Kuřačky.cz - svět kuřaček cigaret, přitažlivosti a půvabu

Zprávy a dotazy od administrátorů muryru a antaric, ke změnám a provozu stránek.
Informace pro uživatele, i pro nově registrující se, řešení problémů, tipy, rady, doporučení.

Re: Informace 2019-2021

Příspěvekod Katmar » pátek 7. 3. 2025 18:03

Ahojte přátelé elegantních kuřaček.
Ano zde na straně organizátorů se odehrálo mnoho přelomových věcí a žádná z nich nepřála rozvoji projektu.
Cením si toho, že Antaric stále udržuje stránky v provozu. Mrzí mě, že nemohu poskytovat projektu podporu a zázemí, tak jak bych si sám přál. Kromě zmíněných věcí o kterých psal Antaric - díky covidu jsme museli opustit prostor s ateliérem a barem a tudíž jsme přišli o příjemné zázemí. Nebyla to jediná věc o kterou jsme přišli. Mojí firmu několikrát vykradli a jednu z věcí co si zloději odnesli, byla velká profesionální videokamera. Výhodou kamery kromě kvality obrazu a zvuku byl profesionální a tudíž "důvěryhodný" vzhled. Pokud se náš team ve složení 2 x fotograf, 1 x kameraman a 1 x asistentka vypravil někam do města oslovovat kuřačky, působilo to důvěryhodně, což je vzhledem k citlivému tématu dost důležité.
Kromě tohoto "technického" výpadku u mě došlo i ke změnám v osobním životě - rozvodu. Vzhledem k tomu, že moje manželka byla onou "asistentkou" přišli jsme tudíž i o ženský prvek v teamu, který byl opět velmi důležitý pro důvěryhodnost a žena v teamu do značné míry rozptylovala obavy oslovených dívek z nějakých "postranních" úmyslů. A i když s mojí bývalou ženou vycházíme dobře, už zde není to pouto, které bylo pro takovýto "volnočasový" projekt důležité.
Samozřejmě důležitým členem teamu byl i Muryru, jehož úsilí a vytrvalá snaha oslovovat kuřačky přinášela také své ovoce ať už v podobě fotosetu na místě, případně proměny kontaktu v následné focení v ateliéru. I Muryru však nasměroval svůj osobní život jiným směrem a k jiným koníčkům.
Nicméně za sebe mohu říct, že ženy kuřačky stále považuji za elegantní a sexy a cítit vůni tabáků z jejich oblečení, vlasů, rtů a dechu za elektrizující sexy pocit. A že uvažuji v v budoucnu opět o znovurozvoj našeho projektu.
Mezitím sem se také stihnul znovu oženit a postupně buduji své nové a krásné manželství. Zde mohu říct, že moje nová žena je opět samozřejmě kuřačka. A třeba se jednou dožijeme nějakého fotosetu s ní. Zatím je spíše stydlivá, takže uvidíme jak se bude cítit. Je téměř naplněním mého snu o kuřačce, jak jsem jej kdysi popsal v jiném vláknu zde: viewtopic.php?f=8&t=600
Je drobná, štíhlá (váží 42 kilo) je to cizinka a pochází z velmi konzervativních poměrů a i když sama kouří, spíše se za to stydí a necítí se pohodlně, když jí při tom někdo vidí, natož fotí. Probíhá v ní takový nějaký vnitřní boj, kdy se jí sice na fotografiích ženy kuřačky líbí a považuje je za sexy, sama se však za sexy příliš nepovažuje. A i když jí nějakou fotku udělám, tak se jí líbí, ale stále nějaké její vnitřní přesvědčení a výchova ji namlouvá, že "každý" kdo kouří je špatný, že "každý" kdo se obléká hezky je automaticky děvka. A pokud spolu někam jdeme a je hezky oblečená, nemá z pohledů mužů (ale i žen) radost, ale spíše se stydí. Musím však říct, že se u ní postupně tento pohled mění. A registruji u ní postupnou změnu. Z ničeho nic stojí před zrcadlem a říká. "jsem docela hezká" Což je docela komické, protože postavu má nádhernou. Takže uvidíme časem k čemu se dopracujeme. Třeba zase budeme mít parťáka na znovurozjezd projektu do nových výšin.

Stálé také platí i to co psal Antaric a sice že hledáme - nabízíme spolupráci komukoli, kdo by měl o téma zájem a chtěl jakkoli pomoc rozvoji projektu. Žádným nápadům se meze nekladou.
Tak to je zatím za mě k projektu začátku roku 2025. Mějte se zatím hezky
Katmar
šedá eminence

Obrázky: 519
Pohlaví: Muž
Kouření: ne
Počet denně: 0

Příspěvekod George » pátek 7. 3. 2025 18:52

Zdravím. Děkuji za reakci i z "druhé strany". Ať vše v manželství klape
George
uživatel

Kouření: příležitostně
Počet denně: 0
Značky: Camel, LM

Příspěvekod bobo » sobota 15. 3. 2025 7:04

A jak se tak stane, že holka z "konzervativních" poměrů, začne kouřit, stydí se za to a ještě kouří tak hodně? :) Nemáš v tom prsty? :D
bobo
VIP uživatel

Obrázky: 78

Příspěvekod darg » pátek 4. 4. 2025 17:43

Would it be possible to start small again? A few girls, a few pictures. Just to "breathe life" into the project again.
darg
aktivní uživatel

Předchozí

Zpět na Informace pro uživatele a nově registrující se