• Stránka 1 z 1
Praha, pondělí 14.11.2011 - kuřačka (Alžběta) +VIDEO (II.)
Druhé focení s Alžbětou (první focení viz viewtopic.php?t=2441) proběhlo neplánovaně jeden pozdní pondělní večer, při návštěvě u Katmara ve firmě. U focení nebyl muryru (odešel dříve, musel), snímky jsou tedy tentokrát jen ode mě. S tím, že Katmar se zhostil role kameramana, ne však ale s mou kamerou, ale svou novou - mohl jsem se věnovat čistě jen focení. Kde jsem si vyhrál se světlem - místy bez blesku, ale většinou s bleskem - hra s různými odrazy o strop či stěny.
Výsledná nafocená fotogalerie by se mohla jmenovat "Baby on board", protože celé focení proběhlo a bylo stylizováno na stole
Alžběta má pochopitelně jinou vizáž než při focení v baletním. Fotogalerie je rozdělena do tří částí, prostřední je pak víceméně bez cigarety, zato však okouzlující. Ve třetí rozjela naplno zbývající nádherné kuřácké fotky s pózami. Stejně jako v případě prvního focení, ani zde jsem nebyl schopen vybrat úzkou TOP galerii nejpovedenějších fotek - povedené jsou všechny.
Video, které natočil Katmar (a kterému tak patří za to díky) se ukázalo, že je lépe ho příliš nestříhat. Díky tomu má 23 minut. Ponechal jsem ho i se zvukem, Alžbětu tak i uslyšíte. Uslyšíte také i můj hlas i Katmarův. Získáte tak představu, jak takové focení probíhá, co všechno se při něm děje. Řada hlášek je tam i skvělých
Pokud chcete pro Alžbětu hlasovat-známkovat, učiňte tak v jejím prvním vláknu-focení:
viewtopic.php?t=2441
Tam je i přepis dotazníku. Komentovat tuto galerii můžete samozřejmě tady.
fotoset antaric - kompletní sada
Olympus E620 + Olympus Zuiko Digital ED 12-60 SWD + systémový blesk Metz 58 AF-2
video antaric:
Líbí se vám tato kuřačka? Vyjádřete svůj názor i známkováním v hlasování!
Výsledná nafocená fotogalerie by se mohla jmenovat "Baby on board", protože celé focení proběhlo a bylo stylizováno na stole

Video, které natočil Katmar (a kterému tak patří za to díky) se ukázalo, že je lépe ho příliš nestříhat. Díky tomu má 23 minut. Ponechal jsem ho i se zvukem, Alžbětu tak i uslyšíte. Uslyšíte také i můj hlas i Katmarův. Získáte tak představu, jak takové focení probíhá, co všechno se při něm děje. Řada hlášek je tam i skvělých

Pokud chcete pro Alžbětu hlasovat-známkovat, učiňte tak v jejím prvním vláknu-focení:
viewtopic.php?t=2441
Tam je i přepis dotazníku. Komentovat tuto galerii můžete samozřejmě tady.
fotoset antaric - kompletní sada
Olympus E620 + Olympus Zuiko Digital ED 12-60 SWD + systémový blesk Metz 58 AF-2
video antaric:
Odkaz ke stažení (VIP) | Velikost | Délka | Formát | Rozlišení | Datový tok |
---|---|---|---|---|---|
video/111114alzbeta.wmv | 360.0 MB | 23:16 | Windows Media Video 9 | 1024x576 | 2000 kbps, 30fps, audio |
Líbí se vám tato kuřačka? Vyjádřete svůj názor i známkováním v hlasování!
www.kuracky.cz - site administrator
- antaric
- administrátor
- Obrázky: 48205
- Pohlaví:
- Kouření: pravidelně
- Počet denně: 10
- Značky: Marlboro Gold
Re: Praha, pondělí 14.11.2011 - kuřačka (Alžběta) +VIDEO (I
Tady se mi Alžběta skutečně líbí; její outfit perfektní, fotoset má šťávu, lehce erotický náboj... no prostě: je na co koukat. Bravurní výkon Alžběto i antarici a Katmare!
Naposledy upravil Billda dne čtvrtek 15. 12. 2011 18:13, celkově upraveno 1
GIRLS SMOKING IS COOL!!!
- Billda
- VIP+ uživatel
- Obrázky: 84
- Pohlaví:
- Kouření: příležitostně
- Počet denně: 0
- Značky: Marlboro 100´s Red
U Katmara ve firmě jsem ten večer byl taky, i tak jsem se neplánovaně zdržel. Pak se dozvím, že krátce po mém odchodu přišla Alžběta a hoši (antaric s Katmarem) tohle nafotili a natočili..... Nejde ani o focení, ale vidět na vlastní oči by byl pěkný zážitek. Neměl jsem odcházet

www.kuracky.cz - site administrator
- muryru
- administrátor
- Obrázky: 50728
- Pohlaví:
alzbeta is just unbeatable
- sf rlz
- uživatel
- Obrázky: 0
- Pohlaví: