Kuřačky.cz - svět kuřaček cigaret, přitažlivosti a půvabu

Kouříte rádi či neradi? Jaké značky cigaret? Co pro vás kouření znamená? Ať už jste kuřáci či nekuřáci, vítejte v diskuzi.

Jak se stát právoplatnou kuřačkou?

Příspěvekod Lucie2002 » úterý 21. 12. 2021 13:36

Ahoj,
chtěla bych se zeptat jak se stát silnou kuřačkou a získat pořádnou závislost. Co je lepší pro začátečnici? Tabák, obyčejné cigarety či nějaká elektronická? Dostala jsem se do kolektivu v práci kde jsem jediná nekuřačka a ráda bych to změnila. Rodiče jsou zapřisáhlí nekuřáci tak nemám nějak inspiraci.
Lucie2002
nováček
 
Příspěvky: 1
Pohlaví: Žena
Registrován: 6. 12. 2021
Kouření: pravidelně
Počet denně: 20
Značky: Chesterfield, L&M

Re: Jak se stát právoplatnou kuřačkou?

Příspěvekod david.p » pátek 24. 12. 2021 10:12

Ahoj,
pokud se chceš stát kuřačkou, tak klasickým cigaretám se nic nevyrovná, různé elektronky či IQOS jsou pouze náhražky na doplnění nikotinu a pro začátek s nimi nemá smysl experimentovat. Začínat je asi nejpřirozenější na lehkých cigaretách (typicky modré LM, zlaté Marlboro). Základ je snažit se hned od začátku naučit kouřit správně, tj. třeba nemusíš vykouřit hned celou cigaretu, ale hlavní je tahat kouř pořádně do plic. Nemusíš se stydět, klidně se zeptej kolegů/kolegyň v práci a určitě ti rádi poradí. A když se ti podaří zvládnout techniku, tak není nic jednoduššího, než si zapálit pokaždé, když se naskytne vhodná příležitost. Důležité je vybudovat si k cigaretám vztah. Stát se silnou kuřačkou je moc hezký cíl, ale neměl by být prvoplánový. Pokud budeš kouřit pravidelně, tak se chuť na cigaretu sama dostaví a rozvoj závislosti bude jen otázkou času. Pak můžeš zkusit samozřejmě i tvrdé cigarety (typicky červené). Těší mě, že ještě existují takto kuřácky příznivá příznivá prostředí a držím palce! :) A budu rád, pokud dáš vědět, jak se tvůj přerod v kuřačku dále vyvíjí. :)
david.p
uživatel
 
Příspěvky: 24
Pohlaví: Muž
Registrován: 24. 4. 2019
Bydliště: Praha
Kouření: pravidelně
Počet denně: 40
Značky: Camel

Re: Jak se stát právoplatnou kuřačkou?

Příspěvekod Vlaďka » neděle 26. 12. 2021 11:44

Ahoj,
pod to, co napsal David bych se taky ráda podepsala, jen bych chtěla něco dodat na doplnění:
Elektronické cigarety jsou nejen pouhá náhražka, ale na rozdíl od cigaret klasických nijak nepřspívají ke zvýšení ženského půvabu, a to je u kuřačky velmi důležité. Zkus si najít ve Vašem kolektivu ženu či dívku, která Ti je trochu sympatická, je pravidelná závislá kuřačka a podle Tvého názoru jí kouření sluší a zkus ji přímo oslovit. Určitě to bude chápat jako poslání a ráda se tohoto příjemného úkolu ujme.
Druhá věc, co bych Ti doporučovala, je si hlavně v počátku zapáltit cigaretu doma před zrcadlem, když jsi hezky oblečená a upravená a nech na sebe intenzivně působit to, jak Ti to sluší. Pomůže Ti to překonat počáteční problémy se zvládáním hlubokého potahování kouře do plic a i ta vytoužená závislost se dostaví dřív. Sama jsem tak v práci dvě kolegyně kouřit naučila tak mám své zkušenosti.
Držím palečky a napiš, jak pokračuješ. Je nádhera jít proti proudu a dát si na nový rok předevzetí začít kouřit!
Vlaďka
uživatel
 
Příspěvky: 17
Pohlaví: Žena
Registrován: 15. 4. 2015
Kouření: pravidelně
Počet denně: 20
Značky: Marlboro

Re: Jak se stát právoplatnou kuřačkou?

Příspěvekod Niky » pondělí 27. 12. 2021 12:08

Já bych jen doplnil, potom co se nevyrábí ochucená cigára, mnoho kamarádek si svoje oblíbená "tuní" práskacími kapslemi, typická kombinace modrá LM a borůvkové kapsle MR.Blast.. Do začátku určitě pomůže..
Niky
uživatel
 
Příspěvky: 28
Pohlaví: Muž
Registrován: 27. 3. 2007
Kouření: příležitostně
Počet denně: 0
Značky: LM

Re: Jak se stát právoplatnou kuřačkou?

Příspěvekod Helca99 » úterý 4. 1. 2022 17:14

Ahoj, taky jsem začínající kuřačka, budu ráda když mi někdo poradí a tak. Kouřím zatím velmi málo.
Helca99
nováček
 
Příspěvky: 1
Pohlaví: Žena
Registrován: 29. 12. 2021
Počet denně: 0

Re: Jak se stát právoplatnou kuřačkou?

Příspěvekod Sarkan » středa 5. 1. 2022 0:07

Lucko, Helčo, je skvělé, že chcete začít kouřit! Pro začátek bych doporučil koupit si lehčí cigarety a prostě si zapálit, vdechnout kouř napřed do pusy, následně pak do plic. Užít si pocit blaženosti vznikly v důsledku nikotinu, který se takto rychle dostane do mozku.

Jinak začít kouřit je pro každou krásnou ženu skvělé rozhodnutí, je to moc sexy a opravdu hodně to v mých očích zvyšuje vaší přitažlivost.
Sarkan
VIP uživatel
 
Příspěvky: 35
Pohlaví: Muž
Registrován: 9. 11. 2009

Zpět na Diskuze o kouření a cigaretách

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník