• Stránka 1 z 1
Praha, čtvrtek 1.11.-(Jitka, Isabelle, Svetlana, Jennifer)
Následující fotografie se zobrazují pouze registrovaným-přihlášeným uživatelům, jako odměna za vaší aktivitu -- pozn. antaric
Kuřačka 1 - Jitka
Třicetiletá Jitka je jedinou českou zástupkyní mezi českými kuřačkami.
Sympatická mladá žena má za sebou patnáct let s cigaretou, což se prý nelíbí spoustě lidí z jejího nejbližšího okolí. Kouří kolem 15 cigaret za den.

Kuřačka 2 - Isabelle (Francie)
Francouzská kuřačka Isabelle v pražských ulicích vypalovala jednu za druhou (ihned po dokouření si zapálila další - což je zachyceno na prvních dvou snímcích,pořízených paparazzi formou, poté jsem jí oslovil ).
Dívka má krásně drsný,hrubý, přesto přitažlivě ženský prokouřený hlas.
Pokud jsem správně pochopil, kouří 40-50 cigaret za den (doslova řekla v angličtině "fourty cigarettes every day...or fifty") Živelná mladá žena, velmi ráda spolupracovala. (Na třech snímcích s kamarádkou, která se mi nelíbila :)))

Kuřačka 3 - Svetlana (Rusko)
Ruská kuřačka Svetlana se také nadšeně nechala zvěčnit - tato dívka kouří cca 20 cig./den

Kuřačka 4 - Jennifer (Anglie)
Anglická kuřačka Jennifer je spíše jen bonus - vznikly jen 3 fotky, na první z nich je s kamarádkou (dokuřovala a dál už si nezapálila). Veselé dívky rády zapózovaly,ale novou cigaretu už si nezapálily.

Kuřačka 1 - Jitka
Třicetiletá Jitka je jedinou českou zástupkyní mezi českými kuřačkami.
Sympatická mladá žena má za sebou patnáct let s cigaretou, což se prý nelíbí spoustě lidí z jejího nejbližšího okolí. Kouří kolem 15 cigaret za den.
Kuřačka 2 - Isabelle (Francie)
Francouzská kuřačka Isabelle v pražských ulicích vypalovala jednu za druhou (ihned po dokouření si zapálila další - což je zachyceno na prvních dvou snímcích,pořízených paparazzi formou, poté jsem jí oslovil ).
Dívka má krásně drsný,hrubý, přesto přitažlivě ženský prokouřený hlas.
Pokud jsem správně pochopil, kouří 40-50 cigaret za den (doslova řekla v angličtině "fourty cigarettes every day...or fifty") Živelná mladá žena, velmi ráda spolupracovala. (Na třech snímcích s kamarádkou, která se mi nelíbila :)))
Kuřačka 3 - Svetlana (Rusko)
Ruská kuřačka Svetlana se také nadšeně nechala zvěčnit - tato dívka kouří cca 20 cig./den
Kuřačka 4 - Jennifer (Anglie)
Anglická kuřačka Jennifer je spíše jen bonus - vznikly jen 3 fotky, na první z nich je s kamarádkou (dokuřovala a dál už si nezapálila). Veselé dívky rády zapózovaly,ale novou cigaretu už si nezapálily.
- muryru
- administrátor
- Obrázky: 50728
- Pohlaví:
Díky muryru za mezinárodní společenství, pestré, rozmanité
Každá je nečím zajímavá, pro co upoutává - Isabelle svým lookem a francouzskou modeláží nehtů
, Svetlana nohama s kozačkama a diblíkovstvím, i Jitka a obě Angličanky. Nakonec asi dám hlas asi Angličankám, asi nefavorizovaným, protože se mi líbí jako holky nejvíc, i když jejich fotek se povedlo minimum. Zároveň dodávám, že není nad krásu českých žen a dívek...
PS: Kamarádka Isabelle se mi taky nelíbí

Každá je nečím zajímavá, pro co upoutává - Isabelle svým lookem a francouzskou modeláží nehtů

PS: Kamarádka Isabelle se mi taky nelíbí

www.kuracky.cz - site administrator
- antaric
- administrátor
- Obrázky: 48205
- Pohlaví:
- Kouření: pravidelně
- Počet denně: 10
- Značky: Marlboro Gold
Kočka Isabelle
Isabelle je vážně kočka a cigareta jí sluší. Její kamarádce naopak na atraktivitě nijak nepřilepší
- lisacek
- VIP uživatel
- Pohlaví:
- Počet denně: 1
- Značky: LM
muryru: Výseč by asi šla dobře, kdyby byly holky hodně od sebe, jinak by to bylo asi rušivý - nechal bych to být
Zase tak ošklivá ta kamarádka není, aby fotky rušila 

www.kuracky.cz - site administrator
- antaric
- administrátor
- Obrázky: 48205
- Pohlaví:
- Počet denně: 10
- Značky: Marlboro Gold
Re: Praha, čtvrtek 1.11.-(Jitka, Isabelle, Svetlana, Jennife
Isabelle je nádherná a s cigaretou ještě víc
- tomas2ho