• Stránka 1 z 1
Sex s cigaretou
Me to moc vzrusuje mit sexik s zenou co krasne potahuje......
- vondrouch
- nováček
- Pohlaví:
Re: Sex s cigaretou
Taky bych to chtel zazit, ale zatim se mi to nepostestilo
Ale je to moc sexy ...
Ale je to moc sexy ...
- m222
- uživatel
- Obrázky: 8
- Pohlaví:
Každý máme svá tajemství a sny, v osobní rovině, neuskutečněné i uskutečněné...
www.kuracky.cz - site administrator
- antaric
- administrátor
- Obrázky: 48205
- Pohlaví:
- Kouření: pravidelně
- Počet denně: 10
- Značky: Marlboro Gold
No o to jde především!
Začíná to odpoledne... večer, sleduji jak cigareta v ruce ženy krásně ladí, dým jak se ladně vlní... Ze rtů splývá dým - člověk se začíná těšit na večer... pak společná sprcha s cigaretou... žena se vlní a drží ruku s cigaretou zvednutou, aby jí voda neuhasila... nechává se mydlit po celém těle... při tom vyfukuje kouř a posílá mi ho do rtů a já jej cítím z jejích rtů... a pak... v posteli ... opět cítím tu nádhernou vůni, občas se popel utrhne a rozmázne po prostěradle... pak... kouřové polibky po celém těle i na ... prostě dokonalé splynutí duší.
Začíná to odpoledne... večer, sleduji jak cigareta v ruce ženy krásně ladí, dým jak se ladně vlní... Ze rtů splývá dým - člověk se začíná těšit na večer... pak společná sprcha s cigaretou... žena se vlní a drží ruku s cigaretou zvednutou, aby jí voda neuhasila... nechává se mydlit po celém těle... při tom vyfukuje kouř a posílá mi ho do rtů a já jej cítím z jejích rtů... a pak... v posteli ... opět cítím tu nádhernou vůni, občas se popel utrhne a rozmázne po prostěradle... pak... kouřové polibky po celém těle i na ... prostě dokonalé splynutí duší.
- Katmar
- šedá eminence
- Obrázky: 519
- Pohlaví:
- Kouření: ne
- Počet denně: 0
Ano, cigareta před sexem a během sexu je úžasné, umocňuje to zážitky sexu, bez cigarety to není ten pravý sex.
- Martin
- uživatel
- Obrázky: 9
- Pohlaví:
• Stránka 1 z 1