• Stránka 1 z 2 • 1, 2
120mm cigarety
Ahoj,
zajimalo by mne jestli nekdo nevite, jestli se u nas prodavaji a kde, cigarety 120mm dlouhe?
Jeden cas se tu prodavaly cigarety MORE, ale ted uz jsem je nevidel.
Pak vim, ze treba v Nemecku se daji koupit cigarety EVE.
Me osobne ty dlouhe cigarety prijdou velce sexy.
Hezky den.
Martin
zajimalo by mne jestli nekdo nevite, jestli se u nas prodavaji a kde, cigarety 120mm dlouhe?
Jeden cas se tu prodavaly cigarety MORE, ale ted uz jsem je nevidel.
Pak vim, ze treba v Nemecku se daji koupit cigarety EVE.
Me osobne ty dlouhe cigarety prijdou velce sexy.
Hezky den.
Martin
- m222
- uživatel
- Obrázky: 8
- Pohlaví:
Re: 120mm cigarety
Jo to by mě taky zajímalo. Hned bych je koupil manželce...
- Katmar
- šedá eminence
- Obrázky: 519
- Pohlaví:
- Kouření: ne
- Počet denně: 0
Zatiaľ som sa u nás so 120 nestretla, a je mi to veľmi ľúto.
- Dara
- VIP+ uživatel
- Obrázky: 110
- Pohlaví:
- Kouření: pravidelně
- Počet denně: 20
- Značky: Virginia Slims, Karelia Slims Classic
To je škoda - moc se mi líbí. Já jsem jedny EVE kupoval v Drážďanech, když jsem tam byl.
Možná jsem měl vzít víc než jednu krabičku
Takhle snad jenom je objednat na internetu, jestli to jde.
Našel jsem video, kde je dáma kouří - http://www.youtube.com/watch?v=TwEk-Qt_U4w&feature=related
Hezký den všem.
Martin.
Možná jsem měl vzít víc než jednu krabičku

Takhle snad jenom je objednat na internetu, jestli to jde.
Našel jsem video, kde je dáma kouří - http://www.youtube.com/watch?v=TwEk-Qt_U4w&feature=related
Hezký den všem.
Martin.
- m222
- uživatel
- Obrázky: 8
- Pohlaví:
Tá žena vo videu je vyslovene čudná
Ale je škoda, že sa u nás 120tky nepredávajú, určite by som si ich kupovala.

- Dara
- VIP+ uživatel
- Pohlaví:
ja jsem kuřačka už 13 let,a nedokážu si bez cigarety představit život!!miluji kouření a zastávám názor,že žena či dívka musí,nebo by měla vyzkoušet cigaretu!!je s ní více sexy a elegantní!!!proto vas všechny dívky a ženy nabádám k tomu,aby jste to zkusili!!s cigaretou jsme všechny nádherné bohyně!!!!cigareta je nejkrásnějšín závislost co mám!!chlapy po dívkách a ženách většinou šílí blahem:-)!!já poprvé okusila cigaretu v 18ti letech,a do dnes se své závislosti nemohu zbavit:-)je mi 31 let a miluju kouření!!!kdyz jsem se oblékla do šatů,vzala jsi podvazky na sebe,vysoke podpadky,myslela jsem,jak jsem sexy...a kamarádka přišla za mnou že mi ještě něco chybí,abych byla dokonalá,zeptala jsem se co???vždyť vypadam nádherně!!!a ona na to:pojdď se mnou řekla rázně!šla jsem.vytáhla z kabelky cigarety.nevěřila jsem svým očím.Tereza kouří???!!!chtěla jsem odejít,ale zastavila mě!!!řekla mi:alespoň ochutnej!!natáhla jsem do sebe ten kouř,a musím říct že mi cigareta strašně zachutnala,i když někomu neudělá na poprvé dobře!!!pak už jsem si zapálila sama:)každá další mi chutnala čím dál víc!druhý den rano jsem si šla pro cigarety do trafiky,a vykouřila 2 krabyčky!!od toho dne,jsem se stala kuřačkou vášnivou:-)!po měsíci jsem chtěla přestat,ale zjistila jsem ,že bez cigarety nemůžu být!!!byla jsem závislá,ale jak jsem tak přemýšlela,tak i šTastná!!!přeci jen,cigareta je můj image:-)dnes jsem mojí kamarádce terezce vděčná,že mě naučila být dámou,elegantní a sexy dívkou a ženou:-)!!!jsme obě závislé a byz cigarety si nedokážem představit život,ale obě jsme šťastné a sexy!!!CIGARETY VŠEM NĚŽNÝM POHLAVÝM JEN DOPORUČUJI!!!TUTO ZÁVISLOST SI ZAMILUJETE:-))!!!! VAŠE VÁŠNIVÁ KUŘAČKA KRISTÝNA
- kristyna cizkova
- nováček
- Pohlaví:
a ješťe jedna věc dámy!!!žena bez cigarety není žena!!!!!!!!!!!!!s cigaretou jsme více ženami!!toť pouze můj názor!!!ale muži mají z většiny kuřačky raději!jdu si raději zapálit!!už mám absťák:-)))přeji vše nej všem kuřačkám,i těm budoucím!!!a doufám holky že dáte na moje slova a začnete:-)ať je nas tady více:)
- kristyna cizkova
- nováček
- Pohlaví:
toto vyborne,protoze je to vyborne pro me!!!cigarety mam proste rada!!!:-)a kdyz uz jsme u toho,tak kazda kuracka vi i to co koureni zpusobuje!!ale presto kourime a milujeme to!!!to jen pro ujasneni,a ted jdu na cigaretu:-) pa pa...
- kristyna cizkova
- nováček
- Pohlaví:
Čau Kristýno,tak nám doufám zachováš svou přízeň a někdy se třeba uvidíme i na srazu...

- milovník kuřaček
- VIP+ uživatel
- Pohlaví:
Vitaj Kristýna. Veľmi dobre chápem, o čom píšeš. Dúfam, že tu príspevky od Teba uvidím častejšie 

- Dara
- VIP+ uživatel
- Pohlaví:
kristyna cizkova píše:vytáhla z kabelky cigarety.nevěřila jsem svým očím.Tereza kouří???!!!
Ten moment překvapení na všech těch příbězích fakt miluju, ale zároveň si uvědomuju, že jsem se snad u nekuřáka ještě nesetkal s tím, že by někdy na překvapivé kouření toho druhého reagoval buď neutrálně nebo vůbec, jako by to byla naprosto normální věc, která nestojí za komentář (nebo kdy už, tak spíš naopak nenuceně naznačit, jak to dotyčné s cígem sekne - čímž přece ještě nikdo netvrdí, že je to nejzdravější činnost pod sluncem). Pokaždé zazní ona obligátní, moralistní a zpytavá - antaric by zde jistě použil své oblíbené rozhořčené adjektivum "pokrytecká" - otázka "TY KOUŘÍŠ?", která má v tom druhém probudit pocit zahanbení, omlouvání se, sebemrskačství, prohlašování něco o svém slabošství...bla bla bla. Málokdo má odvahu odpovědět: "KOUŘÍM! NO A CO?!" A val bulvy, dokonce 120mm cigarety! (to abych se neodchýlil od tématu tohoto vlákna

Jinak dívky, ženy kuřte, ale ne zas všechny, to by mně pak dost zevšednělo!!!!
GIRLS SMOKING IS COOL!!!
- Billda
- VIP+ uživatel
- Obrázky: 84
- Pohlaví:
- Kouření: příležitostně
- Značky: Marlboro 100´s Red
Billda píše:Pokaždé zazní ona obligátní, moralistní a zpytavá - antaric by zde jistě použil své oblíbené rozhořčené adjektivum "pokrytecká" - otázka "TY KOUŘÍŠ?", která má v tom druhém probudit pocit zahanbení, omlouvání se, sebemrskačství, prohlašování něco o svém slabošství...bla bla bla. Málokdo má odvahu odpovědět: "KOUŘÍM! NO A CO?!"
Na podivující se otázku "Ty kouříš?" doporučuji mít připravenou protiotázku "A vidíš snad něco jiného?"
V hlavě se mi v posledních dnech rodí myšlenka na budoucí kampaň, která bude mít heslo "Kouřit je NORMÁLNÍ." Logika a myšlenka je jasná - známý otřepaný slogan otočit, i slovosledem. A tím ho zcela otupit.
www.kuracky.cz - site administrator
- antaric
- administrátor
- Obrázky: 48205
- Pohlaví:
- Počet denně: 10
- Značky: Marlboro Gold
antaric píše: heslo "Kouřit je NORMÁLNÍ."
Nemůžu si pomoct, ale v tomto směru za sebe považuju zatím nepřekonané toto heslo: "JSEM SEBEVĚDOMÁ/Ý! KOUŘÍM CIGARETY!"
GIRLS SMOKING IS COOL!!!
- Billda
- VIP+ uživatel
- Pohlaví:
Billda: To sice ano, ale je potřeba uvažovat v kontextu příjemce takové kampaně, reklamy. Heslo musí být takové, aby u militantních nekuřáků vyvolalo bezmoc či přímo nasranost. Heslo "Kouřit je normální" bude protiútokem stejnou municí, z defenzívy do ofenzívy, s cílem zajistit rovnoprávnost, rovnocennost a vyrovnanost.
www.kuracky.cz - site administrator
- antaric
- administrátor
- Obrázky: 48205
- Pohlaví:
- Značky: Marlboro Gold
antaric: v pohodě, máš to asi dobře promyšlené. Z mé strany se ale v tomto směru žádné dravé konkurence bát nemusíš - "své" oblíbené heslo jsem tady zveřejnil prostě jen v kontextu toho, co jsem už tady kdysi prezentoval viewtopic.php?f=8&t=1840
GIRLS SMOKING IS COOL!!!
- Billda
- VIP+ uživatel
- Pohlaví:
Ahoj, zdravím Tě Kristýnko. Jsem nadšený z tvého článku o kladu kouření u dívek a žen. Máš úplně pravdu, ženy jsou s cigaretou moc sexy a více dámy. Sluší jim určitě více než mužům. Dívky by měli rozhodně kouřit, aspoň ty mladé, což myslím že je u nás vcelku časté. Mám kamarádku, která začala teď kouřit ve 25ti letech a je to moc fajn, rád se na ni dívám a je vidět, jak je nově díky cigaretám slastnější (šťastnější). Je více přitažlivá, sluší jí to. Nikdy nekouřila, ale líbilo se jí to a najednou si uvědomila, že o něco přichází. Měla jen strach z okolí a taky to zdraví. Cvičí (sportovní postava) a je vyrovnaná a tak obavy překonala a začala kouřit až v pozdějším věku. Zatím kouří cca půl roku asi 10 cigaret Marlboro gold, ale možná počet zvýší a občas zkusí červená Marlbora. Prý aby věděla, jak na ně bude reagovat, kdyby kvůli závislosti přešla na ty tvrdé. Moje přítelkyně nekouří (zapřísáhle)a je starší než ona kamarádka, tak mám obavu že už nikdy nezačne. No už jsem jí říkal, že kouření u žen mě vzrušuje, že jsou kuřačky sexy atd. Já sám kouřím jen s kamarády, když jsem na zábavě, což vlastně je málo kdy. Kuřák vlastně nejsem. Ale rád bych začal... Kolik cigaret kouříš ty a jakou variantu? Pocituješ po 13-ti letech nějaké zhoršení zdraví? Jakou značku máš ráda ty a kterou doporučuješ pro ženu pro začátek. Ještě mě zajímá, jesli bys dovolila kouřit svým dětem, dejme tomu dceři které je 15 let? To je taky celkem zajímavé tabu (kuřačky matka a dcera). To je také velmi sexy a vzrušující vidět spolu kouřit mladou dívku s matkou. Předem děkuji za odpovědi, pa Tom 30 let z Prahy. PS: s Tebou bych si hned rád zakouřil a zaučil se
)

- spiny
- nováček
- Pohlaví:
- Značky: Marlboro Flavor Mix, Marlboro Core Flavor, Lucky Strike blue, Davidoff Gold, Camel blue
spiny píše: jesli bys dovolila kouřit svým dětem, dejme tomu dceři které je 15 let? To je taky celkem zajímavé tabu (kuřačky matka a dcera). To je také velmi sexy a vzrušující vidět spolu kouřit mladou dívku s matkou.
Ta otázka je možná trochu špatně položená. Co si budeme povídat, je asi hodně naivní si myslet, že by jakákoliv patnáctiletá slečna přišla ke své matce a zeptala se, jestli může začít s kouřením...

Rodiče podle mě by už z principu nikdy neměli být těmi, kteří cigaretu svým dětem nabízejí. Pokud ji ale dokážou u svých potomků přinejmenším tolerovat - zvláště pokud jsou rodiče sami kuřáci, přijde mi to takové čestnější.
Pokud trochu zapátráš na těchto stránkách, zjistíš, že toto téma tady pro nás tabu rozhodně není. Myslím, že s tímto tématem tady máme i nějaké nafocené příklady z reálu. Za sebe říkám, že tuto kombinaci přímo miluju.

A co třeba vidět spolu kouřit mladou dívku s otcem? To je naprostá rarita a výjimka! To jsem myslím ještě nikdy neviděl... Pokud samozřejmě nepočítám takové situace v nějakých sociálně vyloučených komunitách, kde cigaretu a kouření nepovažuju vůbec za něco sexy a atraktivního.
Naposledy upravil Billda dne neděle 30. 9. 2012 1:08, celkově upraveno 1
GIRLS SMOKING IS COOL!!!
- Billda
- VIP+ uživatel
- Pohlaví:
- MBL
- VIP uživatel
- Pohlaví:
- Počet denně: 15
- Značky: Marlboro Red
cigarety Eve by meli mit napriklad na Hatich, freeport ve znojme atd.
- jasmina
- nováček
- Pohlaví:
- Počet denně: 1
- Značky: slim agenda mentol
Krystína je opravdová , inteligentní dáma.
- MILOŠ
- nováček
- Pohlaví:
• Stránka 1 z 2 • 1, 2