• Stránka 1 z 1
4. živé setkání www.kuracky.cz 17.4.2010 - FOTO VIDEO report
Jak jste měli možnost sledovat v poslední době na našich stránkách, v sobotu 17. dubna 2010 se od 15h v Praze konalo 4. živé setkání serveru http://www.kuracky.cz. Informace o přípravě a první reakce si můžete přečíst v:
viewtopic.php?t=1497
Ačkoli každý z dosavadních srazů byl něčím výjimečný, tento měl mnohá prvenství, která si zaslouží unikátní a jedinečný foto a videoreport, spolu s komentáři.
Na setkání dorazilo 15 účastníků, z toho 6 žen. Všechny byly kuřačky, zato mezi muži byla kuřáků valná menšina
Vlastně jsem to tak za ně trochu později doháněl
Byť samozřejmě o žádnou podmínku nejde
a zván je každý, kdo má pozitivní vztah k tématu.
Pro setkání jsem byl tentokrát vybaven projekční technikou - notebookem a projektorem za doprovodu 3G internetu. Tento komplet posloužil nejen pro připravenou prezentaci, ale v průběhu času jsme si v diskuzi ukazovali naše stránky naživo, stejně tak jsem pouštěl i některá natočená videa v HD kvalitě. Na posledních snímcích tohoto vlákna pak můžete vidět, jak projekce vypadala, včetně ohlašovaného programu na začátku
První minuty setkání patřily krátké prezentaci projektu http://www.kuracky.cz, kdo jsme, odkud vycházíme, kam směřujeme, co je naším cílem, snahou, co akcentujeme, zejména z pohledu lidské komunity a společenství. To jsem doprovázel i živými ukázkami ze stránek a diskuzí s některými účastníky, kteří projekt zatím příliš neznali.
Následovala pasáž, která se věnovala naší propagaci. Tím jsou myšleny naše vizitky a jejich možná nová podoba (podrobeno krátké diskuzi
) a pak jsem předvedl, zatím jen z návrhu na obrázku, náš nový reklamně-propagační předmět
Vzhledem k tomu, že je ještě ve výrobě, nemohl jsem ho ukázat naživo, ale zanedlouho vás s ním seznámíme tady na fóru a i k čemu ho chceme využívat 
Malý kousek času jsme pak věnovali prezentaci a diskuzi kolem na fóru chystaného "ženského světa kuřaček cigaret", za podněty na místě děkujeme.
Pokud máte pocit, že z dosavadního popisu šlo zatím o vážné setkání, věřte, že to tak bylo naplánované úmyslně a postupné uvolňování směrem k zábavě mělo příjít
První na řadě byla soutěž. Jak jinak než o krabičku cigaret
Na výběr byly zlatá nebo červená Marlbora. Na rozdíl od minulých setkání jsme soutěž pojmuli čistě zábavnou formou, s využitím projektoru a fotek jste mohli hádat ve 20 otázkách. Většinou šlo o rychlost, důvtip a nápad, znalosti stránek nebyly vždy výhodou. Velmi mě těšilo, že se lidé bavili a že uhodli i těžší otázky
(Muryru - díky za podklady k soutěži!) Vítězkou soutěže se 7 body stala Barbora, která si máčka vybrala zlatá (samotnou Báru můžete vidět i na fotkách níže).
Pomalu se blížil zlatý hřeb programu a to vyhodnocení a korunovace vítězek soutěže Miss Kuřačka 2009. Naše pozvání přijaly Míša (1. vicemiss) a Karolina (6. místo ve finále). Obě sklidily potlesk, u kterého mi bylo jasné, že se v oné oslavné roli necítí ještě přirozeně
Nicméně jsem se je snažil rozptýlit a v rámci korunovace být opravdu nablízku. Jak můžete vidět z fotek, prvním krokem bylo usazení korunky na hlavu (tato část mi byla zvláštním potěšením, i když prodlužování bylo dáno spíš pečlivostí, aby korunka seděla co nejlépe
). Po foto a video sekvenci následovalo předávaní darů - v prvé řadě karton vybraných cigaret (u Míšy Benson & Hedges, u Karoliny červené Spartičky, jak jim i sama ráda říká). Cigarety byly doprovozeny dalšími dárky - luxusním zapalovačem a knihou Radosti kouření (se kterou jste se již na našich stránkách setkali). A opět ovace, foto a video. Oběma dámám to velmi slušelo, byly opravdovou ozdobou setkání! Jakou ozdobou jsem byl já, antaric, už nechávám na vás
na fotkách mě v rámci korunovace nemůžete minout
Mimochodem - toto setkání byla první příležitost, kdy jsme využili černá trička s naším logem - měli jsme je na sobě já (antaric), muryru a Pavel.
Po krátkém oddechu přišla ještě jedna důležitá pasáž. Natočení rozhovorů (říkáme jim medailonky), které jsme zkusili již při minulém setkání. Rozhovor jsem nakonec natočil se čtyřmi dámami-kuřačkami, další dvě se bohužel přesvědčit už nenechaly
Jak rozhovor probíhal, můžete vidět nejen na fotkách, ale sledovat především na videu, je přítomen i zvuk (tentokrát ve všech videích natočených na srazu).
Čas pokročil směrem k večeru, program setkání už přecházel do své naprosto neformální a volné části, kdy jste se s námi mohli bavit o všem, ptát se, vracet se k řadě věcí. Spolu s večeří, jídlem, pitím - obsluha byla výborná a jídlo chutnalo velmi dobře. Čas velmi rychle utekl, někteří museli už domů, jiní zůstali, až jsem setkání uzavíral těsně před 23h
Bylo to velmi pěkné setkání, podařené - podle vašich reakcí, ať už tady na fóru nebo osobně, mám velkou radost, že jsem mohl k úspěchu přispět v roli moderátora. Přesto ale vnímám, že ne všechno je v lidských silách, aby se věci podařily - vždy je potřeba štěstí a pomoc shůry, která se projevila zejména v podobě účasti vás všech, kteří jste byli. Za to vám velice děkuji. Těším na nějaké příště, s vámi i s dalšími.
Stejně tak děkuji všem třem fotografům (muryru, Pavel, Katmar) a také milovníkovi kuřaček, který se ujal mé kamery, zatímco jsem stál před objektivy.
Příspěvek už dále pokračuje fotodokumentací nasnímanou během setkání. Je rozdělena do sekcí, které poznáte podle nadpisu. V každé sekci jsou pak seskupeny fotky podle autorů. Každá sekce je pak doprovázena i videem v tomto bodě natočeným, nepřehlédněte. U rozhovorů jsem vytáhl krátké přepisy, co v nich zaznělo (ale ne všechno, ať se neochudíte o poslech
).
antaric - moderátor 4. živého setkání http://www.kuracky.cz a administrátor http://www.kuracky.cz
Míša - 1. vicemiss Kuřačka 2009 - korunovace
fotoreport muryru:

fotoreport Katmar:

fotoreport Pavel:

Míša - 1. vicemiss Kuřačka 2009 - rozhovor na kameru (medailonek)
Krátký přepis rozhovoru (ve videu toho zazní více):

fotoreport Katmar:

Karolina - 6. místo Kuřačka 2009 - korunovace
fotoreport muryru:

fotoreport Katmar:

fotoreport Pavel:

Karolina - 6. místo Kuřačka 2009 - rozhovor na kameru (medailonek) + dodatek

fotoreport Katmar:

Bára - rozhovor na kameru (medailonek)

fotoreport Katmar:

Anička - rozhovor na kameru (medailonek)

fotoreport Katmar:

fotoreport Pavel:

Atmosféra setkání a ostatní foto a video
a Magda, která se nenechala přesvědčit
Takže Magdo příště - a dám Ti víc než jednu krabku 
fotoreport muryru:

fotoreport Katmar:

viewtopic.php?t=1497
Ačkoli každý z dosavadních srazů byl něčím výjimečný, tento měl mnohá prvenství, která si zaslouží unikátní a jedinečný foto a videoreport, spolu s komentáři.
Na setkání dorazilo 15 účastníků, z toho 6 žen. Všechny byly kuřačky, zato mezi muži byla kuřáků valná menšina

Pro setkání jsem byl tentokrát vybaven projekční technikou - notebookem a projektorem za doprovodu 3G internetu. Tento komplet posloužil nejen pro připravenou prezentaci, ale v průběhu času jsme si v diskuzi ukazovali naše stránky naživo, stejně tak jsem pouštěl i některá natočená videa v HD kvalitě. Na posledních snímcích tohoto vlákna pak můžete vidět, jak projekce vypadala, včetně ohlašovaného programu na začátku

První minuty setkání patřily krátké prezentaci projektu http://www.kuracky.cz, kdo jsme, odkud vycházíme, kam směřujeme, co je naším cílem, snahou, co akcentujeme, zejména z pohledu lidské komunity a společenství. To jsem doprovázel i živými ukázkami ze stránek a diskuzí s některými účastníky, kteří projekt zatím příliš neznali.
Následovala pasáž, která se věnovala naší propagaci. Tím jsou myšleny naše vizitky a jejich možná nová podoba (podrobeno krátké diskuzi

Malý kousek času jsme pak věnovali prezentaci a diskuzi kolem na fóru chystaného "ženského světa kuřaček cigaret", za podněty na místě děkujeme.
Pokud máte pocit, že z dosavadního popisu šlo zatím o vážné setkání, věřte, že to tak bylo naplánované úmyslně a postupné uvolňování směrem k zábavě mělo příjít

První na řadě byla soutěž. Jak jinak než o krabičku cigaret

Pomalu se blížil zlatý hřeb programu a to vyhodnocení a korunovace vítězek soutěže Miss Kuřačka 2009. Naše pozvání přijaly Míša (1. vicemiss) a Karolina (6. místo ve finále). Obě sklidily potlesk, u kterého mi bylo jasné, že se v oné oslavné roli necítí ještě přirozeně

Po krátkém oddechu přišla ještě jedna důležitá pasáž. Natočení rozhovorů (říkáme jim medailonky), které jsme zkusili již při minulém setkání. Rozhovor jsem nakonec natočil se čtyřmi dámami-kuřačkami, další dvě se bohužel přesvědčit už nenechaly

Čas pokročil směrem k večeru, program setkání už přecházel do své naprosto neformální a volné části, kdy jste se s námi mohli bavit o všem, ptát se, vracet se k řadě věcí. Spolu s večeří, jídlem, pitím - obsluha byla výborná a jídlo chutnalo velmi dobře. Čas velmi rychle utekl, někteří museli už domů, jiní zůstali, až jsem setkání uzavíral těsně před 23h

Bylo to velmi pěkné setkání, podařené - podle vašich reakcí, ať už tady na fóru nebo osobně, mám velkou radost, že jsem mohl k úspěchu přispět v roli moderátora. Přesto ale vnímám, že ne všechno je v lidských silách, aby se věci podařily - vždy je potřeba štěstí a pomoc shůry, která se projevila zejména v podobě účasti vás všech, kteří jste byli. Za to vám velice děkuji. Těším na nějaké příště, s vámi i s dalšími.
Stejně tak děkuji všem třem fotografům (muryru, Pavel, Katmar) a také milovníkovi kuřaček, který se ujal mé kamery, zatímco jsem stál před objektivy.
Příspěvek už dále pokračuje fotodokumentací nasnímanou během setkání. Je rozdělena do sekcí, které poznáte podle nadpisu. V každé sekci jsou pak seskupeny fotky podle autorů. Každá sekce je pak doprovázena i videem v tomto bodě natočeným, nepřehlédněte. U rozhovorů jsem vytáhl krátké přepisy, co v nich zaznělo (ale ne všechno, ať se neochudíte o poslech

