Kuřačky.cz - svět kuřaček cigaret, přitažlivosti a půvabu

Která dívka se vám líbí více

Dívka 1
13
50%
Dívka 2
13
50%
 
Celkem hlasů : 26

Praha, pátek 25.5.2007 - kuřačky (blondýna, asiato-ruska)

Příspěvekod muryru » pátek 25. 5. 2007 21:33

Ani dnes, tento týden již popáté, nechybí nové kuřačky

Dívka 1
Tato kuřačka se s cigaretami zjevně nemazlí. Během focení vykouřila s chutí dvě cigarety, další si zapálila při mém odchodu a když jsem jí po několika minutách při odchodu z budovy míjel, kouřila už další cigaretu...i podle svých slov kouří hodně.
ObrázekObrázekObrázekObrázek
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek

Dívka 2
Druhá kuřačka je ruské národnosti, kouří "mnogo", pravděpodobně kolem krabičky cigaret za den.
ObrázekObrázekObrázekObrázek
ObrázekObrázekObrázekObrázek
ObrázekObrázek
Naposledy upravil muryru dne úterý 7. 8. 2007 9:39, celkově upraveno 3
muryru
administrátor
 
Příspěvky: 2690
Obrázky: 50728
Pohlaví: Muž
Registrován: 23. 3. 2007

Příspěvekod Tato » sobota 26. 5. 2007 13:52

Bohužel mne nezaujala ani jedna.
Tato
VIP uživatel
 
Příspěvky: 358
Pohlaví: Muž
Registrován: 3. 4. 2007
Kouření: pravidelně
Počet denně: 15
Značky: LD

Příspěvekod antaric » sobota 26. 5. 2007 14:12

Dívka 2 - Ruska, má pravděpodobně trochu dálněvýchodní původ a kořeny, jinak je myslím hezká. Rozhodně se sem hodí, díky za vyfocení.
Dívka 1 - možná bude trochu drsnější (a asi by mě nechtěla :-) ), ale jinak se mi líbí a pokud kouří tak, jak popisuješ (v podstatě řetězová kuřačka), tak si mě získává naprosto - dostala hlas.
antaric
administrátor
 
Příspěvky: 2993
Obrázky: 48205
Pohlaví: Muž
Registrován: 24. 3. 2007
Bydliště: Praha
Kouření: pravidelně
Počet denně: 10
Značky: Marlboro Gold

Příspěvekod muryru » sobota 26. 5. 2007 15:49

Ruská slečna působila v reálu úžasným dojmem (když jsem jí před rozhodnutím, že jí oslovím, pozoroval při kouření), bohužel fotky jsem čekal lepší - v reálu jsem předpokládal, že bude jedna z TOP. Jednak škodilo ostré světlo, a hlavně mrzí, že se příliš nepodařilo natofit dým z úst, dále se dalo fotit prakticky jen z jednoho místa.... pak jsem jí ještě potkal na tramvajové zastávce Anděl, asi po 15 minutách, všiml jsem si, že ač v obličeji působí trošku buclatě, tak že má i pěknou postavu. Jestli má kořeny ještě někam do Thajska apod., netuším. Ale rozhodně je na první pohled poznat, že má jiný původ než všechny předchozí.

První slečna je hezká dívka, která není můj typ, ale chovala se velmi kamarádsky, všemu ochotně, a má u mě jednu velkou pochvalu -ona už ví za co (díky). Líbí se mi detail vhodného typu cigarety (nejvíc se mi líbí klasický typ cigarety se žlutým filtrem, víc než třeba cigareta, kterou kouří ruská dívka) a červených nehtů, filtr s jemným otiskem rtěnky. A fakt naprosto přirozeně kouřila "jednu za druhou".

Jinak v tomto plodném týdnu jsem nejvíc spokojen s úlovky ze středy a čtvrtku, nejvíc mám radost ze středeční Veroniky (z dvojice mladých brunetek v pasáži), nejsympatičtější v reálu (a pro reálný život - po vzoru antaric a jeho úvah o vhodné partnerce) mi byla čtvrteční blondýna Romana z restaurace.
muryru
administrátor
 
Příspěvky: 2690
Obrázky: 50728
Pohlaví: Muž
Registrován: 23. 3. 2007

Příspěvekod DELON » sobota 26. 5. 2007 17:10

Souhlasím s TATO, slabší výběr. Pravda že na fotkách můžou působit v jinak než v reálu. Rusky ani asiatky nepatří k mým oblíbeným, shodnu se s MURYRU na Romaně, ta mě přitahuje asi nejvíc, souhlasím i v tom, že nejhezčí fotka týdne (a asi celého fóra) je první fotka Veroniky z pasáže. A těším se na zralé ženy.
DELON
uživatel
 
Příspěvky: 20
Pohlaví: nespecifikováno
Registrován: 22. 5. 2007

Příspěvekod antaric » sobota 26. 5. 2007 20:01

Shoduju se s muryru ve všem, co píšeš, názorově, hodnocením. Je pravda, že někdy je těžké dívky a ženy hodnotit, vybrat tu pravou pro hlasování. Moje rozhodování se většinou přiklání k těm, které bych si představoval jako partnerku, tady možná, kdybych měl možnost poznat Romanu jako ty, tak bych se přiklonil jinak, ocenil ji víc, bezesporu si to zaslouží. Všímám si a vnímám ženy takové jaké jsou, se vším všudy (vnějšek, vnitřek, duše, srdce, úsměv atd. v souladu), ať už tady jsou fotky primárně od kouření - a od toho se to odvíjí dál. V tomhle směru bych si přál nám všem, kteří po tom toužíme, abychom toho štěstí a štěstí těch žen a dívek jednou dosáhli.

Ta dívka 1, na ní se mi právě taky líbí ty nehty, otisk rtěnky, přirozenost kouření jedné za druhou, prostě krása. Taky se kloním ke klasickým cigaretám, než k nějakým specifickým cigaretám (mentol, vanilky, tenké, doutníčky atd.), ale je pravda, že bílý filtr mají i obvyklé cigarety u žen - Davidoffky, Viceroy atd. Takže v tomhle směru beru i bílé filtry :-) (nakonec sám kouřím Davidoffky) Dřív se mi líbíly u žen i dlouhé (100) cigarety, dneska už na to moc nejsem, spíš opravdu klasika. S tím, že se mi líbí častější, pravidelnější a závislejší kouření.
antaric
administrátor
 
Příspěvky: 2993
Obrázky: 48205
Pohlaví: Muž
Registrován: 24. 3. 2007
Bydliště: Praha
Kouření: pravidelně
Počet denně: 10
Značky: Marlboro Gold

Zpět na Ročník 2007

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník