Kuřačky.cz - svět kuřaček cigaret, přitažlivosti a půvabu

Komunikace s administrátory muryru a antaric
Pište také, jaká další témata byste rádi na těchto stránkách viděli

Hodnocení autorských kuřaček

Příspěvekod muryru » čtvrtek 15. 10. 2009 21:51

Opravdu mě docela mrzí přístup některých tzv. příznivců kuřaček.
Otevřít novou autorskou fotogalerii, podívat se na 2-3 fotky z 30 (nebo řekněme na výrazně menší část), po půlminutě napálit čtyřku nebo
pětku, nic k tomu nenapsat.
Ale hlavně by každý chtěl být VIP....

Já s antaricem věnujeme práci pro NAŠE stránky spoustu času a energie,
baví nás to, ale děláme to především pro vás.
Je jasné, že každá kuřačka, kterou "uděláme" se nemůže líbit všem,
ale když už hlasuju, tak by to fakt chtělo si fotogalerii prohlédnout, a pak si udělat názor, vyjádřený známkou. A případaně dodat nějaké slovní
hodnocení, ať už kladné nebo záporné.

Na zahraničních fórech tohoto typu (myslím tematicky, jinak myslím že jsme celkem unikátní) většinou podobné známkování není.
Uživatelé hodnotí fotogalerie většinou slovně, kdo se chce rozepsat a má co říci, udělá to, jiný třeba napíše jen slova typu "líbí se mi", "krásná holka" případně "děkuji" (za fotogalerii).
Věřte, že by nás potěšilo, kdybyste se více k naší práci i slovně vyjadřovali. Je to i podnět k tomu, čeho se vyvarovat, co vylepšit, co naopak se líbí a jen tak dál. A motivace vůbec.

Ale registrovat se, otevřít galerii, podívat se na 2-3 fotky, dát negativní známku a zase odejít.....opravdu takového člověka zajímají a přitahují
kuřačky ?

.
muryru
administrátor
 
Příspěvky: 2690
Obrázky: 50728
Pohlaví: Muž
Registrován: 23. 3. 2007

Příspěvekod antaric » čtvrtek 15. 10. 2009 22:30

Já s muryru naprosto souhlasím, vnímám to stejně. Především to, nakolik je naše práce považována a hodnocena, i nepřímo. Je velmi jednoduché pro řadu z vás otevřit novou fotogalerii, prohlédnout dvě tři fotky a odejít se zatrhnotou čtyřkou, nevěnovat objektivně pozornost ničemu dalšímu.

Za každou fotogalerií (a případně videem) je schováno neskutečně mnoho práce, úsilí. Za kterou nic nechceme, nejsme placený web. Jen jsme rádi, když pokud máte rádi kuřačky, tak pokud naši práci doceníte až do konce. Že umíte novou fotogalerii případně poctivě zhodnotit. Ať už se vám líbí nebo ne (je to přirozené).

Muryru přinesl novou fotogalerii po 10 dnech. Které předcházelo i několik našich společných akcí a pokusů. V aktuálním velmi nepříznivém až mrazivném počasí. Nejen na nás, ale i na kuřačky. Kdy i přesto jdeme do terénu a ulic, zmrzlí, i nachcípaní, abychom pro vás přinesli další kuřačky... Věřte, že víme, jak je jednoduché jen doma sedět v teple za monitorem a po dvou třech fotkách dát čtyřku pětku a rychle stránky zavřít...
www.kuracky.cz - site administrator
antaric
administrátor
 
Příspěvky: 2993
Obrázky: 48205
Pohlaví: Muž
Registrován: 24. 3. 2007
Bydliště: Praha
Kouření: pravidelně
Počet denně: 10
Značky: Marlboro Gold

Příspěvekod muryru » pátek 16. 10. 2009 14:22

Mě opravdu včera otrávilo, když jsem u nové fotogalerie viděl tři negativní známky (4,4,5) a zároveň fakt, že většinu fotek vlastně nikdo z hodnotících neviděl v plné verzi.
To už je mi fakt milejší Bennyho komentář k Iloně, byť jeho názor nesdílím, ten si aspoň fotky prohlédl a napsal svůj pohled na věc.
muryru
administrátor
 
Příspěvky: 2690
Obrázky: 50728
Pohlaví: Muž
Registrován: 23. 3. 2007

Příspěvekod antaric » sobota 17. 10. 2009 9:10

Je jasné, že ne všichni mají čas všechno bedlivě prohlédnout, ale vždycky je tu možnost se k tomu vracet. Je to lepší než odbýt rychlovkou. Fotogalerie a videa tu zůstávají napořád. Potěší nás vždycky hodnocení, ze kterého je poznat, že návštěvník tomu opravdu věnoval čas, prohlédl, měl možnost posoudit - taková zpětná vazba je pro nás nejcennější a je nám odměnou, povzbuzením. Hodnocení kuřaček není soutěží o klikání v hodnocení, kdo dřív, kdo nejrychleji (a občas se stává, že první hodnocení příjdou ještě než muryru dovloží celou fotogalerii, už to nemůže být objektivní). Osobně, pokud se mi nějaká kuřačka nezdá nebo nevím, jak ji hodnotit, tak v tu chvíli právě prohlédnu všechny další fotky, abych byl objektivní a mohl se lépe rozhodnout pro známku.
Zahraniční fóra - vím, že mají nejrůznější restrikce a povinnost určité aktivity. Vím také, že to může být kontraproduktivní - že to generuje falešnou aktivitu samých příspěvků typu "thanks, great!", což je model, který spíš zamořuje, znepřehledňuje. Proto náš web zůstává spíš než restriktivní webem motivačním (pozdější VIP status apod.) A v rámci této motivační pozitivnosti je naším přáním, aby celé diskuzní fórum bylo upřímné a přátelské - opravdu komunitou nějakým způsobem blízkých lidí. A tomu odpovídalo i to, co muryru v úvodním příspěvku tohoto vlákna zamrzelo, že mu chybí - že získal pocit povrchnosti z jednání některých návštěvníků (kontrastující s úsilím a odvahou na ulici).
www.kuracky.cz - site administrator
antaric
administrátor
 
Příspěvky: 2993
Obrázky: 48205
Pohlaví: Muž
Registrován: 24. 3. 2007
Bydliště: Praha
Kouření: pravidelně
Počet denně: 10
Značky: Marlboro Gold

Příspěvekod MBL » sobota 17. 10. 2009 10:26

Ja som napriklad pomerne spontanny clovek, ktory da dost casto na prvy dojem. T.z. ze k tomu, aby som si konkretnu kuracku zatriedil do bodovej stupnice mi staci jedna fotka. Mozno to je povrchne, obvykle si prezriem celu galeriu, ale moje hodnotenie to uz nezmeni. Su galerie ku ktorym sa obcas rad vratim, bo stali fakt za to a vyrazili mi dych, ale aj take, ktore zapadnu prachom. Osobne sa snazim nedavat horsiu znamku ako 3, obcas som uz dal aj nejaku 4ku. Nie je to znehodnotenie prace, je to proste ukazka rozmanitosti tu sa vyskytujucej populacie a demonstracia toho, ze kazdemu sa paci nieco ine.
Vasu pracu si nesmierne vazim, kolko krat, ked vidim sarmantne fajciarky niekde postavat v meste, tak si v duchu predstavujem, ze ako to asi ten muryru s antaricom robia, aby ich oslovili. Som sice extrovert, ale na toto proste "nemam gule" :) Takze z mojej strany podpora, pripadne negativne hodnotenia od uzivatelov neberte v zlom, nehodnotime Vasu pracu, hodnotime fotky (aspon za seba). Za pracu je to vzdy 1 s hviezdickou.
MBL
VIP uživatel
 
Příspěvky: 326
Pohlaví: Muž
Registrován: 26. 4. 2007
Bydliště: Bratislava, Slovensko
Kouření: pravidelně
Počet denně: 15
Značky: Marlboro Red

