Kuřačky.cz - svět kuřaček cigaret, přitažlivosti a půvabu

Komunikace s administrátory muryru a antaric
Pište také, jaká další témata byste rádi na těchto stránkách viděli

Šikana a umělé potírání.

Příspěvekod Katmar » středa 18. 2. 2009 12:09

Když se rozhlédnete po ulici, nebo v restauraci, tak je zřejmé, že kouří značná část popupace a asi k t tomu mají své důvody - jinak by to nedělali... V médiích to však vypadá jako by snad ani nikdo nekouřil a všichni chtěli přestat. Protože je jasné, že zdejší tématika oslovuje širokou veřejnost chtěl jsem ji podpořit z vlastních peněz zaplacením nějakých klíčových slov na Google. A zjistil jsem, že Google slova spojená s kouřením BLOKUJE a nelze je vůbec zadat! Dokážete si představit, jak je možné, že něko blokuje slova související s legální lidskou činností? Jiná slova (mající také prokazatelně neblahý vliv na zdraví) jsou povolana např. dort, alkohol, sladkosti, pivo, rum, víno, extreme sport, jezdectí... (mimochodem je mnohem větší pravděpodobnost, že zemřete, když jedete na koni, než při kouření) Máte někdo podbné zkušennosti? A co se s tím dá dělat?
Katmar
šedá eminence
 
Příspěvky: 439
Obrázky: 519
Pohlaví: Muž
Registrován: 15. 1. 2009
Bydliště: Mníšek pod Brdy
Kouření: ne
Počet denně: 0

Příspěvekod muryru » středa 18. 2. 2009 12:20

Máš pravdu - taky jsem ale zjistil, že slovo kouření je cenzurováno i jako synonymum pro orální sex, že pod pojmem kouření si spousta "nadrženců" představí a hledá orální sex. Napíšeš že XX kouřila, vykouřila, kouří, a víc než polovina těch, co na to klikne, očekává pohled na oblíbenou sexuální praktiku.

Na foto a video serverech typu feeefoto jsou v oddílu Kuřačky cigaret nejméně z poloviny stejně fotogalerie a videa s klasickým orálním sexem,
a po cigaretách ani památky. Prostě slovo kouření není tak jednoznačné :-)))
muryru
administrátor
 
Příspěvky: 2690
Obrázky: 50728
Pohlaví: Muž
Registrován: 23. 3. 2007

Příspěvekod muryru » středa 18. 2. 2009 12:35

Trošku na vážkách je i název našeho webu. Vím, že spousta náhodných uživatelů, zvlášť ti, kterým nic neříká půvab žen kouřících cigarety,
je po otevření našich stránek zklamáno, očekávaje pokud jiné "kuřačky".
Dokonce jsem se setkal i s člověkem, který se na naše stránky
zaregistroval, protože doufal že ty neveřejné fotky našich autorských
kuřaček (i pod vlivem nadšených komentářů) obsahují to správné "kouření" a fotky na logu s cigaretou jsou jen zastírací dvojsmyslný manévr.
Když pak viděl ty fotky "o ničem", nechápal, a myslím že se již neobjevil.

Mnohé ženy, zase když vidí naši vizitku, nebo jim řeknu název stránek,
reagují podobně. Taky je napadne...:-) Musím holt vysvětlovat, že se jedná o stránky o přitažlivosti žen,kouřících cigarety, a jsou určeny ženám-kuřačkám a jejich příznivcům (a samozřejmě i odpůrcům :-))
Je to i tím, že se tématu v českém prostředí asi nikdo takhle široce veřejně nevěnoval...pro hodně lidí je to stále nové.
Dokonce i ti, kteří považují přitažlivost kuřaček za úchylku, nevědí -
"to je nějaká nová úchylka?" tázala se mě jedna dívčina onehdá na webu.

Jsme prostě, alespoň u nás, průkopníci...:-)

Přes to vše, myslím, že název stránek zůstane nadále zachováme
ve stávající podobě.
muryru
administrátor
 
Příspěvky: 2690
Obrázky: 50728
Pohlaví: Muž
Registrován: 23. 3. 2007

Šikana a

Příspěvekod vaclavsun@seznam.cz » středa 18. 2. 2009 12:52

Musím Vám dát za pravdu, v práci kdy sedíme na zdržovně holky řidičky se mě ptaly na co tam pořád čučím a ja řekl na kuřačky tak mě nazvaly starým prasákem až jsem jim ukázal stránky tak byly překvapené ,že něco takového existuje a byly potěšené že jsou chlapi kterým se kouření líbí. Hodně si stěžovaly na doma kde někteří manželé je buzerují a taky na cestující že jim to v autobusu smrdí jak někde v pajzlu.Holt nemají to ty naše kuřačky lehké,musím podotknout že se jim stránky moc líbí.
vaclavsun@seznam.cz
VIP+ uživatel
 
Příspěvky: 107
Pohlaví: Muž
Registrován: 14. 1. 2009
Bydliště: Olomouc
Kouření: ne
Počet denně: 0

Příspěvekod Strasidilko » středa 18. 2. 2009 12:53

já jsem si nějak nevšimla že by google blokoval slova spojená s kouřením,našla jsem takhle značnout část fotek :-))
Strasidilko
VIP uživatel
 
Příspěvky: 162
Obrázky: 1
Pohlaví: Žena
Registrován: 6. 10. 2008
Bydliště: Kladno

Příspěvekod Katmar » středa 18. 2. 2009 13:04

Google blokuje placená slova - inzerci.
Katmar
šedá eminence
 
Příspěvky: 439
Obrázky: 519
Pohlaví: Muž
Registrován: 15. 1. 2009
Bydliště: Mníšek pod Brdy
Kouření: ne
Počet denně: 0

Příspěvekod muryru » středa 18. 2. 2009 13:13

Strasidilko: Při vyhledávání ne, to by tam musel být nějaký zámek na erotický obsah, kam by v češtině mohlo kouření (míněn orální sex) patřit.
Kamarád má dospívajícího syna, a má doma na internetu nějak blokován
erotický obsah...:-)

Ale Katmar to myslel jako placenou inzerci, to je samozřejmě jiná věc,
to zamrzí....myslím že něco podobného zkoušel před časem i antaric -
každopádně velké díky Katmarovi za snahu!!
muryru
administrátor
 
Příspěvky: 2690
Obrázky: 50728
Pohlaví: Muž
Registrován: 23. 3. 2007

Příspěvekod antaric » středa 18. 2. 2009 21:02

Je jasné, že na poli naší tématiky je potřeba soustavně provádět osvětu, i nadále :-) Protože spousta lidí naprosto netuší, o co jde :-)

Mám pocit, že ale nejsme až tak neúspěšní - že jsme už zavedeným projektem a rozhodně je kam ještě dál postupovat a růst (a v průběhu času se to i děje, je to podloženo i statistikami). Takže i díky všem, co projekt podporují, ze všech svých pozic a možností.

Pokud jde o Google, tak placenou reklamu jsem zadávat nezkoušel (zkušenost s tím tedy zatím nemám). Spíš se soustředím dlouhodobě na to, abych stránky optimalizoval tak, aby je a jejich části Google co nejlépe zaindexoval. Jsou to úpravy, které nejsou na pohled vidět a souvisí s technikami SEO (což je i samostatná IT věda). Je to trochu alchymie, do kuchyně si vyhledávače nenechají nahlížet - většina (i v literatuře popsaných) technik je věcí zkušeností. Částečný úspěch jsem už zaznamenal - v Google už postupujeme na přednější místa. (Byť bohužel jsou předřazeny ještě některé starší projekty muryru :-) ) Ještě s tím nejsem spokojen, budu na tom pracovat dál, abychom obsadili první místo i bez placené reklamy :-)

Pravda je ta, že existují studie, které v českém prostředí přisuzují dvojici vyhledávačů Google a Seznam naprosto dominantní postavení, až 95% (a Google v něm tvoří většinu). Na tyto dva vyhledávače má smysl se soustředit.

Pokud jde o název a doménu www.kuracky.cz: Když jsme začali s muryru uvažovat o přenesení diskuzního fóra na vlastní samostatné stránky, tato doména mě napadla hned (a dá se říct, že mě nic jiného lepšího nenepadlo, bylo to naprosto výstižné a cokoli jiného bylo i na počet znaků delší a tudíž i nepraktické). Doména tehdy byla volná, takže nebylo proč váhat :-) S ohlednutím rok a půl zpět bych řekl, že to byla volba správná a asi i nejlepší, že zcela koreluje s posláním a náplní stránek, byť samozřejmě přesahuje do celé šířky tématiky kouření. Určitě propojení a vzájemné doplnění pak bude představovat partnerská spolupráce se serverem www.kuraci.cz, která je zatím v jednání (nyní je krok na orgánech Asociace kuřáků ČR).

Pokud máte nějaké náměty na to, jaké domény bychom měli přizaregistrovat (a přesměrovat je sem), můžete je napsat.
www.kuracky.cz - site administrator
antaric
administrátor
 
Příspěvky: 2993
Obrázky: 48205
Pohlaví: Muž
Registrován: 24. 3. 2007
Bydliště: Praha
Kouření: pravidelně
Počet denně: 10
Značky: Marlboro Gold

Příspěvekod Tato » středa 25. 2. 2009 10:20

V posledníc patnácti letech jsme svědky pernamentního boje proti kouření. Lze říci, že v médiích a ve vyšších kruzích je celá generace lidí, kteří považují kouření za symbol veškerého zla a všemožně proti němu bojují. Ale přes veškerou snahu neúspěšně a to je vede k další histerii. Snad i proto se uchylují i k různým totalitním praktikám.
Pokud manageři vyhledávače Google blokují slova jako kouření či kuřačka, staví se tak do řady s čínskými soudruhy, kteří zase nechávají blokovat slova jako svoboda, demokracie či dalajláma.
V poslední době se začíná karta pomalu obracet. Objevují se filmy, ve kterých kladní hrdinové kouří, jako Zdivočelá země, Záchranáři či právě vysílaný seriál Proč bychom se netopili. Rovněž i někteří politici projevují svou nechuť k boji proti kouření. Připomeňme např. kouřícího Vondru v brdských lesích, dýmku v rukou ministra zahraničí či doutníkový dýchánek Jiří Paroubka po vítězných krajských volbách. A skutečnost, že NERV nenavrhl zdražení cigaret též o něčem svědší.
Prostě bych situaci neviděl tak bledě a plně věřím, že bude lépe
Tato
VIP uživatel
 
Příspěvky: 358
Pohlaví: Muž
Registrován: 3. 4. 2007
Kouření: pravidelně
Počet denně: 15
Značky: LD

Zpět na Návrhy, náměty a připomínky pro www.kuracky.cz a fórum

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron