Kuřačky.cz - svět kuřaček cigaret, přitažlivosti a půvabu

Zprávy a dotazy od administrátorů muryru a antaric, ke změnám a provozu stránek.
Informace pro uživatele, i pro nově registrující se, řešení problémů, tipy, rady, doporučení.

Druhé výročí existence fóra

Všechno nejlepší!
5
23%
Jen tak dál!
10
45%
Jste super!
4
18%
Zapálím si na vás!
1
5%
Raději napíšu něco víc do příspěvku :-)
2
9%
 
Celkem hlasů : 22

23.3.2009 - druhé výročí existence fóra

Příspěvekod antaric » pondělí 23. 3. 2009 0:42

Dnes, 23.3.2009, jsou to přesně dva roky, co uživatel muryru založil na několikátý pokus své samostatné diskuzní fórum o kuřačkách, na dnes již neexistujícím serveru i-cz.net. Diskuzní fórum se znovu nejistými vyhlídkami na úspěch, jestli potká v českém prostředí ty, se kterými by toto téma měl společné. Diskuzní fórum, k němuž jsem se z "černých stránek" náhodou o pár hodin připojil jako uživatel číslo 2. Pomalu a nenápadně tak začínala éra spolupráce, jejíž trvalé plody můžete vnímat až dodnes. Diskusní fórum jsme po necelém půlroku přenesli na svou doménu http://www.kuracky.cz a dnes slavíme druhé výročí existence fóra jako takového (protože všechny příspěvky, od začátku až po dnešek, byly zachovány a můžete si je přečíst - a vůbec, našli byste nejstarší vlákno a o čem v něm byla řeč? zkuste hledat).

Loni jsem napsal jakousi bilanci k prvnímu výročí, můžete si ji přečíst ve vláknu:

viewtopic.php?t=473

Kam jsme se posunuli během dalšího roku? Co uplynulý rok přinesl na stránkách?
  • Začala slibná spolupráce muryru a mě i v osobní rovině, v reálném životě, společně jsme začli oslovovat kuřačky, pro náš projekt. Nutno říct, že nás to ve dvou často i víc baví a rozhodně je to přínosem pro stránky. Během uplynulého roku jsme začali přinášet k autorským fotografiím i autorská videa, točená objektivem mé full hd kamery. Videa sice přístupná jen VIP uživatelům, na druhou stranu jako motivace a odměna za vaši aktivitu zde.
  • Během minulé sezóny muryru (a já občas s ním) oslovil více kuřaček než v roce předchozím - spolu s koncem roku jsme nominovali a pak volili Miss Kuřačku 2008, z celkového počtu 112 soutěžících. V soutěží Miss jste odevzdali 62 hlasů, prozatím rekordní počet hlasů, jaký se kdy v anketách zde objevil.
  • Účastnili jsme se výzkumu na téma přitažlivosti žen kuřaček u mužů, kde jsme rozhovor (já) a dotazníky (všichni, co měli zájem) absolvovali pro dvojici studentek vysoké školy (červenec 2008).
  • Při oslovování jsme začli používat vizitky (srpen 2008), které jsou navozením kontaktu a projevem serióznosti projektu. Nově (březen 2009) jsme pak v akcích zapojili i vlastní dotazníky pro oslovené kuřačky (abychom se o nich dověděli více).
  • Z interních statistik je patrné, že se v průměru zvyšují počty pravidelných návštěvníků, ať už registrovaných nebo neregistrovaných (ti jsou však o většinu vizuálního obsahu stránek ošizeni a znevýhodněni).
  • Čas od času občas měním a upravuji design a navigaci stránek, doufám, že k lepšímu a příjemnějšímu.
  • Otevřeli jsme téma spolupráce s Asociací kuřáků ČR, zatím v jednání.
  • Chystáme (sice dlouho avizované a odkládané, ale reálně blížící se) setkání příznivců stránek, fóra a tématiky. Po dvou letech existence fóra se tak budete moci s námi - s muryru a antaric - setkat i naživo, pokud jste jste se přihlásili a přijdete (28.3.2009).
  • A především - neustále se navzájem přesvědčujeme, že téma nás spojuje, nejsme v něm osamoceni, je nás naopak hodně, kterým je blízké. Rádi přesvědčujeme a těšíme kuřačky, že jejich vášeň je i naší vášní, pro jejich krásu, půvab a přitažlivost.
Co se za poslední rok nepovedlo? Zatím se neprojevila nijak výrazně zdravá konkurence v oblasti autorských fotografií a fotografů kuřaček. Někdo z vašich řad, kdo by rovněž oslovoval a fotil (nebo jen fotil či točil). Trvalá (nikoli jednorázová) konkurence, která by obohatila stránky a která by muryru (i mě) motivovala k dalším výkonům a soutěživosti. Chybí nám obecně jakákoli systematičtější spolupráce z řad uživatelů. Chybí nám i více slyšitelná odezva od žen kuřaček - až na několik čestných výjimek, se ženy až tolik neprojevují, jak bychom si přáli, na to, že téma je o nich a jsou zde ve své vášni adorovány. Týká se to především oslovených kuřaček pro autorské fotografie - mnoho jich je zde registrováno, ale v podstatě o nich nic nevíme. Výjimkou je pezatko (Tereza), která se tak dostala na zdejší výsluní celebrity a zájmu. Z poslední doby patří velké diky i uživatelce georgina42, jejíž aktivita splňuje to, co bychom si od žen kuřaček zde přáli.

