Kuřačky.cz - svět kuřaček cigaret, přitažlivosti a půvabu

Diskuse o tom, jaké typy kuřaček máme nejradši

VELMI SILNÉ KUŘACKY- pojďte diskutovat o nich

Příspěvekod David77 » úterý 21. 10. 2008 6:39

Co říkáte na ženy, které jsou silné kuřačky. Vadí/ nevadí. Váš názor.
Naposledy upravil David77 dne úterý 20. 8. 2019 5:20, celkově upraveno 1
David77
VIP uživatel
 
Příspěvky: 361
Obrázky: 5
Pohlaví: Muž
Registrován: 2. 4. 2007
Kouření: pravidelně
Počet denně: 20
Značky: Vinceroy červené, Malboro light

Příspěvekod metrak » úterý 23. 12. 2008 22:46

Tohle je přesně to ,co mě vzrušuje nejvíc -velmi silné kuřačky co vykouří několik desítek cigaret denně.Bohužel žádnou neznám,ale moc rád bych nějakou poznal,tak pokud nějakou znáte,dejte mi typ.A nebo se mi nějaká třeba ozve pokud bude číst moje řádky....
žena s cigaretou je pro mě maximální vzrušení....
metrak
uživatel
 
Příspěvky: 19
Pohlaví: Muž
Registrován: 20. 6. 2008
Bydliště: Praha 4
Kouření: pravidelně
Počet denně: 10

Re: VELMI SILNÉ KUŘACKY- pojďte diskutovat o nich

Příspěvekod trojkur » úterý 23. 10. 2012 15:05

.. jsou zajímavé, jak důležité je pro ně krocení onoho bažení a pak jejich životní styl . .jistě je to i sžíravé . .žil jsem s dívkou, která krabku kouřila běžně a za večer třeba dvě . .ale musím upozornit, že často nebylo uvařeno, nic hotovo a když nebylo co kouřit, tak vymetla vajgly a zabalila si aspoň to . .
trojkur
uživatel
 
Příspěvky: 14
Pohlaví: Muž
Registrován: 21. 7. 2012

Re: VELMI SILNÉ KUŘACKY- pojďte diskutovat o nich

Příspěvekod trojkur » úterý 23. 10. 2012 15:25

. . silná kuřačka podle mě kouří i více cigaret najednou . .aby to cítila . .viz Youtube- wabbit nebo missjokitty. .s takovou dívkou se setkat, to je vzrůšo . . .
trojkur
uživatel
 
Příspěvky: 14
Pohlaví: Muž
Registrován: 21. 7. 2012

Re: VELMI SILNÉ KUŘACKY- pojďte diskutovat o nich

Příspěvekod larry » čtvrtek 3. 1. 2013 18:15

trojkur píše:. . silná kuřačka podle mě kouří i více cigaret najednou . .aby to cítila . .viz Youtube- wabbit . . .

Řekl bych, že wabbit 1968 je chlap... :lol:

Ale k tématu:
Kdysi jsem jel rychlíkem v kuřáku s paní, co si zapalovala jednu Spartu za druhou.
Samozřejmě jsem se nechtěl nechat zahanbit, ale opravdu nebyla šance.
Z Prahy hl.n. do Přerova vykouřila 28 cigaret a já nedal ani krabku....
:oops:
larry
uživatel
 
Příspěvky: 40
Obrázky: 0
Pohlaví: Muž
Registrován: 10. 4. 2007

Re: VELMI SILNÉ KUŘACKY- pojďte diskutovat o nich

Příspěvekod godfather » pondělí 24. 8. 2015 15:05

nejhezci jsou velmi mlade zavisle kuracky...
godfather
uživatel
 
Příspěvky: 13
Pohlaví: Muž
Registrován: 6. 3. 2015
Kouření: příležitostně
Počet denně: 5
Značky: Camel

