• Stránka 1 z 1
Praha, pátek 18.2.2011 - kuřačka (Hanka)
Sympatickou blondýnku Hanku jsem zastihl v chladném pátečním podvečeru. Původně jsme se domlouvali na focení v příštích dnech, nakonec jsme pořídili zkušební fotoset (testuji náhradní fotoaparát). Rádi bychom s Hankou pořídili ještě jednu fotogalerii za ideálnějších podmínek.
- Hance bude na jaře 25 let, kouřit začala v 16 letech
- aktuálně kouří 8 cigaret (oblíbená značka Camel), bez cigarety vydrží asi 4 hodiny
- nejvíce si cigaretu vychutná v restauraci
- kouří ráda, cigarety ji zachutnaly ihned
- přesto spíše lituje, že se naučila kouřit, chtěla by v budoucnu přestat
- je středně závislá, umí se omezit
- kvůli kouření musí odcházet, doma i v práci
www.kuracky.cz - site administrator
- muryru
- administrátor
- Obrázky: 50728
- Pohlaví:
Re: Praha, pátek 18.2.2011 - kuřačka (Hanka)
Hanka je bezesporu krásná, jsem si jist, že za takovou bych se hned otočil a navíc s cigaretou - to bych zůstal otočený dlouho Patří do "zlatého fondu" blondýnek, které se mi líbí!
Z fotek mě zaujala asi nejvíc tato:
Z fotek mě zaujala asi nejvíc tato:
www.kuracky.cz - site administrator
- antaric
- administrátor
- Obrázky: 48205
- Pohlaví:
- Kouření: pravidelně
- Počet denně: 10
- Značky: Marlboro Gold
Nádhera, Hanka se mi moc líbí.
- renegade
- VIP uživatel
- Pohlaví:
Hanka je veľmi pekná žena,a navyše aj vkusne zladená.
- Dara
- VIP+ uživatel
- Obrázky: 110
- Pohlaví:
- Počet denně: 20
- Značky: Virginia Slims, Karelia Slims Classic
Hanka je moc hezká a cigareta ji sluší, je fakt velká sympaťanda. Jak bylo naspáno výše, určitě bych se za ní otočil, kdybych ji potkal... a krom cigarety se mi ještě moc líbí decentní make-up. Opravdu elegantní kuřačka.
- sejcek
- VIP uživatel
- Pohlaví:
..at koukám na fotky jak chci, nechápu /nádherná?krásná?..../ - sympatická může být, ale jinak je to na pohled "šedý" průměr /a to mám nejraději blondýnky/
- nob321ody
- VIP+ uživatel
- Obrázky: 177
- Pohlaví:
Jako první mě na Hance zaujal její outfit - krása! - ta sladěnost! - moc chválím! Vypíchl bych třeba to překrásné držení kabelky. Make up taky pěkný - naprosto se hodící k tak atraktivní mladé dámě. Typově mi Hanka zapadá do kategorie prodavaček v nějakém značkovém butiku (kde bych se mile rád nechal obsloužit takovouto krásnou dámou - navíc se znalostí toho, že je i kuřačkou)... Příjemně mě i překvapilo, že kouří "korkové" cigarety - za to má u mě body navíc.
Abych byl spravedlivý, mám i dvě drobná mínus: docela mě zklamaly Hančiny nehty - podle jejího outfitu to nevypadalo, že by si jen někam odběhla do obchodu či se vracela z brigády v zemědělském družstvu . U takové atraktivní mladé dámy bych jejich modeláž považoval skoro za nutnost. A konečně: méně mě zaujaly Hančiny z mého pohledu příliž "přetížené" náušnice.
Z fotografií mě zaujala fotografie, kde se Hanka "přehrabuje" v kabelce za pomoci ruky s cigaretou.
Abych byl spravedlivý, mám i dvě drobná mínus: docela mě zklamaly Hančiny nehty - podle jejího outfitu to nevypadalo, že by si jen někam odběhla do obchodu či se vracela z brigády v zemědělském družstvu . U takové atraktivní mladé dámy bych jejich modeláž považoval skoro za nutnost. A konečně: méně mě zaujaly Hančiny z mého pohledu příliž "přetížené" náušnice.
Z fotografií mě zaujala fotografie, kde se Hanka "přehrabuje" v kabelce za pomoci ruky s cigaretou.
Naposledy upravil Billda dne sobota 19. 2. 2011 20:02, celkově upraveno 1
GIRLS SMOKING IS COOL!!!
- Billda
- VIP+ uživatel
- Obrázky: 84
- Pohlaví:
- Kouření: příležitostně
- Počet denně: 0
- Značky: Marlboro 100´s Red
- Pavel
- VIP+ uživatel
- Obrázky: 0
- Pohlaví:
- Kouření: ne
Billda: Mne sa napríklad tie veľké naušnice páčia,mám pre také slabosť.
Pavel: Naprostý súhlas
Pavel: Naprostý súhlas
- Dara
- VIP+ uživatel
- Pohlaví:
U fotografování neříkáme zaběry , ale skvělá kompozice tedy uspořádání snímku
- honza
- velmi aktivní uživatel
- Obrázky: 20
- Pohlaví:
Dara: Mně se také líbí velké náušnice, ale pokud jsou jednoduché, "lehké" - nejlepším důkazem toho jsou velké jednoduché kruhové náušnice (nejlépe ve zlaté či stříbrné barvě).
GIRLS SMOKING IS COOL!!!
- Billda
- VIP+ uživatel
- Obrázky: 84
- Pohlaví:
- Kouření: příležitostně
- Značky: Marlboro 100´s Red
Hance to sluší a jediný co mě také mrzí jsou ty nehtíky-ty by mohly být hezčí a ještě k této dámě by se hodily a líbily by se mi podpatky...Ale jinak dobrý a hlasuji za 1 a budu velmi rád když se povede plánovaná druhá galerie...
- milovník kuřaček
- VIP+ uživatel
- Pohlaví:
Hanka je moc pekna a elegantni kuracka. Velmi se mi libi a davam jednicku s hvezdickou Doufam ze se podari nafotit s ni jeste nejakou fotoserii, to by bylo moc fajn.
- Rabbit
- VIP uživatel
- Pohlaví:
(Zcela výjimečně) musím souhlasit s nob321ody. Také se mi zdá, že vaše komentáře ji více než nadsazují. Nic proti. Ráda bych se k tomu vyjádřila, ale vím, co se sluší a patří, takže moje názory zůstanou stranou. Jinak sympatická samozřejmě být může a oblečení je také ok.
Ale ty vlasy, co se jich týče...No řekla bych, dle toho, co tak běžně pozoruji (nejen tady, ale i v každodenním životě), že pokud je žena ODPEROXIDOVANÁ na BÍLO, automaticky je hodnocena jako "nejúžasnější kost..." Ehm, no pardon, ale...
Ale ty vlasy, co se jich týče...No řekla bych, dle toho, co tak běžně pozoruji (nejen tady, ale i v každodenním životě), že pokud je žena ODPEROXIDOVANÁ na BÍLO, automaticky je hodnocena jako "nejúžasnější kost..." Ehm, no pardon, ale...
- Martina A
- VIP uživatel
- Obrázky: 3
- Pohlaví:
Jen pro případ, že by to někoho zajímalo, já hlasovala za "3".
Muryru: jinak, abych zase nebyla moc negativní, tak na to, že se jedná o zkušební snímky, některé jsou velmi zdařilé, zpracováním.
Muryru: jinak, abych zase nebyla moc negativní, tak na to, že se jedná o zkušební snímky, některé jsou velmi zdařilé, zpracováním.
- Martina A
- VIP uživatel
- Obrázky: 3
- Pohlaví:
Martina: Ja to za seba objasním Po zhrození z minulých dvoch adeptiek bola Hanka rozhodne krokom k dobru, dospelá, vkusne oblečená, vcelku sympatická..no tie vlasy,to je jej slabina aj podľa môjho názoru. No ale aj tak som hlasovala tak,ako som hlasovala
- Dara
- VIP+ uživatel
- Pohlaví:
Hanka je moc hezká kuřačka, moc se mi líbí, ale souhalsím s tím, že podpatky by ji sekli ještě víc, ale jinak super, já se do ní úplně zakoukal,je to kočka, hned bych sní šel na kafe!
- michal
- nováček
- Obrázky: 13
- Pohlaví:
świetnie !
- deadsoldier
- nováček
- Pohlaví:
Hanka je moc hezká, měl na to být rozhodně výš!
- michal
- nováček
- Obrázky: 13
- Pohlaví:
• Stránka 1 z 1