• Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Dotaz na muže
pánové,když se vám líbí ženy z cigaretou,kouříte i vy??Předpokládám že asi všichni jo,ale i tak by mě zajímalo jestli je nějaká vyjímka
- Strasidilko
- VIP uživatel
- Obrázky: 1
- Pohlaví:
- Strasidilko
- VIP uživatel
- Pohlaví:
já takhle taky zkoušela změnit přítele,za těch několit let jsem ho ale "donutila" vykouřit ani ne krabičku DD
- Strasidilko
- VIP uživatel
- Pohlaví:
- Strasidilko
- VIP uživatel
- Pohlaví:
Já kouřím zhruba deset až patnáct cigaret denně a kouření považuji za součást svého života a moc mne štve a mrzí veškerý ten boj proti kouření a neustálé zdražování cigaret. Proto jsem moc rád, že existují tyto stránky.
- Tato
- VIP uživatel
- Pohlaví:
- Kouření: pravidelně
- Počet denně: 15
- Značky: LD
Tak já nekouřím-kouřil jsem jako malý kluk (ve 14ti jsem přestal),ženy kuřačky se mi ale moc líbí od dětství a jsem moc rád že existují tyto stránky,protože ženy kuřačky miluji...
Naposledy upravil milovník kuřaček dne čtvrtek 1. 12. 2011 13:10, celkově upraveno 1
- milovník kuřaček
- VIP+ uživatel
- Pohlaví:
Strasidilko: Prve jsem si nebyl jistý, díky překlepu, na co přesně se ptáš (protože Honza odpověděl jinak ), ale asi ses ptala na to, jestli sami kouříme, když se nám líbí ženy kuřačky
Tomuhle tématu jsme se už věnovali před časem, podpořil jsem to i anketním hlasováním, myslím, že ty výsledky jsou zajímavé a interpretovatelné:
viewtopic.php?t=37
Mimochodem - toto hlasování patří k těm s nejvyšší účastí (počtem hlasů).
Jinak já sám kouřím, pravidelně, jsem závislý. Cca kolem deseti denně. Býval jsem nekuřák, ale s rostoucí vášní pro ženy kuřačky jsem pak začal a zůstal. A přiznám se, že spolu s kuřačkami, resp. jejich prožitkem, i mi víc chutná a je to celkově silnější...
Tomuhle tématu jsme se už věnovali před časem, podpořil jsem to i anketním hlasováním, myslím, že ty výsledky jsou zajímavé a interpretovatelné:
viewtopic.php?t=37
Mimochodem - toto hlasování patří k těm s nejvyšší účastí (počtem hlasů).
Jinak já sám kouřím, pravidelně, jsem závislý. Cca kolem deseti denně. Býval jsem nekuřák, ale s rostoucí vášní pro ženy kuřačky jsem pak začal a zůstal. A přiznám se, že spolu s kuřačkami, resp. jejich prožitkem, i mi víc chutná a je to celkově silnější...
www.kuracky.cz - site administrator
- antaric
- administrátor
- Obrázky: 48205
- Pohlaví:
- Počet denně: 10
- Značky: Marlboro Gold
Píšeš že je to díky ženám kuřačkám silnějěí . Mám stejný pocit 2 měsíce jsm ted nekouřil a už jsem zase neodolal stačilo vidět hezkou ženu s cigaretou . Ted zase musím začít nanovo po 4 krab . Prostě máme to těžší než ty co kouření nespojujou z něčím jiným .
- honza
- velmi aktivní uživatel
- Obrázky: 20
- Pohlaví:
- Strasidilko
- VIP uživatel
- Pohlaví:
Strasidilko: Nevadí, někdy neškodí leccos oživit Navíc, opakování = matka moudrosti (Zajímalo by mě, proč se říká matka a ne otec modrosti ) )
www.kuracky.cz - site administrator
- antaric
- administrátor
- Pohlaví:
- Strasidilko
- VIP uživatel
- Pohlaví:
- antaric
- administrátor
- Pohlaví:
Problem přítele-nekuřáka jsem ve svém životě řešila 2x. Je to pochopitelně o toleranci. Fakt - kouřím a nic s tím dělat nechci, ber nebo nech ležet. Taky nejsem nadšená z některých tvých aktivit, ale nevymrčím si nic, stejně jako ty.Ve vztazích jsou snad hodnoty někde jinde.
- raena
- nováček
- Pohlaví:
Tak já naštěstí takový problém nemám, manželka je velmi slabá kuřačka / 4 denně/ a dcera též kouří. Předělávat však nekuřáka na nekuřáka, jak to radí Strašidýlko, mi přijde stejně ujeté, jako kampaně dokuřte apod. člověk by si měl sám svobodně rozhodnout, zda bude či nebude kouřit a neměl by být ani omezován a ani do kouření nucen.
- Tato
- VIP uživatel
- Pohlaví:
- Počet denně: 15
- Značky: LD
- Strasidilko
- VIP uživatel
- Pohlaví:
• Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3