Příspěvekod Tato » sobota 17. 10. 2009 10:30

Za sebe mohu napsat, že komentář dávám v případě, že mne kuřačka zaujme. Pokud ne, tak dám jen známku a písmenek se zdržím. Myslím, že je to rozhodně lepší, než napsat něco jako Bono.
Tato
VIP uživatel
 
Příspěvky: 358
Pohlaví: Muž
Registrován: 3. 4. 2007
Kouření: pravidelně
Počet denně: 15
Značky: LD

Příspěvekod antaric » sobota 17. 10. 2009 10:49

MBL a Tato: U vás dvou je to v pořádku, přecijen se už tu zda na fóru známe nějaký čas a více. A dokonce si muryru říkáváme, v terénu "tahle kuřačka se bude líbit tomu a tomu" - natolik si mnohé z vás pamatujeme a známe. A známe vás proto, že do působení tady dáváte něco ze sebe, ze svého já, dáváte srdce, svůj čas. A to je přesně to, o co šlo, v celém tomto vláknu.

Je jasné, že všude nemohou padat jen jedničky v hodnoceních. O to nejde, každý má nějaký vkus. Stupnice má možnosti 1 až 5 proto, aby se využívaly. Naším přáním je jen, že když se pro nějaké hodnocení rozhodnete, aby to bylo poctivé. Poctivé vůči vám samotným, vůči dané kuřačce a vúči i nám autorům. A budeme rádi, když můžeme vědět, že jednička padla proto a proto nebo pětka proto a proto (třeba proto že si jeden z nás měl utřít objektiv).

Jinými slovy, dělejte a hodnoťte, jak je vám nejbližší. Budeme ale rádi a je to naším přáním, když budete do toho vkládat své já.
www.kuracky.cz - site administrator
antaric
administrátor
 
Příspěvky: 2993
Obrázky: 48205
Pohlaví: Muž
Registrován: 24. 3. 2007
Bydliště: Praha
Kouření: pravidelně
Počet denně: 10
Značky: Marlboro Gold

Příspěvekod muryru » sobota 17. 10. 2009 12:17

No jasně, nechceme abyste nikdo povinně psal příspěvky nebo jen dobré známky - MBL správně píše, že se hodnotí žena-kuřačka, nikoli naše práce, Tato správně poukazuje na to, že je dobré psát hlavně, když je co na srdci.
Celkově jsem všeobecně spokojený, ale jak uvádí antaric, bylo by fakt dobře, než vysolit čtyřku nebo pětku, si tu fotogalerii prohlédnout. Ne vždy jsou ty nejlepší fotky na začátku, i když já se většinou snažím, aby to nějak tak přibližně bylo.
Je ale pravda, že po jedné,dvou fotkách už většinou poznáme, jak se nám líbí.
Možná se na to dívám z pozice autora trochu jinak než ostatní, protože ty fotogalerie přece jen beru tak trochu za svoje "dílo" :-)

MBL: Díky za podporu, vidíš to, a zrovna my s antaricem jsme, myslím, oba spíš introvertní typy, já za sebe zcela určitě. A přesto..:-)
Jinak jasně, že hodnotit by se měly ty ženy na fotkách, nikoli technické provedení - v onom případě někdy je dívka krásná, ale technicky je to strašné (občas mě zamrzí, když se to nepovede), jindy je to třeba naopak.

Tím bych ukončil tuto celkem nepodstatnou debatu, kterou jsem
rozpoutal svým čtvrtečním povzdechem...
muryru
administrátor
 
Příspěvky: 2690
Obrázky: 50728
Pohlaví: Muž
Registrován: 23. 3. 2007

Příspěvekod vaclavsun@seznam.cz » sobota 17. 10. 2009 13:34

Já si myslím že většina hodnotí ženu kako ženu a ne jako kuřačku a tady je ten zásadní problém.Mladým uživatelům se nelíbí starší ženy protože to není nic pro ně oni jsou na mladé,ale neví nic o ženské zralosti a půvabu.To hodnocení by mělo být nastaveno asi jinak.Skusil bych rozdělit na ohodnocení ženy samotné a hodnocení ženy jako kuřačky.
vaclavsun@seznam.cz
VIP+ uživatel
 