Re: VELMI SILNÉ KUŘACKY- pojďte diskutovat o nich

Příspěvekod trexton » neděle 30. 8. 2015 15:02

Jsou super. Jednu dobu jsem byl s jednou od jejich 19 let do 24 let a podařilo se mi ji rozkouřit z krátkých 5-10 light LM/den na 30-32 červených Marlboro 100s/den + balené. V té době (19 let)kouřila již 3 roky (pochází z komplet nekuřácké, ale tolerantní rodiny), ale nemusela kouřit úplně každý den. Začínala kouřit v šestnácti letech, protože jí to vonělo a po měsíci pokusů se ihned ustálila spotřebou na 5-10 cigaretách. V té době na počátku vztahu měla ale i denní pauzy, nebo dny kdy vykouřila i jen jednu cigaretu po obědě nebo jen ráno.

Poté se to začalo zlepšovat zejména díky tomu, že již nemusela řešit finanční stránku a měla neomezený přístup k tabáku. Nejlepší byly poslední dva roky, to už ráno vstala a do hodiny jich vytáhla i pět po probuzení, ale běžně ty tři cca pokaždé. Poté si dala hodinku pauzu a s následujícím kafčem tři další cigaretky, dále už pokračovala stabilně cca dva kusy za hodinu až do večera. Vyjma tréningu (tanečnice), to byly pauzy a nárazově potom zase 4-5 cigaret za hoďku, při jídle také, oběd třeba 45 minut pauza a potom tři Marlbora za sebou po něm.

Samozřejmě vždy před, při a po milování plus tři, čtyři kousky, tudíž nebyl problém se běžně dostat i na těch 35 cigaret za den (ale o víkendu nebylo výjimkou ani 40-45, s rekordem na 55ti kusech po jedné delší noci). Sex byl u zvyšujícího se počtu denní spotřeby důležitý, prostě se musela naučit více se s cigaretou milovat (šikovnost, předehry apod.) což na samém začátku odmítala, dokonce měla tendenci si čistit zuby atd. a také se naučit nějaké pravidelnosti, zejména ráno a po každičkém jídle nebo i džusu atd. To fungovalo dobře, sama nechtěla v tréningu polevit, zvlášť když viděla co to dělá se mnou :-)

Oblíbené byly ze začátku (od 19 do 20 let) všechny light varianty (5-10 kusů), poté přešla ve 21 létech na všemožné light 100s (10-15 kusů), dále byla rok na tmavých Davidoff (již 20 kusů) a končila na zmiňovaných Mrlboro red 100s v průměru 30-32 kousků plus tři balené. Nejraději ale chutnaly poslední dva roky cca balené, byť je kouřila málo, tak do tři kusů za den průměrně, ale takový tmavý Drum, do dlouhého papírku, pořádně silný po ránu byl prý nejlepší. Je vysoká 171cm/66 kg středně plnoštíhlá nejen nádherně vyvinutá s povahou smíška-optimisty. Bohužel to nevyšlo napořád, ale v nějakém kontaktu jsme a je zcela v pohodě.

Nyní má již 5 letou úplně zdravou dcerku (otěhotněla po našem rozchodu za dva roky), v těhotenství nekouřila, ani rok poté co kojila ze svých krásných čtyřek.....potom se ve svých 28 letech opět začala vracet zpět ke své rozkoši a začínala na pěti červených Marlboro za den, po půl roce byla na krabičce za den těch samých a nyní ve 32 letech kouří ty na kterých skončila při našem rozchodu, tzn. 20-25 červených Marlboro 100s a občas už také přidává nějaké to balené cigárko jak se přiznala.

Nedávno jsem s ní mluvil a pořád super kus ženské, naopak je ještě krásnější a sladší na pohled. Žádné sebemenší následky ničeho nikde, ani na pleti, vlasech, zubech apod. naopak si pochvalovala, že jak začala opět kouřit poté co už nekojila, tak zhubla nabraných 15kg v těhotenství do půl roku (předtím to nešlo, naopak mírně začala kynouti) a zmizela ji celulitida. Závodně opět tancuje, jezdí na kole a plave. V tancování patří mezi nejlepší ve středočeském kraji a dokonce ji to začalo už i živit a bude otevírat na podzim taneční školu.

Životosprávu má celkově ukázkovou, včetně pohybu samozřejmě, dostatku tekutin (voda) ovoce, zeleniny atd. Píšu to proto, že osobně jsem byl s a znám ženu která byť je silná kuřačka vypadá a cítí se lépe jak leckterá nekuřačka ve dvaceti. Neskuhrá, je silná, pozitivistická s každou životní peripetií se vyrovnávala vždy statečně (je bohužel vdova již) a s nadhledem, plus u ní hraje roli dobrá genetika a sportování spolu s pestrou stravou. Proto je OK. Kouření nelituje, nelitovala a jak sama tvrdí, bere to jako svoji součást a přestávat ani náhodou nechce.
trexton
VIP uživatel
 
Příspěvky: 47
Pohlaví: nespecifikováno
Registrován: 8. 11. 2007
Bydliště: Praha

Re: VELMI SILNÉ KUŘACKY- pojďte diskutovat o nich

Příspěvekod mouse » úterý 1. 9. 2015 17:12

Nevím jestli jde vykouřit těch pět za hodinu to by si musela zapalovat za sebou a určitě by se překouřila, a je sexy když kouří dvě najednou a nebo dvě střídavě.Ale 60 denně jsou při cenách cigaret i tři stovky denně jen za cigára, takže měsíčně to vyjde na cca 7-9 tisíc, šílené peníze, možná když by těch 60 denně kouřila vyjímečně, potom už to není tak zajímavý a je lepší libání s kuřačkou nebo nekuřačkou?
mouse
uživatel
 
Příspěvky: 10
Pohlaví: Muž
Registrován: 12. 11. 2011

Re: VELMI SILNÉ KUŘACKY- pojďte diskutovat o nich

Příspěvekod trexton » úterý 1. 9. 2015 21:21

....pět cigaret za hodinu je v pohodě. Ze 100s cigarety to je normálním tempem 24 potáhnutí v průměru. Dejme tomu po 20ti vteřinách jeden. 8 minut na cigaretu. To je v poklidu a bez stresu. Překouření je věc metabolismu a tréningu. Je jasné že 5 cigaret za hodinu celý den je asi fakt nářez....17 hodin krát 5...85 cigaret....no nevim...v případě varianty 100s použijeme koeficient 1,5. Z klasické krátké verze Marlboro je asi 16 potáhnutí....z verze 100s cca 24 potáhnutí....ale herec Bartoška uvádí i 80 cigaret za den. A funguje tak nějak.....nicméně je pravdou že jakmile to přesáhne cca tu cigaretu za hodinu tak může mít hodně lidí problém s tím, že dotyčná odchází třeba příliš často na balkon atd. Ale jak kdo.
trexton
VIP uživatel
 
Příspěvky: 47
Pohlaví: nespecifikováno
Registrován: 8. 11. 2007
Bydliště: Praha

Re: VELMI SILNÉ KUŘACKY- pojďte diskutovat o nich

Příspěvekod Sisian » úterý 15. 9. 2015 6:02

Pánové nepřeháníte to už? Aby se žena jako hnala za "výkonem" a pomalu se ukouřila ( pro vaši úchylku ve šmírování nás co kouříme ? ) k otravě není snad cílem ničeho a nikoho. Prostě z týhle diskuse mam jaksi hodně divnej pocit a ani se neptejte jakej :):):)
Sisian
aktivní uživatel
 
Příspěvky: 86
Obrázky: 0
Pohlaví: Žena
Registrován: 1. 9. 2011
Kouření: pravidelně
Počet denně: 40
Značky: L&M, Camel, Viceroy

Re: VELMI SILNÉ KUŘACKY- pojďte diskutovat o nich

Příspěvekod trexton » středa 16. 9. 2015 17:01

Sisian: ahoj, uvádíš ve svém profilu denní spotřebu 40 cigaret, jsi zde tudíž správně :D Předpokládám, že stejně jako moje bývalá přítelkyně jsi se dopracovala k tomuto počtu sama zcela dobrovolně a postupně.

Ještě jinak: dva svobodní lidé se sešli a milovali a jeden z nich byl již pravidelný kuřák, vybrala si tuto cestu sama celé tři roky před naším seznámením a líbilo se jí, že se to líbí někomu, koho miluje. Nikdo nikoho nenutil (ani to nejde snad) a také to nebylo tak, že by projevila přání spotřebu omezit, nebo s kouřením přestat, naopak nabídl jsem jí, že cigarety budu kupovat já, pokud chce. Ani tehdy nebyl jakýkoliv náznak nesouhlasu. A o úchylku se nejedná prosím, maximálně fetiš a v tom je podstatný rozdíl. Úchyl nedosáhne svého vzrušení pokud nemá objekt vlastnost (soubor vlastností) podporující jeho úchylku, nebo pokud nevyhovuje parametrům úchylky. U fetiše to tak není. Fetiš není patologický stav, ani být nemůže z podstaty (absence receptorové vazby). U fetiše také primárně nemusí docházet k podmíněné sexuální vzrušivosti, spíše to je výjimkou.

Zpět k bývalé přítelkyni. Když jsem ji viděl naposledy, tak mimo jiné říkala, že právě spokojená byla když kouřila kolem těch 30 denně, zbytek byl prý jen kompromis. Po těhotenství bez jakéhokoliv vlivu mé osoby se k tomu vrátila a postupně se opět sama dobrovolně dostala na takřka podobný počet jako dříve. Kdyby nechtěla pokračovat ve své volbě a zejména zálibě, ze svých 16ti let, asi by už byla dávno nekuřačkou. Jde se toho zbavit v pohodě, pokud někdo opravdu chce, takovou mám opakovanou zkušenost z praxe. Ale drtivá většina lidí nechce, nebo to neřeší, protože svoji závislost milují, včetně spojených prožitků s ní. Také jsem se ji zeptal jestli neuvažovala o nekuřáctví, prostě mne zajímalo jak to viděla po pauze v těhotenství. Odpověděla že ani na minutu, prtože cigarety má ráda.

Co se týká spojení kuřačky a její sexuality, tak je to také velmi zajímavá a HODNĚ nepřiznaná a NEDISKUTOVANÁ oblast. Paradoxně i mezi partnery. Poznal jsem několik kuřaček, které měly NAPROSTO STEJNÉ umocnění sexuálního prožitku s cigaretou jako muž. Je ale pravdou, že toto musí často muž kuřačku naučit a pomoci jí objevit nový fantastický rozměr její sexuality právě ve spojení s vášní kuřáctví které tolik miluje a vyznává. Prostě provázat obě činnosti a postupně je i podvázat (podmínit) vzájemně. Funguje to prefektně a dává to do vztahu zcela jiný impuls a energii.

U jedné z přítelkyň jsem poznal i zajímavé trojnásobné mezigenerační kouření v rodině v ženské linii. Kouřila tehdy 25 letá přítelkyně, její matka ve věku 50 let a babička které bylo 72 let. Jelikož jsme v tématu silných kuřaček, rozvedu i toto. Babička kouřívala 20 cigaret denně od svých 18ti do asi tak 30ti let včetně dvou těhotenství. Poté zvýšila na 40 cigaret za den. V šedesáti omezila na 15 kusů light. Matka přítelkyně kouřila stabilně od patnácti let první roky 20 cigaret, po těhotenství od cca 25ti let 30 cigaret denně. Tehdejší přítelkyně 25 cigaret, ale často i 30 cigaret denně, takže průměr tak 27-28 kusů. Babička zemřela v klidu ve spánku ve věku 78 let, matka kouří dále (aktuální počet nevím) poněvadž je i s bývalou potkávám a bývalá přítelkyně je taktéž stále silnou kuřačkou (soudě dle čtyř vykouřených cigaret za hodinu hovoru s ní). Zajímavostí bylo také to, že v rodině se vůbec nevyskytuje rakovina, nebo jakékoliv vážné nemoci. A opět zcela to samé zjištění, kromě dobrého genetického základu (asi - je totiž možné že mysl a její stav ovlivňuje i genetiku více nežli se připouští), všichni tři poměrně silné kuřačky velmi optimistické povahy.
trexton
VIP uživatel
 
