• Stránka 1 z 1

- muryru
- administrátor
- Obrázky: 50728
- Pohlaví:  
Petra je absolutně super!!!!Fakt úžasná, pro mě jednoznačně adeptka na miss 08. I podle fotek je velká sympaťanda a navíc celkem silná kuřačka,podle fotek tipuju, že během focení zvládla i několik cigaret..?Zajímalo by mě, jestli někdy na tohle fórum zavítá...Muryru dávam absolutorium za fotky:)

- sejcek
- VIP uživatel
- Pohlaví:  
Tato & karasek - vy jste se dobře shodli  )
)
Petra je úžasná, moc krásná, sladká. Občas to tvrdím u mnohých jiných, ale tady to platí naprosto a beze zbytku. Pro Petru bych měl extrémní slabost. Ve všem - v kouření, vzhledu, pózování, smyslnosti...
Petru už vidím na molu směrem k soutěži Miss Kuřačka 2008...
Ach, proč se my muži tak trápíme a nemůžeme takovou mít...
			 )
)
Petra je úžasná, moc krásná, sladká. Občas to tvrdím u mnohých jiných, ale tady to platí naprosto a beze zbytku. Pro Petru bych měl extrémní slabost. Ve všem - v kouření, vzhledu, pózování, smyslnosti...
Petru už vidím na molu směrem k soutěži Miss Kuřačka 2008...
Ach, proč se my muži tak trápíme a nemůžeme takovou mít...

www.kuracky.cz - site administrator
		- antaric
- administrátor
- Obrázky: 48205
- Pohlaví:  
- Kouření: pravidelně
- Počet denně: 10
- Značky: Marlboro Gold
Myslím, že tuto galerii bude velmi těžké v brzké době překonat....spolupráce s Petrou byla jedna z nejpříjemnějších vůbec,
je opravdu moc příjemná a velmi krásná...moc bych si přál s Petrou
ještě někdy něco nafotit..!

je opravdu moc příjemná a velmi krásná...moc bych si přál s Petrou
ještě někdy něco nafotit..!
- muryru
- administrátor
- Obrázky: 50728
- Pohlaví:  
Rovnako, aj odo mna absolutna pochvala, Petra splnila vsetky "atributy" ktore ma idealna kuracka mat. Krasna, jemna (doslova az anjelskymi crtmi obdarena) dievcina, s laskou k cigaretam ale aj nejakou pre mna neopisatelnou charizmou ... proste som kukol na fotky a povedal "VAU"  Mozno som odvazny, ale ja som si uz nasiel svoju miss kuracku 2008
 Mozno som odvazny, ale ja som si uz nasiel svoju miss kuracku 2008
este opat raz gratulujem k perfektnemu ulovku a klobuk dole

- MBL
- VIP uživatel
- Pohlaví:  
- Počet denně: 15
- Značky: Marlboro Red
MBL píše:Rovnako, aj odo mna absolutna pochvala, Petra splnila vsetky "atributy" ktore ma idealna kuracka mat. Krasna, jemna (doslova az anjelskymi crtmi obdarena) dievcina, s laskou k cigaretam ale aj nejakou pre mna neopisatelnou charizmou ... proste som kukol na fotky a povedal "VAU"Mozno som odvazny, ale ja som si uz nasiel svoju miss kuracku 2008
Naprostý souhlas, jsou to i mé pocity. Včetně "VAU" a podtržení tím, jak muryru píše, že to byla jedna z nepříjemnějších spoluprací vůbec. I když do soutěže Miss Kuřačka 2008 ještě chybí půl roku, tak pokud se do té doby něco nezmění a nepřebije, Petru ve svém nitru považuju za vítězku...
Když muryru Petru fotil, myslel na mě, že se mi asi líbit v tomto směru bude
 A nespletl se
 A nespletl se  
Uvidíme, jestli bude příležitost ještě Petru někdy fotografovat, případně natočit na kameru, záleží to jen na ní. Nicméně cítím, že by si to přálo hodně z nás...
www.kuracky.cz - site administrator
		- antaric
- administrátor
- Obrázky: 48205
- Pohlaví:  
- Počet denně: 10
- Značky: Marlboro Gold
Krásná, ale...
Jasně je to kráska na první pohled a na první signální. Obzvlášť druhá fotka z galerie je skoro Lady Vamp. Ale pokud jde o TOP 3, tak u mě vede stále Petra z galerie 26.5. (natáčení) pro svůj výraz a charisma, které z ní čiší, na dvojce mám Veroniku z 2. dubna, protože je živočišná. Petře se nedá asi nic vytknout, takže asi proto nemá u mě 100% :)

- Demian
- VIP uživatel
- Pohlaví:  
Krásné fotky s krásnou slečnou Petrou, pro mě již teď jednou z adeptek Miss Kuřačka 2008, která strčí do kapsy i všechny oceněné kuřačky roku 2007.   Některé fotky jsou nejspíš asi nejkrásnější, co kdy tady byly od muryru prezentovány!!!!  Samozřejmě podrtžená 1 !!!!

- stulik
- uživatel
- Pohlaví:  
- darkmountain
- uživatel
- Pohlaví:  
- vaclavsun@seznam.cz
- VIP+ uživatel
- Pohlaví:  
- Kouření: ne
- Počet denně: 0
			 • Stránka 1 z 1