Příspěvky: 107
Pohlaví: Muž
Registrován: 14. 1. 2009
Bydliště: Olomouc
Kouření: ne
Počet denně: 0

Příspěvekod muryru » sobota 17. 10. 2009 14:51

označení "žena" a "kuřačka" tady považuju za totožné, protože nekuřačky v našich fotogaleriích místo nemají. Hodnocení jako žena, a hodnocení jako kuřačka tedy být rozděleno nemusí - vnímáme půvab té ženy, a její kouření je jedním z aspektů toho, co se nám na ní líbí třešnička na dortu.
I když jasně, některé kouří zajímavěji a přitažlivěji, ale to může jen
pomoci v hodnocení, případně ubrat, ale hodnocení bych nechal - můj názor - tak jak je dosud.

Jinak tzv. starší ženu jsme ještě nikdy v aut.galeriích nepřinesli, pod tímto pojmem si představuji ženu minimálně 55letou, spíše však nad 60.
Ženy v kategorii 40-50 bych označil jako ženy střední generace, a myslím že často se i tyto můžou líbit i mladším uživatelům. Stačí se podívat
na úspěch Dáši.

Za sebe říkám, častěji pracujeme s mladšími kuřačkami, i proto, že mají ve větším množství chuť a odvahu spolupracovat, ovšem práce se zkušenějšími kuřačkami, řekněme od 35 let výš, je vždy alespoň pro mě opravdovou lahůdkou a bonbónkem. Byť se mi hodně líbí i mladé, většina z těch, které prezentujeme.
muryru
administrátor
 
Příspěvky: 2690
Obrázky: 50728
Pohlaví: Muž
Registrován: 23. 3. 2007

Příspěvekod antaric » neděle 18. 10. 2009 10:25

Ještě malá technická - i kdybychom chtěli hodnocení rozdělit na dvoje hlasování, systém diskuzního fóra to neumožňuje, v rámci jednoho vlákna. Ostatně, bylo by to pro mnohé asi i matoucí. Takže upřednostňujeme to tak, jak to je - základní známkování 1 až 5 a k tomu možnost slovního vyjádření, vypíchnutí, je to nejlepší kombinace reflexe pro nás autory.
www.kuracky.cz - site administrator
antaric
administrátor
 
Příspěvky: 2993
Obrázky: 48205
Pohlaví: Muž
Registrován: 24. 3. 2007
Bydliště: Praha
Kouření: pravidelně
Počet denně: 10
Značky: Marlboro Gold

Příspěvekod muryru » neděle 18. 10. 2009 21:41

Nó, mě se ty děkovačky docela líbí, kdyby každý, kdo zahlasuje, napsal i heslovitý vzkaz, nejsem proti :-))))
muryru
administrátor
 
Příspěvky: 2690
Obrázky: 50728
Pohlaví: Muž
Registrován: 23. 3. 2007

Příspěvekod milovník kuřaček » středa 21. 10. 2009 9:46

Co se týče mě,tak jsem na tom podobně jako Tato...Příspěvek napíšu tehdy,když mě daná kuřačka zaujme,líbí se mi,přitahuje mě,tak velmi rád napíši nějáký ten komentář a když se stane,že daná kuřačka není úplně můj typ,tak než abych napsal nějáký negativní komentář-radši nenapíšu nic...Jinak co se týče hlasování taky bych ho nechal tak jak je,protože mě osobně se prostě kuřačky líbí a přitahují mě a kdybych chtěl hodnotit ženy samotné-mohu si je prohlédnout jinde.Na tyto stránky chodím konkrétně,abych si prohlédl fotky kuřaček,které pro nás Muryru a Antaric připravují za což jim patří velký DÍK!!!
milovník kuřaček
VIP+ uživatel
 
Příspěvky: 560
Pohlaví: Muž
Registrován: 22. 1. 2008
Bydliště: doma

Zpět na Návrhy, náměty a připomínky pro www.kuracky.cz a fórum

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron