Kuřačky.cz - svět kuřaček cigaret, přitažlivosti a půvabu

Otázky o kuřačkách a kouření, ankety, hlasování a soutěže

Je nejlepší učitelkou kouření vlastní maminka?

Příspěvekod Vlaďka » pátek 23. 10. 2020 11:35

Moc rádi si společně doma prohlížíme profily jednotlivých kuřaček a občas se ty krásné dívky svěří, že je naučila kouřit vlastní maminka. Přiznám se, že mne vždycky u toho zahřeje u srdíčka. Prošla jsem podobnou zkušeností – maminka mi byla v dětství vzorem i se svou kuřáckou vášní. Viděla jsem, že u cigarety je vždy krásně uvolněná a lepší náladu. Bez cigarety jsem si ji neuměla ani představit a sama jsem přišla k názoru, že kouření musí být moc fajn.
A pak se stalo to, o čem jsem delší dobu snila. Maminka seděla na zahradě a vychutnávala si za krásného počasí svoji oblíbenou cigaretu. Přišla jsem k ní, podívala jsem se jí do očí a posadila se jí na klín. Nemusela jsem ani nic říkat. Jen jsem viděla, že mámina ruka s cigaretou se blíží k mojí puse. Instinktivně jsem její ruku jemně uchopila a najednou jsem měla možnost potáhnout z cigarety, kterou mi dopřála má nejmilovanější bytost. Bleskově jsem sebrala všechny síly, abych ten krásný okamžik plně zvládla a vychutnala si ho. A ono se to povedlo. Vyfoukla jsem kouř, dostala jsem od maminky voňavou pusu a pohlazení po vláskách. A jen tiše dojatá řekla, jak je šťastná, jak jsme to obě krásně zvládly. A v mých očích prý byla taková radost, jako nikdy předtím.
Pak jsme si tuto hezkou chvilku opakovaly čím dál tím častěji, až po několika měsících přišla ona krásná chvíle, kdy mi podala celou krabičku, já si vytáhla cigaretu a ona mi zapálila. Tehdy jsem se poprvé cítila jako opravdová mladá dáma. Nebudu se tady svěřovat, kolik my bylo let, ze zkušeností z tohoto fora se obávám, že ne vždy bych našla potřebné pochopení.
Měla jsem další důvod těšit se ze školy domů. S maminkou jsme společně kouřily pravidelně a ona byla mojí nejlepší trpělivou učitelkou, díky které jsem techniku kouření lehce zvládla. Upevnila se naše vzájemná náklonnost a jak sama ona říkala, díky cigaretám jsme mojí pubertou prošli jako nůž máslem. Mohla mne i pozvat, když se doma sešla se svými přítelkyněmi, také pravidelnými kuřačkami a s hrdostí se předvedla, jak má šikovnou dceru. A já byla v sedmém nebi.
Jsem moc ráda, že jsem toto umění mohla potom předat dívčině v další generaci.
Věřím, že většina čtenářů na tyto krásné zážitky bude nahlížet z toho správného úhlu. Já sama jsem z hloubi duše přesvědčena, že mladé děvče by měla do půvabů kouření zasvětit vlastní maminka víc, než kdokoliv jiný. Je to nejhezčí způsob mezigenerační solidarity a pomoci mladým lidem. A naopak je příkladem sobectví, když rodiče sami kuřáci toto zakazují vlastním dětem. Pokud máte podobné názory i zážitky, prosím svěřte se.
Nás to upevní v přesvědčení, že bez ohledu na současnou atmosféru ve společnosti jsme vše dělali dobře. Věřím, že se spřízněných duší najde dost. Děkuji a přeji vše nejlepší a hlavně mnoho pohodových chvil společně strávených s cigaretou. 8-) 8-) 8-)
Vlaďka
uživatel
 
Příspěvky: 17
Pohlaví: Žena
Registrován: 15. 4. 2015
Kouření: pravidelně
Počet denně: 20
Značky: Marlboro

Re: Je nejlepší učitelkou kouření vlastní maminka?

Příspěvekod Yennefer » neděle 25. 10. 2020 23:44

Tak tohle je jedna z nejhezčích věcí, co jsem četl. Není snad moc víc sexy věcí, než když máma učí svou dceru kouřit. Určitě napiš, v kolika to bylo letech, ostatní jistě budou mít pochopení stejně jako já.
Tím předání dívčině v další generaci myslíš svou dceru?
Yennefer
nováček
 
Příspěvky: 6
Pohlaví: Muž
Registrován: 6. 4. 2017
Kouření: příležitostně
Počet denně: 5
Značky: Davidoff zlaté, Marlboro zlaté, LM modré

Re: Je nejlepší učitelkou kouření vlastní maminka?

Příspěvekod Vlaďka » pondělí 26. 10. 2020 7:58

Moc děkuji za velmi milou reakci. Hned jsem měla pondělní ráno o moc hezčí, než jsem očekávala. Já jsem si trošku musela dodávat odvahy, protože jsem chtěla diskusi na tomto foru něčím oživit a nic jiného než toto téma, které je pro někoho kontroverzní nebo citlivé ale ve své podstatě neskutečně krásné mne nenapadlo.
Taky věřím tomu, že většina těch, kteří si to přečtou, je naladěna na stejnou frekvenci a cigarety u žen se jim líbí a je jedno kolik těm kuřačkám je let. Hned zkraje se omluvím za to, že před pár lety jsem tu odvahu nenašla a napsala jsem, že kouřím od 14 let. Ve skutečnosti jsem se stala pravidelnou kuřačkou už o tři roky dříve. Moje milovaná maminka nikdy neskrývala svoji náklonnost k cigaretám, ráda přede mnou kouřila a nikdy na téma kouření neřekla cokoliv negativního. Když mi bylo něco mezi devátým a desátým rokem, požádala jsem ji, aby mne chodila dávat dobrou noc se zapálenou cigaretou. Vždy, když mi dávala pusinku před spaním, jsem si užívala její cigaretové vůně smíchané s kvalitním parfémem. Po čase mi jen tak z legrace občas foukla kouř do obličeje. A po několika měsících se na mne krásně podívala a řekla, teď Ti dám takovou zvláštní pusinku. Potáhla z cigarety, naklonila se ke mně a foukla mi kouř do pusy. Už to byla neskutečná krása, měla jsem pocit, že i po jejím odchodu ve mně kus maminky zůstal a usínalo se mi mnohem krásněji.
První potáhnutí z cigarety bylo mezi desátým a jedenáctým rokem. Buďto na zahradě a nebo také v postýlce před usnutím.
No a to hlavní se událo na mé jedenácté narozeniny. Vykoupala mne, nalíčila, abych vypadala jako dospělá a oblékla do mých nejmilovanějších šatů. Nabídla mi cigaretu a já poprvé v životě kouřila jako skutečná dáma. Dostala jsem krásný vlastní zapalovač a popelník. Od té doby pravidelně kouřím a cigarety miluju.
Maminka byla kosmetička a uměla i nehtovou modeláž. To bylo důležité pro trávení víkendů – v pátek po příchodu ze školy mi udělala krásné dlouhé nehty. My jsme vždy v neděli měli společně krásný rituál. Obě jsme se společně nalíčily a vykouřily přitom několik cigaret. Po obědě jsme se usadili do křesel v obýváku. My dvě dámy jsme si zapálily cigaretu a tatínek, který byl nekuřák ale kouření u žen zbožňoval, se na nás s velkým zalíbením díval. Pohled na dokonale nalíčenou matku s dcerou se zapálenou cigaretou byl pro něj vrchol blaha. Ano, bylo to sexy. A oba přitom zdůrazňovali, jak to jejich poupátku s tou cigaretou neskutečně sluší a že je ze mne skutečná mladá dáma. A já byla v sedmém nebi.
Ano, i já jsem ze své dcery udělala kuřačku, byť to bylo o pár let později a ne tak dokonale romantické.
Také jsem spolu se svojí mámou naučila kouřit asi čtyři spolužačky. Se dvěma z nich se pravidelně stýkáme a obě byly z nekuřáckých rodin. Tak z toho máme úplně největší radost. Mladým lidem se má pomáhat.
Můj upřímný názor je, že dívka má začít s kouřením od počátku svého dospívání a cigareta už v době její puberty má být nedílnou součástí jejího image. U mne to tak bylo a neumím si to představit jinak.
Přeji všem krásný den a těším se na další ohlasy, ten první mi udělal velikou radost. A hlavně hodně vykouřených cigaret!
Vlaďka
uživatel
 
Příspěvky: 17
Pohlaví: Žena
Registrován: 15. 4. 2015
Kouření: pravidelně
Počet denně: 20
Značky: Marlboro

Re: Je nejlepší učitelkou kouření vlastní maminka?

