• Stránka 1 z 1
3.ročník MISS KUŘAČKA 2009 - Vyhlášení výsledků a vítězek
Zatímco v kanadském Vancouveru začly zimní olympijské hry, naše olympiáda o nejhezčí a nejsympatičtější kuřačky za loňský rok je u konce.
Nejprve jste od 13. prosince 2009 do 13. ledna 2010 vybírali v nominačním prvním kole ze všech kuřaček, které zachytil muryru na autorských fotografiích v dané sezóně (rok 2009). Více viz vlákno:
viewtopic.php?t=1380
Z těch, které získaly nejvíce vašich tipů-nominací, jste pro druhé finálové kolo vybrali deset, ze kterých jste už pak prostým hlasováním v dalším období 13. ledna 2010 až 13. února 2010 volili jednu, která byla vaší favoritkou ve finále. Ač bylo jasné, že někdy byl výběr nesnadný - nejraději byste jako Miss viděli více z nich. Více ve vláknu:
viewtopic.php?t=1429
Ve finálovém hlasování jste rozdali celkem 94 hlasů, což je více než loni (62 hlasů), na druhou stranu existoval slibný potenciál prolomit stovku a více hlasů, jak byl můj odhad a přání. Z rozložení hlasů je patrné, že každá z finalistek si získala své sympatie, z určitého pohledu je rozdání hlasů vyrovnané. Vyrovnanost byla znát v průběhu celého hlasování, přesto jste některé z kuřaček posouvali víc dopředu, s mírným dramatem na prvních dvou místech v poločase. Nakonec je výsledek vcelku jednoznačný (není těsný) a proto můžeme vyhlásit Miss Kuřačku 2009.
---
Titul MISS KUŘAČKA roku 2009 získává Dáša 004 se 17 hlasy:
Miss 004 Dáša
Miss 004 Dáša 2.fotogalerie
Titul 1. Vicemiss Kuřačka roku 2009 bude zdobit Michaelu 001 díky zisku 15 hlasů:
Miss 001 Michaela
Titul 2. Vicemiss Kuřačka roku 2009 putuje ke Kristýně 005 a to díky vašim 11 hlasům:
Miss 005 Kristýna
---
O čtvrté místo se dělí dvě finalistky Jana a Barbara se shodnými 9 hlasy:
Miss 002 Jana
Miss 009 Barbara
Na páté místo jste s 8 hlasy usadili Simonu:
Miss 003 Simona
Na šesté příčce se pak sešly se 7 hlasy hned tři kuřačky - Denisa, Karolina a Nicola:
Miss 006 Denisa
Miss 007 Karolína
Miss 012 Nicola
Výsledkovou listinu finálové desítky pak uzavírá Kristýna 022, které jste přiřkli ve vyrovnaném souboji 4 hlasy:
Miss 022 Kristýna
---
Ačkoli pořadí finalistek jste určili hlasováním a známe tak Miss i její dvě vicemiss, vítězkami soutěže jsou všechny kuřačky, které se prostřednictvím autorských fotografií zapojili do činnosti našich stránek. Tímto všem blahopřejeme!
Následně se spojíme nejdříve s prvními třemi, ohledně možnosti korunovace a předání cen (základní výhra je karton oblíbených cigaret a další doplňkové dárky). Pak se spojiíme i s dalšími finalistkami, i jich se případná výhra týká také - záleží na ochotě se s námi znovu setkat a nafotit a natočit foto a video vítězek. Z domluvy pak vyplývá i stanovení termínu 4. živého setkání příznivců (březen-duben 2010), kde by slavnostní ceremonie měla v optimálním případě proběhnout.
Děkujeme za účast i vám všem, kteří jste nominovali a i pak hlasovali. Těšíme se na to, že i rok 2010 bude plodný z hlediska oslovování krásných, půvabných a sympatických kuřaček. A že se v prosinci 2010 opět znovu sejdeme u vyhodnocení - v soutěži Miss Kuřačka 2010.
Nejprve jste od 13. prosince 2009 do 13. ledna 2010 vybírali v nominačním prvním kole ze všech kuřaček, které zachytil muryru na autorských fotografiích v dané sezóně (rok 2009). Více viz vlákno:
viewtopic.php?t=1380
Z těch, které získaly nejvíce vašich tipů-nominací, jste pro druhé finálové kolo vybrali deset, ze kterých jste už pak prostým hlasováním v dalším období 13. ledna 2010 až 13. února 2010 volili jednu, která byla vaší favoritkou ve finále. Ač bylo jasné, že někdy byl výběr nesnadný - nejraději byste jako Miss viděli více z nich. Více ve vláknu:
viewtopic.php?t=1429
Ve finálovém hlasování jste rozdali celkem 94 hlasů, což je více než loni (62 hlasů), na druhou stranu existoval slibný potenciál prolomit stovku a více hlasů, jak byl můj odhad a přání. Z rozložení hlasů je patrné, že každá z finalistek si získala své sympatie, z určitého pohledu je rozdání hlasů vyrovnané. Vyrovnanost byla znát v průběhu celého hlasování, přesto jste některé z kuřaček posouvali víc dopředu, s mírným dramatem na prvních dvou místech v poločase. Nakonec je výsledek vcelku jednoznačný (není těsný) a proto můžeme vyhlásit Miss Kuřačku 2009.
---
Titul MISS KUŘAČKA roku 2009 získává Dáša 004 se 17 hlasy:
Miss 004 Dáša
Miss 004 Dáša 2.fotogalerie
Titul 1. Vicemiss Kuřačka roku 2009 bude zdobit Michaelu 001 díky zisku 15 hlasů:
Miss 001 Michaela
Titul 2. Vicemiss Kuřačka roku 2009 putuje ke Kristýně 005 a to díky vašim 11 hlasům:
Miss 005 Kristýna
---
O čtvrté místo se dělí dvě finalistky Jana a Barbara se shodnými 9 hlasy:
Miss 002 Jana
Miss 009 Barbara
Na páté místo jste s 8 hlasy usadili Simonu:
Miss 003 Simona
Na šesté příčce se pak sešly se 7 hlasy hned tři kuřačky - Denisa, Karolina a Nicola:
Miss 006 Denisa
Miss 007 Karolína
Miss 012 Nicola
Výsledkovou listinu finálové desítky pak uzavírá Kristýna 022, které jste přiřkli ve vyrovnaném souboji 4 hlasy:
Miss 022 Kristýna
---
Ačkoli pořadí finalistek jste určili hlasováním a známe tak Miss i její dvě vicemiss, vítězkami soutěže jsou všechny kuřačky, které se prostřednictvím autorských fotografií zapojili do činnosti našich stránek. Tímto všem blahopřejeme!
Následně se spojíme nejdříve s prvními třemi, ohledně možnosti korunovace a předání cen (základní výhra je karton oblíbených cigaret a další doplňkové dárky). Pak se spojiíme i s dalšími finalistkami, i jich se případná výhra týká také - záleží na ochotě se s námi znovu setkat a nafotit a natočit foto a video vítězek. Z domluvy pak vyplývá i stanovení termínu 4. živého setkání příznivců (březen-duben 2010), kde by slavnostní ceremonie měla v optimálním případě proběhnout.
Děkujeme za účast i vám všem, kteří jste nominovali a i pak hlasovali. Těšíme se na to, že i rok 2010 bude plodný z hlediska oslovování krásných, půvabných a sympatických kuřaček. A že se v prosinci 2010 opět znovu sejdeme u vyhodnocení - v soutěži Miss Kuřačka 2010.
www.kuracky.cz - site administrator
- antaric
- administrátor
- Obrázky: 48205
- Pohlaví:
- Kouření: pravidelně
- Počet denně: 10
- Značky: Marlboro Gold
Re: 3.ročník MISS KUŘAČKA 2009 - Vyhlášení výsledků a vítěze
Dáša dobré mám radost a tímto Dáše gratuluji mám slabost pro tento tip žen
Kristýnka tu bych posunul trochu níže je to taková Barbie .......
Kristýnka tu bych posunul trochu níže je to taková Barbie .......
- honza
- velmi aktivní uživatel
- Obrázky: 20
- Pohlaví:
I já jsem velmi rád,že má favoritka zvítězila-gratuluju Dášo!A samozřejmě i všem zúčastněným blahopřeju a adminům děkuji...
- milovník kuřaček
- VIP+ uživatel
- Pohlaví:
Podle reakcí a radostí to skoro vypadá, jako kdyby každý hlasoval pro Dášu
Jak už zmínil muryru, jak Dáša, tak i Míša už reagovaly, s překvapením a potěšením z úspěchu, kterého díky vám dosáhly. Je předběžně slíbená účast, pokud se nic nezmění, budete se moci s nimi setkat i na osobním setkání našich stránek (už 4. srazu). Momentálně domlouváme termín, bude pravděpodobně kolem poloviny dubna, resp. po Velikonocích (sobota). Ještě upřesníme a zavčas termín zveřejníme, mezitím se můžete na sraz přihlašovat.
Jak už zmínil muryru, jak Dáša, tak i Míša už reagovaly, s překvapením a potěšením z úspěchu, kterého díky vám dosáhly. Je předběžně slíbená účast, pokud se nic nezmění, budete se moci s nimi setkat i na osobním setkání našich stránek (už 4. srazu). Momentálně domlouváme termín, bude pravděpodobně kolem poloviny dubna, resp. po Velikonocích (sobota). Ještě upřesníme a zavčas termín zveřejníme, mezitím se můžete na sraz přihlašovat.
- antaric
- administrátor
- Pohlaví:
No super to každopádně bylo!A jestli budu zase točit to záleží na antaricovi,ale klidně a rád!Nenapínám tě jen nerad slibuji něco co pak třeba nemohu splnit,takže sámo moc rád přijedu,ale uvidíme jak to vyjde...Ty stránky jsem ještě neprolez...Něják nestíhám,ale ono to vyjde Nějáká hezká mladá kuřačka,že ke mě patří to já vím a taky bych rád,aby ke mě nějáká patřila
- milovník kuřaček
- VIP+ uživatel
- Pohlaví:
- milovník kuřaček
- VIP+ uživatel
- Pohlaví:
milovník kuřaček píše:No super to každopádně bylo!A jestli budu zase točit to záleží na antaricovi,ale klidně a rád!
Já bych to i potřeboval, aby se někdo kamery ujal, přeci jen nemohu dělat všechno najednou, bude mě potřeba ve více rolích A pak bych potřeboval, aby se někdo ujal i focení mou zrcadlovkou, mohli jsme udělat i ještě lepší fotky.
- antaric
- administrátor
- Pohlaví:
Antaric:že by konkurence pro muryru Když budu moct být přítomný,tak ti velmi rád pomohu-vím že tě je potřeba víckrát
- milovník kuřaček
- VIP+ uživatel
- Pohlaví:
milovník kuřaček: Konkurence ani ne (tu by muryru vítal odjinud) , ale spíš, že bych rád, aby ten můj nový foťák se svýma možnostma byl využit, právě zvlášť, když je co fotit
- antaric
- administrátor
- Pohlaví:
Re: 3.ročník MISS KUŘAČKA 2009 - Vyhlášení výsledků a vítězek
antaric:no tak uvidíme co se s tím dá dělat-každopádně když můžu tak pomůžu
- milovník kuřaček
- VIP+ uživatel