• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Lucie - středa 12.8.2015 - Praha (+VIDEO)
Zatímco nejen Česko potrápilo v posledních týdnech nezvykle tropické horko, měli jsme příležitost jeden srpnový podvečer vytvořit prezentaci kuřačky Lucie. Tu oslovil muryru, plus jsem měl já sám čas dorazit na místo.
Lucie se s námi nesetkala poprvé - stalo se tak už jednou na jaře v klubu Karlovy lázně, kde jsme s projektem kuřačky.cz měli naši prezentaci, stěnu a rollup stojan. Na kývnutí na nabídku účasti došlo však až za jiných okolností, náhodně, nyní v létě.
Nezaměnitelnou charakteristikou a stylem kouření Lucie je držení a potahování z cigarety bez držení rukou, zcela tím podtrhuje svou vášeň pro kouření. Zachyceno zejména na fotkách, s tvarováním rtů a tváře, s leskem v očích.
Byla to příjemná akce focení a natáčení, za společné chvíle děkujeme. Stejně jako u mnohých akcí i s Lucií přišlo uvolnění a naladění postupně, nejvíce pak s rozpovídáním ve videorozhovoru.
formát: Windows Media Video 9, HD 1280x720, 3500 kbps, 50fps, audio
Líbí se vám tato kuřačka? Vyjádřete svůj názor i známkováním nahoře v hlasování!
Lucie se s námi nesetkala poprvé - stalo se tak už jednou na jaře v klubu Karlovy lázně, kde jsme s projektem kuřačky.cz měli naši prezentaci, stěnu a rollup stojan. Na kývnutí na nabídku účasti došlo však až za jiných okolností, náhodně, nyní v létě.
Nezaměnitelnou charakteristikou a stylem kouření Lucie je držení a potahování z cigarety bez držení rukou, zcela tím podtrhuje svou vášeň pro kouření. Zachyceno zejména na fotkách, s tvarováním rtů a tváře, s leskem v očích.
Byla to příjemná akce focení a natáčení, za společné chvíle děkujeme. Stejně jako u mnohých akcí i s Lucií přišlo uvolnění a naladění postupně, nejvíce pak s rozpovídáním ve videorozhovoru.
Kuřačka Lucie
Věk | 18 | Počet cigaret denně | 20 | Značky | LM Loft Activ, Marlboro Black | Kouření od | 12 |
---|
- Lucii je 18 let, kuřačkou je od svých 12 let, kouřit se naučila s kamarády, zachutnalo jí po pár týdnech.
- Kouří ráda, cigarety jí chutnají, neobejde se bez nich, nedokáže si bez nich život představit, vášnivá kuřačka.
- Vykouří standardně 20 cigaret denně, často ale kouřívá i jednu za druhou, podle příležitosti.
- Středně závislá - umí se omezit, byť na další cigaretu mívá chuť tak za hodinu.
- Ze značek cigaret v současné době preferuje LM Loft Activ nebo černá Marlbora. Během focení kouřila Marlboro Gold.
- K výběru směřuje na základě kombinace vlastní zkušenosti a ceny.
- Za rozumnou cenu dobrá kvalita, nemá problém je kdekoli koupit, líbí se jí i image cigaret a krabiček.
- S cigaretou se musí zatím skrývat, pokud už má velkou chuť si zapálit, vždy si příležitost udělá.
- Časem by chtěla přestat, ne však v současné době.
- Je ráda, že je pro muže s cigaretou sexy, byla tím překvapené, že až do té míry.
- Na muže kuřáky nemá promyšlený názor a postoj, jak obecně, tak i v případě partnera (více ve videorozhovoru).
- První ranní cigaretu si dává cestou do školy, nemůže ji vynechat.
- Nejvíc jí cigarety chutnají při příležitostech jako jsou kavárna, klub, procházka nebo po škole.
fotoset antaric - základní prezentace | 8 fotek |
---|
fotoset muryru - základní prezentace | 8 fotek |
---|
Odemčení a zpřístupnění VIP obsahu - podpora projektu
set | vaše akce | video | foto | |
---|---|---|---|---|
Gabriela | odemknout VIP obsah | a získáte přístup k | 24:00 minut videa | 234 fotek - komplet |
video antaric - natočení, zpracování | VIP obsah |
---|
Odkaz ke stažení | Velikost | Délka | Popis videa | Náhled |
---|---|---|---|---|
150812lucie.wmv | 161 MB | 6:05 | Lucie - focení a natáčení v parku | |
150812lucieR.wmv | 475 MB | 17:55 | Lucie - rozhovor-interview s antaricem |
fotoset antaric - kompletní sada - část 1/7 | VIP obsah | 19 fotek |
---|
fotoset antaric - kompletní sada - část 2/7 | VIP obsah | 19 fotek |
---|
fotoset antaric - kompletní sada - část 3/7 | VIP obsah | 25 fotek |
---|
fotoset antaric - kompletní sada - část 4/7 | VIP obsah | 10 fotek |
---|
fotoset antaric - kompletní sada - část 5/7 | VIP obsah | 24 fotek |
---|
fotoset antaric - kompletní sada - část 6/7 | VIP obsah | 10 fotek |
---|
fotoset antaric - kompletní sada - část 7/7 | VIP obsah | 8 fotek |
---|
Líbí se vám tato kuřačka? Vyjádřete svůj názor i známkováním nahoře v hlasování!
