• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Praha, středa 25.4.2012 - kuřačka (Katka) +VIDEO
Příběh focení kuřačky Katky se začal rodit někdy kolem poloviny ledna, kdy ji s nabídkou účasti v našem projektu oslovil muryru, a to v jeho městě kousek za Prahou. Katka si to nechala projít hlavou a o několik týdnů později nabídku přijala a ozvala se. Následné domlouvání na konkrétní čas a místo focení bylo určeno a posouváno zimním časem - čekali jsme na příhodnější jarní podmínky. Ty nám nejdříve v prvním termínu překazil déšť, ale v druhém nám to už vyšlo.
Prodleva mezi prvním impulsem a konečnou realizací fotografování a natáčení mě vedla k poměrně pečlivé přípravě, jak míst, zákoutí, tak i všech póz a detailů akce. Otázkou, do jaké míry až případně přehnaně nicméně Katka tímto získává celou řadu unikátů. Kromě výsledné fotogalerie, která čítá 493 fotek jen ode mě (a kdy top výběr jsem nedokázal už redukovat na méně než 68 snímků).
Jak jsem prozradil už ve vláknu s kuřačkou Pavlou (focené o den později než Katka, tj. 26.4.), realizace akce s Katkou proběhla poprvé za účasti širšího týmu kuřačky.cz - krom muryru (foto), antaric (foto) ještě Katmar (video) a Ája (asistentka). Katmarovo natáčení kamerou mi velmi odlehčilo - mohl jsem se soustředit pouze na focení a řízení akce a pózování. Katmarův přínos je také bezesporu v lepší a novější kameře, s příslušenstvím v podobě bezdrátového mikrofonu, stativů a dodatečného mobilního osvětlení. Ája pak pracovala s zlatou odraznou deskou, kterou nastavovala na tvář Katky - tato moje deska byla pro focení pro kuřačky.cz použita poprvé (a budeme ji možná alternovat se stříbrnou). Pokud si nedokážete všimnout dopadů na výsledek ve fotkách, všimnete si zcela určitě zlatých jiskřiček-odlesků v očích Katky. Zkušenosti získané u Katky jsme o den později zúročili ve focení právě s Pavlou.
Na snímcích najdete vůbec řadu věcí, které jsou poprvé - třeba podařilo se mi zachytit nedopalek v letu, vytažení cigarety pomocí zubů, pro zahraniční návštěvníky pak záběr Emauz a Vltavy U stejné Vltavy na náplavce, kterou jako první vyzkoušela pro kuřačky.cz loni v prosinci Hanka. Mimochodem - focení probíhalo částečně před prostory ministerstva zdravotnictví, takže naše společná akce měla tak trochu podobu menší demonstrace
Rekordní je v mnoha směrech i video, které je dělené na dvě části. První část je dokument-reportáž z akce, focení, druhé video je pak samostatný rozhovor. Video, jak jsem už zmínil, pořídil svou kamerou Katmar, já jsem pak převzal postprocessing záznamu (střih).
Katce děkujeme za její účast a spolupráci, stejně jako ona děkovala nám. Focení si nesmírně užívala, strašně moc jí to bavilo, od začátku do konce - bylo pro ni až vzrušující (ale pánové, tento postoj si nevysvětlujte tak, jak byste ho chtěli vnímat bylo to trochu jinak, ženy pochopí více ).
Katka tyto dny maturuje - přejeme jí hodně zdaru a úspěchů!
Ještě - nemívám zvykem v tomto úvodním příspěvku danou kuřačku hodnotit, ale cosi mi říká, že Katka zaujme především příznivce předloňské dvojice missek L+L Bohatstvím Katky jsou jak oči, tak nekonečně dlouhé vlasy (které si často a ráda načechrávala) plus nádherné nohy (Katka přiznala, že má slabost pro botičky, má jich doma nepočítaně).
Spolupráce širšího týmu kuřačky.cz, která si střihla s Katkou svou premiéru, bude předpokládáme dle časových možností v budoucnu navazovat a pokračovat. Katmara to velice baví, otázku jak to dál bude Áju Nicméně v terénu to působí už mohutně jako velký štáb - budili jsme pozornost a respekt všech okolo Vhodné tedy především pro kuřačky, které se chtějí cítit jako celebrity
Nyní přepisujeme dotazník, ale spousta dalších věcí zazní zpřesněně v rozhovoru ve videu.
Kuřačka Katka:
výběr nejlepších 68 fotek - antaric
fotoset antaric - kompletní sada
Olympus E620 + Olympus Zuiko Digital ED 12-60 SWD + zlatá odrazná deska Kast
video Katmar:
Video: focení a natáčení v exteriéru - Katka
Líbí se vám tato kuřačka? Vyjádřete svůj názor i známkováním nahoře v hlasování!
Prodleva mezi prvním impulsem a konečnou realizací fotografování a natáčení mě vedla k poměrně pečlivé přípravě, jak míst, zákoutí, tak i všech póz a detailů akce. Otázkou, do jaké míry až případně přehnaně nicméně Katka tímto získává celou řadu unikátů. Kromě výsledné fotogalerie, která čítá 493 fotek jen ode mě (a kdy top výběr jsem nedokázal už redukovat na méně než 68 snímků).
Jak jsem prozradil už ve vláknu s kuřačkou Pavlou (focené o den později než Katka, tj. 26.4.), realizace akce s Katkou proběhla poprvé za účasti širšího týmu kuřačky.cz - krom muryru (foto), antaric (foto) ještě Katmar (video) a Ája (asistentka). Katmarovo natáčení kamerou mi velmi odlehčilo - mohl jsem se soustředit pouze na focení a řízení akce a pózování. Katmarův přínos je také bezesporu v lepší a novější kameře, s příslušenstvím v podobě bezdrátového mikrofonu, stativů a dodatečného mobilního osvětlení. Ája pak pracovala s zlatou odraznou deskou, kterou nastavovala na tvář Katky - tato moje deska byla pro focení pro kuřačky.cz použita poprvé (a budeme ji možná alternovat se stříbrnou). Pokud si nedokážete všimnout dopadů na výsledek ve fotkách, všimnete si zcela určitě zlatých jiskřiček-odlesků v očích Katky. Zkušenosti získané u Katky jsme o den později zúročili ve focení právě s Pavlou.
Na snímcích najdete vůbec řadu věcí, které jsou poprvé - třeba podařilo se mi zachytit nedopalek v letu, vytažení cigarety pomocí zubů, pro zahraniční návštěvníky pak záběr Emauz a Vltavy U stejné Vltavy na náplavce, kterou jako první vyzkoušela pro kuřačky.cz loni v prosinci Hanka. Mimochodem - focení probíhalo částečně před prostory ministerstva zdravotnictví, takže naše společná akce měla tak trochu podobu menší demonstrace
Rekordní je v mnoha směrech i video, které je dělené na dvě části. První část je dokument-reportáž z akce, focení, druhé video je pak samostatný rozhovor. Video, jak jsem už zmínil, pořídil svou kamerou Katmar, já jsem pak převzal postprocessing záznamu (střih).
Katce děkujeme za její účast a spolupráci, stejně jako ona děkovala nám. Focení si nesmírně užívala, strašně moc jí to bavilo, od začátku do konce - bylo pro ni až vzrušující (ale pánové, tento postoj si nevysvětlujte tak, jak byste ho chtěli vnímat bylo to trochu jinak, ženy pochopí více ).
Katka tyto dny maturuje - přejeme jí hodně zdaru a úspěchů!
Ještě - nemívám zvykem v tomto úvodním příspěvku danou kuřačku hodnotit, ale cosi mi říká, že Katka zaujme především příznivce předloňské dvojice missek L+L Bohatstvím Katky jsou jak oči, tak nekonečně dlouhé vlasy (které si často a ráda načechrávala) plus nádherné nohy (Katka přiznala, že má slabost pro botičky, má jich doma nepočítaně).
Spolupráce širšího týmu kuřačky.cz, která si střihla s Katkou svou premiéru, bude předpokládáme dle časových možností v budoucnu navazovat a pokračovat. Katmara to velice baví, otázku jak to dál bude Áju Nicméně v terénu to působí už mohutně jako velký štáb - budili jsme pozornost a respekt všech okolo Vhodné tedy především pro kuřačky, které se chtějí cítit jako celebrity
Nyní přepisujeme dotazník, ale spousta dalších věcí zazní zpřesněně v rozhovoru ve videu.
Kuřačka Katka:
- Katce bude letos 20 let
- Kouří od svých 15, kdy s cigaretami začla při "brainstormingu s kamarádkami" (ale na chuť jim přišla až později).
- Denní spotřeba cigaret se pohybuje kolem 10 kousků, nicméně počet kolísá dle příležitostí a akcí, ale takto ji to v zásadě vyhovuje (tedy ani nijak více či méně by pravidelně nekouřila).
- Je vášnivou kuřačkou, ráda závislá, cigarety miluje a kouří je ráda.
- Rozhodná je v přesvědčení, že nelituje, že se kouřit naučila, stejně je rozhodná, že přestat kouřit určitě nechce.
- Sama sebe považuje za středně závislou, což dokládá odhadem, že bez cigarety vydrží tak 3 dny.
- Se značkou cigaret zakotvila u zlatých Marlborek, po předchozím vlastním zkoušení jiných - bere je jako luxusní netuctové (v dnešní době už jistě ano).
- V kouření se na půl nemusí vůbec omezovat, napůl však doma musí kouřit "mimo zraky".
- Cigareta ji nejvíce chutná u sklenky vína (patrně večer), zatímco první cígo v rámci dne patřívá chvilce při odpolední kávě.
- Že je s cigaretou sexy, v očích mužů - ji nesmírně těšilo a těší, užívá si to (od nás lichotka však nepřišla poprvé).
- Na muže kuřáky nemá vyhraněný názor, její přítel však kouří - takže "není co řešit" (když byla s nekuřákem, bylo to horší).
- V dotazníku nám na závěr vzkázala: "Děkuju za vše! =)"
výběr nejlepších 68 fotek - antaric
fotoset antaric - kompletní sada
video Katmar:
Odkaz ke stažení (pro VIP) | Velikost | Délka | Formát | Rozlišení | Datový tok |
---|---|---|---|---|---|
video/120425katka.wmv | 604.0 MB | 31:44 | Windows Media Video 9 | 1024x576 | 2500 kbps, 30fps, audio |
video/120425katkaM.wmv | 286.0 MB | 15:03 | Windows Media Video 9 | 1024x576 | 2500 kbps, 30fps, audio |
Odkaz ke stažení (pro ne VIP)
Video: focení a natáčení v exteriéru - Katka
Líbí se vám tato kuřačka? Vyjádřete svůj názor i známkováním nahoře v hlasování!
www.kuracky.cz - site administrator
- antaric
- administrátor
- Obrázky: 48205
- Pohlaví:
- Kouření: pravidelně
- Počet denně: 10
- Značky: Marlboro Gold
Re: Praha, středa 25.4.2012 - kuřačka (Katka) +VIDEO
Jak píše antaric, Katku jsem oslovil při rekonvalescenci během mé zimní pracovní neschopnosti někdy uprostřed ledna tohoto roku. Možná mě mrzelo, že jsem jí nemohl nafotit ihned, i vzhledem k tomu, že jsem se v té době nepohyboval v Praze. Katka ovšem přislíbila, že se ozve. Svůj slib splnila, s tím, že
jsme se dohodli, že focení proběhne až za příjemného jarně-letního počasí. Výsledek nakonec patří mezi naše nejrozsáhlejší práce v terénu, i díky pečlivé přípravě, kterou má na svědomí především antaric a velký dík patří
i Katmarovi s Aničkou, kteří s námi poprvé výrazně spolupracovali při focení v exteriéru. Největší dík samozřejmě
patří Katce a jsem rád, že výsledek nakonec dopadl takto. Doufám, že i mezi mými doplňujícími fotkami se
najde spousta zajímavých momentů, opět jsou tam navíc záběry během videorozhovoru a také několik zákulisních
snímků.
