• Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Praha, pondělí 15.2.2010 - kuřačky (Natálie, Lucie)
Velmi sympatické dívky ze zasněžené zimní Prahy - studentky Natálie
a Lucie.
1) Natálie
s Luckou
2) Lucie
s Natálií:
a Lucie.
1) Natálie
- je jí 18 let, kouří asi dva roky, oblíbená značka lehké LM
- vykouří cca 5-10 denně, vydrží bez cigarety maximálně den
- uvedla že kouří ráda, cigarety ji chutnají, je pro ni relaxem a uvolněním
- když si nemůže zapálit, je nervózní
- je závislá a vášnivá kuřačka, nedaří se jí přestat (zkoušela)
- závislost zjistila po pár měsících
- rozhodně by znovu začala kouřit, kdyby se znovu mohla rozhodnout
- je ráda, že je s cigaretou pro muže sexy
- musí se skrývat před rodiči
s Luckou
2) Lucie
- je jí 18 let, kouří značku LM, v průměru 10 denně
- kouří ráda, cigareta je pro ní uvolněním, slastí
- bez cigaret vydrží více dní, chtěla by přestat, závislost ji vadí
- při stresových situacích kouří více
- znovu by kouřit spíše nezačala
- vícekrát se setkala, že je s cigaretou pro muže přitažlivá,
- je ráda že je to pro ně sexy, ráda se doví více (třeba na našich stránkách
- před rodiči se s cigaretou skrývá
- muži kuřáci jí nic neříkají, za partnera chce nekuřáka
s Natálií:
Naposledy upravil muryru dne pondělí 15. 2. 2010 20:53, celkově upraveno 1
- muryru
- administrátor
- Obrázky: 50728
- Pohlaví:
Super úlovek obě děvčata jsou pěkné,ale dám hlas Lucce za poslední větu že by něchtěla muže kuřáka,tím u mě zvyšuje atraktivitu.
- vaclavsun@seznam.cz
- VIP+ uživatel
- Pohlaví:
- Kouření: ne
- Počet denně: 0
Jinak Lucka má míň fotek, protože Natálka kouřila o jednu cigaretu víc, a bylo by škoda materiál nezveřejnit. Obě dívky jsou moc pěkné, patří jim dík, a rozhodně by jim slušela i letní prezentace a video - holky zatím nezávazně přislíbily
- muryru
- administrátor
- Pohlaví:
Nó muryru to se ti povedlo dost dobrý fotky se super detaily,které já mám rád a navíc velmi pěkné dívky-hlasuji za 1 pro Natálku.A v létě bude doufám holky pokračování...
- milovník kuřaček
- VIP+ uživatel
- Pohlaví:
Tiez sa pridavam, fantasticky ulovok. Natalka je prefektna, paci sa mi jej vsadepritomny usmev, vidno ze fajci s radostou a pozitkom a to je to hlavne :) Odo mna absolutna 1ka :)
- MBL
- VIP uživatel
- Pohlaví:
- Kouření: pravidelně
- Počet denně: 15
- Značky: Marlboro Red
To už se rysuje pěkná konkurence
Muryru se nám hezké rozjel Natálie je nádherná, klobouk dolů!
- mezdy
- uživatel
- Pohlaví:
Tak dvojice Natálka a Lucka na mě působí mimořádně intenzivně, fotografie jsem si prohlížel jednu po druhé, opravdu pomalu. Nádherné oči a výraz v tváři, úsměvy (hlavně u Natálky), které si vás získají a odzbrojí, v té nevinnosti a nádheře... Cigareta působí tak dokonale, ve spojení. A ještě moje nejoblíbenější podoba nehtíků..
Je těžké se rozhodnout, ale pokud vezmu v úvahu i obsah vyplněného dotazníku, je mé přiklonění k Natálce (za 1) jasné.
Strašně mě mrzí, že jsem u toho nebyl s kamerou, ale jestli bude ještě možnost, v teplejších dnech, beru všema deseti a jdu točit
Je těžké se rozhodnout, ale pokud vezmu v úvahu i obsah vyplněného dotazníku, je mé přiklonění k Natálce (za 1) jasné.
Strašně mě mrzí, že jsem u toho nebyl s kamerou, ale jestli bude ještě možnost, v teplejších dnech, beru všema deseti a jdu točit
www.kuracky.cz - site administrator
- antaric
- administrátor
- Obrázky: 48205
- Pohlaví:
- Počet denně: 10
- Značky: Marlboro Gold
Obě holky jsou opravdové kočky a s cigaretou jsou uplně super!
Dal jsem hlas Lucce, ne že by byla nějak krásnější, ale jsem nekuřák a posílám jí to jako vzkaz, že jsou nekuřáci, kterým se kuřačky líbí a nemusí to být vůbec překážka. Manželka vykouří skoro krabku denně a není nic krásnějšího než ji při tom pozorovat.
Takže Lucko najdi si nekuřáka, který ti do kouření nebude mluvit a pokud už tím nebude přímo nadšený, bude Ti kouření naprosto tolerovat. Rozhodně to jde!
Dal jsem hlas Lucce, ne že by byla nějak krásnější, ale jsem nekuřák a posílám jí to jako vzkaz, že jsou nekuřáci, kterým se kuřačky líbí a nemusí to být vůbec překážka. Manželka vykouří skoro krabku denně a není nic krásnějšího než ji při tom pozorovat.
Takže Lucko najdi si nekuřáka, který ti do kouření nebude mluvit a pokud už tím nebude přímo nadšený, bude Ti kouření naprosto tolerovat. Rozhodně to jde!
- Katmar
- šedá eminence
- Obrázky: 519
- Pohlaví:
- Kouření: ne
Lucka s Natálkou jsou naprostá bomba!!!!!!!! Nemůžu se dost vynadívat. Je to přesně ten typ kuřaček, který mě dostane! Nelíbí se mi automaticky všechny kuřačky, ale když se povede krásná holčina a ještě navíc je kuřačka, nemá to pro mě chybu. Nejvíc "ujíždím" na záběru Lucky i Natálky lačně sající rozžhavenou lávu z cigarety, jako supr bonus hodnotím Lucčiny i Nalálčiny dlouhé nehtíky, líčení, Natálčiny kruhové náušnice a "used" styl jejích jeansů, Lucčinu kontrastní bundu a zdánlivou maličkost - ladění barvy jejího zapalovače s barvou bundy. Jediné, co mi trochu kazí celkový dojem, je, že holky kouří cigarety s bílým filtrem, ale tady je na vině výrobce - nevím, proč u bývalých "lajtek" (LM, Marlboro...) houfně přechází z "korkáčů" na bílý filtr. Kromě toho, že mi u kouřících žen korkový filtr (hojně posetý světlými "póry" - nejlepší efekt má např. jeho vzhled z Marlborek 100's red) víc připadá sexy, jsou takovéto cigarety i víc vidět. Takto se na mnoha snímcích Lucčiny a Nalálčiny "modrý elemka s bílým filtrem" na pozadí spousty bílýho sněhu dost ztrácí... Jinak Lucka s Natálkou u mě zatím vedou na celý čáře (ze všech fotek, co jsem si prohlídl v archivu na www.kuracky.cz). Supr holčiny! Jdu si je uložit v tapetě na mobil...
- Billda
- VIP+ uživatel
- Obrázky: 84
- Pohlaví:
- Kouření: příležitostně
- Značky: Marlboro 100´s Red
S bílým filtrem ztrácícím se na pozadí sněhu máš bohužel naprostou pravdu. Většinou holky nechávám nebo necháváme kouřit jejich vlastní cigarety.
Přechod na bílý filtr u zmíněných cigaret taky nevítám s nadšením, coby příznivec klasického korkového filtru. Ale furt je to lepší než slimky.
V mých očích. Každému se líbí něco jiného. Ale s tebou (Billda) souhlasím naprosto.
Přechod na bílý filtr u zmíněných cigaret taky nevítám s nadšením, coby příznivec klasického korkového filtru. Ale furt je to lepší než slimky.
V mých očích. Každému se líbí něco jiného. Ale s tebou (Billda) souhlasím naprosto.
Naposledy upravil muryru dne čtvrtek 25. 2. 2010 0:25, celkově upraveno 1
- muryru
- administrátor
- Pohlaví:
Billda: Díky za Tvůj vstupní příspěvek, skvěle napsaný, takovou analýzu jsme tu už dlouho neměli (a to ani ode mě ).
S Tvým názorem taky naprosto souhlasím.
Jen tak dál - pokud Tě zaujmou i další kuřačky, minulé i budoucí, budeme rádi za reakce.
S Tvým názorem taky naprosto souhlasím.
Jen tak dál - pokud Tě zaujmou i další kuřačky, minulé i budoucí, budeme rádi za reakce.
www.kuracky.cz - site administrator
- antaric
- administrátor
- Obrázky: 48205
- Pohlaví:
- Počet denně: 10
- Značky: Marlboro Gold
• Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3