www.kuracky.cz - site administrator
- antaric
- administrátor
- Obrázky: 48205
- Pohlaví:
- Kouření: pravidelně
- Počet denně: 10
- Značky: Marlboro Gold
Re: Lucie - středa 12.8.2015 - Praha (+VIDEO)
fotoset muryru - kompletní sada - část 1/4 | VIP obsah | 40 fotek |
---|
fotoset muryru - kompletní sada - část 2/4 | VIP obsah | 30 fotek |
---|
fotoset muryru - kompletní sada - část 3/4 | VIP obsah | 33 fotek |
---|
fotoset muryru - kompletní sada - část 4/4 | VIP obsah | 16 fotek |
---|
- muryru
- administrátor
- Obrázky: 50728
- Pohlaví:
....tady by se dalo uplatnit to nové, otevřené téma - kolik fotek
Dal jsem jedničku - tahle Lucie se mi docela líbí....ale za některé fotky bych určitě dal 3 - normální, obyčejná
...je tu zbytečně moc nic neříkajících fotek
...já kuřačky nefotím, občas vyjedu na jih moravy a fotím broučky a motýlky ...naflákám zhruba 200 fotek - fotosety dělám do 20 nejlepších fotek
...ale to je jenom můj názor, dělejte fotosety tak jak se to líbí vám a ostatním....
Dal jsem jedničku - tahle Lucie se mi docela líbí....ale za některé fotky bych určitě dal 3 - normální, obyčejná
...je tu zbytečně moc nic neříkajících fotek
...já kuřačky nefotím, občas vyjedu na jih moravy a fotím broučky a motýlky ...naflákám zhruba 200 fotek - fotosety dělám do 20 nejlepších fotek
...ale to je jenom můj názor, dělejte fotosety tak jak se to líbí vám a ostatním....
- nob321ody
- VIP+ uživatel
- Obrázky: 177
- Pohlaví:
nob321ody: Však také focení pro prezentaci na kuřačkách je něco jiného než motýlci a broučci. Srovnávání nesrovnatelného. Skrze fotky vyprávíme příběhy, od zapálení až po típnutí. Zachycujeme emoce, prožitky, s cigaretou, více situací a okamžiků. Není cílem maximalizace počtu fotek, ale smyslu obsahu. V mém případě zveřejňuji po zpracování cca 20% až 40% z nafoceného, podle obsahu.
"Je tu zbytečně moc nic neříkajících fotek" - je potřeba být konkrétní, jinak taková poznámka je sama o sobě také nic neříkající. A nepomůže ničemu, není se čím řídit a podle čeho se příště zlepšovat. Kritika je zajímavá, pokud je se o čem bavit a diskutovat, pokud je konkrétní a zdůvodněná. Takhle to vyznívá jen jako laciný výkřik někoho, kdo navíc ani sám na trh s ničím nejde a nic nepředvedl. Abychom se opravdu poučili.
"Je tu zbytečně moc nic neříkajících fotek" - je potřeba být konkrétní, jinak taková poznámka je sama o sobě také nic neříkající. A nepomůže ničemu, není se čím řídit a podle čeho se příště zlepšovat. Kritika je zajímavá, pokud je se o čem bavit a diskutovat, pokud je konkrétní a zdůvodněná. Takhle to vyznívá jen jako laciný výkřik někoho, kdo navíc ani sám na trh s ničím nejde a nic nepředvedl. Abychom se opravdu poučili.
- antaric
- administrátor
- Pohlaví:
...myslel jsem si, že mám držet pysk, protože opravdu nepřispívám fotkami kuřaček a nikdy nebudu a nic jsem tady nepředvedl.... naopak prsím se fotkami, které nafotil někdo jiný /viz Tina...
a asi bylo blbé srovnávání s broukama ....
...já to beru tak, že já nepotřebuji "příběh", to znamená, že polovinu podobných fotek neprohlížím...
