• Stránka 1 z 1
Praha, středa 21.9.2011 - kuřačka (Tereza)
Před pražským obchodním centrem jsem se ve středečním podvečeru setkal s Terezou, která právě kouřila, a její rovněž půvabnou sestrou, která (pro nás bohužel) není kuřačkou, a právě odcházela na pohovor do nového zaměstnání. Tereza na ní čekala a tím pádem měl čas ihned na nafocení fotogalerie pro naše stránky, za což jí velmi děkuji.
Tereza celé focení doprovázela téměř neustálým krásným úsměvem a dobrou náladou, bylo velmi příjemné být v její společnosti.
Během fotografování Tereza kouřila velmi rychle (asi atakuje rekord Ivany z listopadu 2007, oblíbené kuřačky našeho kamaráda Ppss), za úsek, v němž většina fotografovaných kuřaček vykouří dvě cigarety, vykouřila cigarety čtyři.
TEREZA fotoset muryru
Líbí se vám tato kuřačka? Vyjádřete svůj názor i známkováním nahoře v hlasování!
Tereza celé focení doprovázela téměř neustálým krásným úsměvem a dobrou náladou, bylo velmi příjemné být v její společnosti.
Během fotografování Tereza kouřila velmi rychle (asi atakuje rekord Ivany z listopadu 2007, oblíbené kuřačky našeho kamaráda Ppss), za úsek, v němž většina fotografovaných kuřaček vykouří dvě cigarety, vykouřila cigarety čtyři.
- Tereze je 21 let, pravidelně kouří od osmnácti (první cigarety kouřila ve společnosti, v baru)
- oblíbená značka žluté Camel, denně kouří 20 cigaret
- bez cigarety vydrží 3 hodiny, nejvíce ji chutná večer, ve společnosti, u alkoholu
- je vášnivá kuřačka, cigarety ji chutnají, zachutnaly po pár dnech
- spíše nelituje toho, že začala kouřit, nechce přestat
- je středně závislá, umí se omezit
- vícekrát se setkala s tím, že je s cigaretou přitažlivá a lichotí jí to
- ve svém okolí se nemusí omezovat
- vyhovuje jí jak kouří teď, ale nejradši by chtěla kouřit pořád, jednu za druhou
- kuřáky má ráda, protože jí neomezují v kouření, proto je ideální partner spíše kuřák
TEREZA fotoset muryru
Líbí se vám tato kuřačka? Vyjádřete svůj názor i známkováním nahoře v hlasování!
www.kuracky.cz - site administrator
- muryru
- administrátor
- Obrázky: 50728
- Pohlaví:
Re: Praha, středa 21.9.2011 - kuřačka (Tereza)
Mňo... tak tuhle sadu jsem si musel prohlédnout víckrát dokola - a to tedy běžně nedělám.
- tanfoglio
- uživatel
- Pohlaví:
nicely done. quite elegant and sophisticated. my compliments to mr. muryru and ms. tereza !!!!
- schlubhomie
- uživatel
- Obrázky: 0
- Pohlaví:
- Pavel
- VIP+ uživatel
- Obrázky: 0
- Pohlaví:
- Kouření: ne
- Počet denně: 0
Tereza je nadherná, krásné oči a ideální závislost na cigaretách, kouří přirozeně a strašně ji to přitom sluší. Fakt nádherná holka a podle úsměvů a fotek také byla zřejmě nesmírně fajn. Moc se mi líbila a mám další kandidátku na miss, možná tu největší Tereza mě fakt uchvátila.
- sejcek
- VIP uživatel
- Pohlaví:
U mě u Terezy podpořilo jedničku i vyznání, že kdyby mohla, tak kouří jednu za druhou. To je krásný projev vášně a touhy, není zas tak obvyklé... mmmm..?
www.kuracky.cz - site administrator
- antaric
- administrátor
- Obrázky: 48205
- Pohlaví:
- Kouření: pravidelně
- Počet denně: 10
- Značky: Marlboro Gold
- MBL
- VIP uživatel
- Pohlaví:
- Počet denně: 15
- Značky: Marlboro Red
Sympoška na prvy pohled, jejíž kombinace džínů a adidasek mě dostala. Plus dostává i za korkový filtr. Jen mám trochu obavy o Terčino zdraví a krásu - ten každodenní počet jejích cigaret je už podle mě dost ubíjející - no ale když jí chutná, tak se nedá nic dělat...
Terčině ségře přeju krásnou a zajímavou novou práci .
Terčině ségře přeju krásnou a zajímavou novou práci .
GIRLS SMOKING IS COOL!!!
- Billda
- VIP+ uživatel
- Obrázky: 84
- Pohlaví:
- Kouření: příležitostně
- Značky: Marlboro 100´s Red
Také dávám 1******* s několika hvězdičkami. Tereza je opravdu super a moc mě mrzí, že jsem se focení nemohl zúčastnit, jelikož jsem byl ve středu dlouho v práci. Tak snad štěstí se zase objeví.
Tereza je super holka, silná kuřačka a to, že by nejraději kouřila jednu za druhou je opravdu labužnická kuřačka, což se mě moc a moc líbí. Podobně jako třeba tenkrát Ivana.
Fotečky jsou super, sice škoda, že není video, ale to vůbec nevadí.
Díky Muryru za super prokouřenou Terezu. Velmi rád bych jí viděl jako MISS a určitě také na listopadovém srazu.
Hezký den
Tereza je super holka, silná kuřačka a to, že by nejraději kouřila jednu za druhou je opravdu labužnická kuřačka, což se mě moc a moc líbí. Podobně jako třeba tenkrát Ivana.
Fotečky jsou super, sice škoda, že není video, ale to vůbec nevadí.
Díky Muryru za super prokouřenou Terezu. Velmi rád bych jí viděl jako MISS a určitě také na listopadovém srazu.
Hezký den
- David77
- VIP uživatel
- Obrázky: 5
- Pohlaví:
- Počet denně: 20
- Značky: Vinceroy červené, Malboro light
WOW!! Tereza je naprosto neskutecna, nadherna, sympaticka, vasniva kuracka.... a rozhodne vi cim zaujmout. Perfektni ulovek.
- Rabbit
- VIP uživatel
- Pohlaví:
Tereza je krásná super sympatická holka s hezkým úsměvem. A navíc k tomu je vášnivá kuřačka. Nádhera.
- George
- uživatel
- Pohlaví:
- Kouření: příležitostně
- Značky: Camel, LM
• Stránka 1 z 1