Diskuzní fórum - forum.kuracky.cz
5. živé setkání příznivců - čtvrtek 16. září 2010 ›
27.8.2010 Ženský svět kuřaček ›
• Stránka 1 z 1
- SESA
- VIP uživatel
- Obrázky: 109
- Pohlaví:

Re: Uniform smoking
SESA
Díky za další příklad žen kuřaček.Já osobně ale ženy v uniformách vnímám neutrálně až negativně,záleží na konkrétním případě.
ŽENY S CIGARETOU JSOU SEXY
Díky za další příklad žen kuřaček.Já osobně ale ženy v uniformách vnímám neutrálně až negativně,záleží na konkrétním případě.
ŽENY S CIGARETOU JSOU SEXY
Pavel - "Třetí muž"
- Pavel
- moderátor
- Obrázky: 285
- Pohlaví:

čus rodáku.... protože jsem jedinej voják, bývalé Varšsmlouvy, který si plnil skvěle dva roky záklvojslužby a zašil jsem se , kde jsem mohl a tudíž jsem ani jednou po celé dva roky nestřílel ze samopalu a neházel granátkama, tak vojandy /i ty kouřové/ absolutno NOU !!!!! dej sem setřičky v uniformě, dej sem odvážné školačky v uniformě a můžeme se pobavit --- vojandy NE, to raději Ivetku !!!!!!

- nob321ody
- VIP uživatel
- Obrázky: 57
- Pohlaví:

Vojandy mi nevadí, proč ne, takže neutrálně až pozitivně
) Ale uznávám že dojem je daný tím, že jsem
na vojně zaplaťpánbu nebyl. Naopak, protože mám sklony k hypochondrii, mám děs z nemocničního prostředí,z lékařských uniforem,i proto sestřičkám, jakkoli je to sexy, se lépe vyhnout. Byť zrovna s kouřícími sestřičkami
mám krásné vzpomínky z ranné puberty, kdy jsem ležel v nemocnici. (Bulovka,listopad 1989,mě 13).
Při hledání fotoobjektů pro naše stránky už jsem jednou MÁLEM oslovil krásnou policistku. Ale nakonec jsem nějak nenašel odvahu, nebyla sama.
na vojně zaplaťpánbu nebyl. Naopak, protože mám sklony k hypochondrii, mám děs z nemocničního prostředí,z lékařských uniforem,i proto sestřičkám, jakkoli je to sexy, se lépe vyhnout. Byť zrovna s kouřícími sestřičkami
mám krásné vzpomínky z ranné puberty, kdy jsem ležel v nemocnici. (Bulovka,listopad 1989,mě 13).
Při hledání fotoobjektů pro naše stránky už jsem jednou MÁLEM oslovil krásnou policistku. Ale nakonec jsem nějak nenašel odvahu, nebyla sama.
www.kuracky.cz - site administrator
- muryru
- administrátor
- Obrázky: 8686
- Pohlaví:

No tak to já na vojně byl,celý dva roky,dokonce tam,co se točil známý seriál Chlapci a chlapi,i tam jako křoví vystupuju.No a Ivetka tam zpívá úvodní píseň.
http://www.youtube.com/watch?v=wvE7LE96Yjc
http://www.youtube.com/watch?v=wvE7LE96Yjc
Pavel - "Třetí muž"
- Pavel
- moderátor
- Pohlaví:

Pavel: díky za odkaz, jinak samozřejmě o tvé vojně vím. jen je mi záhadou, že 20 let mi tvrdí sestřenice,
že se Chlapci a chlapi točili v Krhanicích na Benešovsku, kde sloužil její manžel. Už jsme se o tom spolu
s tebou bavili. Asi tam bylo jen část natáčení.
že se Chlapci a chlapi točili v Krhanicích na Benešovsku, kde sloužil její manžel. Už jsme se o tom spolu
s tebou bavili. Asi tam bylo jen část natáčení.
www.kuracky.cz - site administrator
- muryru
- administrátor
- Obrázky: 8686
- Pohlaví:

Chlapci a chlapi se točili pochopitelně na více místech ale hlavně u VÚ 4425 Prachatice.Jako pamětník natáčení to dosvědčím a i na fotkách dokážu doložit.
Pavel - "Třetí muž"
- Pavel
- moderátor
- Pohlaví:

Na úvod: muryru, nob321ody i Pavel: To jsem se teda sek.. sem zek
. Vojandy ne? Sestřičky možná..? Mě se líbí hezké holky v hezkých (US) uniformách-k tomu cigárko..
. Já byl na vojně taky "poctivě" (2 roky-PVOS, rakety
), pamatuji tzv. "poštačky" nebo "matky pluku" -jak chcete.. To byla hrůza hrůz! Děsný ksichty
. Navíc jim většinou uniforma neseděla.. Stejně si nás, základ'áků nevšímaly-A v těch skladech-nebo kde byly-tam kámen š***l cihlu..
No nevadí-přidávejte sem fotky třeba školaček-s cigaretou. Nebo cokoliv kouřícího v uniformě(kostýmu).
Na sestřičky mám moooc hezké vzpomínky.. z vojenské nemocnice. Správné holky, navíc většina kuřačky
. Chtěl bych vrátit čas.. Ty chvíle na sesterně, nebo vzadu za kotelnou
. Akorát jsem tehdy "nedocenil" půvab kuřaček-zajímaly mě po jiné stránce..
.
Re Pavel: Ty jsi hrál křoví? Super! Není malých rolí.. Jeden známý hrál německého vojáka v Sedím na konári, další rakouského v seriálu Slovácko sa nesůdi (scéna "strýcu, enem jestli necigáníte..") Kdyby náhodou, rád se podívám na fotečky z natáčení!
Jen doufám, že nejsi křoví třeba někde tady
http://www.youtube.com/watch?v=gb2hwqAbP0Y
To je hrůza..
Přidávám fotku Ivety - moje sbírka. (jsme zas u ní, že nob321ody?
-ty jsi ji přivolal..) společně s pány Rychlým a Zounarem.

Lááákavýý jsou páásky cíílovýý..la..la..
No nevadí-přidávejte sem fotky třeba školaček-s cigaretou. Nebo cokoliv kouřícího v uniformě(kostýmu).
Na sestřičky mám moooc hezké vzpomínky.. z vojenské nemocnice. Správné holky, navíc většina kuřačky
Re Pavel: Ty jsi hrál křoví? Super! Není malých rolí.. Jeden známý hrál německého vojáka v Sedím na konári, další rakouského v seriálu Slovácko sa nesůdi (scéna "strýcu, enem jestli necigáníte..") Kdyby náhodou, rád se podívám na fotečky z natáčení!
Jen doufám, že nejsi křoví třeba někde tady
To je hrůza..
Přidávám fotku Ivety - moje sbírka. (jsme zas u ní, že nob321ody?
Lááákavýý jsou páásky cíílovýý..la..la..
- SESA
- VIP uživatel
- Pohlaví:

- SESA
- VIP uživatel
- Pohlaví:

Kdyby tak letušky se někde ukázali

- honza
- VIP+ uživatel
- Obrázky: 20
- Pohlaví:

No vidíš! Jsou sexy.. Ale v letadle se nekouří, takže nějaké fotečky těžko těžko..honza píše:Kdyby tak letušky..
Akorát ruská letuška v Il-86, hašiš..
http://hotstewardess.com/112/pretty-rus ... ke-hashish
- SESA
- VIP uživatel
- Pohlaví:

SESA
V tomhle záběru jsem křoví nedělal,to se u nás netočilo.Křoví jsem dělal třeba při natáčení prověrek ,dále na střelnici,to byla naše v Kahově-malá vesnička za Prachaticema,dále v jídelně,dále při rozcvičce ale hlavně jsem se podílel pracovně na připravování.Třeba nad branou byla cedule kasárna K.Gottwalda-tu jsem tam osobně s dvěma borci připevňoval,dále na střelnici,vozil jsem materiál aj.Vystupovali tam i skuteční lampasáci od nás,jen jim přidali o hvězdu víc-pplk.Křupala-u nás velitel dělo odílu a pplk.Bambas-to jsou příkladná jména ,pro lampasáky,co?Bambas byl velitelRTZ-neboli roty týlového zabezpečení.Fantastický bylo ti herci v když měli na soběty maskáče,tak chodili porozepínaný,jen tak na sobě naházený a my skuteční ustrojení,pozapínaný-motalo se tam spousta vysokejch lampasáků,tak na to dohlíželi jak psi.Přišli to k nám natáčet v srpnu 1987,takže to bude ten začátek 23 let.Já pak šel 23.zaří do civilu,takže jsem zachytil dva měsíce natáčení.Bylo to takový zpestření mého závěru vojny.
V tomhle záběru jsem křoví nedělal,to se u nás netočilo.Křoví jsem dělal třeba při natáčení prověrek ,dále na střelnici,to byla naše v Kahově-malá vesnička za Prachaticema,dále v jídelně,dále při rozcvičce ale hlavně jsem se podílel pracovně na připravování.Třeba nad branou byla cedule kasárna K.Gottwalda-tu jsem tam osobně s dvěma borci připevňoval,dále na střelnici,vozil jsem materiál aj.Vystupovali tam i skuteční lampasáci od nás,jen jim přidali o hvězdu víc-pplk.Křupala-u nás velitel dělo odílu a pplk.Bambas-to jsou příkladná jména ,pro lampasáky,co?Bambas byl velitelRTZ-neboli roty týlového zabezpečení.Fantastický bylo ti herci v když měli na soběty maskáče,tak chodili porozepínaný,jen tak na sobě naházený a my skuteční ustrojení,pozapínaný-motalo se tam spousta vysokejch lampasáků,tak na to dohlíželi jak psi.Přišli to k nám natáčet v srpnu 1987,takže to bude ten začátek 23 let.Já pak šel 23.zaří do civilu,takže jsem zachytil dva měsíce natáčení.Bylo to takový zpestření mého závěru vojny.
Pavel - "Třetí muž"
- Pavel
- moderátor
- Pohlaví:

Pavel: Dík za vzpomínku-poučné..
. A jestli máš nějakou tu fotečku, pochlub se! Dík.
- SESA
- VIP uživatel
- Pohlaví:

Chacha SESA ty jsi se zbláznil,jak by se tenkrát a tam dalo fotit?Jednak to byl bojový útvar,foťáky a focení naprosto zakázaný,fotky co kdy někdo někdy udělal tenkrát na vojně tak strašně tajně a to ve vnitř pár lidí a vždycky to smrdělo vojenským prokurátorem kdyby to nějakej vůl lampasák objevil.Stačilo by objevit jen foťák.Nezapomeň,že tenkrát to nebylo jako teď,že v každým mobilu je foťák.Musels mít klasickej.To by byla pecka kdybych já v tom mumraji,co tam při natáčení byl vytáhl foťák a začal fotit.To by mě snad rovnou zastřelili ,chacha.Buzerovali nás lampasáci tenkrát za ustrojení,vem si,že bylo léto,vedro,a musels mít všechno na sobě,ne jako herci,rozepnutý,odstrojený,když se nenatáčelo,natož ještě fotit.
Pavel - "Třetí muž"
- Pavel
- moderátor
- Pohlaví:

• Stránka 1 z 1