• Stránka 1 z 1
Autorské fotogalerie mužů kuřáků?
Naše webové stránky sledují primárně ženy kuřačky cigaret. Jejich půvab a přitažlivost zachycují především prostřednictvím autorských fotogalerií od muryru a případně dalších.
Nabízí se ovšem otázka (se kterou jsme byli již konfrontováni), nejen v rámci vyváženosti mezi ženami a muži: Zda by se stránky měly věnovat i mužům a analogicky přinášet i autorské fotogalerie mužů-kuřáků. (Umíme si představit konstelaci, za které by to bylo možné.)
Otázka míří primárně na ženy - návštěvnice našich stránek. Uvítáme tedy reakce od uživatelek, nejen v hlasování výše, ale i prostřednictvím příspěvků. Vždyť jsme od nich nejednou již slyšeli, že muži kuřáci jsou také sexy!
Názory mužů nás také zajímají - zkuste se na otázku dívat, jak ji asi mohou vnímat ženy.
Nabízí se ovšem otázka (se kterou jsme byli již konfrontováni), nejen v rámci vyváženosti mezi ženami a muži: Zda by se stránky měly věnovat i mužům a analogicky přinášet i autorské fotogalerie mužů-kuřáků. (Umíme si představit konstelaci, za které by to bylo možné.)
Otázka míří primárně na ženy - návštěvnice našich stránek. Uvítáme tedy reakce od uživatelek, nejen v hlasování výše, ale i prostřednictvím příspěvků. Vždyť jsme od nich nejednou již slyšeli, že muži kuřáci jsou také sexy!
Názory mužů nás také zajímají - zkuste se na otázku dívat, jak ji asi mohou vnímat ženy.
www.kuracky.cz - site administrator
- antaric
- administrátor
- Obrázky: 48205
- Pohlaví:
- Kouření: pravidelně
- Počet denně: 10
- Značky: Marlboro Gold
Re: Autorské fotogalerie mužů kuřáků?
Asi by ty fotky ale musely přinášet nějaké uživatelky-ženy. Nás chlapy, milovníky žen-kuřaček, by to asi moc nebavilo
- muryru
- administrátor
- Obrázky: 50728
- Pohlaví:
muryru-to jsi napsal fakt dobře
- milovník kuřaček
- VIP+ uživatel
- Pohlaví:
K původnímu nápadu se hlásím já - asi i podvědomě a v rámci vyvažování a ochotě vycházet vstříc. Samozřejmě - ženám je obecně těžké jakkoli vycházet vstříc, nedocení to a ještě to zdrbou s kamarádkami
Sám si umím představit, že bych muže kuřáka nafotil, v podobném duchu jako to děláme u žen kuřaček. Akorát bych k tomu potřeboval ženský doprovod, který by se podílel na oslovení a určování, který muž by se jí líbil + celé akci dala určitý jiný rozměr, díky kterému by to bavilo všechny.
Sám si umím představit, že bych muže kuřáka nafotil, v podobném duchu jako to děláme u žen kuřaček. Akorát bych k tomu potřeboval ženský doprovod, který by se podílel na oslovení a určování, který muž by se jí líbil + celé akci dala určitý jiný rozměr, díky kterému by to bavilo všechny.
- antaric
- administrátor
- Pohlaví:
Zatím jsem nehlasoval, ale můj názor je asi tento: pokud by to bylo v mladé dvojici (trojici) s nějakou pěknou mladou kuřačkou - vedle které by stál buď její přítel, kamarád, nebo prostě kolega s cigaretou, proč ne? Byl by to hezký doplněk. Ale prvoplánově - se sólo kuřáky - by mě to asi nebralo.
GIRLS SMOKING IS COOL!!!
- Billda
- VIP+ uživatel
- Obrázky: 84
- Pohlaví:
- Kouření: příležitostně
- Počet denně: 0
- Značky: Marlboro 100´s Red
Billda: Myšlenka autorských fotografií mužů je postavená na tom, že by byly určené pro ženy. Nepředpokládám, že běžného muže by asi zajímala fotosérie jiného muže, s cigaretou. V diskuzi jsem měl na mysli akcentovat vžití se do role žen, jak by to ony samy vnímaly. A jestli by to brali jako prvek vyvážení, na našich stránkách. Nezbývá, než doufat, že se k tématu vyjádří i ony samotné
Jinak muryru už nadhodil, po tomhle nápadu (nebo možná už před ním), že bych před objektivem mohl stanout já Že by to byla současně i pilotní zkouška a pokus. Akorát si nejsem jistý, jestli jsem zrovna vhodný objekt na sbírání jedniček, abych pak neznejistěl Pokud byste o to ale hodně stáli, tak to zkusíme
Jinak muryru už nadhodil, po tomhle nápadu (nebo možná už před ním), že bych před objektivem mohl stanout já Že by to byla současně i pilotní zkouška a pokus. Akorát si nejsem jistý, jestli jsem zrovna vhodný objekt na sbírání jedniček, abych pak neznejistěl Pokud byste o to ale hodně stáli, tak to zkusíme
- antaric
- administrátor
- Pohlaví:
odpověď je jasná, a ještě jasnější - NEPATŘÍ TO SEM
- nob321ody
- VIP+ uživatel
- Obrázky: 177
- Pohlaví:
nob321ody: A jsi žena? Co jsi ochoten udělat pro ženy? Mě zajímá názor žen a názor mužů, kteří jsou si schopni odhadnout představy žen. A argumentace.
- antaric
- administrátor
- Pohlaví:
No, já jsem zatím nehlasovala, páč můj názor je něco mezi 1. a 2. možností. Takže: ANO, ALE NENÍ TO NUTNÉ - POUZE JAKO DOPLNĚNÍ A ZPESTŘENÍ STRÁNEK - PRO NÁS ŽENY.Pravdu máte v tom, že by bylo asi lepčejší, nebo spíš vhodnější, kdyby ty snímky tvořily samy ženy. Jenže je nás tu pomálu a tak odvážnýh, asi ještě méně Každopádně si myslím, že bychom nepohrdly se juknout a samozřejmě ohodnotit nějakého fešáka, či sympaťáka s cigaretou.
Toť můj názor.
A ještě se podělím o můj letní zážitek z pláže.Onehdá se tu někdo zmínil, že by ho zajímalo, zda i muži kouří slimky.Pánové, (a dámy) já to viděla na vlastní bulvy! A bylo to strašný!!! Nebyla to náhoda, jako že by mu došly cigarety a vzal si od partnerky, kouřil je pořád! Upororňuju že růžové plavky neměl! a měl partrtnerku....Bože, ale jak ta slimka v rukou muže byla nicotná a nepřirozená.
Toť můj názor.
A ještě se podělím o můj letní zážitek z pláže.Onehdá se tu někdo zmínil, že by ho zajímalo, zda i muži kouří slimky.Pánové, (a dámy) já to viděla na vlastní bulvy! A bylo to strašný!!! Nebyla to náhoda, jako že by mu došly cigarety a vzal si od partnerky, kouřil je pořád! Upororňuju že růžové plavky neměl! a měl partrtnerku....Bože, ale jak ta slimka v rukou muže byla nicotná a nepřirozená.
- Evelika
- VIP+ uživatel
- Obrázky: 0
- Pohlaví:
anketa je jasná, čtyři odpovědi jsou i pro muže !! takže nechápu, proč je primárně zaměřená jen na ženy ...
co jsem ochoten udělat zde pro ženy ?? odpověd je jasná a ještě jasnější : HODNĚ! Hlavně to, že se sem nikdy nenechám vyfotit s cigaretou , chlapi sem zkrátka nepatří at si udělají kuřačky svoje forum "kuřáci.cz" -- já zde nerozhoduji, jsem tu jen KUKMENT .................tak to ber tak, jak je to napsaný....... a odpověd nepitvej
co jsem ochoten udělat zde pro ženy ?? odpověd je jasná a ještě jasnější : HODNĚ! Hlavně to, že se sem nikdy nenechám vyfotit s cigaretou , chlapi sem zkrátka nepatří at si udělají kuřačky svoje forum "kuřáci.cz" -- já zde nerozhoduji, jsem tu jen KUKMENT .................tak to ber tak, jak je to napsaný....... a odpověd nepitvej
- nob321ody
- VIP+ uživatel
- Obrázky: 177
- Pohlaví:
nob321ody: Samozřejmě budu pitvat, protože na rozdíl od ostatních vůbec neargumentuješ Pokud máš jen názor, zahlasuj. Pokud k tomu máš co argumentovat, argumentuj. To, že "chlapi sem zkrátka nepatří", není argument. A řeč je o mužích obecně, já vůbec nemám zájem fotit Tebe A pokud sis nevšiml zadání, tak tam jsem napsal: "Názory mužů nás také zajímají - zkuste se na otázku dívat, jak ji asi mohou vnímat ženy."
- antaric
- administrátor
- Pohlaví:
Pokud se mi na hlavní stránce sebude vnucovat obrázek kuřáka, tak mi to nevadí. Pravděpodobně by to přilákalo více žen na stránky, a to je přece do dobrý ne?
- Blago
- uživatel
- Obrázky: 1
- Pohlaví:
Blago: Vzhledem k tomu, že s muryru energii věnujeme primárně jiným věcem a tohodle se zatím nikdo neujal, není moc pravděpodobné, že by se v tomto směru v dohledné době něco změnilo oproti stávajícímu stavu
- antaric
- administrátor
- Pohlaví:
Myslím si, že fórum sa bez toho zaobíde
- Dara
- VIP+ uživatel
- Obrázky: 110
- Pohlaví:
- Počet denně: 20
- Značky: Virginia Slims, Karelia Slims Classic
Dara: No, u Tebe je to samozřejmě trochu jinak všechno
- antaric
- administrátor
- Pohlaví:
Pokud nečekáte pouze zájem žen lesbiček, tak to podle mě je hodně dobrý nápad. Pochybuji, že jedině s ženskými fotkami přitáhnete na stránky ženy. Pokud mají ale stránky zůstat mužskou komunitou, pak na focení mužů jistě zapomeňte.
- Martina A
- VIP uživatel
- Obrázky: 3
- Pohlaví:
Martina A: Tak stránky nejsou zdaleka jen o fotkách a videích. Myslím si, že naše stránky sleduje dost slušné procento žen, i když samozřejmě budeme rádi, kdyby více přispívaly. V žádném případě tyto stránky už dávno nejsou ryze mužskou komunitou. Myslím také, že spousta heterosexuálních žen dokáže ocenit půvab jiné ženy. Náš současný tým rozhodně muže fotit neplánuje, ale kdyby se našla fotografka s tímhle tématem, tak proč ne
- muryru
- administrátor
- Obrázky: 50728
- Pohlaví:
Martina A: Vím, že ženy nejsou obecně zaměřené na vizuální podněty tak intenzivně jako muži. Nicméně i mezi ženami jsou rozdíly. Je jasné, že spoustě jsou nějaké fotky jiných žen ukradené ("proč bych se na ně měla dívat?"), popř. je to jakýsi projev žárlivosti, závisti či pohrdání. Jsou ale ženy, a nemusí to být ani lesbičky, které se na fotky jiných žen rády podívají. Ale sledují na nich něco jiného než muži - inspirují se či hodnotí oblečení, doplňky, úpravy všeho možného. A věřím (a znám nejednu) jsou i ženy, pro které je příležitost vidět jiné kuřačky na fotkách povzbuzením pro jejich vlastní sebevědomí s cigaretou, případně také impulsem se nechat zvěčnit zrovna tak dobře na fotkách před našimi objektivy. Zkrátka - fotky jiných žen s cigaretou mohou být pro ženy výzvou a přesvědčením, ať už v jakémkoli rozměru.
- antaric
- administrátor
- Pohlaví:
Pokud by nějaká kuřačka chtěla dát fotky svého partnera kuřáka nebo jiného muže, tak proč ne. I ženám (není jich třeba tolik) vzrušují muží kuřáci. Byl by to takový doplňek pro naše stránky. Proč ne, jen by to chtělo více přispívajících žen kuřaček na naše stránky.
Hezký den
Hezký den
- David77
- VIP uživatel
- Obrázky: 5
- Pohlaví:
- Počet denně: 20
- Značky: Vinceroy červené, Malboro light
a man does not interest me, smoking or not
- iamjumbo