Příspěvekod Yennefer » úterý 27. 10. 2020 18:03

Miluji, když přítelkyně, která spíše nekouří, souhlasí s tím předáním kouře polibkem (smokekiss). Je to za mě skutečně intenzivní a krásný zážitek.
Ale představa, jak takto máma políbí svou malou dceru a připravuje ji tak z pozvolna na krásný život kuřačky, je prostě dokonalá. Více takových žen!
Yennefer
nováček
 
Příspěvky: 6
Pohlaví: Muž
Registrován: 6. 4. 2017
Kouření: příležitostně
Počet denně: 5
Značky: Davidoff zlaté, Marlboro zlaté, LM modré

Re: Je nejlepší učitelkou kouření vlastní maminka?

Příspěvekod Vlaďka » středa 28. 10. 2020 7:11

Moc Ti díky za hezká slova, jsi opravdu moc milý.
Bylo to opravdu něco moc krásného a byla jsem mámě vděčná za to, že mne začala zasvěcovat do kouření ještě jako dítě. I dnes s odstupem vidím, jak to bylo neskutečně půvabné a už coby dítě jsem si neuměla život bez maminčiných cigaret představit.
Kuřácký polibek jsem pak použila u mojí dcery. Ta se narodila už do jiné doby a naopak byla od dětství indoktrinována protikuřáckými názory. Mne to mrzelo a tím více moji mámu, tedy její babičku, která to celkem správně vnímala jako výchovné selhání. Ke zlomu došlo teprve když jí bylo mezi 13. a 14. rokem. Přišla večer hodně unavená (snažila se sportovat) a po večeři padla jako zabitá do postele.
Já jsem zavolala svoji kamarádku a uprostřed noci jsme si sedly na její postel, zapálily cigaretu a foukaly jí kouř do pusinky a do obličeje. Při tom jsme ji držely za ruce a hladily. Podvědomí začalo pracovat a ona začala náš kouř vdechovat. Pracovaly jsme na tom více než hodinu a ukázalo se, že postup, který jsme si tehdy speciálně pro tyto účely vybraly, se ukázal jako účinný. Začal přerod v jiného člověka. Ráno si s námi zapálila a začala kouřit. Změnila kamarádky, nekuřačky byly nahrazeny dívkami, které už měly ty správné životní návyky. Zvedlo se jí sebevědomí.
Babička měla ohromnou radost a dnes si užíváme kouření ve třech generacích. A hlavně naše dítě už uznává, že kdysi byla úplně pomýlená.
Dnes se snaží dohnat, co kdysi zanedbala a je zhruba na třiceti cigaretách denně. Navíc se jí podařilo rozkouřit svého chlapce, původně nekuřáka. Inu, láska dělá divy.
Píšeš, že partnerka je spíše nekuřák. Znamená to, že původně nekouřila vůbec a došlo tedy i díky kuřáckým polibkům k jistému posunu k lepšímu? Moc bych Ti přála, abys jí jemně a něžně převedl na druhý břeh a měl po svém boku kuřačku.
Hezký den všem, budu se těšit na další zprávičky. Jsem ráda, že mohu komunikovat s lidmi, se kterými si rozumím.
Vlaďka
uživatel
 
Příspěvky: 17
Pohlaví: Žena
Registrován: 15. 4. 2015
Kouření: pravidelně
Počet denně: 20
Značky: Marlboro

Re: Je nejlepší učitelkou kouření vlastní maminka?

Příspěvekod siolaaduob » sobota 14. 11. 2020 2:06

Pěkný, co pěkný, krásný příběh, radost číst. Díky. Přeji vše dobré.
siolaaduob
VIP uživatel
 
Příspěvky: 34
Obrázky: 71
Pohlaví: Muž
Registrován: 12. 9. 2009
Bydliště: Bratislava
Kouření: ne
Počet denně: 0

Re: Je nejlepší učitelkou kouření vlastní maminka?

Příspěvekod Vlaďka » sobota 14. 11. 2020 11:54

Díky za ocenění, mám radost. Hezký den
Vlaďka
uživatel
 
Příspěvky: 17
Pohlaví: Žena
Registrován: 15. 4. 2015
Kouření: pravidelně
Počet denně: 20
Značky: Marlboro

Re: Je nejlepší učitelkou kouření vlastní maminka?

Příspěvekod trexton » úterý 17. 11. 2020 10:09

Ahoj Vlaďko, úžasný příběh toho jak by to mělo být, perfektně vymyšlené jak to dceru naučit a tvoje maminka je úžasá, že to pjala takto u tebe ! Nežli se tě zeptám na pár věcí co mne opravdu zajímají, popíšu vlastní příběh z minulých dnů který potvrzuje, že podpora kouření žen napříč generacemi není až tak neobvyklá.

Můj bývalý společník z firmy co mám je již v důchodu a bydlí v malé vesnici na kraji kouzelné CHKO asi dvacet km ode mne. Má manželku kuřačku ve věku 58 let (kouří od 17ti let deset cigaret za den) s tou má dceru, které je 38 let (kouří od 16ti asi dvanáct cigaret za den) a ta má dceru Sofii které je 13 let. Dcera s vnučkou bydlí v Praze (120km od místa bydliště mého bývalého splečníka), kde vnučka chodí do školy do osmé třídy. Nad domem je přehrada a kolem lesy, místo je velmi nádherné s čistým vzduchem a klidem vůkol.

Asi před měsícem jsem k němu přijel jako každých 14 dní na návštěvu pokecat. Má obrovský dům, je to bývalý mlýn, proto nelze vždy uplně poznat kolik je u něj zrovna lidí na návštěvě, parkovací plocha je za mlýnem a od silnice není vidět. Po přivítání mi řekl, že přijela dcera s vnučkou a že vnučka už tam je týden kvůli koroně. Má distanční výuku po internetu a spadl net, jestli bych nenahodil router nahoře na půdě. Říkám OK, no problem. Na půdu mne doprovázela jeho třináctiletá vnučka Sofie s tím, že je jediná digitálně gramotná a popíše mi co to provedlo nežli to kleklo uplně.

Půda je obrovská a hned jakmile jsme byli z dosahu rodiny, se mě Sofie zeptala jestli nemám cigaretu. Vyvalím oči a říkám "ty už kouříš?", jen se zasmála. Tak jsem se optal kdy to jako začalo a odpověď byla, že ve třídě kouří všechny holky, tak že začala také. Už jsem se neptal a pelášil do auta pro krabičku, kde bylo asi ještě 8 kusů Davidoff Classic. Když viděla cigaretky uplně se rozsvítila, koukla na ně a pronesla: "tyhle moc neznám, snad to dám..." Šla do zadní části půdy a normálně si zapálila. Dala to, dokonce tři. Dvě hned za sebou, třetí asi po deseti minutách. Takhle rychle vykouřený dlouhý cigára jsem snad ještě neviděl a ta slast ve tváři, kdy celá provoněná kouřem přišla....to bylo něco úžasnýho. Potom následoval dotaz, jestli bych je tam nenechal, protože z Prahy si vzala jen krabičku a ta padla za čtyři dny, kouřila pět cigaret denně, lehká máčka. Na té vesnici jí cigarety neprodali, hospoda zavřená a ve večerce ji Vietnamec prý dokonce vyhodil. Druhý den jsem přivezl po domluvě krabičku lehkých máček s tím, že má odjíždět už za pár dní zpátky do práglu a tam to bude OK.

Ze zvědavosti jsem tam vyrazil před třemi týdny, přesně po týdnu, znovu. Po telefonu jsme vyzvěděl, že vnučka tam stále je a tak jsem vzal všechny cigarety co jsem doma našel. Celkem 4 krabičky Davidoff Classic a jednu načatou. No co budu popisovat, měla obrovskou radost z toho že mne vidí :-) Krabička máček za šest dní zmizela a Sofie měla regulérní chutě na nikotin. Z cigaret měla o to větší radost že jsem se prý trefil, těch osm Davidoff bylo prý lepších nežli cokoli co do té doby měla, tak čtyři krabičky udělaly radost. Říkala že se po nich více uvolní a jsou chutnější a neškrábou v krku. Ty čtyři krabičky měla na týden :-) Před čtrnácti dny jsem ji dovezl dva kartony, to už jsem věděl že tam bude dokud neskončí distanční výuka. No teď o víkendu jedu po 14ti denní pauze opět na návštěvu a po příjezdu šok! Babička, dcera i vnučka jsou před barákem a vesele si vykuřují. Z následného hovoru jsem zjistil, že vnučka Sofie je kuřačka od 11ti let a naučila jí to máma, ve škole opravdu kouří všichni a spíše ona to učila ty holky, co ještě nezačali :-) Trošku lhala :-)) Od Sofie jsem zjistil, že přešla už natvrdo na Davidoff Classic a k máčkům s eprý nevrátí jsou prý strašně slabé :-) Za ten měsíc se rozkouřila na to co máma, tedy asi dvanáct cigaret za den. Takže tam teď vykuřují všechny tři, když přijede i společníkova dcera na víkend. Btw dceru společníka učila také kouřit máma v těch asi 16ti letech někde na dovče u moře tenkrát.

