• Stránka 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Výška podpatků u bot - v čem se cítíte nejlépe?
Souhlasím s antaricem a Billdou...A pro Martinu:já přece sámo nepochybuju o tvých jiných přednostech a jsem si jistý,že jich máš spoustu... Otázka byla kladena a myšlena tak,že pokud by byla nálada a hodilo se to,tak jestli by jsi to dokázala...ale to už opět směřuje k odpovědi antarica...rád bych to viděl, ale pokud to milé ženy vidíte, jako že je to o ničem, tak tedy nic
- milovník kuřaček
- VIP+ uživatel
- Pohlaví:
Ahoj zdravim vsechny to je moc zajmava temata )))) na podpakdach chodim skoro kazdy den min 12 cm , podtvrdit urcite muzu jedno boty ktere maji platformy tak v tech se chodi skoro styjne pohodelne jak v teniskach
- Liliya
- VIP+ uživatel
- Pohlaví:
Děkuji , ta se mi take líbi.....
- Liliya
- VIP+ uživatel
- Pohlaví:
Zdravim sice nepíšu zrovna aktuálně ale stejně si to neodpustím...
Zdejší příspěvky mě vcelku překvapili, kromě toho že se nemůžu vynadívat na slečnu, ženu, dámu a její nožky v pěkných botičkách, následně punčoškách atd... se se zbytkem zásadně rozcházím a to svým vkusem. Hodně sem trpěl rok nebo dva zpátky když byli v módě špičky a to všude na lodičkách, na kozačkách, dokonce aji na sandálech a pantoflích. Nevypadá to úplně špatně... teda většinou. Občas byli špice tak extrémní že ji ani krásnej zbytek botky nepřevážil. Podle mě krásu ženských nohou dokresluje ještě maličké chodidlo což se vysokým podpatkem ještě opticky zmenší(o prodloužení nožek toho padlo dost takže to nechám bez debat prohlásit za jasné a... ... ...opticky velice lahodné )ale když se na maličkou nožičku naroubuje špica jak na smrk tak to ve mě evokuje jen jisté vzpomínky na dětství, klauna a jeho boty.
Rozhodně se mi nelíbí když boty ještě prodlouží majitelce chodidlo.
A ještě bych přidal že se mi moc líbí i nízká platforma(do těch 2-3 cm) ale musí být dobře provedená aby botičky nevypadaly moc těžkopadně.
Každopadně fandím holkám které podpatky nosí a nosí je s láskou a nikoli z nutnosti a že je mají ostatní. Protože kolikrát jde i přístup k botám vidět na chůzi
S tím se loučím
Zdejší příspěvky mě vcelku překvapili, kromě toho že se nemůžu vynadívat na slečnu, ženu, dámu a její nožky v pěkných botičkách, následně punčoškách atd... se se zbytkem zásadně rozcházím a to svým vkusem. Hodně sem trpěl rok nebo dva zpátky když byli v módě špičky a to všude na lodičkách, na kozačkách, dokonce aji na sandálech a pantoflích. Nevypadá to úplně špatně... teda většinou. Občas byli špice tak extrémní že ji ani krásnej zbytek botky nepřevážil. Podle mě krásu ženských nohou dokresluje ještě maličké chodidlo což se vysokým podpatkem ještě opticky zmenší(o prodloužení nožek toho padlo dost takže to nechám bez debat prohlásit za jasné a... ... ...opticky velice lahodné )ale když se na maličkou nožičku naroubuje špica jak na smrk tak to ve mě evokuje jen jisté vzpomínky na dětství, klauna a jeho boty.
Rozhodně se mi nelíbí když boty ještě prodlouží majitelce chodidlo.
A ještě bych přidal že se mi moc líbí i nízká platforma(do těch 2-3 cm) ale musí být dobře provedená aby botičky nevypadaly moc těžkopadně.
Každopadně fandím holkám které podpatky nosí a nosí je s láskou a nikoli z nutnosti a že je mají ostatní. Protože kolikrát jde i přístup k botám vidět na chůzi
S tím se loučím
- watta
- nováček
- Pohlaví:
Díky za krásný příspěvek do tématu. Víceméně souhlasím.
- Martina A
- VIP uživatel
- Obrázky: 3
- Pohlaví:
watta: Ja sa len vyjadrím k tomu prístupu. Áno je pravda,že to môže byť vidieť..ale práve ten prístup sa môže meniť Nepoznám ženu nosiacu vysoké opätky,ktorá by ich nosila nerada...väčšinou si ich každá žena obľúbi,keď sa v nich naučí chodiť.
- Dara
- VIP+ uživatel
- Obrázky: 110
- Pohlaví:
- Kouření: pravidelně
- Počet denně: 20
- Značky: Virginia Slims, Karelia Slims Classic
Ladies: Can't image something more feminine than high heels and stylish smoking. Ladies wearing high heels will natrual transform it in her smoking style. Heavy smoking lady on high stilletto heels is my dream lady.
Smoking is a human right!
- smokyb
- aktivní uživatel
- Pohlaví:
- Značky: Marlboro red
Vysoke podpatky su krasne, chcem sa opytat co poviete na nosenie siloniek v sandalkach?
- peterhh
- velmi aktivní uživatel
- Obrázky: 0
- Pohlaví:
- Počet denně: 0
peter: Podľa toho, o aký druh sandál sa jedná.
- Dara
- VIP+ uživatel
- Pohlaví:
Dara: K akym sa Ti to hodi a k akym nie? mne sa to paci aj k paskovym sandalkam ale aj k lodickam s otvorenou spickou, paci sa mi ked vidiet nalakovane nechtiky v silonkach:-)
- peterhh
- velmi aktivní uživatel
- Pohlaví:
Podľa môjho názoru k "lodičkovitým" sandálkam sa to hodí. Myslím napríklad lodičky s otvorenou špičkou a remienkom vzadu a pod. Nalakované nechty na nohách nemusím...
- Dara
- VIP+ uživatel
- Pohlaví:
ja nalakovane nechtiky mozem....Dara: vobec sa Ti to nepaci, ani na rukach?
- peterhh
- velmi aktivní uživatel
- Pohlaví:
Vkusne nalakované dlhé ženské (prirodzené, nie umelé) nechty sú krásnym doplnkom každej ženy. Červená, ružová, alebo francúzska dvojfarebná manikúra...to áno Ale lakovať si nechty na nohách sa mi zdá zbytočné.
- Dara
- VIP+ uživatel
- Pohlaví:
Milujem vysoké podpätky, bežne nosím 10 a viac centimetrov. Nemám vyhradený štýl, vyberám si podľa oblečenia a príležitosti. Najradšej mám lakované čierne lodičky, tie sa hodia ku všetkému.
- Chumelinka
- nováček
- Pohlaví:
- Značky: Virginia Slims, Karelia Slims Classic, ak je možnosť EVE 120
Hrozně se mi podpatky líbí a ráda koukám na ženský, co to umí sladit a hlavně v nich umí chodit! Já jsem bohužel už sama o sobě docela vysoká, takže mám smůlu:/
- Aandys
- uživatel
- Pohlaví:
Já také moc ráda nosím vysoké podpatky
- Anna20
- aktivní uživatel
- Pohlaví:
- Počet denně: 60
- Značky: L&M Davidoff Lucky Strike
• Stránka 4 z 4 • 1, 2, 3, 4