• Stránka 1 z 1
Natálie - neděle 17.2.2013 - Praha (+VIDEO)
Kuřačka Natálie přišla na focení společně s Týnou, z mého pohledu patřila asi k nejvyšším, které jsem v projektu kdy fotil. Místy jsem si pro zlepšení úhlů záběrů musel pomoci mobilními schůdky a fotit z nich sám totiž nepatřím k nejvyšším.
Natálie byla také snad rekordmankou v rychlosti kouření, sice jsem to neměřil, ale každou cigaretu měla vykouřenou snad do dvou minut. Naštěstí se jen tak nepřekouřila, mohla navazovat plynule jednou za druhou.
Make-up a styling byl opět v rukou naší Gábiny. Katmarovi patří díky za natočení a komplet zpracování videa. Rozhovor je společný pro Natálii a Týnu současně.
Natálka má jednu zvláštnost. Které jsem si všimnul až při zpracování, při zoomu a kontrole ostrosti. Pravé oko má dvoubarevné. Osobně jsem se s tím setkal podruhé v životě...
Kuřačka Natálie:
výběr nejlepších fotek - antaric
formát: WMV, 1024x576, 1500 kbps, 25fps, audio
fotoset antaric - kompletní sada
fotoset antaric - záběry z líčení (pouze VIP uživatelé)
fullframe DSLR Nikon D600 + AF-S Nikkor 24-85mm f/3.5-4.5 G VR + 2x zábleskové generátory Compactron + stříbrno-zlatý odrazný deštník + stojany Manfrotto
Líbí se vám tato kuřačka? Vyjádřete svůj názor i známkováním nahoře v hlasování!
Natálie byla také snad rekordmankou v rychlosti kouření, sice jsem to neměřil, ale každou cigaretu měla vykouřenou snad do dvou minut. Naštěstí se jen tak nepřekouřila, mohla navazovat plynule jednou za druhou.
Make-up a styling byl opět v rukou naší Gábiny. Katmarovi patří díky za natočení a komplet zpracování videa. Rozhovor je společný pro Natálii a Týnu současně.
Natálka má jednu zvláštnost. Které jsem si všimnul až při zpracování, při zoomu a kontrole ostrosti. Pravé oko má dvoubarevné. Osobně jsem se s tím setkal podruhé v životě...
Kuřačka Natálie:
- Natálie kouří čtvrtým rokem, začátky má spojené s přáteli, navykla si po pár dnech.
- Stejně tak ji dodnes cigareta chutná v jejich společnosti, případně v kombinaci s alkoholem.
- Že se naučila kouřit, spíš lituje, někdy by ráda přestala, ne však v současné době.
- Středně závislá - nekouřit dle svých slov vydrží 1-2 dny.
- Běžně však dává 10-15 cigaret denně, ráda by však spotřebu omezila.
- Přednost dává zlatým Marlborům, na základě vlastní zkušenosti s více značkami, více neřeší.
- Se svým kouřením se spíše skrývá, musí odcházet, i tak však by doma ve svém kouřit nechtěla.
- Na muže kuřáky nemá vyhraněný názor, ani ho nepožaduje v případě partnera.
- Nejvíc ji cigareta chutná obecně po jídle.
výběr nejlepších fotek - antaric
Odemčení a zpřístupnění VIP obsahu - podpora projektu
set | vaše akce | video | foto | |
---|---|---|---|---|
Týna, Natálie | odemknout VIP obsah | a získáte přístup k | 39:39 minut videa | 791 fotek - komplet |
video katmar - natočení, zpracování | VIP obsah |
---|
Odkaz ke stažení | Velikost | Délka | Popis videa | Náhled |
---|---|---|---|---|
130217tyna.mp4 | 308.6 MB | 14:45 | focení a natáčení v ateliéru - Týna | |
130217natalie.mp4 | 256.3 MB | 12:17 | focení a natáčení v ateliéru - Natálie | |
130217tynanatalieR.mp4 | 267.2 MB | 12:37 | společný rozhovor v ateliéru - Natálie a Týna |
fotoset antaric - kompletní sada
fotoset antaric - záběry z líčení (pouze VIP uživatelé)
fullframe DSLR Nikon D600 + AF-S Nikkor 24-85mm f/3.5-4.5 G VR + 2x zábleskové generátory Compactron + stříbrno-zlatý odrazný deštník + stojany Manfrotto
Líbí se vám tato kuřačka? Vyjádřete svůj názor i známkováním nahoře v hlasování!
www.kuracky.cz - site administrator
- antaric
- administrátor
- Obrázky: 48205
- Pohlaví:
- Kouření: pravidelně
- Počet denně: 10
- Značky: Marlboro Gold
Re: Praha, neděle 17.2.2013 - kuřačka (Natálie) +VIDEO
Krásně propadlé tváře při inhale, plusové body za kuřáckou náruživost při focení. Líčení mě v tomto případě nechává neutrálním:)
- Demian
- VIP uživatel
- Pohlaví:
trošku jiný typ než mám rád, ale sexy je, to bezesporu
- Kazatel
- VIP uživatel
- Obrázky: 5
- Pohlaví:
- Kouření: ne
- Počet denně: 0
Absolutely a nice smoker....
Smoking is a human right!
- smokyb
- aktivní uživatel
- Pohlaví:
- Kouření: pravidelně
- Počet denně: 20
- Značky: Marlboro red
excellent set. the only way it could have been better would have been if she ditched the scarf
- iamjumbo
- velmi aktivní uživatel
- Pohlaví:
• Stránka 1 z 1