• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Smoking Dance Party vol. 01 - 28/05/2011 - pozvánka
Ve spolupráci s naší spřátelenou firmou vás zveme na první kuřáckou taneční party -
- zveme vás na Smoking Dance Party!
Jedná se o nový typ akce pořádaný projektem kuracky.cz - akce jiného druhu, než jste se dosud mohli účastnit.
Jde o akcentované spojení hudebně taneční diskotéky a cigaretového kouření na jednom místě, neomylně a podpořené programem.
Večerem a nocí vás bude provázet DJ Rak a já (antaric) - v sobotu večer 28/5/2011 v centru Prahy.
Podrobnosti, čas a místo konání najdete na odkazu - kompletní pozvánce:
www.kuracky.cz/danceparty
Kde se navíc můžete registrovat k mailovému odběru dalších novinek.
Pokud uvažujete o své účasti, prosím přihlašte se výše v anketě, rádi o vás budeme mít přehled. Neváhejte a vezměte své kamarády a především kamarádky a přijďte společně. Pozvánku (odkaz) můžete sdílet a šířit dále.
Přijďte si užít skvělého večera a noci! Těšíme se na vás!
antaric, DJ Rak
a také Katmar, Ája, muryru a letadlo Kačík
Let's smoke. Let's dance.
www.kuracky.cz - site administrator
- antaric
- administrátor
- Obrázky: 48205
- Pohlaví:
- Kouření: pravidelně
- Počet denně: 10
- Značky: Marlboro Gold
Re: Smoking Dance Party - 28/5/2011
Antarici, dobrá práce! Rozhodně přijdu a doufám že nejen já. Takže vzkaz pro ostatní: NESTYĎTE SE, NEBUĎTE LÍNÍ, NESEĎTE DOMA, NEBUĎTE ZALEZLÍ V NOŘE A ... P Ř I J Ď T E !!!
- wattin
- VIP+ uživatel
- Pohlaví:
Kurnikšopa! To jsem zrovna v práci... Škoda, věřím že to bude ZÁHUL! Není problém přijet do Phy, i spát mám kde - tak snad příště. Přeji vydařenou akcičku a doufám v nějakou povedenou fotoreportáž/videjko zde na foru..
- SESA
- VIP uživatel
- Obrázky: 136
- Pohlaví:
Tedy musím říci, že mne moc překvapilo, že někomu může diskotéka přijít jako nevhodná či nepříslušná.. Samozřejmě má na to každý právo, ale vážně bych to nečekala. Tak snad je to jen ojedinělý názor nebo omyl
- wattin
- VIP+ uživatel
- Pohlaví:
Ahojte všichni!
Rozhodně se nebojte přijít, je to v podstatě otevřená dance party ve spřátelené firmě velmi neformálního charakteru s kuřáckým akcentem. Čili vítáni jsou všichni a nejedná se o nějakou "uzavřenou" kuřáckou komunitu. Příspěvky na vstupné jsou v podstatě dobrovolné - doporučený příspěvek 50,- Kč s tím, že kuřačky mají vstup samozřejmě zdarma.
Pití bude zajištěno formou "domácího kateringu" s cenami blížícími se nákupu.
Jídlo bude zajištěno formou donášky z blízké pizzerie dle dohody účastníků.
Donáška vlastního jídla / pití je samozřejmě možná - nejedná se o komerční akci.
Příjďte se pobavit, antaric jistě připraví i nějaké soutěže pro zájemce, možná bude vytvořen i improvizovaný fotoatelier, takže zájemci a zájemkyně budou mít možnst si vytvořit svůj vlastní fotoset!
Těšíme se na vás všechny.
Rozhodně se nebojte přijít, je to v podstatě otevřená dance party ve spřátelené firmě velmi neformálního charakteru s kuřáckým akcentem. Čili vítáni jsou všichni a nejedná se o nějakou "uzavřenou" kuřáckou komunitu. Příspěvky na vstupné jsou v podstatě dobrovolné - doporučený příspěvek 50,- Kč s tím, že kuřačky mají vstup samozřejmě zdarma.
Pití bude zajištěno formou "domácího kateringu" s cenami blížícími se nákupu.
Jídlo bude zajištěno formou donášky z blízké pizzerie dle dohody účastníků.
Donáška vlastního jídla / pití je samozřejmě možná - nejedná se o komerční akci.
Příjďte se pobavit, antaric jistě připraví i nějaké soutěže pro zájemce, možná bude vytvořen i improvizovaný fotoatelier, takže zájemci a zájemkyně budou mít možnst si vytvořit svůj vlastní fotoset!
Těšíme se na vás všechny.
- Katmar
- šedá eminence
- Obrázky: 519
- Pohlaví:
- Kouření: ne
- Počet denně: 0
Teda vy to rozjíždíte. Jako bychom se o tom nebavili onehdá v rígráčích, co
- Martina A
- VIP uživatel
- Obrázky: 3
- Pohlaví:
Martina A: My jsme to už rozjeté měli ale jízda to teprv bude, na místě "Onehdá v rígráčích" - mě to taky rozebralo, navíc ještě ten propletenec lidí, co se navzájem znají, to jsem opravdu čuměl jak puk Mimochodem, puk bude na dance party také přítomen
- antaric
- administrátor
- Pohlaví:
Mám pro vás další pobídku - kdo bude chtít, tomu na dance party za dvacku vlastnoručně vyrobím drink Cuba libre. V případě hezkého úsměvu i zadarmo Tak neváhejte a na akci za mnou přijďte si objednat
- antaric
- administrátor
- Pohlaví:
Zdar, to vypadá zajímavě, a shodou okolností budu v sobotu odpoledne v Praze, a i když budu po celodenním programu asi dost unavený, zkusím to nějak skloubit, že bych aspoň na chvíli nakouknul a pozdravil.
- drevo
- VIP+ uživatel
- Pohlaví:
Původně jsem nechtěla jít z osobních důvodů, ale nakonec stejně odjíždím na týden domů (už jsem tam nebyla skoro dva měsíce...), takže se nemusím ani vymlouvat.
Každopádně fakt mě hrozně mrzí, že propásnu BARMANA ANTARICE a CUBA LIBRE
Každopádně fakt mě hrozně mrzí, že propásnu BARMANA ANTARICE a CUBA LIBRE
- Martina A
- VIP uživatel
- Obrázky: 3
- Pohlaví:
Tak po dohodě s antaricem (který bude fušovat do barmanského řemesla) bude také přítomno sudové pivo - sice malý soudek, ale točené!
- Katmar
- šedá eminence
- Pohlaví:
Před chvílí jsem na jednom nejmenovaném rádiu slyšel pozvánku na "největší taneční párty tohoto roku". 28. května. Trochu jsem znejistěl, že někdo dal reklamu na nás ale pak se ukázalo, že jde o jinou konkurenční akci.
- antaric
- administrátor
- Pohlaví:
Martino tak si to doma užij-já budu taky doma...
antaric:to si tě dovedu představit-to tvé znejištění...
antaric:to si tě dovedu představit-to tvé znejištění...
- milovník kuřaček
- VIP+ uživatel
- Pohlaví:
Připomínám, že Smoking Dance Party se koná již zítra večer, pokud o účasti uvažujete, nezapomeňte a nenechte si akci ujít.
Jde sice o dance party, ale nikdo nikoho tancovat nebude nutit Toho se bát nemusíte, jde především o společenskou akci s programem a zábavou.
Těšíme se na vás. A čekat na vás bude i jeden dalmatýn a jedno prasátko Které možná uvidíte i létat
Jde sice o dance party, ale nikdo nikoho tancovat nebude nutit Toho se bát nemusíte, jde především o společenskou akci s programem a zábavou.
Těšíme se na vás. A čekat na vás bude i jeden dalmatýn a jedno prasátko Které možná uvidíte i létat
- antaric
- administrátor
- Pohlaví:
Smoking Dance Party začíná již za tři hodiny, od 18h po celý večer.
- antaric
- administrátor
- Pohlaví:
Ahojte všichni,
musím s velkou radostí konstatovat, že smkoing dance party se naprosto vydařila. Antaric jistě přinese podrobnější zprávu + foto a video report (Tímto mu moc děkuji za přípravu.). Vysoká účast přes 20 hostů, mezi nimi 3 miss, profesionální fotograf, kterého využili téměř všechny účastnice, (jistě uvidíte nádherné fotky), skvělá zábava, různé soutěže, profi DJ, co hrál skvělou muziku (děkuju). Přáteleské a veselé prostředí, kde si každý užil.
Pro mě byla ovšem vrcholem večera Nina. Příjemná, bezprostřední, nááááádherná. Nekonečně dlouhé vlasy, nepřetržitý úsměv a co mě dostávalo nejvíc, jsou její překrásné nohy a pružný sexy krok, který na fotografiích nelze zachytit. Jsem rád, jsem pro ni v miss hlasoval - určitě jsem udělal dobře. Věřím, že se i Nině, která přišla se svojí kamarádkou, mezi námi líbilo a že naši příští akci opět navštíví.
Všem děkuji za účast a věřím, že považují tento večer za dobře strávený!
Napište své návrhy a připomínky na zlepšení, pocity z ukončené akce a další komentáře. Těšíme se na ně.
Ahoj.
musím s velkou radostí konstatovat, že smkoing dance party se naprosto vydařila. Antaric jistě přinese podrobnější zprávu + foto a video report (Tímto mu moc děkuji za přípravu.). Vysoká účast přes 20 hostů, mezi nimi 3 miss, profesionální fotograf, kterého využili téměř všechny účastnice, (jistě uvidíte nádherné fotky), skvělá zábava, různé soutěže, profi DJ, co hrál skvělou muziku (děkuju). Přáteleské a veselé prostředí, kde si každý užil.
Pro mě byla ovšem vrcholem večera Nina. Příjemná, bezprostřední, nááááádherná. Nekonečně dlouhé vlasy, nepřetržitý úsměv a co mě dostávalo nejvíc, jsou její překrásné nohy a pružný sexy krok, který na fotografiích nelze zachytit. Jsem rád, jsem pro ni v miss hlasoval - určitě jsem udělal dobře. Věřím, že se i Nině, která přišla se svojí kamarádkou, mezi námi líbilo a že naši příští akci opět navštíví.
Všem děkuji za účast a věřím, že považují tento večer za dobře strávený!
Napište své návrhy a připomínky na zlepšení, pocity z ukončené akce a další komentáře. Těšíme se na ně.
Ahoj.
- Katmar
- šedá eminence
- Pohlaví:
Souhlas, akce se opravdu vydařila - tímto je třeba poděkovat Katmarovi+Áje coby hostitelům - za vytvoření
velmi příjemných podmínek pro průběh akce, myslím že většina z nás ráda přijde na další akci tohoto
typu a kdo nepřišel, udělal chybu!
Více napíše - až s odstupem - v bilančním reportu antaric, skvělý průvodce a organizátor této akce. A na
fotu a videu se setkáte hned s několika krásnými kuřačkami, které pro příznivce našich stránek nebudou
neznámé (jak už Katmar naznačil, jednou z nich byla nádherná Nina) jim je třeba především poděkovat za účast. Uvidíte je jak očima profesionálního fotografa,
tak mým pohledem nadšeného amatéra, a Katmar taktéž obsluhoval kameru.
velmi příjemných podmínek pro průběh akce, myslím že většina z nás ráda přijde na další akci tohoto
typu a kdo nepřišel, udělal chybu!
Více napíše - až s odstupem - v bilančním reportu antaric, skvělý průvodce a organizátor této akce. A na
fotu a videu se setkáte hned s několika krásnými kuřačkami, které pro příznivce našich stránek nebudou
neznámé (jak už Katmar naznačil, jednou z nich byla nádherná Nina) jim je třeba především poděkovat za účast. Uvidíte je jak očima profesionálního fotografa,
tak mým pohledem nadšeného amatéra, a Katmar taktéž obsluhoval kameru.
- muryru
- administrátor
- Obrázky: 50728
- Pohlaví:
Já se zatím vyjádřím relativně krátce, více rozepíšu až v plném reportu s foto a video, který teprve zavčas přijde. Fotky budou až ze čtyř zdrojů a videomateriálu bylo natočeno přes hodinu a čtvrt. (Pokud jste netrpěliví, tak jste měli dorazit také, měli byste to bezprostředně ).
Zatím zpracovávám i své dojmy, mezi ně patři i fakt, že akce se výjimečně a napoprvé velmi zdařila. Zdařila natolik, že mnozí účastníci byli překvapeni plným provedením klubové akce, spolu s nadšením, že přijdou příště znovu a že se už těší. Před akcí jsem měl definovaný cíl, podle kterého budu spokojen se zdarem, pokud budou účastníci spokojeni, budou se bavit a užijí si to. Spokojeni byli a jsou, proto i já jsem spokojen, nadmíru. Včerejší první Smoking Dance Party byla příslibem, že akce tohoto formátu budou pokračovat i dál, s dalšími vylepšeními. A to již na podzim, resp. do konce roku 2011.
Své díky budu ještě jmenovat ve zpracovaném reportu, nicméně chci vyjádřit aspoň krátké obecné díky všem, co přišli a byli. Poděkovat všem, kteří se podíleli na úspěchu a naplnění všech částí akce - která se proto tak zdařila. Konkrétní budu pak v reportu (a většinou jsem vám děkoval už osobně, udělám to rád ještě veřejně).
A už teď se těšíme na druhý díl Smoking Dance Party!
Zatím zpracovávám i své dojmy, mezi ně patři i fakt, že akce se výjimečně a napoprvé velmi zdařila. Zdařila natolik, že mnozí účastníci byli překvapeni plným provedením klubové akce, spolu s nadšením, že přijdou příště znovu a že se už těší. Před akcí jsem měl definovaný cíl, podle kterého budu spokojen se zdarem, pokud budou účastníci spokojeni, budou se bavit a užijí si to. Spokojeni byli a jsou, proto i já jsem spokojen, nadmíru. Včerejší první Smoking Dance Party byla příslibem, že akce tohoto formátu budou pokračovat i dál, s dalšími vylepšeními. A to již na podzim, resp. do konce roku 2011.
Své díky budu ještě jmenovat ve zpracovaném reportu, nicméně chci vyjádřit aspoň krátké obecné díky všem, co přišli a byli. Poděkovat všem, kteří se podíleli na úspěchu a naplnění všech částí akce - která se proto tak zdařila. Konkrétní budu pak v reportu (a většinou jsem vám děkoval už osobně, udělám to rád ještě veřejně).
A už teď se těšíme na druhý díl Smoking Dance Party!
- antaric
- administrátor
- Pohlaví:
Ještě dovětek. Včerejšek mě znovu přesvědčil v tom, že pokud máte kolem sebe dobré a skvělé lidi, mohou se mnohé sny opravdu proměnit ve skutečnost.
- antaric
- administrátor
- Pohlaví:
Já jsem netrpělivej - a to sem tam byl! Alespoň nějaké fotečky jako příslib, nebyly by?
Ahoj.
Ahoj.
- Katmar
- šedá eminence
- Pohlaví:
• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Zpět na Živá setkání www.kuracky.cz - informace a reporty