antaric - moderátor 4. živého setkání http://www.kuracky.cz a administrátor http://www.kuracky.cz
Míša - 1. vicemiss Kuřačka 2009 - korunovace
fotoreport muryru:
fotoreport Katmar:
fotoreport Pavel:
Odkaz ke stažení | Velikost | Délka | Formát | Rozlišení | Datový tok |
---|---|---|---|---|---|
video/100417misaK.wmv | 66,5 MB | 4:22 | Windows Media Video 9 | 1024x576 | 2000 kbps, 30fps, audio |
Míša - 1. vicemiss Kuřačka 2009 - rozhovor na kameru (medailonek)
---|---|---|---|---|---|
video/100417misaM.wmv | 80,8 MB | 5:18 | Windows Media Video 9 | 1024x576 | 2000 kbps, 30fps, audio |
- 18 let, kouří už čtyři roky, kouření ji chutná, jinak by nekouřila, cigareta patří k pohodě
- ne ovšem tolik po ránu, lepší je to večer, a nejlepší ve společnosti, to chutná maximálně
- dnes už závislá, každá volná chvíle patří cigaretě
- průměrně 5 až 10 denně, nejradši by omezila, víc by nechtěla
- partner nekuřák, je jí blbé si před ním sama zapalovat, lepší by byl kuřák
fotoreport Katmar:
Karolina - 6. místo Kuřačka 2009 - korunovace
fotoreport muryru:
fotoreport Katmar:
fotoreport Pavel:
---|---|---|---|---|---|
video/100417karolinaK.wmv | 63,8 MB | 4:11 | Windows Media Video 9 | 1024x576 | 2000 kbps, 30fps, audio |
Karolina - 6. místo Kuřačka 2009 - rozhovor na kameru (medailonek) + dodatek
---|---|---|---|---|---|
video/100417karolinaM.wmv | 74,8 MB | 4:55 | Windows Media Video 9 | 1024x576 | 2000 kbps, 30fps, audio |
- ráda kouří stoprocentně, zatím nepřemýšlela, že by přestala, závislost jí vůbec nevadí
- ve 14 se sestrou první cigareta, ta ovšem nechutnala
- až za půlroku se ke kouření vrátila, hned 5 cigaret denně
- dnes 10-15 denně, vyhovuje, víc by nechtěla, peníze občas omezují
- pohybuje se v prostředí kde všichni kouří
- cigarety pro ni znamenají "dobrý požitek z toho, že můžu kouřit"
fotoreport Katmar:
Bára - rozhovor na kameru (medailonek)
---|---|---|---|---|---|
video/100417barboraM.wmv | 93,0 MB | 6:06 | Windows Media Video 9 | 1024x576 | 2000 kbps, 30fps, audio |
- Báře je 18 let, cigarety jsou pro ni především uklidnění, kdy kouření je automatika patřící k hospodě
- průměr 3-5 denně, ale o víkendech si to vynahrazuje, počet jí vyhovuje
- přiznává, že už možná závislá je, byť nekouří nijak pravidelně
- závislost ji spíš vadí - vadí jí, kdyby kouřila víc
- první cigareta v 15 letech, nechutnala, až od jednoho silvestra
začla pravidelně
- partner nekuřák, muž kuřák by byl lepší, když se ji líbí a kouří, je
to plus v přitažlivosti
fotoreport Katmar:
Anička - rozhovor na kameru (medailonek)
---|---|---|---|---|---|
video/100417anickaM.wmv | 62,7 MB | 4:07 | Windows Media Video 9 | 1024x576 | 2000 kbps, 30fps, audio |
- Aničce je 36 let, kouří ráda, chutná ji, chutná ji víc, než když znala projekt http://www.kuracky.cz
- s cigaretou se cítí dobře, uvolnění, pohoda
- v žádném případě nechce přestat, jen v těhotenství
- poprvé zkoušela ve 14, nechutnalo, pravidelně začla kouřit až po prvním dítěti
- měsíc stačil na to, aby zjistila, že cigarety už potřebuje, je závislá a nevadí ji to
- kouří nejméně 10 cigaret denně, červená Marlbora, ve společnosti až ke krabičce za večer
fotoreport Katmar:
fotoreport Pavel:
Atmosféra setkání a ostatní foto a video
a Magda, která se nenechala přesvědčit

fotoreport muryru:
fotoreport Katmar:
---|---|---|---|---|---|
video/100417sraz.wmv | 63,8 MB | 4:11 | Windows Media Video 9 | 1024x576 | 2000 kbps, 30fps, audio |
www.kuracky.cz - site administrator
- antaric
- administrátor
- Obrázky: 48205
- Pohlaví:
- Kouření: pravidelně
- Počet denně: 10
- Značky: Marlboro Gold
Re: 4. živé setkání www.kuracky.cz 17.4.2010 - FOTO VIDEO report
Foto video report jsem doplnil anketním hlasováním, kde se k akci a dojmu z ní můžete vyjádřit. Pozor - anketa má jinou podobu, zahrnuje v sobě čtyři podotázky 1 až 4. V celé anketě tak můžete vybrat až 4 možnosti, v každé očíslované podotázce (dávejte si pozor, aby to dávalo smysl
).
Stejně tak uvitáme i vaše slovní hodnocení a příspěvky, jak k fotkám a videím, tak i k setkání samotnému.

