• Stránka 1 z 1
Smoking Dance Party vol. 01 - 28/05/2011 - FOTO VIDEO report
"Let's smoke. Let's dance." Tímto sloganem a Scatmanem jsme odstartovali hlavní část historicky první Smoking Dance Party (zkratka SDP) pořádané premiérově 28/05/2011 od 18h do 2h. Večer plný hudby, tance, programu, soutěží, zábavy, hlášek a samozřejmě kouření. Nový typ live akce pod hlavičkou http://www.kuracky.cz, doplňující naše klasická setkání.
Přinášíme vám rozsáhlý foto a video report, spolu s popisem děje a aktivit. Fotografie pocházejí až od 4 autorů - MaleTornado, muryru, Carlos a já (antaric). V natačení kamerou jsem se střídal s Katmarem (většinou jsem byl před objektivem než za ním). Všem, co zachytili takto jedinečné momenty, moc děkuji! Fotky od každého mají svůj charakter a půvab, stojí je za to prohlédnout všechny, i přes to množství (kdy jsme další spoustu záběrů už nemohli zařadit). Ze snímků nejlépe zprostředkovávají světelnou atmosféru fotky bez blesku. Fotky jsou členěny do tří částí - vlastní Smoking Dance party, dvojí korunovace Miss a ateliérové snímky. Pokud máte dobrou internetovou linku, čas, chuť a jste VIP uživateli, nejvíc se do ducha večera ponoříte s videem, rozhodně doporučuji! Videa patří délkou a velikosti k největším dosud u nás publikovaných, ale stojí za to.
Hudebně rezonoval celým večerem DJ Rak, který svou energii zcela nevystřílel na střelnicí, kterou navštívil před Smoking Dance Party Moderování se ujala moje maličkost (antaric), později doplněná především Katmarem. S DJ Rakem jsme spolu koordinovali hudební dramaturgii podle programu. Hrál skvěle, za což mu moc za nás všechny děkuji a těším se už na příště!
V úvodu jsem představil prase a dalmatýna Dvě ikony (nafouknuté balonky), které nás doprovázely po celou dobu akce, při tanci i jinak. Dalmatýn přežil bez újmy, prase přišlo o jednu nohu
Smoking Dance Party coby z dalších setkání http://www.kuracky.cz byla příležitostí ke korunovaci dalších finalistek soutěže Miss Kuřačka 2010. Pozvání přijaly a taktéž i dorazily - Nina z 5. místa a Tereza ze 7. místa. Navíc byla přítomná i Liliya (2. místo, tj. 1. vicemiss), na akci se tak sešly tři finalistky. Ninu i Terezu čekal slavnostní okamžik v podobě stužkování, korunovace a předání výhry v podobě kartonu domluvené značky cigaret. Pokud jste zůstali po většinu večera, mohli jste tak obě celebrace zažít. Korunovaci Niny pak doplnila společným pózováním i Liliya - společně jim to tak moc slušelo! Jak dosvědčují i fotky i hravost zachycená ve videu, viz také druhou část fotek. Korunovace proběhly před naší stěnou s logy http://www.kuracky.cz, představenou na našem předchozím setkání 2. dubna 2011.
Večerem se pak nesly celkem tři hlavní soutěže - pro všechny, kteří se chtěli zúčastnit:
- Nafukování balonků - tuto disciplínu jsme přenesli z našeho předchozího srazu, tentokrát každá kuřačka nafukovala svůj balonek kdykoli v průběhu večera a popsala ho svým jménem pomocí fixu. Kolem 23h jsme provedli vyhodnocení - který balonek byl nejlépe a nejhustěji nafouknut. Ačkoli se zdánlivě jednalo o triviální úlohu, vyhlášení vítězky se dočkaly pouze dva balonky. Ukázalo se, že transparentní balonky jsou náchylné k prasknutí a opakované nafukování kuřačkami bylo už zřejmě dost náročné Z balonků od Liliye a Kačky se proti světlu jevil jako hustěji nafouknutý ten od Kačky - ta tak získala krabičku cigaret Soutěž po vylepšení budeme opakovat i na dalších SDP.