Příspěvky: 47
Pohlaví: nespecifikováno
Registrován: 8. 11. 2007
Bydliště: Praha

Re: VELMI SILNÉ KUŘACKY- pojďte diskutovat o nich

Příspěvekod Sisian » středa 16. 9. 2015 20:13

to trexton: děkuji za jasný vymezení pojmů úchylka a fetiš. Jsem opravdu ráda a aspoň už po dnešku vím, že mam doma chlapa fetišistickýho úchyla v kombinaci s úchylnym fetišistou na moje kouření...:):) Ale vážně: v pohodě, fakt v pohodě... !!!
Jen prostě mi nesedl ten ( asi jen ) můj pocit z toho hnaní za výkonem, to prostě je sice dneska všude až moc, jen prostě nemam ráda to orientování na výkon a na množství.... Jinak pohoda a toleranci zdar! Sabina
Sisian
aktivní uživatel
 
Příspěvky: 86
Obrázky: 0
Pohlaví: Žena
Registrován: 1. 9. 2011
Kouření: pravidelně
Počet denně: 40
Značky: L&M, Camel, Viceroy

Re: VELMI SILNÉ KUŘACKY- pojďte diskutovat o nich

Příspěvekod trexton » čtvrtek 17. 9. 2015 9:14

to Sisian: tak tak, také to nemám rád, ale v případě o kterém diskutujeme, to bylo harmonické a v symbióze. Nic nuceného. Jsem potěšen tím, že jsi také tolerantní a v klidu. To je základ. Život v netoleranci k okolí a stresu je hodně o průšvihu do budoucna. Zastávám názor, že nejen úsměv nic nestojí, ale také podpora druhých, byť i "jen" slovní v jejich konání. Ono to tady funguje na principech které jsou zjevné, ale lidé si je často nechtějí zcela vůbec připustit. Přitom jsou to staré záležitosti co se priomítly i do rčení, např.: "přej a bude ti přáno," nebo: "kdo jinému jámu......", případně: "jak kdo zaseje..." atp. funguje to vše na 100%, akorát to někdy má setrvačnosti tady a lidé musí chvilku luštit kde je příčina jejich nynější reality, poněvadž už si prostě na některé svoje myšlenky, činy a skutky nevzpomenou. A funguje to v obou polaritách, i té pozitivní i té negativní. A to je na tom to kouzelné.
trexton
VIP uživatel
 
Příspěvky: 47
Pohlaví: nespecifikováno
Registrován: 8. 11. 2007
Bydliště: Praha

Re: VELMI SILNÉ KUŘACKY- pojďte diskutovat o nich

Příspěvekod antaric » neděle 20. 9. 2015 11:24

Původně jsme s muryru přemýšleli, že toto diskuzní vlákno smažeme / schováme. Právě proto, že může na ženské straně vyvolávat prapodivné pocity, v tomhle Sisian úplně rozumím (a zdaleka to není jediná žena a kuřačka, která takové pocity mít může). Nicméně, v projektu hrajeme také na otevřenost a upřímnost.

Mám také pochopení pro všechny ty milovníky kuřaček, kteří svou fascinaci kouření u žen dávají najevo právě v podobě "honbě za výkonem". Něco jako "čím více, tím lépe" - ta fascinace je analogická nenasytností jako "čím více sexu, tím lépe". Jistě - jsou to především FANTAZIE. Mnozí z nich žijí spíš představami než realitou. Kdyby se jejich fantazie přeměnila do skutečnosti, už by to nebylo takové. Možná zevšednělo, možná narazilo na jiné důsledky, které v prvotní fantazii nebyly.

Byl zmíněn termín úchylka či fetiš. Já osobně se těmto termínům bráním a bráním ho za celý projekt. A důsledně rozlišuji. Fetiš je tehdy, pokud je uctívána VĚC, nikoli OSOBA. Kdy je předmětem zájmu a cílem pouze VĚC, nikoli OSOBA. Kdy je věc CÍL a ne PROSTŘEDEK.

Pro mě je žena, ať už kuřačka či nekuřačka, především živoucí bytostí, s duší, srdcem, myslí. Zaslouží si úctu jako člověk, rovnocenná s mužem. Člověk, který má svůj život, své pocity, pohledy, svou svobodu.

Je-li žena silná kuřačka, která v kouření spatřuje svou vášeň, kterou nechce opustit, respektuji a podporuji. Je-li žena kuřačka, které vlastní kouření vadí a nespatřuje v tom více, rovněž respektuji a podporuji. Natolik je mé vcítění, empatie a láskyplnost silnější, než cokoliv jiného. Mnohému navzdory. Druhý člověk má být především svobodnou bytostí a nemá být manipulován. Ani jakkoli snižován nebo jakkoli zbožšťován.

Pro vás ženy, které chcete pouze za každou cenu věci vnímat jako úchylky a nevnímat, že za určitou výjimečností a krásou může stát i něco víc. Že je to i možný dar, k vašemu štěstí. Že za ní může stát i výjimečnost celé vaší osobnosti. Se kterou budete milovány ještě víc, dokonce ve větší VĚRNOSTI. Víc, než když žijete a vnímáte vše "úplně normálně" a korektně, případně se vydělujete v apriori negativním pohledu divnosti. Nechte se vést poznáním, otevřeností, v důvěře tam, kde si to zaslouží - to je bohatství a výjimečnost života.

Carpe diem!
www.kuracky.cz - site administrator
antaric
administrátor
 
Příspěvky: 2993
Obrázky: 48205
Pohlaví: Muž
Registrován: 24. 3. 2007
Bydliště: Praha
Kouření: pravidelně
Počet denně: 10
Značky: Marlboro Gold

Re: VELMI SILNÉ KUŘACKY- pojďte diskutovat o nich

Příspěvekod Sisian » neděle 20. 9. 2015 19:49

Mátepravdu v tom že hledat pojmy, dohadovat se o termínech... ale i hnát se někam za něčim a dělat něco cíleně k vůli někoho může bejt chvilku třeba zajímavý i " hezký " .... ale fáze zamilovanosti přejde a a asi každej víme co a jak... Nejsme děti. V tomto za sebe upřímně napíši že mymu partnerovi se líbí že kouřim, prostě je mu to celkově příjemný ale ne ve smyslu tak šup šup, měla by sis zapálit... nebo že by byl vlezlej a cpal mě cigaretama a pak nadrženě čuměl jak kouřim --- to NE !!! :) Ale vim a sama jsem i za to ráda že prostě je jakej je. Jako kuřačku mě kdysi poznal, nikdy mi neměl snahu nějak předělávat a mě samotný až po čase docvaklo že je vlastně typ chlapa kterýmu se líbí kouření u žen. Hodně se mu to líbí - pánové jistě pochopili... V podstatě tím líp pro mě. Asi tak. Ale FAKT na tomto vztah založenej nemáme... To je snad asi taky jasný:)
Sisian
aktivní uživatel
 
Příspěvky: 86
Obrázky: 0
Pohlaví: Žena
Registrován: 1. 9. 2011
Kouření: pravidelně
Počet denně: 40
Značky: L&M, Camel, Viceroy

Re: VELMI SILNÉ KUŘACKY- pojďte diskutovat o nich

Příspěvekod trojkur » pátek 4. 3. 2016 21:28

. .něco na tom je. .bývalá přítelkyně , ona prostě ráda pořád kouří. . nejradši při telefonování , kdekoliv kde může i kde nemůže , je provokatérka a zlobivá holka. . .jak říkám - bývalá. . vždycky se mi její vášnivost líbila , vzrušovala mne a tak jsem se rozhodl ji po několika letech odloučení navštívit. . .no- nejdřív jsme si při cigaretě povídali , bylo to příjemné. . .pak cigárka došly- neváhal jsem a odjel pro nové. . .mezitím si ona tajně ubalila nějaké ze své tajné zásoby. . .pak jsme se dívali po jejím hospodářství - žije sama , tak je všechno dosti zanedbané a rozhodně by to chtělo chlapskou ruku. . ale néé, dáme si cigárko a kafe , pojď . . čekal jsem trošku gradaci a projev vášně , jako dříve , kdy se dokázala proměnit v mazlivku během půlky cigarety a i ji kvůli přitisknutí ke mě odložit. . čekal , hlupák, ale nic . . pak už jen kouření a čumění na nějakej film, bez zájmu o to co jsem říkal já .. přenocoval jsem u ní. . téměř beze spánku. . budil mě její kašel , a dosti děsil. . .ráno , když jsme se poprvé viděli nad kafem a s cigárkem v puse , všiml jsem si , že se tak nějak víc podobá svojí matce než rozpustilé dívce , kterou jsem miloval. . .Došly cigára, byla první věta , kterou jsem slyšel. . nabídl jsem se , že jí pro ně dojedu. . .potichounku vzal batoh , sbalil co jsem měl a ujel jsem , rozčarován a zklamán. . .i sebou. .
trojkur
uživatel
 
Příspěvky: 14
Pohlaví: Muž
Registrován: 21. 7. 2012

Re: VELMI SILNÉ KUŘACKY- pojďte diskutovat o nich

Příspěvekod tattoovani » čtvrtek 16. 3. 2017 1:48

Čím víc vykouří denně žena tím krásnější, cigarety v rukou žen jsou jako šperk.A líbat se s ženou,když je z jejich úst citit nikotin,kouř..Neznám krásnější líbání.
tattoovani
nováček
 
Příspěvky: 9
Pohlaví: Muž
Registrován: 10. 3. 2011
Kouření: pravidelně
Počet denně: 40
Značky: Rothmans

Re: VELMI SILNÉ KUŘACKY- pojďte diskutovat o nich

Příspěvekod krashmorra » středa 5. 12. 2018 8:27

Zdravím všechny, dnes jsem při pokecu na sociální síti narazil na dámu (dost sexy na to kolik jí je) a zjistil, že vykouří až 80! cigaret denně, minimálně však 50, na profilu má pouze fotky jak kouří ona, nebo s její dcerou, která také kouří těch 50 denně a dokonce její malinká osmiletá dcerka je již silnou kuřačkou a matka ji v tom podporuje. Mám i hodně fotek, měl-li by někdo zájem. Co si o tomto myslíte ? :)
krashmorra
uživatel
 
Příspěvky: 12
Obrázky: 0
Pohlaví: Muž
Registrován: 15. 6. 2011
Kouření: pravidelně
Počet denně: 20
Značky: Marlboro Gold, tabák Pueblo žlutý

Re: VELMI SILNÉ KUŘACKY- pojďte diskutovat o nich

Příspěvekod bobo » úterý 11. 12. 2018 6:49

Co tomu říkám? Nevěřím tomu a myslím že to bude nějaký podvrh. Dej sem nějaký odkaz...
Žádná máma (snad vyjma určitého etnika) podle mne nebude někde vykládat, jak podporuje v kouření svou osmiletou dceru.
Pokud je tomu opravdu tak, určitě dotyčná nebude mít problém se prezentovat a diskutovat o tom tady...
bobo
VIP uživatel
 
Příspěvky: 88
Obrázky: 78
Pohlaví: Muž
Registrován: 16. 9. 2009

Re: VELMI SILNÉ KUŘACKY- pojďte diskutovat o nich

Příspěvekod Sisian » pondělí 17. 12. 2018 9:52

Těžko říct takto, když není víc info. Snad jen tolik že můžou bejt rodiny kde i děti si zapálí a je to věc rodičů. Nebudeme moralizovat ani si hrát na Barnevern a zabavovat děti, buďme tolerantní !
Sisian
aktivní uživatel
 
Příspěvky: 86
Obrázky: 0
Pohlaví: Žena
Registrován: 1. 9. 2011
Kouření: pravidelně
Počet denně: 40
Značky: L&M, Camel, Viceroy

Další

Zpět na Jaké ženy se nám s cigaretou líbí?

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků