• Stránka 1 z 1
Praha,pátek 25.5.2012 - kuřačka (Nicola) +VIDEO
V pátečním slunečném odpoledni jsem se vydal do pražského parku. Nicola s kamarádkou se slunily na zídce bývalého památníku s krásným výhledem na město, a kamarádka Nicolu fotografovala. To mě zaujalo a velmi netradičně jsem je oslovil do nejméně dvoumetrové výšky 
Kuřačkou z této dvojice byla jen Nicola, nabídka projektu ji zaujala a tak nejprve komunikovala zezhora a nakonec dívky slezly dolů
Dost zásadní problém byl s omezeným fotovybavením najít vhodné místo, slunce vlezlo prakticky všude. Kamarádka Nicoly měla s sebou také fotoaparát a rozhodli jsme se, že bude fotit také (zatím fotky v slíbeném termínu nedodala, pokud pošle, tak je přidám).
Vytvořeno je i video s rozhovorem s Nicolou.
fotoset muryru:
video muryru:
Líbí se vám tato kuřačka? Vyjádřete svůj názor i známkováním nahoře v hlasování!

Kuřačkou z této dvojice byla jen Nicola, nabídka projektu ji zaujala a tak nejprve komunikovala zezhora a nakonec dívky slezly dolů

Dost zásadní problém byl s omezeným fotovybavením najít vhodné místo, slunce vlezlo prakticky všude. Kamarádka Nicoly měla s sebou také fotoaparát a rozhodli jsme se, že bude fotit také (zatím fotky v slíbeném termínu nedodala, pokud pošle, tak je přidám).
- Nicola patří k nejmladším kuřačkám v našem projektu, i proto kouří terpve asi jeden rok.
- Denně vykouří 5 cigaret, obvykle značky Viceroy, Black Devil, nekouřit vydrží až 3 týdny.
- Naučila se kouřit s kamarády, s nimi jí také cigarety nejvíce chutnají, kouří ráda.
- První cigaretu obvykle kouří ráno před školou.
- Rozhodně lituje, že se naučila kouřit, připadá si mírně závislá, zachutnalo jí ihned.
- Určitě chce přestat a bude se o to snažit.
- Vícekrát se setkala s tím, že je s cigaretou pro kluky více přitažlivá.
- Jako partnera by chtěla spíše kuřáka.
- K současné značce jí přivedla zkušenost s několika značkami, prostě jí chutnají a víc to neřeší.
Vytvořeno je i video s rozhovorem s Nicolou.
fotoset muryru:
video muryru:
Odkaz ke stažení (pro VIP) | Velikost | Délka | Formát | Rozlišení | Datový tok |
---|---|---|---|---|---|
video/120525nicola.wmv | 66.0 MB | 3:32 | Windows Media Video 9 | 1024x576 | 2500 kbps, 30fps, audio |
Líbí se vám tato kuřačka? Vyjádřete svůj názor i známkováním nahoře v hlasování!
www.kuracky.cz - site administrator
- muryru
- administrátor
- Obrázky: 50728
- Pohlaví:
- Pavel
- VIP+ uživatel
- Obrázky: 0
- Pohlaví:
- Kouření: ne
- Počet denně: 0
Re: Praha,pátek 25.5.2012 - kuřačka (Nicola) + VIDEO
Milá holka s hezkým jménem; na určitých snímcích jako bych viděl v Nikole trochu podobu s o pár let mladší Ewou Farnou - bohužel naší "zapřísáhlou nekuřačkou". Tím spíš platí rovnice: Nikola + cígo = jasná 1*!
Moc se mi líbí tento tvůj nový styl "rychlovek", muryru!
Moc se mi líbí tento tvůj nový styl "rychlovek", muryru!
GIRLS SMOKING IS COOL!!!
- Billda
- VIP+ uživatel
- Obrázky: 84
- Pohlaví:
- Kouření: příležitostně
- Značky: Marlboro 100´s Red
Re: Praha,pátek 25.5.2012 - kuřačka (Nicola) +VIDEO
Nedá mi to, abych nepřidal přebal prvního cédéčka Ewy Farne, na kterém je Ewa Nikole dost podobná. Až na tu cigaretu, samozřejmě... 

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
GIRLS SMOKING IS COOL!!!
- Billda
- VIP+ uživatel
- Obrázky: 84
- Pohlaví:
- Kouření: příležitostně
- Značky: Marlboro 100´s Red
Billda: Výborný postřeh, taky mě jistá typová podobnost napadla. Snad to Nicolu potěší 

www.kuracky.cz - site administrator
- muryru
- administrátor
- Obrázky: 50728
- Pohlaví:
Esta garotinha tem um rostinho angelical! e ela ficou linda nessa sessão de fotos, fumando com todo o charme e beleza! 

- willian666
- aktivní uživatel
- Pohlaví:
This little girl has an angelic little face! and she was beautiful in this photo shoot, smoking with all the charm and beauty! 

- willian666
- aktivní uživatel
- Pohlaví:
Very sweet girl. Nicola should increase her smoking a bit to get more satisfaction.
Smoking is a human right!
- smokyb
- aktivní uživatel
- Pohlaví:
- Kouření: pravidelně
- Počet denně: 20
- Značky: Marlboro red
Obrovská láhev vody na smytí nikotinu! 

- Deepinhales
- nováček
- Obrázky: 0