• Stránka 1 z 1
Jaké ženy se mi líbí?
....rád koukám, když ženy kouří venku
- nob321ody
- VIP+ uživatel
- Obrázky: 177
- Pohlaví:

Re: Jaké ženy se mi líbí?
Druhé video je super 
Atraktívna žena, príjemné prostredie, elegantné oblečenie, rozkošný šál ... celé mi to pripadá veľmi prirodzené a to sa mi páči. A navyše slimky...
Atraktívna žena, príjemné prostredie, elegantné oblečenie, rozkošný šál ... celé mi to pripadá veľmi prirodzené a to sa mi páči. A navyše slimky...
- Dara
- VIP+ uživatel
- Obrázky: 110
- Pohlaví:

- Kouření: pravidelně
- Počet denně: 20
- Značky: Virginia Slims, Karelia Slims Classic
- nob321ody
- VIP+ uživatel
- Obrázky: 177
- Pohlaví:

. .ta první dívka se mi zamlouvá . .mám slabost pro lehce obtloustlé, tmavovlasé hodně přírodní dívky, když si jen namalujou pusu
- trojkur
- uživatel
- Pohlaví:

- bobo
- VIP uživatel
- Obrázky: 78
- Pohlaví:

Díky bobo za ty fotky, ta poslední se mi zvlášť líbí. Líbí se mi holky, které mají přirozeně krásné rysy a jsou od pohledu "slušné a nevinné", ale pak si s chutí zapálí cigaretu.
A třeba si taky nalakují nehty na červeno. Můžu se zeptat, odkud je převzata ta poslední fotka?
- Sarkan
- VIP uživatel
- Pohlaví:

- bobo
- VIP uživatel
- Obrázky: 78
- Pohlaví:

V mini a silonkach
- ladoun
- nováček
- Pohlaví:

- Kouření: příležitostně
- Počet denně: 4
- Značky: ps209
mne v silonkach a lodickach
- peterhh
- velmi aktivní uživatel
- Obrázky: 0
- Pohlaví:

- Počet denně: 0
Starší,s cigaretou samozřejmě a vyzyvave
- tattoovani
- nováček
- Pohlaví:

- Počet denně: 40
- Značky: Rothmans
Ahoj všichni, taky přispěji do diskuze.
Mně se nejvíce líbí mladší slečny v silonkách anebo legínách, nebo jiném elegantním oblečení, a samozřejmě s cigaretou. Co vám? Napište
Mně se nejvíce líbí mladší slečny v silonkách anebo legínách, nebo jiném elegantním oblečení, a samozřejmě s cigaretou. Co vám? Napište
Naposledy upravil a4143 dne středa 17. 12. 2025 16:11, celkově upraveno 1
- a4143
- nováček
- Pohlaví:

- Kouření: příležitostně
- Počet denně: 0
Ahoj. Za mě, legíny jsou fajn, Mi se ale asi nejvíce libí holky oblečené více elegantněji - šaty, sukně nebo úplé kalhoty a k tomu boty na podpatku. Plus ještě k tomu zapálená cigaretka, kterou si kuřačka užívá
- George
- aktivní uživatel
- Pohlaví:

- Počet denně: 10
- Značky: Camel, LM
Za mě se mi rozhodně nelíbí make-up, nalakované nehty ani nic takového. Nejvíce mě odpuzují různé piercingy a tetování. Pro mne je ideální holka, která je pohledná od přírody a nemá potřebu se nijak "vylepšovat". Nosí neutrální obyčejné oblečení (líbí se mi černé džíny a tričko příp. s košilkou, v zimě kabát; boty buď obyčejné tenisky nebo "na slušno" nějaké černé boty s nízkými podpatky). Parfém používá spíše výjimečně, ale o to víc nějaký echt přitažlivý; běžně ale místo parfému silně voní po cigaretách. Věk mezi 20 a 30, postava spíš silnější, ale ne vyloženě tlustá, výška tak nějak průměr, ale pokud není vyloženě trpaslík nebo obr, tak mi na tom moc nezáleží. Chodí spíš pomaleji, rozhodně není sportovní typ. Je chytrá, umí to s počítačem, studuje VŠ nějakého technického zaměření; a samozřejmostí je cígo v puse - kouří něco silného, červený Marlbora, žlutý velbloudy nebo moje oblíbený červený Petry, kolem krabičky denně, občas si ale udělá nějaký kuřácký den a vykouří o dost víc. Svojí závislost neskrývá, zapálí si, kde může, podle potřeby. Fyzicky holkám nejraději koukám do obličeje a na stehna, tak tam nechť vypadá neljíp
Na brýlích mi absolutně nezáleží.
PS. co jsem nezmínil - rozhodně introvertní, má málo přátel, ale o to lepší přátelé to jsou, a nepije, nebo když tak fakt jenom minimálně (já osobně nepiju vůbec). A rozhodně žádnej fet - ani tráva - fuj! A nad náhražkami cigaret jen ohrne nosem.
PPS. (edit) Ještě jsem nezmínil vlasy
Na barvě mi nijak nezáleží, délka minimálně po ramena a maximálně po pupík, každé ale sluší délka vlasů trochu jiná. Nejlépe vypadá, když je nosí rozpuštěné.
Jo, jednu takovou jsem znal, a chvíli to i vypadalo dobře, ale když jsem se jí chystal někam konečně pozvat, tak mi jí sbalil nějakej cápek a mě úplně vyghostila. Už je to 7 let, ale pořád to bolí. Dodneška ve snech slýchávám její hlas a její oči mám vyrytý do paměti na celej život.
PS. co jsem nezmínil - rozhodně introvertní, má málo přátel, ale o to lepší přátelé to jsou, a nepije, nebo když tak fakt jenom minimálně (já osobně nepiju vůbec). A rozhodně žádnej fet - ani tráva - fuj! A nad náhražkami cigaret jen ohrne nosem.
PPS. (edit) Ještě jsem nezmínil vlasy
Jo, jednu takovou jsem znal, a chvíli to i vypadalo dobře, ale když jsem se jí chystal někam konečně pozvat, tak mi jí sbalil nějakej cápek a mě úplně vyghostila. Už je to 7 let, ale pořád to bolí. Dodneška ve snech slýchávám její hlas a její oči mám vyrytý do paměti na celej život.
- Nucnak
- nováček
- Pohlaví:

- Počet denně: 15
- Značky: Červené Petry
• Stránka 1 z 1
Zpět na Jaké ženy se nám s cigaretou líbí?