• Stránka 1 z 1
Prokouřený hlas kuřaček
Když jsem dnes na zastávce zaslechl hlas kuřačky bavící se s přítelem, hned mi seplo, že tohle téma, anketa a diskuze tu chyběla. Ta kuřačka, samozřejmě s cigaretou v ruce a potahující, měla v okamžiku, kdy mluvila, tak krásně a nezaměnitelně prokouřený zhrublý hlas... Přitom ji mohlo být tak kolem dvaceti, asi tedy měla už dost prokouřeno...
Mně se to strašně moc líbí, rád poslouchám kuřačky a vnímám, snažím se zaslechnout, zda a jak je jejich hlas pozměněný kouřením. A čím víc je to poznat, tím víc se mi to líbí a přitahuje... Ten zvuk, ta jistota cigaret...
Líbí se vám to také, prokouřený hlas kuřaček? Máte rádi, když je hlas i nějak specificky zbarvený?
Myslíte, že hlas se opravdu kouřením mění? Nebo má vliv něco spíš jiného?
Jak myslíte, že se hlas mění rychle, po kolika cigaretách či letech kouření?
Nezapomeňte i hlasovat v anketě
Mně se to strašně moc líbí, rád poslouchám kuřačky a vnímám, snažím se zaslechnout, zda a jak je jejich hlas pozměněný kouřením. A čím víc je to poznat, tím víc se mi to líbí a přitahuje... Ten zvuk, ta jistota cigaret...
Líbí se vám to také, prokouřený hlas kuřaček? Máte rádi, když je hlas i nějak specificky zbarvený?
Myslíte, že hlas se opravdu kouřením mění? Nebo má vliv něco spíš jiného?
Jak myslíte, že se hlas mění rychle, po kolika cigaretách či letech kouření?
Nezapomeňte i hlasovat v anketě

www.kuracky.cz - site administrator
- antaric
- administrátor
- Obrázky: 48205
- Pohlaví:
- Kouření: pravidelně
- Počet denně: 10
- Značky: Marlboro Gold
Re: Prokouřený hlas kuřaček
Antaricu,pokud ji bylo dvacet,tak to nemuselo být ještě z cigaret...Dívkám se v tomto věku hlas mění ať jsou nebo nejsou kuřačky...Ale ikdyž třeba Tereza Voříšková
Jinak každopádně hlas kuřačky se mi velmi líbí je to většinou poznat kolem třicítky a ještě se mi velmi líbí smích kuřačky,protože ten je tak krásně specifický a nezaměnitelný s nekuřačkou,že ho prostě zbožňuji!!!Ale to ty už víš... 

- milovník kuřaček
- VIP+ uživatel
- Pohlaví:
Neříkám, že je to pro mě nějak zásadní věc, to určitě ne, ale u mladších kuřaček se mi prokouřený hlas
a smích líbí. Tereza Voříšková je dobrý příklad, i když ta to prý má od přírody, tak nevím.
Ale nakolik je hlas zabarvený podle kouření, težko říct - znám silné kuřačky s jemným něžným hlasem,
i majitelky "vychlastaného" "prohuleného" hlasu, které nekouří a ani nijak nad poměry nepijí, tak nevím.
Jinak jsou takové kuřačky, u kterých se mi to, co popisuje antaric, líbí, ale musí mít nějaký protiklad,
asi tu eleganci a půvabnou, nejlépe až něžnou vizáž. Když je ženská celá zhrublá, to se mi nelíbí.
a smích líbí. Tereza Voříšková je dobrý příklad, i když ta to prý má od přírody, tak nevím.
Ale nakolik je hlas zabarvený podle kouření, težko říct - znám silné kuřačky s jemným něžným hlasem,
i majitelky "vychlastaného" "prohuleného" hlasu, které nekouří a ani nijak nad poměry nepijí, tak nevím.
Jinak jsou takové kuřačky, u kterých se mi to, co popisuje antaric, líbí, ale musí mít nějaký protiklad,
asi tu eleganci a půvabnou, nejlépe až něžnou vizáž. Když je ženská celá zhrublá, to se mi nelíbí.
- muryru
- administrátor
- Obrázky: 50728
- Pohlaví:
muryru: TaK jsem to i za sebe myslel - prokouřený hlas jako součást určitého kontrastu s něčím něžným. Přičemž i vlastní kouření je samo o sobě tak trochu kontrastem.
- antaric
- administrátor
- Obrázky: 48205
- Pohlaví:
- Počet denně: 10
- Značky: Marlboro Gold
antaric: No jasně
Především musí být v mých očích přitažlivá jako žena sama o sobě, jinak neocením a nezajímá mě ani to, že kouří 

- muryru
- administrátor
- Obrázky: 50728
- Pohlaví:
Miluji, když na mě promluví hezká žena zakouřeným hlasem. Připadá mi to nesmírně sexy. Prostě to ke kuřačkám patří. Nejvíc mám rád, když si mladá kuřačka zapálí, dá si pár šluků a krásně se ji zastře hlas ......

- sadness
- nováček
- Pohlaví:
Já mám 23 let a už mám také dost prokouřený hlas protože jsem silná kuřačka 60 denně kouřím už 8 let
- Anna20
- aktivní uživatel
- Obrázky: 0
- Pohlaví:
- Počet denně: 60
- Značky: L&M Davidoff Lucky Strike
dost chraplavej hlas maj lidi co kouří už od dětství a někdy je to vcelku přitažlivej zvuk. lepší než uječenej nebo písklák..
:D

- Sisian
- aktivní uživatel
- Obrázky: 0
- Pohlaví:
- Počet denně: 40
- Značky: L&M, Camel, Viceroy
Ano, musím souhlasit, že zastřený hlas je přitažlivější, než úplně písklavý hlas.
- George
- uživatel
- Pohlaví:
- Kouření: příležitostně
- Počet denně: 0
- Značky: Camel, LM
• Stránka 1 z 1
Zpět na Otázky, ankety, hlasování a soutěže