Kuřačky.cz - svět kuřaček cigaret, přitažlivosti a půvabu

Zprávy a dotazy od administrátorů muryru a antaric, ke změnám a provozu stránek.
Informace pro uživatele, i pro nově registrující se, řešení problémů, tipy, rady, doporučení.

Sekce Otázky a odpovědi

Příspěvekod antaric » středa 15. 10. 2008 9:09

Dnes dopoledne jsem přidal novou sekci Otázky a odpovědi (horní lišta), která by měla sloužit především novým nebo náhodným návštěvníkům pro vysvětlení a přiblížení obsahu stránek a tématiky vůbec. V budoucnu nějaké odpovědi k možným otázkám ještě přidám.

V souvislosti s tímto rozšířením jste si možná již v minulých dnech a týdnech všimnuli i faceliftu stránek, kdy došlo k mírnému posunu ve smyslu potlačení pojmu "smoking fetish" ze záhlaví a úvodních textů.

Důvod je vcelku prostý (a je i vysvětlen v Otázkách a odpovědích). Průzkumem a zpětnou vazbou jsme si s muryru ověřili, že pojem "fetish" nebývá vnímán vždy pozitivně, je pro nezasvěcené zavádějící a v obecné komunikaci (zejména se ženami, kuřačkami) bývá především v reálném životě škoda, pokud dojde díky mylném užití tohoto pojmu k odmítnutí či odstupu. Proto chceme navenek a při vstupu do tématiky komunikovat civilnější a i ženám srozumitelnější formou. Na obsahu a formátu stránek se však nic nemění, jedeme ve stejném duchu dál.
www.kuracky.cz - site administrator
antaric
administrátor
 
Příspěvky: 2993
Obrázky: 48205
Pohlaví: Muž
Registrován: 24. 3. 2007
Bydliště: Praha
Kouření: pravidelně
Počet denně: 10
Značky: Marlboro Gold

pochvala ;-)

Příspěvekod Evelika » pondělí 20. 10. 2008 0:48

...teď jsem to dočetla :-) myslím si, že je dobře, že jste toto "vytvořili" .... ať je každému, kdo sem nakoukne, vše jasné. Bezva práce!
Evelika
VIP+ uživatel
 
Příspěvky: 184
Obrázky: 0
Pohlaví: Žena
Registrován: 26. 12. 2007
Bydliště: Středočeský kraj

Příspěvekod antaric » pondělí 20. 10. 2008 11:26

Evelika: Děkuji za přečtění a zhodnocení :-) Možná to je trochu dlouhé, ale myslím, že všechno, co jsem tam napsal, je potřeba, pro vysvětlení. Přiznám se, že jsem to psal opravdu hlavně z pohledu pro nezasvěcené, především pak pro ženy, které při prvním setkání s tématikou mohou na to mít jiný pohled, než možná přijde mužům.

Otázky a odpovědi - ke stránkám měly patřit asi už od začátku, teprv na jaře jsem začal mít konkrétní představu a nosil v hlavě to, co chci napsat. No a teprv nedávno jsem dostal psavou, napsal skoro na jeden zátah a po doladění zveřejnil, začlenil pod stránky :-)
www.kuracky.cz - site administrator
antaric
administrátor
 
Příspěvky: 2993
Obrázky: 48205
Pohlaví: Muž
Registrován: 24. 3. 2007
Bydliště: Praha
Kouření: pravidelně
Počet denně: 10
Značky: Marlboro Gold

Zpět na Informace pro uživatele a nově registrující se

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků