! Fakt jo. A ty ostatní taky ;-). Díky.
rray30
VIP uživatel
 
Příspěvky: 89
Pohlaví: Muž
Registrován: 19. 2. 2008

Příspěvekod JerryRose7 » středa 9. 9. 2009 9:59

Do tohoto vlákna jsem již přispěl, tentokrát jsem však ideál našel a jmenuje se Violet (Southern Charms).
Kouření nám dává svobodu a potěšení.
Camel FTW
JerryRose7
aktivní uživatel
 
Příspěvky: 82
Pohlaví: Muž
Registrován: 8. 1. 2009

Příspěvekod muryru » středa 9. 9. 2009 12:37

Můj ideál kuřačky jsem měl možnost loni fotografovat a je to moje osobní Miss Kuřačka (v soutěži se ale bohužel nedostala do ani do finále).
Jarka je pro mě asi nejblíže ideálu.

828833
muryru
administrátor
 
Příspěvky: 2690
Obrázky: 50728
Pohlaví: Muž
Registrován: 23. 3. 2007

Příspěvekod vaclavsun@seznam.cz » středa 9. 9. 2009 16:57

Můj ideál kuřačky je na stránce neznámé kuřačky na první stránce pod číslem IMG1554 velice krásné děvče,musím se každý den na ni kouknout
vaclavsun@seznam.cz
VIP+ uživatel
 
Příspěvky: 107
Pohlaví: Muž
Registrován: 14. 1. 2009
Bydliště: Olomouc
Kouření: ne
Počet denně: 0

Další

Zpět na Jaké ženy se nám s cigaretou líbí?

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník