• Stránka 1 z 1
Praha, pondělí 14.11.2011 - kuřačka (Alžběta) +VIDEO (II.)
Druhé focení s Alžbětou (první focení viz viewtopic.php?t=2441) proběhlo neplánovaně jeden pozdní pondělní večer, při návštěvě u Katmara ve firmě. U focení nebyl muryru (odešel dříve, musel), snímky jsou tedy tentokrát jen ode mě. S tím, že Katmar se zhostil role kameramana, ne však ale s mou kamerou, ale svou novou - mohl jsem se věnovat čistě jen focení. Kde jsem si vyhrál se světlem - místy bez blesku, ale většinou s bleskem - hra s různými odrazy o strop či stěny.
Výsledná nafocená fotogalerie by se mohla jmenovat "Baby on board", protože celé focení proběhlo a bylo stylizováno na stole Alžběta má pochopitelně jinou vizáž než při focení v baletním. Fotogalerie je rozdělena do tří částí, prostřední je pak víceméně bez cigarety, zato však okouzlující. Ve třetí rozjela naplno zbývající nádherné kuřácké fotky s pózami. Stejně jako v případě prvního focení, ani zde jsem nebyl schopen vybrat úzkou TOP galerii nejpovedenějších fotek - povedené jsou všechny.
Video, které natočil Katmar (a kterému tak patří za to díky) se ukázalo, že je lépe ho příliš nestříhat. Díky tomu má 23 minut. Ponechal jsem ho i se zvukem, Alžbětu tak i uslyšíte. Uslyšíte také i můj hlas i Katmarův. Získáte tak představu, jak takové focení probíhá, co všechno se při něm děje. Řada hlášek je tam i skvělých
Pokud chcete pro Alžbětu hlasovat-známkovat, učiňte tak v jejím prvním vláknu-focení:
viewtopic.php?t=2441
Tam je i přepis dotazníku. Komentovat tuto galerii můžete samozřejmě tady.
fotoset antaric - kompletní sada
Olympus E620 + Olympus Zuiko Digital ED 12-60 SWD + systémový blesk Metz 58 AF-2
video antaric:
Líbí se vám tato kuřačka? Vyjádřete svůj názor i známkováním v hlasování!
Výsledná nafocená fotogalerie by se mohla jmenovat "Baby on board", protože celé focení proběhlo a bylo stylizováno na stole Alžběta má pochopitelně jinou vizáž než při focení v baletním. Fotogalerie je rozdělena do tří částí, prostřední je pak víceméně bez cigarety, zato však okouzlující. Ve třetí rozjela naplno zbývající nádherné kuřácké fotky s pózami. Stejně jako v případě prvního focení, ani zde jsem nebyl schopen vybrat úzkou TOP galerii nejpovedenějších fotek - povedené jsou všechny.
Video, které natočil Katmar (a kterému tak patří za to díky) se ukázalo, že je lépe ho příliš nestříhat. Díky tomu má 23 minut. Ponechal jsem ho i se zvukem, Alžbětu tak i uslyšíte. Uslyšíte také i můj hlas i Katmarův. Získáte tak představu, jak takové focení probíhá, co všechno se při něm děje. Řada hlášek je tam i skvělých
Pokud chcete pro Alžbětu hlasovat-známkovat, učiňte tak v jejím prvním vláknu-focení:
viewtopic.php?t=2441
Tam je i přepis dotazníku. Komentovat tuto galerii můžete samozřejmě tady.
fotoset antaric - kompletní sada
Olympus E620 + Olympus Zuiko Digital ED 12-60 SWD + systémový blesk Metz 58 AF-2
video antaric:
Odkaz ke stažení (VIP) | Velikost | Délka | Formát | Rozlišení | Datový tok |
---|---|---|---|---|---|
video/111114alzbeta.wmv | 360.0 MB | 23:16 | Windows Media Video 9 | 1024x576 | 2000 kbps, 30fps, audio |
Líbí se vám tato kuřačka? Vyjádřete svůj názor i známkováním v hlasování!
www.kuracky.cz - site administrator
- antaric
- administrátor
- Obrázky: 48205
- Pohlaví:
- Kouření: pravidelně
- Počet denně: 10
- Značky: Marlboro Gold
Re: Praha, pondělí 14.11.2011 - kuřačka (Alžběta) +VIDEO (I
Tady se mi Alžběta skutečně líbí; její outfit perfektní, fotoset má šťávu, lehce erotický náboj... no prostě: je na co koukat. Bravurní výkon Alžběto i antarici a Katmare!
Naposledy upravil Billda dne čtvrtek 15. 12. 2011 18:13, celkově upraveno 1
GIRLS SMOKING IS COOL!!!
- Billda
- VIP+ uživatel
- Obrázky: 84
- Pohlaví:
- Kouření: příležitostně
- Počet denně: 0
- Značky: Marlboro 100´s Red
U Katmara ve firmě jsem ten večer byl taky, i tak jsem se neplánovaně zdržel. Pak se dozvím, že krátce po mém odchodu přišla Alžběta a hoši (antaric s Katmarem) tohle nafotili a natočili..... Nejde ani o focení, ale vidět na vlastní oči by byl pěkný zážitek. Neměl jsem odcházet
www.kuracky.cz - site administrator
- muryru
- administrátor
- Obrázky: 50728
- Pohlaví:
alzbeta is just unbeatable
- sf rlz
- uživatel
- Obrázky: 0
- Pohlaví: