• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: 4. živé setkání příznivců stránek - 17. duben 2010
Sraz bych opravdu vydařený, antaric-moderátor a naše hvězda (uvidíte v dokumentaci) vše zvládl naprosto
skvěle - organizaci i moderování akce, tleskám, obdivuju, já bych to nedokázal!
Jsem rád, že se líbilo prostředí v restauraci, kterou jsem nakonec v časovém presu objevil, že dorazili lidé jednak
z našeho jádra příznivců stránek (a ti co nemohli, doufám dorazí příště-zdravím speciálně Ppss (doufám že
už se zranění hojí)), jednak naše missky a jejich doprovod. Nenudil jsem se ani chviličku, a to je u mě, který
jsem nerad delší dobu na jednom místě, co říci, a kdyby netlačil čas, určitě bychom pokračovali ještě dál.
Všichni přispěli svým dílem k pozitivnímu vyznění akce.
Sraz je pro mě jednou z motivací, shodit nějaká ta přebytečná kila (můj zásadní problém posledních let), abych
mohl na příštích akcích taky víc do popředí )), záměrně jsem se držel zpátky, a antaricovi jeho úlohu
na fotkách a videu (brzy uvidíte) docela závidím!!
skvěle - organizaci i moderování akce, tleskám, obdivuju, já bych to nedokázal!
Jsem rád, že se líbilo prostředí v restauraci, kterou jsem nakonec v časovém presu objevil, že dorazili lidé jednak
z našeho jádra příznivců stránek (a ti co nemohli, doufám dorazí příště-zdravím speciálně Ppss (doufám že
už se zranění hojí)), jednak naše missky a jejich doprovod. Nenudil jsem se ani chviličku, a to je u mě, který
jsem nerad delší dobu na jednom místě, co říci, a kdyby netlačil čas, určitě bychom pokračovali ještě dál.
Všichni přispěli svým dílem k pozitivnímu vyznění akce.
Sraz je pro mě jednou z motivací, shodit nějaká ta přebytečná kila (můj zásadní problém posledních let), abych
mohl na příštích akcích taky víc do popředí )), záměrně jsem se držel zpátky, a antaricovi jeho úlohu
na fotkách a videu (brzy uvidíte) docela závidím!!
www.kuracky.cz - site administrator
- muryru
- administrátor
- Obrázky: 50728
- Pohlaví:
Re: 4. živé setkání příznivců stránek - 17. duben 2010
Dále v restauraci co jsme měli sraz byl i Petr Muk.
Tak jeho už bohužel na příštím srazu nepotkáme. Škoda, že jsme ho tenkrát nepozvali mezi nás...
Tak jeho už bohužel na příštím srazu nepotkáme. Škoda, že jsme ho tenkrát nepozvali mezi nás...
www.kuracky.cz - site administrator
- muryru
- administrátor
- Obrázky: 50728
- Pohlaví:
• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Zpět na Živá setkání www.kuracky.cz - informace a reporty