V dalších časech je pro mě s muryru přáním růst dál a výš. Bourali předsudky, předsudky navenek. Přesvědčili ostatní, že jsme normální a přrození. A že je nás ještě víc než víme a myslíme. Rozpoutali efekt sněhové koule. Rádi bychom na stránkách uvítali tolik uživatelek a uživatelů, že bychom až nestíhali sledovat činnost všech na fóru. Tolik uživatelek a uživatelů, že by mělo smysl vám spustit seznamku kuřaček a kuřáků...


Jak jsme si vedli za uplynulý rok ve vašich očích? Co byste popřáli stránkám pro další rok života? V čem byste třeba rádi přispěli, aby náš projekt rostl i dál?


Ti, co přijdete na setkání v sobotu 28.3., toto výročí oslavíme osobně - bude to současně i narozeninová párty :-)
www.kuracky.cz - site administrator
antaric
administrátor
 
Příspěvky: 2993
Obrázky: 48205
Pohlaví: Muž
Registrován: 24. 3. 2007
Bydliště: Praha
Kouření: pravidelně
Počet denně: 10
Značky: Marlboro Gold

Příspěvekod Tato » středa 25. 3. 2009 16:09

Ačkoliv působím jako konstruktivní opozice, chtěl bych vyjádřit radost z toho, že stránky existují a moc rád se na ně připojuji. Chtěl bych jim popřát jejich další rozvoj a Murryru a Antaricovi za ně poděkovat. Všem nezadaným účastníkům fóra přeji, aby nalezli hezké a sympatické partnerky, které nejenže budou kouřit jako prasklá kamna, ale se kterými si budou po všech stránkách rozumět. A nám kuřákům přeji nezdražování cigaret a hlavně zamítnutí novely protikuřáckého zákona v Poslanecké sněmovně.
Tato
VIP uživatel
 
Příspěvky: 358
Pohlaví: Muž
Registrován: 3. 4. 2007
Kouření: pravidelně
Počet denně: 15
Značky: LD

Příspěvekod milovník kuřaček » čtvrtek 26. 3. 2009 18:13

Antaric napsal jsi to opravdu moc pěkně!Co se týče hlasování,tak bych určitě dal první tři hlasy...Stránky jsou opravdu fantastické a když se na ně delší čas nedostanu,tak mi chybějí a nemohu se dočkat až sem zase zavítám...Stránkám přeji jen to nejlepší a jen tak dál!A KUŘAČKY NESTYĎTE SE A BAVTE SE TU S NÁMI!!!Většina z nás si to i přeje včetně mě:-)
milovník kuřaček
VIP+ uživatel
 
Příspěvky: 560
Pohlaví: Muž
Registrován: 22. 1. 2008
Bydliště: doma

Příspěvekod muryru » čtvrtek 26. 3. 2009 18:46

Děkujeme!
Poslední dobu sice prožíváme mírný tvůrčí útlum (alespoň mě to tak připadá), ale s příchodem jara doufám budeme doufám zase minimálně na stejné laťce, ne-li lepší (jak bych si přál)
muryru
administrátor
 
Příspěvky: 2690
Obrázky: 50728
Pohlaví: Muž
Registrován: 23. 3. 2007

Příspěvekod Evelika » sobota 28. 3. 2009 22:06

Zdravím nejen administrátory, ale aj všechny na fóru.Myslím že bilance, kterou napsal antaric je velice dobrá ;-) a tak nezbývá než říci: Kluci JEN TAK DÁL! A popřát VŠE NEJLEPŠÍ protože JSTE SUPER!
Přeju stále rostoucí počet nových členů a víc a víc aktivních lidiček jak v hlasování , v příspěvcích, tak třeba aj konkurenci muryru ve fotečkách. Ještě jsem chtěla vyjádřit obdiv nad paní georginou42 v tom dobrém slova smyslu....a tím popřát fóru více takových odvážných žen, protože těch méně odvážných je nás víc:-D Každopádně nás moc těší a lichotí vaše adorace nás kuřaček a proto si jdu teď ZAPÁLIT NA VÁS! ;-)
Evelika
VIP+ uživatel
 
Příspěvky: 184
Obrázky: 0
Pohlaví: Žena
Registrován: 26. 12. 2007
Bydliště: Středočeský kraj

Příspěvekod antaric » neděle 29. 3. 2009 17:38

Evelika: Děkujeme moc! :-) Když jsem psal úvodní příspěvek, nenapadlo mě, že by mohl tak hezky posloužit pro napsání přání :-) Je to fajn, kéž by se všechna přání vyplnila :-) Díky!
www.kuracky.cz - site administrator
antaric
administrátor
 
Příspěvky: 2993
Obrázky: 48205
Pohlaví: Muž
Registrován: 24. 3. 2007
Bydliště: Praha
Kouření: pravidelně
Počet denně: 10
Značky: Marlboro Gold

Příspěvekod milovník kuřaček » pondělí 30. 3. 2009 15:59

Evelika:taky moc pěkný příspěvek...Hlavně ten konec:-)
milovník kuřaček
VIP+ uživatel
 
Příspěvky: 560
Pohlaví: Muž
Registrován: 22. 1. 2008
Bydliště: doma

Zpět na Informace pro uživatele a nově registrující se

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků