• Stránka 1 z 1
Karolína - úterý 3.11.2015 - Brandýs n.Lab. (+ VIDEO)
Karolína byla oslovena pro náš projekt před kratším časem na pražském Černém Mostě a později se mi ozvala s přáním nafocení. Protože už probíhá ateliérová zimní sezona (výsledky už tří realizovaných fotosession s celkem šesti kuřačkami přineseme v brzké době), byla ji tato možnost nabídnuta, ale Karolína dala prozatím přednost focení venku (v budoucnu nevylučujeme další focení, s kamarádkami). Fotografování proběhlo v podzimním prostředí zámeckého parku v Brandýse nad Labem, krátce před setměním. Karolína vykouřila několik cigaret celkem v rychlém časovém sledu, kouřila i během videorozhovoru, v kterém mimochodem přiznala, že občas kouří během toho, když se doma líčí, anebo že by dokázala být ještě mnohem silnější kuřačkou než dosud je. I tak se Karolína přes své mládí představuje jako poctivá kuřačka, která si cigaretu dovede užít.
formát: Windows Media Video 9, HD 1280x720, 3500 kbps, 50fps, audio
- Studentka střední školy Karolína kouří asi 2 roky, naučila se kouřit venku s kamarády.
- Karolína kouří 10 cigaret denně, v případě akcí více (20 cigaret), nekouřit vydrží maximálně 1 den.
- Její oblíbená značka jsou žluté Camel, přivedla ji k nim vlastní zkušenost s několika značkami, za rozumnou cenu dobrá kvalita a není problém je vždy kdekoli koupit.
- Může kouřit takřka kdekoli, kouří doma ve svém pokoji, první cigaretu si dává doma, když ráno vstane.
- Nejvíc si cigaretu vychutná sama v klidu.
- K cigaretám má Karolína pozitivní vztah, kouří ráda, cigarety ji chutnají a považuje se za vášnivou kuřačku.
- Rozhodně nelituje, že začla kouřit, určitě nechce přestat, vyhovuje jí jak kouří teď, kouřila by i
více, ale omezují ji finance. - Cigarety ji zachutnaly po pár týdnech, považuje se za závislou,ale dokáže se omezit a kouřit jen příležitostně.
- Vícekrát se setkala, že je pro opačné pohlaví s cigaretou sexy a přitažlivá, těší ji to, a ráda se doví na toto téma více.
- Kluci kuřáci se jí líbí, přijde jí to sexy, jako partner jí vyhovuje pouze kuřák.
- Elektronickou cigaretu zkoušela, ale neoslovila ji.
fotoset muryru - základní prezentace | 15 fotek |
---|
Odemčení a zpřístupnění VIP obsahu - podpora projektu
set | vaše akce | video | foto | |
---|---|---|---|---|
Karolina | odemknout VIP obsah | a získáte přístup k | 16:28 min videa | 166 fotek - komplet |
video muryru - natočení, antaric - zpracování | VIP obsah |
---|
Odkaz ke stažení | Velikost | Délka | Popis videa | Náhled |
---|---|---|---|---|
151103karolina.wmv | 154.5 MB | 5:50 | Karolína - focení a natáčení v zámeckém parku | |
151103karolinaR.wmv | 282 MB | 10:38 | Karolína - rozhovor-interview s muryru |
fotoset muryru - kompletní sada 1/6 | VIP obsah | 39 fotek |
---|
fotoset muryru - kompletní sada 2/6 | VIP obsah | 36 fotek |
---|
fotoset muryru - kompletní sada 3/6 | VIP obsah | 18 fotek |
---|
fotoset muryru - základní prezentace 4/6 | VIP obsah | 17 fotek |
---|
fotoset muryru - kompletní sada 5/6 | VIP obsah | 14 fotek |
---|
fotoset muryru - kompletní sada 6/6 | VIP obsah | 42 fotek |
---|
www.kuracky.cz - site administrator
- muryru
- administrátor
- Obrázky: 50728
- Pohlaví:
Re: Karolína - úterý 3.11.2015 - Brandýs n.Lab. (+ VIDEO)
V rozhovoru přesně vystiženo - "poctivá kuřačka". Karolína je velmi milá, hezká, a přestože ne úplně můj typ, dávám jí jedničku hlavně za její velmi sympatický postoj ke kouření. Plusem je i výběr značky - nekouří lightky nebo klikací s příchutěmi, jako velká část dívek a je na ní vidět, že si cigaretu skutečně užívá a vychutnává. Děkuji za prezentaci.
- marqel
- uživatel
- Pohlaví:
- Kouření: pravidelně
- Počet denně: 10
- Značky: Marlboro red
Karolína moc pěkné děvče a s cigaretou jí to moc sluší. Co se mě moc líbí, že kouří jednak silné žluté Camelky, ale hlavně jak v rozhovoru říká, že kouří ráda, kouření ji baví a kdyby mohla, tak kouří jednu za druhou.
Velice musí být sexy, když si zapaluje při líčení ve svém pokojíku.
Muryru chci moc poděkovat na nafocení a natočení skvělé kuřačky a navíc v luxusním prostředí zámku Brandýse nad Labem.
Za mě dávám 1++ a určitě budu já osobě pro ni hlasovat.
Ať je víc je takový fajn mladých kuřaček.
Velice musí být sexy, když si zapaluje při líčení ve svém pokojíku.
Muryru chci moc poděkovat na nafocení a natočení skvělé kuřačky a navíc v luxusním prostředí zámku Brandýse nad Labem.
Za mě dávám 1++ a určitě budu já osobě pro ni hlasovat.
Ať je víc je takový fajn mladých kuřaček.
- David77
- VIP uživatel
- Obrázky: 5
- Pohlaví:
- Počet denně: 20
- Značky: Vinceroy červené, Malboro light
marqel píše:V rozhovoru přesně vystiženo - "poctivá kuřačka". Karolína je velmi milá, hezká, a přestože ne úplně můj typ, dávám jí jedničku hlavně za její velmi sympatický postoj ke kouření. Plusem je i výběr značky - nekouří lightky nebo klikací s příchutěmi, jako velká část dívek a je na ní vidět, že si cigaretu skutečně užívá a vychutnává. Děkuji za prezentaci.
Také se mi moc líbí, jak říká, že kouří žluté Camelky. Raději mám klasiku, než třeba Slimky či klikací s příchutěmi.
- David77
- VIP uživatel
- Obrázky: 5
- Pohlaví:
- Počet denně: 20
- Značky: Vinceroy červené, Malboro light
pekne fotecky:-)
- peterhh
- velmi aktivní uživatel
- Obrázky: 0
- Pohlaví:
- Počet denně: 0
Hezké! A tak pozitivní vztah ke kouření - kéž by bylo více zástup něžného pohlaví s tímto názorem! Pěkná prezentace. Díky!
- Rudik
- uživatel
- Pohlaví:
Nádherná kuřačka.
- Marty78
- uživatel
- Pohlaví:
- Kouření: příležitostně
- Počet denně: 0
Musím říct, že Karolína je pro mě prostě předobrazem ideální slečny kuřačky. Nejen, že je krásná, ale také supr sympatická. Její vztah k cigaretám je supr pozitivní. Prostě bez chyby. Takovou slečnu bych chtěl mít doma.
- godfather
- uživatel
- Pohlaví:
- Kouření: příležitostně
- Počet denně: 5
- Značky: Camel
godfather: Karolína je úžasná. A už je to přes sedm let od focení, takže nyní je kuřačkou již krásných devět let.
- trexton
- VIP uživatel
- Pohlaví:
• Stránka 1 z 1
Zpět na Prezentace kuřaček - účastnic projektu kuracky.cz