• Stránka 1 z 1
Praha, středa 18.5.2011 - kuřačky (Andrea,Vendula)
Putování s Andreou a Vendulou
Včerejší kuřácká krása byla ve znamení paní Věry, dnes přicházejí hned dvě slečny, blondýna Andrea a brunetka Vendula.
Se sympatickými a krásnými dívkami jsem se setkal v restauraci na rušné pražské ulici. Už tam začal náš dnešní fotoset vznikat - dívky si vychutnaly ještě jednu cigaretu, Vendula vyřídila důležitý telefonní hovor. Poté jsme
se přemístili do nedalekého parku, kde následoval fotoset z další cigaretou. Poté jsme pokračovali zase o nějaký (poměrně vzdálený) kus dál, kde jsem dívky nafotil jednotlivě a nakonec vznikly uvolněné společné fotky.
Obě slečny byly moc příjemné a milé, báječně se s nimi pracovalo, za což jim moc děkuji!!
Kuřačka Andrea
ANDREA
VENDULA
Společné fotky ANDREA a VENDULA
Včerejší kuřácká krása byla ve znamení paní Věry, dnes přicházejí hned dvě slečny, blondýna Andrea a brunetka Vendula.
Se sympatickými a krásnými dívkami jsem se setkal v restauraci na rušné pražské ulici. Už tam začal náš dnešní fotoset vznikat - dívky si vychutnaly ještě jednu cigaretu, Vendula vyřídila důležitý telefonní hovor. Poté jsme
se přemístili do nedalekého parku, kde následoval fotoset z další cigaretou. Poté jsme pokračovali zase o nějaký (poměrně vzdálený) kus dál, kde jsem dívky nafotil jednotlivě a nakonec vznikly uvolněné společné fotky.
Obě slečny byly moc příjemné a milé, báječně se s nimi pracovalo, za což jim moc děkuji!!
Kuřačka Andrea
- 22 letá Andrea začala pravidelně kouřit ve 14 letech
- Denně vykouří 3-6 cigaret, ve společnosti víc, nejvíc ji chutná v restauraci, u piva
- Obvyklá značka lehké modré LM, vydrží bez cigarety až 2 dny
- Cigarety ji chutnají, je vášnivá kuřačka
- Spíše lituje, že začala kouřit, v budoucnu chce přestat, zatím ji vyhovuje jak kouří teď
- Cigarety ji zachutnaly po pár dnech, je středně závislá - umí se omezit
- Kvůli kouření musí odcházet (doma, práce)
- Také 22 letá Vendula začala rovněž pravidelně kouřit ve čtrnácti
- Stejně jako Andrea uvedla 3-6 cigaret, ve společnosti víc, nejvíc ji chutná v restauraci, u piva (holky fakt neopisovaly )
- Obvyklá značka je LM, vydrží bez cigarety 2 dny
- Cigarety miluje, uvedla, že je ráda závislá, nelituje toho, že začala kouřit
- Vyhovují ji jak kouří teď, určitě nechce přestat
- Cigarety ji zachutnaly ihned, je ale jen mírně závislá-dokáže kouřit jen příležitostně
- Vícekrát se setkala, že je s cigaretou více přitažlivá, těší jí to, je ráda, že to může být pro muže sexy a ráda se na našich stránkách doví více
- musí kvůli kouření odcházet (doma,práce)
- muži kuřáci jí přitahují, sluší jim to, jsou sexy, u partnera to ale není důležité
ANDREA
VENDULA
Společné fotky ANDREA a VENDULA
www.kuracky.cz - site administrator
- muryru
- administrátor
- Obrázky: 50728
- Pohlaví:
Re: Praha, středa 18.5.2011 - kuřačky (Andrea,Vendula)
No tak muryru, včera ses mi zase silně trefil do vkusu. Nádherné slečny!!! Fakt třída. Na společných snímcích je znát, že jsou to sehrané kamarádky - hravé, uvolněné...
Zaslouženou jedničku s hvězdičkou ode mě dostává po zásluze Andrea: nejen, že se mi líbí to jméno (je takové moderní, sebevědomé), ale Andrea je prostě překrásná blondýnka, která naprosto přesně ví, co jí bude slušet, co se bude okolí líbit. Její outfit je fakt krása - kalhoty, pásek, náramek, včetně barevně krásně sladěných žabek!!! Skoro zbytečné je také zdůraznit, že se mi líbí její intenzivní potahování z cigarety (asi jí už lehká varianta cigaret nestačí uspokojit, ale na druhé straně se nechce zbavit své oblíbené a vystajlované varianty značky, a tak volí kompromis intenzivnějšího inhalování). Andrea pro mě rozhodně bude patřit mezi žhavé kandidátky na letošní MISS.
Velmi se mi líbí krásný Andrein profil s cigaretou:
A pak především tento snímeček (jen muryru škoda té useknuté Andreiny pravé nohy):
Andrea je na něm v překrásné frivolní frajerkovské lehce vyzývavé póze, což jenom podtrhuje její intenzivní potahování z cigarety. KRÁSA! (Jsem přesvědčený, že kdyby v té chvíli kolem Andrey procházel někdo ze seniorů, její postoj ve spojení s kouřením by ho zcela jistě vyprovokoval k nejedné moralistní poznámce se zdvihnutou holí... )
Zaslouženou jedničku s hvězdičkou ode mě dostává po zásluze Andrea: nejen, že se mi líbí to jméno (je takové moderní, sebevědomé), ale Andrea je prostě překrásná blondýnka, která naprosto přesně ví, co jí bude slušet, co se bude okolí líbit. Její outfit je fakt krása - kalhoty, pásek, náramek, včetně barevně krásně sladěných žabek!!! Skoro zbytečné je také zdůraznit, že se mi líbí její intenzivní potahování z cigarety (asi jí už lehká varianta cigaret nestačí uspokojit, ale na druhé straně se nechce zbavit své oblíbené a vystajlované varianty značky, a tak volí kompromis intenzivnějšího inhalování). Andrea pro mě rozhodně bude patřit mezi žhavé kandidátky na letošní MISS.
Velmi se mi líbí krásný Andrein profil s cigaretou:
A pak především tento snímeček (jen muryru škoda té useknuté Andreiny pravé nohy):
Andrea je na něm v překrásné frivolní frajerkovské lehce vyzývavé póze, což jenom podtrhuje její intenzivní potahování z cigarety. KRÁSA! (Jsem přesvědčený, že kdyby v té chvíli kolem Andrey procházel někdo ze seniorů, její postoj ve spojení s kouřením by ho zcela jistě vyprovokoval k nejedné moralistní poznámce se zdvihnutou holí... )
GIRLS SMOKING IS COOL!!!
- Billda
- VIP+ uživatel
- Obrázky: 84
- Pohlaví:
- Kouření: příležitostně
- Počet denně: 0
- Značky: Marlboro 100´s Red
- Pavel
- VIP+ uživatel
- Obrázky: 0
- Pohlaví:
- Kouření: ne
- filtro6969
- uživatel
- Pohlaví:
awesome post, very nicegirls. big thx!!!
- Plumpsi
- VIP uživatel
- Pohlaví:
I like the slightly lesbian flavor of the joint pictures. Awesome!
- darg
- aktivní uživatel
- Pohlaví:
Vendula is great! Thanks for this set!
- johngr70
- nováček
- Pohlaví:
Obe divky jsou velmi, velmi pekne, nevim kterou bych vyzdvihl vice. Obe maji perfektne zmaknuty outfit, hezky vyraz... a obe fotoserie jsou velmi vyvedene. Dekuji fotografum.
- Rabbit
- VIP uživatel
- Pohlaví:
Krásná slečny, krásné fotky, krásná práce, děkuji. Obě slečny jsou velmi pohledné, ale u mne o malinko vede Andrea - hezky oblečená, upravená, cigareta jí krásně padne. Zatím moje favoritka na MISS. Apropo - jsem sám, komu Vendula připomíná Ivu Fruhlingovou?
alda-123
- alda-123
- VIP uživatel
- Pohlaví:
Andrea mi po návratu z 2. konce republiky nádherně rozsvítila noc! Díky, pánové...
- Demian
- VIP uživatel
- Pohlaví:
No holkám to sluší oběma,ale přeci jen hlas musím dát jen jedný a to Andree-líbí se mi...Takže za 1...Vendula ale zase pěkně vyplnila dotazník...!Muryru fakt dobrá práce-pěkné fotky,vydařené detaily a super záběry.Jen tak dál hochu
- milovník kuřaček
- VIP+ uživatel
- Pohlaví:
Kuřačka Andrea je tak strašně roztomilá! A její identita je kuřačka. Vždy bude kuřačka a tuto identitu nosí dobře!
- Deepinhales
- nováček
- Pohlaví:
- Kouření: ne
• Stránka 1 z 1