• Stránka 1 z 1
Praha, pátek 2.9.2011 - kuřačka (Karin) +VIDEO
Kuřačky Karin a Michaelu jsme sice oslovili v jedné rušné pražské ulici, ale relativní dostatek volného času nám umožnil se přemístit pro účely focení do nedaleké přírodní lokality. Vznikla celá řada póz, téměř jako vždy nejlepší snímky vznikaly až ke konci. Každá z dívek za seanci vykouřila snad pět a víc cigaret a ani jedna se nepřekouřila.
Za výbornou spolupráci oběma děkujeme - bylo to především lidsky moc příjemné a těšíme se, že jsme se neviděli naposled. Dívky focení moc bavilo a byly z něho nadšené.
V tomto vláknu uvádíme Karin, v sousedním druhém pak Michaelu: viewtopic.php?t=2355
Každá z dívek má také krom společného i své samostatné video, stejně tak vznikly i společné snímky.
Kuřačka Karin:
výběr nejlepších 10 fotek - antaric
fotoset antaric - kompletní sada
Olympus E620 + Olympus Zuiko Digital ED 12-60 SWD
fotoset antaric - společné foto s Michaelou
Olympus E620 + Olympus Zuiko Digital ED 12-60 SWD
video antaric:
Líbí se vám tato kuřačka? Vyjádřete svůj názor i známkováním nahoře v hlasování!
Za výbornou spolupráci oběma děkujeme - bylo to především lidsky moc příjemné a těšíme se, že jsme se neviděli naposled. Dívky focení moc bavilo a byly z něho nadšené.
V tomto vláknu uvádíme Karin, v sousedním druhém pak Michaelu: viewtopic.php?t=2355
Každá z dívek má také krom společného i své samostatné video, stejně tak vznikly i společné snímky.
Kuřačka Karin:
- 20-letá studentka Karin kouří od svých 17.
- Kouřit se naučila při škole, zachutnalo ji po pár dnech a z dnešního pohledu spíš nelituje, že začla.
- Cigarety ji chutnají, je závislá, byť bez nich vydrží i týden.
- Denně vykouří kolem 10 cigaret, oblíbenou značkou jsou modrá LM.
- Množství by chtěla omezit, už i zkoušela úplně přestat.
- Na jednu stranu může kouřit takřka kdekoli, na druhou stranu jsou lidé, kteří to nemusí vědět.
- Cigareta ji nejvíc chutná u piva.
- Nebylo to poprvé, co zaslechla, že je s cigaretou přitažlivá, sexy.
- Muže kuřáky bere z praktického pohledu - v kouření ji neomezují.
výběr nejlepších 10 fotek - antaric
fotoset antaric - kompletní sada
fotoset antaric - společné foto s Michaelou
video antaric:
Odkaz ke stažení (VIP uživatelé) | Velikost | Délka | Formát | Rozlišení | Datový tok |
---|---|---|---|---|---|
video/110902karin.wmv | 58.8 MB | 4:06 | Windows Media Video 9 | 1024x576 | 2000 kbps, 30fps |
video/110902karmis.wmv | 40.9 MB | 2:51 | Windows Media Video 9 | 1024x576 | 2000 kbps, 30fps |
Líbí se vám tato kuřačka? Vyjádřete svůj názor i známkováním nahoře v hlasování!
www.kuracky.cz - site administrator
- antaric
- administrátor
- Obrázky: 48205
- Pohlaví:
- Kouření: pravidelně
- Počet denně: 10
- Značky: Marlboro Gold
Re: Praha, pátek 2.9.2011 - kuřačka (Karin) +VIDEO
Focení s Karin a Míšou jsem se účastnil i já - snad mi náleží i objev dívek, když jsem zdálky spatřil dvě už zdálky půvabné blondýnky na poměrně vzdáleném místě na protější straně ulice, kterak seděly v předzahrádce restaurace. Průběh velmi příjemné spolupráce už popsal antaric. Mé fotky tentokrát nemá smysl doplňovat hlavně z technických důvodů (nevyhovovalo mi světlo) , to nejlepší, co jsme nafotili, je zveřejněno.
www.kuracky.cz - site administrator
- muryru
- administrátor
- Obrázky: 50728
- Pohlaví:
- Pavel
- VIP+ uživatel
- Obrázky: 0
- Pohlaví:
- Kouření: ne
- Počet denně: 0
Velmi hezka divka, jasna 1, s chuti jsem si prohledl vsechny jeji fotky...
- Rabbit
- VIP uživatel
- Pohlaví:
Karin je pěkné,roztomilé a usměvavé blonďátko,hlasuji za 1:-)
- milovník kuřaček
- VIP+ uživatel
- Pohlaví:
- estocolmo
- uživatel
- Pohlaví:
Karinino (Karčino
) jméno jsem si trochu vygooglil a ejhle, dověděl jsem se tam jeho trefnou charakteristiku: "Může pocházet ze švédskeho Karin, což je podoba jména Kateřina, nebo z italského Carina s významem „pěkná, milá“." A to teda Karin na první pohled je! Prostě Kočka s velkým "K" a velká sympoška. Líbí se mi na ní hodně věcí: jméno i krásné vlasy (= připomíná mi mou oblíbenou Skandinávii), přirozená krása s minimálním užitím umělých zvýrazňovadel, odzbrojující úsměv, pohodový outfit, styl kouření (včetně mnou oblíbeného odklepávání popela odspodu nahoru - na fotce jsem si myslel, že je to jen hrané, ale po shlédnutí videa, kde je Karin s Míšou spolu, je vidět, že to k ní patří přirozeně, a to mě zvlášť u tak krásné slečny nesmírně nadchlo!), to, jak jí cigareta chutná... Že ode mě dostala jedničku, je snad zbytečné psát.
Moc se mně taky líbí její vtipné info uvedené do dotazníku, které antaric zformuloval takto: "Na jednu stranu může kouřit takřka kdekoli, na druhou stranu jsou lidé, kteří to nemusí vědět."
Jinak překrásné fotky i video - z těch póz si vybere nějakou "tu svou" snad každý... Mě třeba nadchly obě fotky profilu Karčiny tváře "bez i s" (cigarety/ou) zblízka, kde krásně vyniknou její blonďaté vlásky.
A muryru, máš mé sympatie za objev
!

Moc se mně taky líbí její vtipné info uvedené do dotazníku, které antaric zformuloval takto: "Na jednu stranu může kouřit takřka kdekoli, na druhou stranu jsou lidé, kteří to nemusí vědět."
Jinak překrásné fotky i video - z těch póz si vybere nějakou "tu svou" snad každý... Mě třeba nadchly obě fotky profilu Karčiny tváře "bez i s" (cigarety/ou) zblízka, kde krásně vyniknou její blonďaté vlásky.
A muryru, máš mé sympatie za objev

GIRLS SMOKING IS COOL!!!
- Billda
- VIP+ uživatel
- Obrázky: 84
- Pohlaví:
- Kouření: příležitostně
- Značky: Marlboro 100´s Red
Tak, MBL nasiel svoju tohtorocnu Miss
Krasna, mila, priodzena, blondata .. proste stelesnenie anjela
Rovnako ako Bilda, velmi ocenujem fotky z profilu, s cigaretou i bez na ciernom pozadi, je to velmi pekne ozvlastnenie, naviac sa mi strasne pacia fotky kde je zachyteny moment tesne pred inhalovanim dymu, ked je tento uz v ustach. A tie krasne nohy .. akurat mi chyba pohlad na zadok, kedze to je moj "turnon"

Tie fotky su nadherne sexi, tak ako holka na nich zachytena. Pre mna rozhodne najkrajsi objav tohoto leta
EDIT: Po zhliadnuti videa je to 1 s 10hviezdickami
) Krasny usmev, bezprostrednost, vyzarujuca pohoda, radost ... No proste "slint slint"
)

Tie fotky su nadherne sexi, tak ako holka na nich zachytena. Pre mna rozhodne najkrajsi objav tohoto leta

EDIT: Po zhliadnuti videa je to 1 s 10hviezdickami

- MBL
- VIP uživatel
- Pohlaví:
- Počet denně: 15
- Značky: Marlboro Red
I think we're seeing Miss 2011 here.
- darg
- aktivní uživatel
- Pohlaví:
MBL píše:Pre mna rozhodne najkrajsi objav tohoto leta
Naprostý souhlas! Naprostý súhlas! Absolute consensus! Pełna zgoda! Полностью согласен! Vollständige Zustimmung!
GIRLS SMOKING IS COOL!!!
- Billda
- VIP+ uživatel
- Pohlaví:
Všechno, co bylo napsané výše jen podepisuji, Karin je nádherná, cigareta k ní patří a úplně mě odzbrojila svým úsměvem a přirozeností. Výpadá super taková jaká je, kouří s naprostou lehkostí a vypadá na velkou sympatandu. Rozhodne o ni platí, že je s cigaretou nesmírně sexy a je to přesně holka, kterou kdybych potkal(bohužel jsem ji nepotkal:)), tak bych se za ní otočil. Líbi se mi jeji vlasy, oci, usměv prostě všechno i to, že kouří tak "nějak akorát" a jak už bylo uvedeno, sympatická je i odpověď do dotazníku. Prostě nádherná holka a ještě kuřačka:)
- sejcek
- VIP uživatel
- Pohlaví:
S Miškou jsme si focení moc užili
chvíle nervozity tam byly,míša se fotila jako první a já už pálila cigaretu a klepala se nervozitou,ale jak jsem Míšu viděla,že si to užívá,tak to přešlo a nakonec focení dopadlo skvěle a ze slíbených 20 minut se protáhlo asi na hodinu a půl
děkujeme za hezky fotky
a za sebe děkuji za hezký komentáře,moc mě potěšili
a speciálně Billdovi za vygooglování mého jména 

- kajush
- nováček
- Pohlaví:
Přeji ti, aby ses stala MISS KUŘAČKA, pak případné googlení tvého jména získá další rozměr

GIRLS SMOKING IS COOL!!!
- Billda
- VIP+ uživatel
- Pohlaví:
Sice som Ta negooglil, ale tiez prajem to iste co Billda
TOP 1 moze byt len jedna 

- MBL
- VIP uživatel
- Pohlaví:
- Počet denně: 15
- Značky: Marlboro Red
Prostě kusanec...
- VdGG
- uživatel
- Obrázky: 0
- Pohlaví:
excellent work here, too - like everytime
nice pics + vid. thanks 

- Plumpsi
- VIP uživatel
- Pohlaví:
I found this amazing photo shoot! This girl is just too good! smokes wonderfully! 

- willian666
- aktivní uživatel
- Pohlaví:
I really thank you guys administrators! In many girls here, this girl is really beautiful and wonderful! 

- willian666
- aktivní uživatel
- Pohlaví:
What a stunningly beautiful young smoker. Thanks so much for the amazing set of images, she is utter perfection!!!!
- grogor02
- uživatel
- Pohlaví:
• Stránka 1 z 1