• Stránka 1 z 1
Praha, středa 20.5.2009 - kuřačka (Zdeňka)
Kuřačka Zdeňka byla velmi potěšená existencí našich stránek, a je ráda,
že existují lidé, kteří se na kouření u žen dívají pozitivně,
zdůraznila že máme její sympatie. DĚKUJEME.
Zdeňka vyplnila dotazník. Je jí 39 let a kouřit začala v 15 letech, kouří tedy téměř 25 let, její oblíbená značka je Malrboro, a denně vykouří kolem 20 červených malrborek.
Nevydrží vůbec být delší dobu bez cigarety, kouří ráda, cigarety jí chutnají, neobejde se bez nich, cigarety jsou pro ni slast, relax, uvolnění,
a nechce přestat kouřit, je ráda závislá.
Kdyby mohla vrátit čas, stejně by začala kouřit, vyhovuje jí to.
S cigaretou se nemusí omezovat.
Ráda se dozví třeba na našich stránkách, jestli se mužům s cigaretou líbí a přitahuje je, ona sama má ráda kuřáky, neboť jí neomezují v kuřácké vášni.
Velmi sympatická Zdeňka je prostě úžasná kuřačka, ideál pro milovníky zkušených kuřaček, bylo mi obrovským potěšením s touto krásnou ženou spolupracovat!
že existují lidé, kteří se na kouření u žen dívají pozitivně,
zdůraznila že máme její sympatie. DĚKUJEME.
Zdeňka vyplnila dotazník. Je jí 39 let a kouřit začala v 15 letech, kouří tedy téměř 25 let, její oblíbená značka je Malrboro, a denně vykouří kolem 20 červených malrborek.
Nevydrží vůbec být delší dobu bez cigarety, kouří ráda, cigarety jí chutnají, neobejde se bez nich, cigarety jsou pro ni slast, relax, uvolnění,
a nechce přestat kouřit, je ráda závislá.
Kdyby mohla vrátit čas, stejně by začala kouřit, vyhovuje jí to.
S cigaretou se nemusí omezovat.
Ráda se dozví třeba na našich stránkách, jestli se mužům s cigaretou líbí a přitahuje je, ona sama má ráda kuřáky, neboť jí neomezují v kuřácké vášni.
Velmi sympatická Zdeňka je prostě úžasná kuřačka, ideál pro milovníky zkušených kuřaček, bylo mi obrovským potěšením s touto krásnou ženou spolupracovat!
- muryru
- administrátor
- Obrázky: 50728
- Pohlaví:
Všem se omlouvám, večer při třídění fotek do fotogalerií jsem omylem zapnul zobrazování fotek pouze pro administrátory. Už je to opraveno, tj. fotky se ukazují standardně podle zvyklostí všem přihlášeným.
www.kuracky.cz - site administrator
- antaric
- administrátor
- Obrázky: 48205
- Pohlaví:
- Kouření: pravidelně
- Počet denně: 10
- Značky: Marlboro Gold
Zdeňka mě velice potěšila, líbí se mi moc, na svůj věk vypadá velice mladistvě (což je i protiargument všem těm škarohlídům, že kuřačky vypadají starší, Zdeňka je zářný příkladem opaku).
Mám radost, že Zdeňka byla potěšena existencí stránek a jejich směřováním a podporou, či případně i nadšena A že se to zrcadlí ve vyplněném dotazníku.
Není to obvyklé, že by kuřačka "na ulici" hned napoprvé zaujala tak kladný vztah k našemu tématu. Většinou a zpravidla se setkáváme se zaškrtnutou kolonkou "je mi to jedno", ale pravda, že to je nejspíš dáno momentem překvapení a nemožnost během pár okamžiků poznat a docenit, o co vlastně v tématu jde. Právě proto i rozdáváme vizitky na naše stránky, aby to bylo možné prozkoumat víc
Zdeňka si nezaslouží jiné hodnocení než za jedna!
Mám radost, že Zdeňka byla potěšena existencí stránek a jejich směřováním a podporou, či případně i nadšena A že se to zrcadlí ve vyplněném dotazníku.
Není to obvyklé, že by kuřačka "na ulici" hned napoprvé zaujala tak kladný vztah k našemu tématu. Většinou a zpravidla se setkáváme se zaškrtnutou kolonkou "je mi to jedno", ale pravda, že to je nejspíš dáno momentem překvapení a nemožnost během pár okamžiků poznat a docenit, o co vlastně v tématu jde. Právě proto i rozdáváme vizitky na naše stránky, aby to bylo možné prozkoumat víc
Zdeňka si nezaslouží jiné hodnocení než za jedna!
www.kuracky.cz - site administrator
- antaric
- administrátor
- Obrázky: 48205
- Pohlaví:
- Počet denně: 10
- Značky: Marlboro Gold
No prostě za 1
No Já,už nevím jak to jinak napsat než opět za 1. Okruh mých favoritek se nebezpečně rozšiřuje,ale ta nebezpečnost je samozřejmě brána v tom dobrém slova smyslu,protože je z čeho vybírat a z Té dnešní nabídky je to skutečně pestrá úroda - jestli to mohu takto napsat. Myslím si,že Zděnka vypadá opravdu báječně a na Svůj věk i sympaticky sexy. Myslím si,že s cigaretou Jí to skutečně sluší a jestli Můj názor zde bude číst tak Jí mohu ubezpečit,že mně osobně se velice líbí.
- molik
- VIP uživatel
- Obrázky: 6
- Pohlaví:
Musím dát molikovi za pravdu popsal to dle mých představ!Zdeňka je velice krásná dáma a na svůj věk vypadá báječně,moc jí to s cigaretkou sluší a jak vyplnila dotazník je nádhera...Moc jí děkuji,že se nechala vyfotit a že ji nadchly stránky...
- milovník kuřaček
- VIP+ uživatel
- Pohlaví:
- maupassant
- uživatel
- Pohlaví:
Re: Praha, středa 20.5.2009 - kuřačka (Zdeňka)
Lovely woman. She love to smoke and are proud of it.
Smoking is a human right!
- smokyb
- aktivní uživatel
- Pohlaví:
- Počet denně: 20
- Značky: Marlboro red
• Stránka 1 z 1