- Tanec s cigaretou - soutěž jsme původně vyhlásili průběžně na celý večer, nakonec jsme určili přesně jednu písničku, při které všechny kuřačky nastoupily na parket a tancovaly s cigaretou. Hodnotil se celkový dojem - jak tanec, tak zapojení cigarety a a kouření do něj. Musím říct, že všechny tancovaly skvěle, dávaly do toho maximum (dokonce i Petra, za normálních okolností zapřísáhlá nekuřačka ). Bylo těžké upřít výhru kterékoli z nich. Přesto nakonec se mi zdál o něco výraznější výkon Olesey, po shodě s ostatními porotci tak získala krabičku cigaret. Tanec s cigaretou je prakticky celý zachycen ve videu. I tuto soutěž po rozpracování budeme opakovat při konání dalších SDP.
- Písnička od Kristiny Life is a Game byla nejen připomínkou nedávného mistrovství světa v hokeji, ale také předvojem k "hokejové soutěži". Na několika fotkách mě uvidíte s hokejkou a puky, to je právě při této písničce Vlastní soutěž spočívala v získání bodů při střelbě na improvizovanou branku sestavenou ze tří kartonu cigaret. Za průstřel plus bod, za zbourání mínus bod, za netrefení nic. Hry se účastnilo mnoho z nás, někteří se nakonec museli díky systému přičítání a odečítání bodů spokojit i s výslednou nulou Nejlépe si vedl Marťas, který získal výhru v podobě krabičky cigaret. Soutěž byla do jisté míry uníkátní - opakovat ji v této podobě příště nebudeme, ale určitě vymyslíme něco podobně dovednostního a souvisejícího s cigaretami
Nedílnou součástí nabídky večera byl paralelně instalovaný fotateliér s vybavením - jemuž vévodil především náš profi fotograf MaleTornado. Každá z kuřaček této příležitosti mohla využít (a také spousta jich využila) - ateliérové snímky najdete ve třetí části fotek (a několik záběrů "jak to probíhalo" je rovněž přítomno ve videu).
Většina z nás si užila tance na hudbu od DJ Raka, někteří, zvlášť mladší, předvedli i artistické kousky Vidět na foto i ve videu. Stejně tak i special wish písničky, mezi něž patřila i The Locomotion od Kylie Minogue - mašinka s námi se vezla prostorami klubu
Ti, co se chtěli projevit i pěvecky, pro ně bylo v závěru akce připraveno karaoke. Prvním vystupujícím byl muryru, jehož doprovodil ve zpěvu Katmar - vytvořili pro tu chvíli nezaměnitelnou dvojici. Karaoke se účastnili i další, ale v tu chvíli jsem už ztratil přehled Pro ty, co si netroufli zpívat nahlas, byl nachystán mikrofon velký, nafukovací, gumový (i když podle jakéhosi póru v něm by si zasloužil spíš označení vyfukovací ).
Dostatek bylo na akci i pití a jídla - většina kuřaček využila mé nabídky na Cuba Libre - bílý rum Bacardi zmizel prakticky celý Po chuti byl i soudek s pivem a další věci.
Věříme, že se vám foto a video report z první Smoking Dance Party líbí. Těm, co byli chci, poděkovat za účast - pokud máte nějaký postřeh, který zde nezazněl a chcete se o něj podělit, budu rád, pokud napíšete do tohoto vlákna. Měl jsem radost z vašeho očividného nadšení, kdy jste byli překvapeni energickou akustikou, provedením a prostory klubu (mnozí dopředu nevěřili). Ti, co na SDP nebyli, se můžete ptát a komentovat aspoň dle zprostředkovaného. Pokud je vám líto, že jste nebyli, přijďte přiště!
První Smoking Dance Party ukázala velkou životaschopnost a atraktivitu. Záleží samozřejmě na ostatních spolupořadatelích (Katmar, Ája, DJ Rak), ale je velkým příslibem, že další Smoking Dance Parties se budou konat, v plné síle. A to již na podzim, resp. do konce roku nejméně jednou. Přichystáme další program, inovace, vylepšení, překvapení, je na co se těšit. Do budoucna budou i některé večery více tématické.
