Zprávy a dotazy od administrátorů muryru a antaric, ke změnám a provozu stránek.
Informace pro uživatele, i pro nově registrující se, řešení problémů, tipy, rady, doporučení.

VIP členství - verze 2

Příspěvekod antaric » 9.9.2009 11:51

Máme za sebou první rok existence VIP členství. Svůj původní účel zavedení v zásadě splnily - staly se předmětem odměny za vaši stálost a věrnost a jsou motivací pro ostatní.

Základ systému zůstává stejný i pro další období, můžete si přečíst více v původním úvodu:

viewtopic.php?t=866

Dodal bych k tomu ještě, že VIP členství je udělováno na základě dlouhodobé aktivity. Nelze ho získat jednorázovými pokusy zaplevelit fórum hromadou bezcenných příspěvků či nahlasováním pětek v anketách. Činnost průběžně monitoruju a vyhodnocuji (takové pokusy tu už také byly, byť spíše ze zahraničí).

Hlavní výhodou VIP členství i nadále zůstává možnost shlédnout autorská videa (doprovodná k autorským fotogaleriím).

Během roku došlo ke kategorizaci VIP členství na čtyři druhy, některých jste si všimnuli, udělám rekapitulaci:
  • VIP uživatel - základní typ VIP členství, který je udělován za vaši aktivitu zde na fóru (příspěvky, hlasování atd.), zpravidla ho dostanete tehdy, když si vás nějak zapamatuju, odliším od ostatních. Tento základní typ je udělován v nepravidelných vlnách, cca 4krát do roka a platí pro něj, že je udělován na 1 rok, pak bude přehodnocen. Může být ponechán, může být odňat, záleží na tom, zda jste pořád aktivní, stejně jako před jeho prvním udělením.
  • VIP+ uživatel - je rozšířením předchozího, lze ho získat ihned poté, co se zúčastníte některého z živých setkání příznivců stránek www.kuracky.cz. Tento VIP+ status je udělován trvale.
  • VIP sponzor - tímto uživatelem se stanete (nebo na něj povýšíte) v okamžiku, kdy zašlete sponzorský dar projektu www.kuracky.cz (více viz www.kuracky.cz/sponzoring). I tento status je udělován trvale a to ihned, co váš dar přijmeme. Jedná se o nejrychlejší možnost, jak získat VIP status.
  • VIP+ sponzor - nejvyšší kategorie, která v sobě zahrnuje všechny předchozí varianty. Tj. za účast na osobním živém setkání a současně za sponzorský dar. I tento VIP status získáte trvale. V tuto chvíli na něj dosahují pouze dva uživatelé - Katmar se svou ženou.

Věřím, že VIP členství pro ty, kteří ho už máte, je vám odměnou, a pro ostatní pak motivací. Předchozí kategorizace vám napomůže k orientaci, jak ho získat či si ho vylepšit.
www.kuracky.cz - site administrator
antaric
administrátor

Obrázky: 1384
Pohlaví: Muž

Příspěvekod antaric » 9.9.2009 11:56

Současně s uvedením systému VIP členství na další období navazuji i menší vlnou udělování VIP statutů.

Z poslední delší doby nelze nepřehlédnout aktivity tři uživatelů - Pavel776, anaru a rray30, ti se v tento okamžik stávají novými VIPy (v základní podobě).
antaric
administrátor

Příspěvekod Pavel » 10.9.2009 0:24

Zdravím vás Antarici a muryru
Děkuji za VIP.Vzal jsem to hopem,myslím,že to je skoro rekord fóra 9 dní po registraci mít VIP.Jakým způsobem poděkovat,aby to neznělo jako fráze?Však já už se postarám,abych si ten rekord zasloužil.Ahoj
ŽENY S CIGARETOU JSOU SEXY
Naposledy upravil Pavel dne 10.9.2009 4:25, celkově upraveno 1
Pavel - "Třetí muž"
Pavel
moderátor

Obrázky: 285

Příspěvekod anaru » 10.9.2009 1:05

Antaricu: take ja se pripojim k velkemu podekovani,take nechci byt jeden z tech,ktery budu pet mnohaslovne chvaly diku,ale chci jen projevit v duveru Vas dvou(ty a Muryru) za to,ze se nasli lide,kteri se neboji svoji naklonost a vasen pro kuracky timto zpusobem,jakym to delate.Myslim,ze jste pomohli otevrit mnoha lidem(jako jsem ja a somozrejme vsem clenum tohoto spolecnstvi) cestu k jejich mozna doposud skryte vasni k zenam,ktere ma ji vasen pro koureni.Jeste jednou velky dik a verim,ze budu clenem,ktery se bude aktivne podilet na obohacovani techto SUPR stranek!!!
anaru
VIP uživatel

Obrázky: 1

Příspěvekod rray30 » 10.9.2009 19:01

Ahoj! Díky moc za VIP. Fakt mě to potěšilo - a moc si toho vážím. Díky!!! Být členem společenství na těchhle bezva stránkách je pro mě čest. Bez ohledu na "status". :-)
A taky to prosím ode mě neberte jako nějaká planá slova chvály a díků - nejsem ten typ, co by bez příčiny chválil. Vaše práce a současně záliba obohacuje život mnoha dalším lidem a je úžasné, že to děláte a takhle dobře. Takže samozřejmě dál hrozně fandím! Díky, fakt mám radost. :-)))

R.
rray30
VIP uživatel

Příspěvekod antaric » 10.9.2009 22:10

Díky za reakce vás všech tří, rozhodně frází není nic - vaše díky vám jde od srdce a upřímně, z toho mám sám radost. VIP si proto o to víc zasloužíte (na rozdíl od mnohých jiných, kvůli kterým jsem omezil základní platnost na jeden rok). Pevně taky doufám, že že se vaše očekávání u videí naplnila (a budu třeba rád, když je třeba i samostatně okomentujete).

Pavel776: VIP status po tak krátké době po registraci je opravdu výjimkou. V Tvém případě je to dáno i dalšími okolnostmi, zejména komunikací mimo fórum (náměty na další zlepšení stránek, nové prvky atd.)
antaric
administrátor

Příspěvekod Pavel » 10.9.2009 22:40

Antaric
Já a ty o tom ,že mezi náma probíhá i komunikace mimo fórum samozdřejmě víme,společně se zamýšlíme,jak tyto naše stránky vylepšit s hlavním cílem učinit naše stránky přitažlivější pro příslušnice něžného pohlaví ,ale ostatní to neví.Možná,že i ostatní aktivní účastníci by mohli přispět s nějakými nápády.Proto bych je chtěl vyzvat,pokud někdo máte nějakou myšlenku nebo nápad,jak naše stránky vylepšit,napište.
ŽENY S CIGARETOU JSOU SEXY
Pavel - "Třetí muž"
Pavel
moderátor

Obrázky: 285

VIP - prosinec 2009

Příspěvekod antaric » 16.12.2009 12:06

Novými dvěma VIP uživateli se na základě své činnosti na fóru stávají Kazatel a siolaaduob.
antaric
administrátor

Re: VIP členství - verze 2

Příspěvekod antaric » 6.3.2010 16:50

Dalšími dvěma VIP uživateli na základě předchozí aktivity se stávají no321body a Billda.

Připomínám všem VIPům, že autorská videa (platí i pro foto) není dovoleno bez našeho předchozího souhlasu jakkoli šířit, sdílet a publikovat. Stažená videa slouží jen pro vaše potřeby a vaše přehrávání.
antaric
administrátor

Příspěvekod antaric » 14.3.2010 16:00

Posledně jsem se drbal na hlavě, na koho jsem to možná zapomněl s VIPem. Ano, je to Aidah - i on nyní dostává příslušný status.
antaric
administrátor

Příspěvekod antaric » 10.5.2010 22:26

Jsem rád, že mezi VIP uživatele mohu zařadit uživatele SESA, bezesporu si to za svou aktivitu zaslouží.
antaric
administrátor

Příspěvekod SESA » 13.5.2010 10:30

antaric, muryru: Jsem velmi mile překvapen, děkuji! Já to zjistil až dnes 8-) , tak se omlouvám za pozdní díky. :(
Prostě koukám všude možně (a že je zde na co ;) ), jenom ne na svůj status.. Já vlastně o VIP neusiloval, podmínky atd. zde neštudoval-šlo to zatím nějak mimo (akorát mě jednou zamrzelo, že nemůžu skouknout videa..), nebyla to priorita. Spíše jsem byl překvapený množstvím příspěvků, fotek atd. tady na foru a rád k tomu přidal něco málo svého. Stydím se, že registrován jsem byl v dubnu 2009 a první příspěvek přišel až po roce :oops: Třikrát hanba! :mrgreen: Pořád jsem to odkládal, zapomínal.. a o co všechno za dobu "mrtvého brouka" přišel :(
Takže ještě jednou velké DĚKUJI, jste všichni skvělí a hodně zdaru, radosti ve všech aktivitách-taky naplnění tajných snů a vizí! (safra, to zní skoro jak od soudruha Pláteníka :lol: ..) Howg!
SESA
VIP uživatel

Obrázky: 109

Příspěvekod antaric » 13.5.2010 10:55

SESA: To jsem rád, Tvá radost mě těší :-) Kolikrát je zajímavé, že VIP si zaslouží nejvíc ti, kteří ani o něj prvoplánově neusilují - jsou prostě rádi za společenství a sdílení tématu, které tu existuje. VIPy dávám na základě toho, co všude píšu - každému, koho si nějak všimnu, za jeho aktivitu, činnost, zkrátka něco o něm vím (a mohu i důvěřovat). Jinak nejsi první ani poslední případ, kdy uběhne čas od registrace a teprv až potom nastane oživení, zapojení se :-)
Díky i za Tvé upřímné díky :-) Naše stránky a fórum žije, díky vám všem, kteří se zapojujete (a výzva ostatním, nebojte se a buďte taky aktivní ;-) )
antaric
administrátor

Zpět na Informace pro uživatele a nově registrující se