Další zajímavostí je, že ve třídě Sofie už kouří všech čtrnáct holek bez výjimky a kombinují nejčastěji GLO nebo IQOS ve škole, s klasickými cigaretami mimo školu. Nikdo prý nekouří jen elektronickou, naopak. Elektronku kouří jen půlka holek v kombinaci s normálními cigaretami, druhá polovina holek kouří klasiku, nejčastěji lehká máčka.

Teď tedy dotazy na tebe: mohl bych se zeptat jak dlouho kouří maminka, od kolika let a kolik denně vykouří cigaret? Dcera od čtrnácti a je na krásných 30ti cigaretách za den v kolika letech? Ty kouříš od 11ti a kouříš nyní dle údaje v popisu profilu krabičku a prosím v kolika letech? A Marlbora jaké barvy? Děkuji za odpověď a děkuji za tak skvělý příklad pro ostatní ! To co zde píšeš je v dnešní době opravdu výjimečné. Vím že to tak je v mnoha rodinách i to učení kouřit, nebo podpora v kouření žen napříč generacemi, ale málokdo má takovou odvahu to takto hezky napsat. Ještě jednou díky za vše a za odpovědi na mé otázky.
trexton
VIP uživatel
 
Příspěvky: 47
Pohlaví: nespecifikováno
Registrován: 8. 11. 2007
Bydliště: Praha

Re: Je nejlepší učitelkou kouření vlastní maminka?

Příspěvekod Vlaďka » středa 18. 11. 2020 16:17

Ahoj moc díky za nádherný příběh. Já jsem moc šťastná, že všechny ohlasy na diskusi, kterou jsem zde otevřela, byly více než pozitivní. Je vidět, že kouření vynalezli muži, ale ženy mu vtiskly osobitost, šarm a neskutečný půvab. Pohled na kouřící tři generace dam musel být fantastický. A ještě v jednom byl ten příběh krásný - to, že mladým lidem se má pomáhat nezůstalo pouhou frází.
Maminka kouří taky od jedenácti let, Dcera příští rok maturuje, je čerstvě plnoletá. Mně je 42. Všechny kouříme Marlbora, babička zlatá tak 15 kusů denně. Já s dcerkou červená máčka. Hezký večer všem a ještě jednou díky, moc hezky se to čte.
Vlaďka
uživatel
 
Příspěvky: 17
Pohlaví: Žena
Registrován: 15. 4. 2015
Kouření: pravidelně
Počet denně: 20
Značky: Marlboro

Re: Je nejlepší učitelkou kouření vlastní maminka?

Příspěvekod Vlaďka » čtvrtek 19. 11. 2020 7:33

Ahojky všichni. Ještě jednu poznámku - tou pomocí mladým lidem jsem neměla na mysli jen to, že autor předchozího nádherného příspěvku dodával dívence cigarety, což bylo velmi záslužné. Ale především ona sama přivedla ke kouření své spolužačky a před tím klobouk dolů. Její radost z cigaret musela a musí být tak krásně nakažlivá. Jen více takových skvělých mladých slečen, jejich maminek a babiček a hned bude svět hezčí. Každopádně je příjemné sledovat, jak je toto téma živé a snad se ještě někdo další připojí se svými vlastními zážitky?
Vlaďka
uživatel
 
Příspěvky: 17
Pohlaví: Žena
Registrován: 15. 4. 2015
Kouření: pravidelně
Počet denně: 20
Značky: Marlboro

Re: Je nejlepší učitelkou kouření vlastní maminka?

Příspěvekod vaclavsun@seznam.cz » pátek 20. 11. 2020 20:20

Mám taky jeden takový zážitek , byl jsem na návštěvě u své spolupracovnice a ta má dvě dcery 14 a 16 a ty si s mamčou každý den obě dají cigárko.
vaclavsun@seznam.cz
VIP+ uživatel
 
Příspěvky: 107
Pohlaví: Muž
Registrován: 14. 1. 2009
Bydliště: Olomouc
Kouření: ne
Počet denně: 0

Re: Je nejlepší učitelkou kouření vlastní maminka?

Příspěvekod Vlaďka » sobota 21. 11. 2020 8:49

To je taky opravdu moc hezké. Pověz prosím, nesverily se ty dámy od kolika let ta dvě koťata pravidelně kouří?
A naučila je to mamča? A nebo starší sestřička tu mladší? To by bylo taky nádherné. Hezky den
Vlaďka
uživatel
 
Příspěvky: 17
Pohlaví: Žena
Registrován: 15. 4. 2015
Kouření: pravidelně
Počet denně: 20
Značky: Marlboro

Re: Je nejlepší učitelkou kouření vlastní maminka?

Příspěvekod Enyce » sobota 21. 11. 2020 10:59

Ahojte ti stari znami neznami ... nechcem Vam tu ,,prznit" toto povabne rozpravanie, ale fakt by sa mal niekto trosku zamysliet nadtym ze co tu je napisane, pretoze tolko absolutno- nezmyselnych veci co tu je spomenutych...no nazval by som to v skratke (beztoho ,aby som samozrejme niekoho urazil) ze bullshit (s prepacenim za vyraz) :)

Kiezby sa vratili casy davne niekolko rokov dozadu kedy tento projekt bol zivy zdravy a clovek tu mal naco reagovat a zucastnovat sa roznych topicov tak DRZME SI PALCE aby to v co najskorsom case opat prislo pretoze by to bola naozaj skoda keby tento projekt proste umrel.
I am the last HE(te)RO !
Enyce
VIP uživatel
 
Příspěvky: 103
Pohlaví: Muž
Registrován: 21. 7. 2010
Bydliště: Bratislava
Kouření: příležitostně
Počet denně: 0
Značky: Mentolove Marlborky

Re: Je nejlepší učitelkou kouření vlastní maminka?

Příspěvekod Vlaďka » sobota 21. 11. 2020 12:01

Nechtěla jsem reagovat ale doteď to byla kultivovaná diskuze lidi, které spojuje určitý názor. Nemusí s námi všichni souhlasit ale urážet je primitivní a ubohé. Žádný nesmysl nikde neni
Vlaďka
uživatel
 
Příspěvky: 17
Pohlaví: Žena
Registrován: 15. 4. 2015
Kouření: pravidelně
Počet denně: 20
Značky: Marlboro

Re: Je nejlepší učitelkou kouření vlastní maminka?

Příspěvekod Demian » neděle 22. 11. 2020 10:42

Ahoj, to je nádherný příběh. Místy - to sezení u dcery na posteli - až skoro sci-fi. Je krásné, že si takhle oživila diskusi, kluci zakladatelé snad zase časem budou v projektu pokračovat. Já jen přidám, že se mi po letech splnil sen a naučil jsem kouřit přítelkyni, původně nekuřačku. Když jsem se s ní seznámil, tak se ptala, zda bych dokázal přestat kouřit... teď si s chutí zapálí sama. Sice třeba jen jednu denně, ale i tak...
Demian
VIP uživatel
 
Příspěvky: 150
Pohlaví: Muž
Registrován: 30. 4. 2008

Re: Je nejlepší učitelkou kouření vlastní maminka?

Příspěvekod Vlaďka » neděle 22. 11. 2020 11:45

Děkuji Ti, hned mám tvojí zásluhou hezčí neděli. A moc ti to s přítelkyní přeju, že se ti podařilo ji převést na ten správný břeh. Určitě se časem krásně rozkouří . Umím si představit tvoji radost
Vlaďka
uživatel
 
Příspěvky: 17
Pohlaví: Žena
Registrován: 15. 4. 2015
Kouření: pravidelně
Počet denně: 20
Značky: Marlboro

Re: Je nejlepší učitelkou kouření vlastní maminka?

Příspěvekod zidan888 » neděle 22. 11. 2020 17:52

Ahoj a děkuji za hezký příběh. Mně to také jako začínajícímu kuřákovi velmi imponuje. Mám jen jednu otázku, protože si hledám nějaké správne cigarety na začátek, tak se chci zeptat jestli vaše dcera od začátku kouřila červené Malborky nebo začínala s jinými slabšími?
zidan888
nováček
 
Příspěvky: 4
Pohlaví: nespecifikováno
Registrován: 23. 4. 2018
Kouření: pravidelně
Počet denně: 15
Značky: Malboro Gold

Re: Je nejlepší učitelkou kouření vlastní maminka?

Příspěvekod Vlaďka » neděle 22. 11. 2020 19:50

Dobrý večer, dcera se stala kuřačkou díky modrým LM. Po roce a půl si ode mne začala brát červená máčka a během dvou měsíců na ně zcela přešla. Kouři je tak tři a půl roku. Přeji hodně příjemných chvil s cigaretou.
Vlaďka
uživatel
 
Příspěvky: 17
Pohlaví: Žena
Registrován: 15. 4. 2015
Kouření: pravidelně
Počet denně: 20
Značky: Marlboro

Re: Je nejlepší učitelkou kouření vlastní maminka?

Příspěvekod Enyce » úterý 24. 11. 2020 17:33

Vlaďka píše:Nechtěla jsem reagovat ale doteď to byla kultivovaná diskuze lidi, které spojuje určitý názor. Nemusí s námi všichni souhlasit ale urážet je primitivní a ubohé. Žádný nesmysl nikde neni



Draha Vladka ak si precitas moj prvy post po xy mesiacoch mozno rokoch tak nikde nenajdes ani jeden atak alebo nekultivovanu diskusiu z mojej strany len konstatujem ze to ocom tu pises su nezmysly a maximalne mokre sny , ktore tu prezentujes (rozvinul som to pretoze evidentne vnimanie sirsieho spektra citaneho textu asi nieje tvoja silna stranka). A pri vsetkej ucte registrovany som tu aj s viacerymi starsimi clenmi niekolko x rokov a kazdy zmyslajuci clovek vie oddelit ,, halucinogenny text" od reality .
Takze ti prajem pekny a nicim neruseny vecer.
I am the last HE(te)RO !
Enyce
VIP uživatel
 
Příspěvky: 103
Pohlaví: Muž
Registrován: 21. 7. 2010
Bydliště: Bratislava
Kouření: příležitostně
Počet denně: 0
Značky: Mentolove Marlborky

Re: Je nejlepší učitelkou kouření vlastní maminka?

Příspěvekod trexton » úterý 24. 11. 2020 22:50

Já si nemyslím že Vlaďka píše blbosti. Moje první manželka se kterou jsem byl devět let a z toho 6let žil, pocházela ze stejné rodiny jako Vlaďka. Akorát tam nebyl otec. Nežil s nimi. Její mámu, moji tchýni učila kouřit její mamka. Učila jí to ve 14ti. Mojí ženu zase její máma asi ve 12ti letech. Sama od sebe. Tenkrát plavala závodně a tchýně mi popisovala něco hodně podobného, co zde psala Vlaďka. Musela jí prostě trochu pomoci, aby začala. A potkal jsem ji v jejich 16ti a to byla na krabičce denně jako její máma, moje budoucí tchyně. Babička už nežije, zemřela po 55ti letch kouření také krabičky denně v 74 letech ve spánku. Bývalá tchýně v 61 letech hulí jako fabrika pořád a exmanželka ve 40 ti letech taky dává tu krabičku napohodu. A ex má dceru s někým jiným a naučila ji také kouřit někde kolem 13ti let. Její dcera kouří nyní v 16ti už prý také skoro krabičku za den. Tolik z mého života k vlhkým snům :-) Btw jedna z mých expřítelkyň letos o prázdninách naučila kouřit svoji dceru. Expřítelkyni je 35 let kouří 10 IQOS za den a 10 Marlboro light (IQOS v práci a normální cigára mimo). Její dceři je 13 let a začala na IQOS před pár měsíci díky mámě a nyní už přidává klasické Marlboro light cca dva kusy za den k asi 5ti IQOS náplním HEETS. Jsou takové ženy a rodiny, kde cigareta je slast a závislost vášeň, ne že ne :-)
trexton
VIP uživatel
 
Příspěvky: 47
Pohlaví: nespecifikováno
Registrován: 8. 11. 2007
Bydliště: Praha

Další

Zpět na Otázky, ankety, hlasování a soutěže

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník