• Stránka 1 z 1

První ranní cigareta
Všeobecně se míní, že pro kuřáka má největší cenu první cigareta, kterou vykouří po ránu. Obvykle silní a náruživí kuřáci si zapálí několik minut po probuzení. Já, ačkoliv kouřím krabku denně, si zapálím až po snídani cestou do práce. Manželka si dá první kouř obvykle až s holkama v zaměstnání. Naproti tomu kolegyně z kanceláře, která je poměrně slabou kuřačku má prý na nočním stolku připravený zapalovač s cigaretou a po zamáčknutí budíku si zapálí. Je vidět, že každý jsme jiný. A co vy, kdy si dopřejete svou první voňavou kuřáckou slast?

- Tato
 - VIP uživatel
 - Pohlaví: 

- Kouření: pravidelně
 - Počet denně: 15
 - Značky: LD

U mna to je asi rovnake, aj ked to dost zavisi od okolnosti. Kazdopadne u mna je prva cigareta na rade az po ranajkach. Na lacno by asi ani tak dobre nechutila. Kazdopadne zhruba taku hodinku po prebudeni. U mna sa fajcenie stupnuje pocas celeho dna s tym ze obvykle po obede fajcim najviac. Zvacsa, ak je moznost si doprajem cigaretu aj pred zaverecnou vecernou hygienou. Kazdopadne bezprostredne po prebudeni nikdy nefajcim.

- MBL
 - VIP uživatel
 - Pohlaví: 

- Počet denně: 15
 - Značky: Marlboro Red

Je to pravda, první ranní cigareta, popř. ta po mnohahodinové nebo denní abstincenci, opravdu chutná nejlépe - nejvíc chutná, je největším prožitkem. Mnozí kuřáci by ji nevyměnili ani za nic na světě.
I když chuť na cigaretu mívám celkem brzy po probuzení, díky spěchu si svoji první ranní dávám obvykle na cestě do práce, na přestupu autobusů při čekání. Nejlépe, když tam stojí a kouří i vášnivé kuřačky, lačné cigaret po ránu, současně je i pozoruju, musím říct, že ta cigareta je pro mě i zvlášť vzrušující...
			I když chuť na cigaretu mívám celkem brzy po probuzení, díky spěchu si svoji první ranní dávám obvykle na cestě do práce, na přestupu autobusů při čekání. Nejlépe, když tam stojí a kouří i vášnivé kuřačky, lačné cigaret po ránu, současně je i pozoruju, musím říct, že ta cigareta je pro mě i zvlášť vzrušující...
www.kuracky.cz - site administrator
		- antaric
 - administrátor
 - Obrázky: 48205
 - Pohlaví: 

- Počet denně: 10
 - Značky: Marlboro Gold

Ano, souhlasím s tím, že ta první ranní cigareta nejlíp chutná, je prostě to co mě každý den nastartuje, někdy si ji doma nestihnu dát, i tak zůstává tou první a dám si ji holt později v práci 
Ale vždy to je až po snídani...

Ale vždy to je až po snídani...
- Evelika
 - VIP+ uživatel
 - Obrázky: 0
 - Pohlaví: 

hned ráno
To já se přiznám kouřím již hned po probuzení.Mám na ni dost velkou chut a hlavně ta příjemná chut po cigaretě.Také se tím porádně proberu.Pak si ještě na chvilku lehnu a pak šup do práce.A na zastávce mám už druhou.
			žena s cigaretou je pro mě maximální vzrušení....
		- metrak
 - uživatel
 - Pohlaví: 

- Počet denně: 10

Svou  první ranní cigaretku si vychutnávám asi tak 10 minut po probuzení,když si nachystám hrnek ,nasypu kávu, zapnu konev a konečně otevřu oči i když si krabičku večer odkládám pořád na stejné místo,takže bych ji našla i poslepu 
 Pak příjde čas hygieny a při usrkování startovací černé tekutiny si zapálím další,nakreslím si nějaký hezký obličej 
 a během půl hoďky odcházím do práce,kde už průběžně pokuřuju celý den podle možností a množství práce 

- ivi717
 - uživatel
 - Obrázky: 4
 - Pohlaví: 

Re: První ranní cigareta
já si vychutnávám první cígo hned po probuzení.  dávám si ho v posteli.  většinou si dám rovnou dvě za sebou a někdy až tři

- Engie
 - nováček
 - Pohlaví: 

- Počet denně: 20
 - Značky: Marlboro Gold

za mně:  tu svou první kouřim ráno hned po probuzeni než si vyčistim zuby.

- Sisian
 - aktivní uživatel
 - Pohlaví: 

- Počet denně: 40
 - Značky: L&M, Camel, Viceroy

Já si dám první cigaretu hned poprobuzení

- Anna20
 - aktivní uživatel