• Stránka 1 z 1
A něco pro přispěvatelky něžného pohlaví ...
V tomto hlasování viewtopic.php?t=443 jsem se ptal mužů, při čem se jim žena s cigaretou líbí nejvíc. A teď otázka pro Vás, ženy a dívky. Při jaké činnosti, nebo na jakém místě kouříte nejraději?
Kasoun
- Kasoun
- velmi aktivní uživatel
- Obrázky: 16
- Pohlaví:
Ačkoliv pravidelně kouřím již od základky, nepatřím mezi silné a náruživé kuřačky. Krabička mi vystačí na dva až třidny, což ale neplatí pro plesy, kde běžně vykouřím i třicítku. Nejsem na cigaretách příliš závislá, ale kouření mi přináší potěšení a radost a každou cigaretu si pořádně vychutnám.
Ráda si zapálím v parku, večer u televize nebo na babici / kamarádky jsou povětšinou silné kuřačky/. Můj největší relax je, když si napustím vanu s pěnou, pustím Mozarta a zapálím si vanilový doutník. To pak vydržím být takto naložená hodně dlouho a moc si odpočinu.
Ráda si zapálím v parku, večer u televize nebo na babici / kamarádky jsou povětšinou silné kuřačky/. Můj největší relax je, když si napustím vanu s pěnou, pustím Mozarta a zapálím si vanilový doutník. To pak vydržím být takto naložená hodně dlouho a moc si odpočinu.
- Milena
- nováček
- Pohlaví:
Já si úplně nejraději vychutnávám cigaretu ve vaně,když ležím ponořená v pěně a poslouchám prolínající se zvuky hořícího tabáku a praskjících bublin.....to je relax nejvyšší kvality.
Při telefonování si zapálím pokaždé,když vím,že hovor bude trvat déle než 2 minuty
a při líčení má kouření svůj význam...trénink mimických svalů a hlavně můžem vypilovat k dokonalosti svuj výraz-vypadat při kouření co nejvíc sexy
Samozřejmě káva a sklenička vína buď v poklidu domova,nebo ve společnosti to k sobě se zapálenou cigaretkou neodmyslitelně patří
Při telefonování si zapálím pokaždé,když vím,že hovor bude trvat déle než 2 minuty

Samozřejmě káva a sklenička vína buď v poklidu domova,nebo ve společnosti to k sobě se zapálenou cigaretkou neodmyslitelně patří

- ivi717
- uživatel
- Obrázky: 4
- Pohlaví:

A aspoň takhle mají šanci všechny nezadané,krásné,vášnivé,krásně vášnivě kouřící kuřačky,která touží poznat toho,který je náležitě ocení

Takže otevři oči a pozorně se rozhlížej kolem sebe

- ivi717
- uživatel
- Obrázky: 4
- Pohlaví:
Jelikož v práci už kouřit nemůžeme...(ale přidělili nám místnustku! to byste nevěřili jakou!:-)) tak to doháním doma.Na jakém místě nejraději? či při jaké činnosti?... u počítače, s kámoškama při kafíčku, při vínku...v létě pak nejradši na zahradě na lehátku ...hm, už se těšíííím!
- Evelika
- VIP+ uživatel
- Obrázky: 0
- Pohlaví:
Re: A něco pro přispěvatelky něžného pohlaví ...
Já nejraději kouřím při pití alkoholu s kámoškama
- Tereza02
- nováček
- Pohlaví:
- Kouření: pravidelně
- Počet denně: 40
• Stránka 1 z 1
Zpět na Otázky, ankety, hlasování a soutěže