Tolik slovy, z děje první Smoking Dance Party. Ne všechno lze přenést a uchovat - je lépe se účastnit přímo.
za organizátory
Ondra - antaric
PS: Chtěl jsem na tomto místě vyjmenovat speciální diky konkrétním lidem, ale zjistil jsem, že bych vás musel vypsat všechny Takže - ještě jednou díky vám všem za úspěch a zdar akce, všichni jste měli svou nezastupitelnou roli.
Smoking Dance Party
foto MaleTornado:
foto antaric:
foto muryru:
foto Carlos:
Nina - korunovace - 5. místo Miss Kuřačka 2010
foto MaleTornado:
foto antaric:
foto muryru:
foto Carlos:
Tereza - korunovace - 7. místo Miss Kuřačka 2010
foto MaleTornado:
foto muryru:
Ateliér
Nina - foto MaleTornado:
Nina - foto antaric:
Nina - foto muryru:
Nina a Klára - foto MaleTornado:
Nina a Klára - foto antaric:
Nina a Klára - foto muryru:
Tereza - foto MaleTornado:
Olesea a Liliya - foto MaleTornado:
Lucka, Rendulka a Lucka - foto MaleTornado:
Kačka - foto MaleTornado:
a jak ateliér vypadal - foto na závěr:
video
jednotlivá videa:
Odkaz ke stažení (pro VIP uživatele) | Velikost | Délka | Popis videa |
---|---|---|---|
110528sdp.wmv | 564.0 MB | 36:30 | zkrácené video ze Smoking Dance Party 28/05/2011 |
110528ninaK.wmv | 212.0 MB | 13:42 | Nina - korunovace - 5. místo Miss Kuřačka 2010 společné pózování s Liliyí - 2. místo Miss Kuřačka 2010 |
110528terezaK.wmv | 62.8 MB | 4:05 | Tereza - korunovace - 7. místo Miss Kuřačka 2010 |
vše výše pohromadě a ještě něco navíc (delší záběry, více hudby, více hlášek, zákulisí):
Odkaz ke stažení (pro VIP uživatele) | Velikost | Délka | Popis videa |
---|---|---|---|
110528sdpC.wmv | 1090.0 MB | 1:06:37 | kompletní video ze Smoking Dance Party 28/05/2011 |
www.kuracky.cz - site administrator
- antaric
- administrátor
- Obrázky: 48205
- Pohlaví:
- Kouření: pravidelně
- Počet denně: 10
- Značky: Marlboro Gold
Re: Smoking Dance Party vol. 01 - 28/05/2011 - FOTO VIDEO report
No tak cez toto vsetko sa preluskat dalo zabrat
Kazdopadne, skvely vyber fotiek. Obzvlast ma zaujala velmi prijemne posobiaca slecna, v bielej koseli a ciernej vesticke. Posobi velmi milo a odo mna by dostala pomyselny hlas.
PS. Co sa tyka 5. tej vicemis, beriem spat svoj komentar o "raptorich pazurikoch", nakolko sucasna uprava jej podla mna pristane a teda aj moje hodnotenie je uz cista 1ka
Skvela praca, klobuk dole, co sa tyka organizacie
Kazdopadne, skvely vyber fotiek. Obzvlast ma zaujala velmi prijemne posobiaca slecna, v bielej koseli a ciernej vesticke. Posobi velmi milo a odo mna by dostala pomyselny hlas.
PS. Co sa tyka 5. tej vicemis, beriem spat svoj komentar o "raptorich pazurikoch", nakolko sucasna uprava jej podla mna pristane a teda aj moje hodnotenie je uz cista 1ka
Skvela praca, klobuk dole, co sa tyka organizacie
- MBL
- VIP uživatel
- Pohlaví:
- Počet denně: 15
- Značky: Marlboro Red
Všem zúčastněným osobám něžného pohlaví to moc slušelo.....už od párty mám v hlavě jednu věc: Klára ,
kamarádka Niny, by rozhodně zasloužila větší prostor a samostatné nafocení pro nový ročník Miss Kuřačky,
moc krásná holka. Možná v očarování Ninou, která byla pozvána jako jedna z Miss, byla Klára zbytečně
upozaděna.
kamarádka Niny, by rozhodně zasloužila větší prostor a samostatné nafocení pro nový ročník Miss Kuřačky,
moc krásná holka. Možná v očarování Ninou, která byla pozvána jako jedna z Miss, byla Klára zbytečně
upozaděna.
- muryru
- administrátor
- Obrázky: 50728
- Pohlaví:
Slečna Nina má krásne vlasy,pôsobí veľmi príjemne
- Dara
- VIP+ uživatel
- Obrázky: 110
- Pohlaví:
- Počet denně: 20
- Značky: Virginia Slims, Karelia Slims Classic
MBL: Což o to přelouskat, ale celé to připravit, ten report Díky za pochvalu k organizaci - kdo si ničím takovým neprojde, nikdy pořádně neví, co to obnáší, myslet na tolik věcí a zajistit. Mě to ale baví - když vidím výsledek a úspěch. Jedeme dál, další SDP budou pokračovat.
Slečna, kterou máš na mysli, se jmenuje Lucka. Doufám, že se s ní nevidíme naposledy, stejně tak i s ostatními.
Slečna, kterou máš na mysli, se jmenuje Lucka. Doufám, že se s ní nevidíme naposledy, stejně tak i s ostatními.
- antaric
- administrátor
- Pohlaví:
thx, outstanding pics + vids
hopefully next time you've more visitors, it looked a little bit empty.
hopefully next time you've more visitors, it looked a little bit empty.
- Plumpsi
- VIP uživatel
- Pohlaví:
Klobouk dolů, pěkná akce! Ani nevíte antarici a muryru, jak moc bych Vám přál, aby vaše úsilí s organizováním zvláště takové akce jako je tato bylo jednou korunováno překvapivou účastí i nějaké překrásné kuřácké celebrity (Leichtová, Voříšková, Fasterová - ale raději bez partnera ... ).
Stejně jako MBL bych chtěl napsat, kdo mě z kuřaček na párty zaujal: bylo to trio slečen Lucka, Rendulka a Lucka - krásný holky, stylově na párty oblečené, sršící energií mládí, zábavy. Z těchto tří bych podle sebe vybral jako královnu této dance party slečnu s krátkými džínami a hned po ní Lucku s černou vestičkou.
Moc se mi líbí také tato fotka Terezy:
Stejně jako MBL bych chtěl napsat, kdo mě z kuřaček na párty zaujal: bylo to trio slečen Lucka, Rendulka a Lucka - krásný holky, stylově na párty oblečené, sršící energií mládí, zábavy. Z těchto tří bych podle sebe vybral jako královnu této dance party slečnu s krátkými džínami a hned po ní Lucku s černou vestičkou.
Moc se mi líbí také tato fotka Terezy:
GIRLS SMOKING IS COOL!!!
- Billda
- VIP+ uživatel
- Obrázky: 84
- Pohlaví:
- Kouření: příležitostně
- Počet denně: 0
- Značky: Marlboro 100´s Red
Billda: Musím jen poopravit, organizačně SDP připravil zejména Katmar a jeho žena Anička alias Ája (prostory,pohoštění), a antaric (moderátor a organizátor večera + dal dohromady obsáhlý foto a video
report z akce), a samozřejmě také DJ Rak (hudba). Moje úloha tentokrát nebyla tak důležitá, mám snad zásluhu, že jsem pro spolupráci s našimi stránkami objevil missky,které dorazily (Nina, Tereza, Liliya), i ty, které nedorazily....zejména na Natálii jsme se moc těšili - mimochodem k Natálii, Miss Kuřačce 2010 1.místo: několik dní po srazu jsem se od její kamarádky osobně dozvěděl, že v den SDP 28.5 (stejně jako 2.dubna na minulé akci, kdy se omluvila) účinkovala v taneční soutěži mimo Prahu. Pokud bude moci (moc ji nevyhovuje sobotní termín), její účast na další naší akci, ať už SDP nebo klasický sraz, je přislíbena.
report z akce), a samozřejmě také DJ Rak (hudba). Moje úloha tentokrát nebyla tak důležitá, mám snad zásluhu, že jsem pro spolupráci s našimi stránkami objevil missky,které dorazily (Nina, Tereza, Liliya), i ty, které nedorazily....zejména na Natálii jsme se moc těšili - mimochodem k Natálii, Miss Kuřačce 2010 1.místo: několik dní po srazu jsem se od její kamarádky osobně dozvěděl, že v den SDP 28.5 (stejně jako 2.dubna na minulé akci, kdy se omluvila) účinkovala v taneční soutěži mimo Prahu. Pokud bude moci (moc ji nevyhovuje sobotní termín), její účast na další naší akci, ať už SDP nebo klasický sraz, je přislíbena.
- muryru
- administrátor
- Obrázky: 50728
- Pohlaví:
Billda: Je to tedy Lucka a Lucka Ve jménech jsem neměl taky moc jasno, na jistotu až dodatečně (i díky facebooku). Z akce byly taky nadšené, že pravděpodobné, že se s nimi (a dalšími jejich kamarádkami) uvidíme i příště. Překvapení v podobě kuřácké celebrity - nic není nemožné, pokud to nastane, bude to překvapení až do poslední chvíle (nic ohlašovat dopředu nebudeme). Pokud chcete podpořit konání jakýchkoli našich live akcí - ať už klasická setkání či SDP, stačí opravdu maličkost - přijít. To je přeci tak jednoduché a veškeré dění budete mít zažito naplno, nejen zprostředkovaně.
- antaric
- administrátor
- Pohlaví:
Very nice Fotos from Smoking Dance Party.Great work.
I have interrested to see the Vids from Smoking Dance Party.
Can I sponsered for Clips and how much.I come from German.
Many Thanks.
I have interrested to see the Vids from Smoking Dance Party.
Can I sponsered for Clips and how much.I come from German.
Many Thanks.
- ronnytales5
- nováček
- Obrázky: 6
- Pohlaví:
A very nice party! Great job. You, guys are very open about you smoking fetishism. Unfortunately I'm not so open. Greetings from Poland, Slavic brothers!
- SmokingRules
- aktivní uživatel
- Pohlaví:
all this is nice and good, but when will be the coronation of Miss Natalie?
- darg
- aktivní uživatel
- Pohlaví:
darg: We will offer about two chances to Natálie in the autumn 2011 (before the end of 2011 respectively). There we will plan two Smoking Dance Parties and one classical meeting at this time. We will see, how many actions is possible to realize (but we grow generally). So we believe Natálie's coronation will be completed, Natálie is looking forward to be celebrated, but this spring she had any other responsitibilities at the same time of our actions.
- antaric
- administrátor
- Pohlaví:
thank you very much for the pics + vids...
- Plumpsi
- VIP uživatel
- Pohlaví:
Re: Smoking Dance Party vol. 01 - 28/05/2011 - FOTO VIDEO re
antaric píše:darg: We will offer about two chances to Natálie in the autumn 2011 (before the end of 2011 respectively). There we will plan two Smoking Dance Parties and one classical meeting at this time. We will see, how many actions is possible to realize (but we grow generally). So we believe Natálie's coronation will be completed, Natálie is looking forward to be celebrated, but this spring she had any other responsitibilities at the same time of our actions.
very glad to hear that!
- darg
- aktivní uživatel
- Pohlaví:
darg: The next chance (the second SDP) Natálie missed, but one or two are possible until the end of this year. The communication with her became a little bit difficult, but the hope remains. We will see.
- antaric
- administrátor
- Pohlaví:
it is a magnificent party. i would love to be there. so many beautiful young ladies smoking in one place
- iamjumbo
- velmi aktivní uživatel
- Pohlaví:
• Stránka 1 z 1
Zpět na Živá setkání www.kuracky.cz - informace a reporty