...upozornil jsem však, že to děláte vy a taky vaši práci respektuji....
a asi bylo blbé srovnávání s broukama ....
...já to beru tak, že já nepotřebuji "příběh", to znamená, že polovinu podobných fotek neprohlížím...
...upozornil jsem však, že to děláte vy a taky vaši práci respektuji....
- nob321ody
- VIP+ uživatel
- Obrázky: 177
- Pohlaví:
nob321ody: Kritizovat může i ten, co nic nevytvořil, ale zajímá mě přínosná, zajímavá a věcná kritika, která může autora k něčemu posunout, dát mu prostor pro zlepšování. Případně pro vysvětlení a vzájemný respekt. Jinak je to jen plácání do vody.
Je mi jasné, že nevyhovíme všem. Pokud tebe rozsah fotek nebere, vyprávění příběhů nepotřebuješ a nic ti neříká, stačí ti jen případně 2-5 fotek jako v časopise či v headlines, tak pro tebe a další jsou určeny základní prezentace, kde bývá 10 fotek případně 8+8 od dvou autorů. Samozřejmě i tady výběr fotek v základní prezentaci - každý by tam vybral jako nej jiné fotky. Tohle je bohužel (nebo bohudík) už jen autorská subjektivní záležitost podle citů a zcela určitě ani tady nevyhovím všem. Základní prezentace by měla ovšem ukázat, co lze najít v kompletní, měla by nalákat na zbylý obsah, včetně videa. Stejně jako existují i náhledy fotek - postupem času jsem je i zvětšoval, aby bylo víc vidět, aby si každý kliknul tam, kam chce a co ho zaujme. Smyslem rozsahu kompletních galerií je, aby si každý našel "to svoje". Neočekávám, že by každý standardně a běžně jel jednu fotku za druhou, od začátku do konce. Stejně jako pokud tě zajímá tak max. polovina fotek, nemohu tušit, která polovina fotek to je, abych zbylé nezveřejňoval. A stejně tak vůbec nevím, která jiná polovina fotek by zas zajímala někoho jiného. Stejně jako nevím, jaké zaujmou fotky napoprvé a jaké fotky stejného člověka zaujmou po pár měsících, až se k nim třeba vrátí. Stejně jako jsou kuřačky, které dotyčného zaujmou natolik, že prohlédne vše, a kuřačky, které stejného člověka nezaujmou vůbec a neprohlédne skoro nic.
Je to do jisté míry celé nevděčné, protože je to jako "provozovat plnoformátovou televizi".
Je mi jasné, že nevyhovíme všem. Pokud tebe rozsah fotek nebere, vyprávění příběhů nepotřebuješ a nic ti neříká, stačí ti jen případně 2-5 fotek jako v časopise či v headlines, tak pro tebe a další jsou určeny základní prezentace, kde bývá 10 fotek případně 8+8 od dvou autorů. Samozřejmě i tady výběr fotek v základní prezentaci - každý by tam vybral jako nej jiné fotky. Tohle je bohužel (nebo bohudík) už jen autorská subjektivní záležitost podle citů a zcela určitě ani tady nevyhovím všem. Základní prezentace by měla ovšem ukázat, co lze najít v kompletní, měla by nalákat na zbylý obsah, včetně videa. Stejně jako existují i náhledy fotek - postupem času jsem je i zvětšoval, aby bylo víc vidět, aby si každý kliknul tam, kam chce a co ho zaujme. Smyslem rozsahu kompletních galerií je, aby si každý našel "to svoje". Neočekávám, že by každý standardně a běžně jel jednu fotku za druhou, od začátku do konce. Stejně jako pokud tě zajímá tak max. polovina fotek, nemohu tušit, která polovina fotek to je, abych zbylé nezveřejňoval. A stejně tak vůbec nevím, která jiná polovina fotek by zas zajímala někoho jiného. Stejně jako nevím, jaké zaujmou fotky napoprvé a jaké fotky stejného člověka zaujmou po pár měsících, až se k nim třeba vrátí. Stejně jako jsou kuřačky, které dotyčného zaujmou natolik, že prohlédne vše, a kuřačky, které stejného člověka nezaujmou vůbec a neprohlédne skoro nic.
Je to do jisté míry celé nevděčné, protože je to jako "provozovat plnoformátovou televizi".
- antaric
- administrátor
- Pohlaví:
Wow, I think we are seeing Miss 2015. Great photography too!
- darg
- aktivní uživatel
- Pohlaví:
Lucka je nadherna a rozhodne neprekaza, ze je vela fotiek, da sa na nu pozerat bez obmedzenia. Konecne po dlhom case fajciarka, ktora "taha bez drzania":) Ma krasne pery, jedina skoda ze tie Marlboro Gold neboli v 100kovom variante, potom by to bola uplne dokonala "podivana":) Kazdopadne, velmi, velmi, velmi velka kandidatka na miss (ostatne aj horne hlasovanie hovori o mnohom):)
- MBL
- VIP uživatel
- Pohlaví:
- Počet denně: 15
- Značky: Marlboro Red
Skvělá práce, pánové! Neskutečně působivé a profesionální fotky, nádherná slečna, které cigareta opravdu velmi sluší! Ano, top 3 v nadházející Miss kuřačka... Jen tak dál!
- Rudik
- uživatel
- Pohlaví:
Podle řady indicií je Lucie opravdu velmi vysoko, i z hlediska zájmu o VIP obsah. Jsme rádi, že se i prezentace tak zadařila a že se vám líbí.
- antaric
- administrátor
- Pohlaví:
Plně potvrzuji: skvělá práce. A i když nikdo neví co ještě přinesou dny a týdny budoucí, mám tušení, že by slečna mohla být nová miss. A hlavně: je to holka, která opravdu kouřit umí.
- siolaaduob
- VIP uživatel
- Obrázky: 71
- Pohlaví:
- Kouření: ne
- Počet denně: 0
Výborná práce. Lucka je dokonalá, každopádně určitě bude v prvních třech místech.
- trexton
- VIP uživatel
- Pohlaví:
A beautiful talent.... A good candidat for miss smoker....
Smoking is a human right!
- smokyb
- aktivní uživatel
- Pohlaví:
- Počet denně: 20
- Značky: Marlboro red
Nádherne je, ze kouri od svych 12 let.
- godfather
- uživatel
- Pohlaví:
- Kouření: příležitostně
- Počet denně: 5
- Značky: Camel
godfather píše:Nádherne je, ze kouri od svych 12 let.
Na Lucce je úžasné naprosto vše! Pro mě absolutní špička a kandidátka na miss, která nemá konkurenci...
- Rudik
- uživatel
- Pohlaví:
Súhlasím, a preto sa čudujem, že skončila nakoniec "až" druhá k čomu jej samozrejme gratulujem. Ale pre mňa tiež úplne jasná jednotka. Paradoxne misska ma nezaujala takmer vôbec (okrem krásy). Inak nuda.
- mangan
- VIP uživatel
- Obrázky: 1177
- Pohlaví:
mangan: Soutěž byla regulérní, podle pravidel, Lucie skončila skutečně až druhá, byť rozdíl nebyl výrazný. Ovlivnit výsledek mohlo samozřejmě podstatně větší množství lidí. Bylo to v rukou vás všech uživatelů - účastnit se a hlasovat. Jinak soutěž Miss Kuřačka není jen o fotkách, ale o prezentacích jako celku - i o videu a rozhovoru, to mohlo u řady lidí také rozhodnout, že dali při volbě nakonec přednost Veronice.
- antaric
- administrátor
- Pohlaví:
Pán Antaric, nabudúce nezabudnem doplniť smajlíka , aby bolo jasné, že som to písal v dobrej nálade a nikdy by som si nedovolil spochybniť regulérne výsledky. Bol to iba taký povzdych, keď nevyhrala moja favoritka. A máte pravdu, ten nepomer v počte registrovaných a tých ktorí sa zapojili do hlasovania je skutočne obrovský, ale prečo je to tak. Priznávam, ja som zo začiatku tiež vystupoval dosť nesmelo, ale povedal som si, že sa nemám prečo skrývať pred pravdou, že sa mi ženy s cigaretou páčia. Ďakujem za vysvetlenie.
- mangan
- VIP uživatel
- Obrázky: 1177
- Pohlaví:
mangan: Díky za tvou účast a aktivitu Ono to jednak je o odvaze, i když k odvaze k čemu, když ke čtení, psaní, lajkování apod. není potřeba tolik odvahy. Nejsme politické, ale zájmové a společenské téma. A jednak je to o překonání pohodlí či lenosti lidí, vynaložení trošky úsilí, k tomu se podílet, žít. A také i místy velmi snadno přispět k tomu, aby i kousek světa a života byl lepší, pozitivnější, nadějnější. Obecně však, míněno všeobecně ve všech tématech napříč společností, naprostá většina populace dělá jen to, co musí nebo z toho má jen bezprostřední prospěch. O ničem jiném to není a je to tak všude.
- antaric
- administrátor
- Pohlaví:
definitely a truly beautiful young lady, and a fine smoker, even at just eighteen
- iamjumbo
- velmi aktivní uživatel
- Pohlaví:
• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Zpět na Prezentace kuřaček - účastnic projektu kuracky.cz