Stejně tak uvitáme i vaše slovní hodnocení a příspěvky, jak k fotkám a videím, tak i k setkání samotnému.
- antaric
- administrátor
- Pohlaví:
je škoda pro mne, že to je v praze, je to pro mne hodně z ruky, ale stejně - kašlající stařešina rodu se nemá plést mezi mladé, nadějné kuřačky......... je to dobré, že se scházíte a dokážete se bavit , děda pajonek vám fandí a musí si vystačit jen se "zprostředkovaně" , videa si stáhnu a prokouknu !
- nob321ody
- VIP+ uživatel
- Obrázky: 177
- Pohlaví:
nob321ody: Nevím, jak působím na fotkách, ale taky nejsem už nejmladší
O věku to ale není, je to prostě o tématu a vztahu k němu. Jinak místo - Praha - dáno tím, kde se s muryru celoživotně pohybujeme, všechny i další srazy budou tady. Nějaké "výjezdní" setkání - muselo by se odehrát hodně dalších okolností.

- antaric
- administrátor
- Pohlaví:
Fantastyczna sprawa takie wybory oraz spotkanie:) Grunt, to nie poddać się wpływowi propagandy, głoszącej, że kobieta z papierosem jest nieatrakcyjna...bardzo skutecznie udowadniacie, że nie jest to prawda...
Ja myślę, że palącą kobieta jest trochę, jak królowa a trochę także jak czarodziejka (kouzelnice:), sorceress). która ma tajemniczy świecący przedmiot, magiczną świecącą różdzkę, która na wielu mężczyzn potrafi rzucić urok i zaczarować:)...ponadto czarodziejki w bajkach zawsze były spowite kłębami dymu:)
Ja myślę, że palącą kobieta jest trochę, jak królowa a trochę także jak czarodziejka (kouzelnice:), sorceress). która ma tajemniczy świecący przedmiot, magiczną świecącą różdzkę, która na wielu mężczyzn potrafi rzucić urok i zaczarować:)...ponadto czarodziejki w bajkach zawsze były spowite kłębami dymu:)
- vivek5
- VIP uživatel
- Pohlaví:
- vivek5
- VIP uživatel
- Pohlaví:
opravdu fantasticky udělaná reportáž !!!!!!!
- Kazatel
- VIP uživatel
- Obrázky: 5
- Pohlaví:
- Kouření: ne
- Počet denně: 0
Tak, świetny opis spotkania, fotki i filmy....Karolina jest bardzo miła
...Dobrze wypatrzyłem, czy koronowane dziewczyny dostały także zapalniczki Zippo?

- vivek5
- VIP uživatel
- Pohlaví:
vivek5: Zippo zatím ne. Možná až jednou, až nebudeme muset platit všechno ze svého a bude dostatek sponzorů. Náklady na projekt poslední dobou stoupají, máme-li dělat vše pořádně a dotahovat do konce. Zatím v naprosté většině skoro vše platím ze svého.
- antaric
- administrátor
- Pohlaví:
Tak, widać, że pracujecie z prawdziwą pasją:), ale i pieniądze do takiej pracy są potrzebne...
- vivek5
- VIP uživatel
- Pohlaví:
Antaric:přímo fantasticky jsi napsal úvod a co se týče srazu,tak ten byl sámo víc než perfektní!!!Materiálu je opravdu spousta-budu se tím postupně prokousávat
Za vše bych ti chtěl moc poděkovat!!!

- milovník kuřaček
- VIP+ uživatel
- Pohlaví:
Opravdu skvěle zorganizované a nafocené. Škoda, že jsem tam nebyl... Příště určitě přijdu také. Co mám udělat pro to, abych se stal VIP uživatelem?
- Martin_K
- nováček
- Pohlaví:
- Počet denně: 30
- Značky: Camel žluté
Re: 4. živé setkání www.kuracky.cz 17.4.2010 - FOTO VIDEO re
blondy000777: Tam je napsané vše podstatné, případně je tam i odkaz na původní vlákno o VIPech. Ještě dodám, že v současné době jsem v udělování VIPů obezřetnější, výše popsané neplatí úplně automaticky. Důraz dávám na to, abych potenciální VIPy nějak ještě znal, ať už z fóra nebo osobně - považuji to za důležité z hlediska vzájemné důvěry, pokud jde o přístup k materiálu videí, který jako VIP získáte.
- antaric
- administrátor
- Pohlaví:
• Stránka 1 z 1
Zpět na Živá setkání www.kuracky.cz - informace a reporty