• Stránka 1 z 1
Čokoláda nebo cigarety?
Nemám to zvlášť podložené, ale už jsem se někde setkal s tím, že kouření a čokoláda mohou patřit k největším vášním u žen (pokud pominu sex).
Pokud je to i váš případ - kdybyste se měly vzdát jednoho z toho, čeho byste se vzdaly a čeho ne?
Hlasujte v anketě a připojte i svůj názor.
Předpokládám, že se může objevit i takový názor, že pokud kouříte, tak nemáte chuť tak mlsat (čokoládu) a naopak, že když kouřit nemůžete, nutí vás to víc baštit (nejen čokoládu). Je to i váš případ?
Pokud je to i váš případ - kdybyste se měly vzdát jednoho z toho, čeho byste se vzdaly a čeho ne?
Hlasujte v anketě a připojte i svůj názor.
Předpokládám, že se může objevit i takový názor, že pokud kouříte, tak nemáte chuť tak mlsat (čokoládu) a naopak, že když kouřit nemůžete, nutí vás to víc baštit (nejen čokoládu). Je to i váš případ?
www.kuracky.cz - site administrator
- antaric
- administrátor
- Obrázky: 48205
- Pohlaví:
- Kouření: pravidelně
- Počet denně: 10
- Značky: Marlboro Gold
Re: Čokoláda nebo cigarety?
Jsem se divila, jak jsou ty výsledky jednoznačné, ovšem jenom do doby, než mi došlo, že jsem první hlasující....
- Martina A
- VIP uživatel
- Obrázky: 3
- Pohlaví:
Re: Čokoláda nebo cigarety?
No, já si čokoládu dám spíše výjimečně,zas tak závislá na ní nejsem, takže, rozhodně vydržím déle bez čokolády než bez cigarety. Ale kdybych mohla hlasovat znova, tak bych asi byla pro možnost, že bych se nevzdala ani jednoho... Ale to už musí bejt, abych měla nezdolnou chuť na čokoládu...
- Martina A
- VIP uživatel
- Obrázky: 3
- Pohlaví:
• Stránka 1 z 1
Zpět na Slasti a strasti s cigaretami