fotoset muryru - kompletní sada
jsme se dohodli, že focení proběhne až za příjemného jarně-letního počasí. Výsledek nakonec patří mezi naše nejrozsáhlejší práce v terénu, i díky pečlivé přípravě, kterou má na svědomí především antaric a velký dík patří
i Katmarovi s Aničkou, kteří s námi poprvé výrazně spolupracovali při focení v exteriéru. Největší dík samozřejmě
patří Katce a jsem rád, že výsledek nakonec dopadl takto. Doufám, že i mezi mými doplňujícími fotkami se
najde spousta zajímavých momentů, opět jsou tam navíc záběry během videorozhovoru a také několik zákulisních
snímků.
fotoset muryru - kompletní sada
www.kuracky.cz - site administrator
- muryru
- administrátor
- Obrázky: 50728
- Pohlaví:
Congratulations, antaric and muryru, for finding such a pretty girl like Katka and thank you for publishing such a large set of photos! Katka is a beautiful dressed girl with an impressive and nice looking smoking style. She looks like as if she has some experiences with modelling, does she? I'm looking forward at this moment to see another or perhaps a third shot of her in the future!
As I understood the automatic google translation (there's no other way for me to catch all the post within this forum), you will do a second shot of Vendula:
If I am right, I would like to see another set of her with a similar number of pictures within this forum. Thank you!
As I understood the automatic google translation (there's no other way for me to catch all the post within this forum), you will do a second shot of Vendula:
If I am right, I would like to see another set of her with a similar number of pictures within this forum. Thank you!
- HTHTHT1970
- uživatel
- Obrázky: 0
- Pohlaví:
Zdravím,
super, super a super. Moc díky za super fotky a ještě suprovější video. Jen tak dál.
Určitě bych se rád někdy takové akce zúčastnil.
Už se těším, až shlédnu video a určitě se bude na co pěkného dívat. Jedno z nejlepších a nejkvalitnějších videí zde na stránkách.
Katka je opravdu super a s cigaretou jí to moc a moc sexy sluší. Jen tak dál. Je dobře, že dostala slušný časový prostor a také i přálo hezké počasí.
Díky Katce a všem
Hezký den
super, super a super. Moc díky za super fotky a ještě suprovější video. Jen tak dál.
Určitě bych se rád někdy takové akce zúčastnil.
Už se těším, až shlédnu video a určitě se bude na co pěkného dívat. Jedno z nejlepších a nejkvalitnějších videí zde na stránkách.
Katka je opravdu super a s cigaretou jí to moc a moc sexy sluší. Jen tak dál. Je dobře, že dostala slušný časový prostor a také i přálo hezké počasí.
Díky Katce a všem
Hezký den
- David77
- VIP uživatel
- Obrázky: 5
- Pohlaví:
- Počet denně: 20
- Značky: Vinceroy červené, Malboro light
Naprosto bomba
- mezdy
- uživatel
- Pohlaví:
Tak Katka je naozaj úžasná. Krásne, dlhé vlasy, elegantný kabátik, krásne nohy v sexi topánkach a milý úsmev mladej ženy .. k tomu nádych historickej atmosféry, proste skvelé
Odo mňa 1*, opäť nemám čo vytknúť.
Odo mňa 1*, opäť nemám čo vytknúť.
- Dara
- VIP+ uživatel
- Obrázky: 110
- Pohlaví:
- Značky: Virginia Slims, Karelia Slims Classic
This set of photographs is absolutely amazing, the best I've seen for a long time.
Katka is so beautiful, with those fabulous legs (enhanced by her lovely shoes and that short skirt) and long hair. On top of that, she's an excellent smoker, producing wonderful exhales, and it's so great to read how much she enjoys smoking.
The photography is also excellent, with Antaric doing a particularly fine job. There are many great poses and good compositions, and the lighting also works very well. The gold reflector puts a beautiful warm light on Katka's face - I thought it was evening sun until I read your description.
Truly brilliant - and surely already a contender for the next Miss Kuracka!
Katka is so beautiful, with those fabulous legs (enhanced by her lovely shoes and that short skirt) and long hair. On top of that, she's an excellent smoker, producing wonderful exhales, and it's so great to read how much she enjoys smoking.
The photography is also excellent, with Antaric doing a particularly fine job. There are many great poses and good compositions, and the lighting also works very well. The gold reflector puts a beautiful warm light on Katka's face - I thought it was evening sun until I read your description.
Truly brilliant - and surely already a contender for the next Miss Kuracka!
- archimedes
- uživatel
- Pohlaví:
- Pavel
- VIP+ uživatel
- Pohlaví:
- Kouření: ne
- Počet denně: 0
this is sheer divinity! I'm speechless. Long hair, elegantly dressed and above all, a gorgeous smile. I might go out on a limb here, but this is Miss 2012! I could spend the whole day watching every picture of her!
Let's try google translate on this
To je ryzí Božství! Nemám slov. Dlouhé vlasy, elegantně oblečený a především nádherný úsměv. Mohl bych jít s kůží na trh tady, ale je to slečna 2012! Jsem mohl strávit celý den sledoval každý obraz o ní!
Let's try google translate on this
To je ryzí Božství! Nemám slov. Dlouhé vlasy, elegantně oblečený a především nádherný úsměv. Mohl bych jít s kůží na trh tady, ale je to slečna 2012! Jsem mohl strávit celý den sledoval každý obraz o ní!
- darg
- aktivní uživatel
- Pohlaví:
Chtěl bych všem moc poděkovat za celé dílo, které mě hodně oslovilo, až tak, že osobně Katku prozatím považuju za nejžhavější kandidátku na letošní MISS kuřačka.
GIRLS SMOKING IS COOL!!!
- Billda
- VIP+ uživatel
- Obrázky: 84
- Pohlaví:
- Kouření: příležitostně
- Značky: Marlboro 100´s Red
Co mě vlastně na Katce zaujalo?
Jak je inteligentní, jak má vše ohledně svého kouření v hlavě poskládané, vykomunikované. V tomto směru mě snad zamrzela jen jedna věc, a to, že Katka své kouření nazývá zlozvykem.
Její vizáž je naprosto luxusní. Živě si představuju, jak atraktivně přijde asi oblečená na případné převzetí nějakého umístění v MISS kuřačka 2012. To říkám přesto, že osobně bych raději Katku viděl v nějakém diskotékovém či volnočasovém outfitu.
Styl kouření má Katka perfektní. Znovu se musím ptát: Kdopak to asi všechny tyto slečny učí, když neexistuje žádná příručka "správného (či svůdného) kouření" a všechny VIP vzory s cigaretou své kouření skrývají, takže ho nejde ani jak "okoukat". Katčin styl potahování a vyfukování kouře je opravdu sexy - ani trochu kouře nepřijde nazmar, vše jen tam, kam patří - do plic, a pak už jen vše ven, a to v ostrém úzkém proužku vyfukovaného kouře...
Líbí se mi též barva Katčina hlasu. Připadá mi takový hezky zastřený, jakoby šmrncnutý tím, kolik už má od narození "nakouřeno".
Její chuť kouřit, chuť na cigaretu je velice nakažlivá. Přestože při focení i natáčení vykouřila cigaret nepočítaně, pořád si je neskutečně užívala. Takto nějak by měla vypadat ideální hosteska, prezentující někde v prodejnách cigaret nějakou značku kuřiva, na které by bylo na první pohled znát, že ji kouření baví, lační po něm a dokáže i své okolí na tuto "vlnu" patřičně nabudit.
Symatické je mi i její netuctové přihlášení se k luxusní značce cigaret, že i své cigarety promyšleně bere jako součást prezentace svého statusu. V tomto kontextu musím proto říct, že méně mě zaujaly fotky či video, kde si svoje marlborky vytahuje z "noname" pouzdra na cigarety, zato ty záběry, kde zubmi vytahuje z originální krabičky povytaženou cigaretu, považuju za velmi atraktivní.
Dostala mě taky na svůj prstýnek na palec.
Jak je inteligentní, jak má vše ohledně svého kouření v hlavě poskládané, vykomunikované. V tomto směru mě snad zamrzela jen jedna věc, a to, že Katka své kouření nazývá zlozvykem.
Její vizáž je naprosto luxusní. Živě si představuju, jak atraktivně přijde asi oblečená na případné převzetí nějakého umístění v MISS kuřačka 2012. To říkám přesto, že osobně bych raději Katku viděl v nějakém diskotékovém či volnočasovém outfitu.
Styl kouření má Katka perfektní. Znovu se musím ptát: Kdopak to asi všechny tyto slečny učí, když neexistuje žádná příručka "správného (či svůdného) kouření" a všechny VIP vzory s cigaretou své kouření skrývají, takže ho nejde ani jak "okoukat". Katčin styl potahování a vyfukování kouře je opravdu sexy - ani trochu kouře nepřijde nazmar, vše jen tam, kam patří - do plic, a pak už jen vše ven, a to v ostrém úzkém proužku vyfukovaného kouře...
Líbí se mi též barva Katčina hlasu. Připadá mi takový hezky zastřený, jakoby šmrncnutý tím, kolik už má od narození "nakouřeno".
Její chuť kouřit, chuť na cigaretu je velice nakažlivá. Přestože při focení i natáčení vykouřila cigaret nepočítaně, pořád si je neskutečně užívala. Takto nějak by měla vypadat ideální hosteska, prezentující někde v prodejnách cigaret nějakou značku kuřiva, na které by bylo na první pohled znát, že ji kouření baví, lační po něm a dokáže i své okolí na tuto "vlnu" patřičně nabudit.
Symatické je mi i její netuctové přihlášení se k luxusní značce cigaret, že i své cigarety promyšleně bere jako součást prezentace svého statusu. V tomto kontextu musím proto říct, že méně mě zaujaly fotky či video, kde si svoje marlborky vytahuje z "noname" pouzdra na cigarety, zato ty záběry, kde zubmi vytahuje z originální krabičky povytaženou cigaretu, považuju za velmi atraktivní.
Dostala mě taky na svůj prstýnek na palec.
GIRLS SMOKING IS COOL!!!
- Billda
- VIP+ uživatel
- Obrázky: 84
- Pohlaví:
- Kouření: příležitostně
- Značky: Marlboro 100´s Red
Profesionální práce! Všech.Katka je sympatická a krásná slečna, modelky by jí mohly závidět =>to pozování jí šlo bravůrně!
- Evelika
- VIP+ uživatel
- Pohlaví:
velmi pekne fotky, opet mohu jen zavidet ze video neuvidim
- kuej
- nováček
- Pohlaví:
Śliczne dziewczę, gratuluję
- vivek5
- VIP uživatel
- Pohlaví:
She is stunning, but her hair looks weird: the light blonde is thin, the brown part is thick.
- Admirer
- uživatel
- Pohlaví:
This blonde has a special charm! smoke with all the elegance and warmth, very beautiful!
- willian666
- aktivní uživatel
- Pohlaví:
If it continues at this pace, it will become a smoker ever more charming! it has much potential for smoking! and is sure to win many admirers that way!
- willian666
- aktivní uživatel
- Pohlaví:
Very charming smoker. Sexy in short skirt and high heels. Wow.... what a girl. She love to smoke. Thats great. The more a girl love to smoke the more sexy will her smoking style be. Absolutely a candidat.
Smoking is a human right!
- smokyb
- aktivní uživatel
- Pohlaví:
- Značky: Marlboro red
Opravdu krásný, nožky taky výstavní to je pravda
- footsik
- nováček
- Pohlaví:
- Počet denně: 15
- Značky: Petra
Very cool, very relaxed. She seems very friendly. She has a very direct way to smoke, something simple, not sophisticated or distanciated. She smokes as an evidence.
- cyphicle
- nováček
- Pohlaví:
- Kouření: ne
• Stránka 1 z 2 • 1, 2