• Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3

moc Ti diky potěšil jsi mě,jsem rád že se nám líbí ženy pěkné a upravené,starší ženy ví co chtějí a umí to prodat,takové mladé ročníky jsou plné železa nesmyslných tetování a když se na to podíváš tak to že kouří už to nespraví.Mě osobně takové ženy a dívky neberou.

- vaclavsun@seznam.cz
- VIP+ uživatel
- Pohlaví:  
- Kouření: ne
- Počet denně: 0
Ahoj! No, tak všechny "mladé ročníky" tak hrozné nejsou ne?  )) Taky nevím, kam to zařadit, tak napíšu sem svůj včerejší zážitek.
)) Taky nevím, kam to zařadit, tak napíšu sem svůj včerejší zážitek. 
Čekal jsem navečer na kamaráda na Vyšehradě. A protože bylo hezky a měl jsem ještě chvíli čas, posadil jsem se na takové ty kamenné lavičky před kongresovým centrem. A najednou přišla (podotýkám mladá!, tak 22 )) ) nádherná slečna, upravená, sladěné oblečení, nalakované nehty (i na nohou v sexy sandálkách, paráda
)) ) nádherná slečna, upravená, sladěné oblečení, nalakované nehty (i na nohou v sexy sandálkách, paráda  ), prostě "kočka", a posadila se na vedlejší lavičku. Nevím, asi se vám to taky stává, ale tady bylo úplně od pohledu jasné, že ta si prostě jde zakouřit. A taky jo, po minutě ladně sundala kabelku, vytáhla cigarety a zapálila si... no, měl jsem co dělat, aby nebylo tak strašně vidět, jak koukám. A zrovna jsem si vzpomněl na tebe, Muryru, že bys ji určitě oslovil. Jestli se někdy odhodlám sám, to fakt nevím... No, každopádně kouřila pomalu a svůdně, a já doufal, že to bude trvat hodně dlouho. Pak ještě chvíli poseděla, zvedla se, a ladně odešla, ale ten pocit z ní - krásné a téměř "ideální" kuřačky, ve mně zůstal do teď. Takže to nešlo nenapsat.
 ), prostě "kočka", a posadila se na vedlejší lavičku. Nevím, asi se vám to taky stává, ale tady bylo úplně od pohledu jasné, že ta si prostě jde zakouřit. A taky jo, po minutě ladně sundala kabelku, vytáhla cigarety a zapálila si... no, měl jsem co dělat, aby nebylo tak strašně vidět, jak koukám. A zrovna jsem si vzpomněl na tebe, Muryru, že bys ji určitě oslovil. Jestli se někdy odhodlám sám, to fakt nevím... No, každopádně kouřila pomalu a svůdně, a já doufal, že to bude trvat hodně dlouho. Pak ještě chvíli poseděla, zvedla se, a ladně odešla, ale ten pocit z ní - krásné a téměř "ideální" kuřačky, ve mně zůstal do teď. Takže to nešlo nenapsat. 

Čekal jsem navečer na kamaráda na Vyšehradě. A protože bylo hezky a měl jsem ještě chvíli čas, posadil jsem se na takové ty kamenné lavičky před kongresovým centrem. A najednou přišla (podotýkám mladá!, tak 22
 )) ) nádherná slečna, upravená, sladěné oblečení, nalakované nehty (i na nohou v sexy sandálkách, paráda
)) ) nádherná slečna, upravená, sladěné oblečení, nalakované nehty (i na nohou v sexy sandálkách, paráda  ), prostě "kočka", a posadila se na vedlejší lavičku. Nevím, asi se vám to taky stává, ale tady bylo úplně od pohledu jasné, že ta si prostě jde zakouřit. A taky jo, po minutě ladně sundala kabelku, vytáhla cigarety a zapálila si... no, měl jsem co dělat, aby nebylo tak strašně vidět, jak koukám. A zrovna jsem si vzpomněl na tebe, Muryru, že bys ji určitě oslovil. Jestli se někdy odhodlám sám, to fakt nevím... No, každopádně kouřila pomalu a svůdně, a já doufal, že to bude trvat hodně dlouho. Pak ještě chvíli poseděla, zvedla se, a ladně odešla, ale ten pocit z ní - krásné a téměř "ideální" kuřačky, ve mně zůstal do teď. Takže to nešlo nenapsat.
 ), prostě "kočka", a posadila se na vedlejší lavičku. Nevím, asi se vám to taky stává, ale tady bylo úplně od pohledu jasné, že ta si prostě jde zakouřit. A taky jo, po minutě ladně sundala kabelku, vytáhla cigarety a zapálila si... no, měl jsem co dělat, aby nebylo tak strašně vidět, jak koukám. A zrovna jsem si vzpomněl na tebe, Muryru, že bys ji určitě oslovil. Jestli se někdy odhodlám sám, to fakt nevím... No, každopádně kouřila pomalu a svůdně, a já doufal, že to bude trvat hodně dlouho. Pak ještě chvíli poseděla, zvedla se, a ladně odešla, ale ten pocit z ní - krásné a téměř "ideální" kuřačky, ve mně zůstal do teď. Takže to nešlo nenapsat. 
- rray30
- VIP uživatel
- Pohlaví:  
rray30:  nó, tak přesně v těch místech jsem já oslovil a nafotil svou úplně první (před focením neznámou) kuřačku.  Radši ani nebudu psát, jak je to dlouho...
Tvá kuřačka - Škoda že ji nemůžu vidět - posoudit, jestli bych ji oslovil )
)

Tvá kuřačka - Škoda že ji nemůžu vidět - posoudit, jestli bych ji oslovil
 )
)Naposledy upravil muryru dne čtvrtek 10. 9. 2009 21:03, celkově upraveno 2

- muryru
- administrátor
- Obrázky: 50728
- Pohlaví:  
rray30: To jsou přesně ty sladké chvíle, kterých se člověk nemůže nabažit  Tu a tam náhodou je toho člověk občas svědkem - a dojem - ten přetrvává rozhodně ještě nějakou chvíli
 Tu a tam náhodou je toho člověk občas svědkem - a dojem - ten přetrvává rozhodně ještě nějakou chvíli  
Jinak ideál kuřačky. Já doufám, že ideál nakonec bude moje budoucí partnerka, až to konečně přijde, ta pravá, v pravý čas Svoje sny asi těžko připodobním nějakou fotkou (ať už z cizích fotek nebo z autorských od muryru), ale pokud chcete, můžete hádat - co se mi líbí nejvíc a přitahuje, pro co mám slabost
 Svoje sny asi těžko připodobním nějakou fotkou (ať už z cizích fotek nebo z autorských od muryru), ale pokud chcete, můžete hádat - co se mi líbí nejvíc a přitahuje, pro co mám slabost  Muryru ať nereaguje, nepíše, protože to už tak trochu ví
 Muryru ať nereaguje, nepíše, protože to už tak trochu ví  Ostatní to zkuste - podle mých nejrůznějších reakcí na kuřačky
 Ostatní to zkuste - podle mých nejrůznějších reakcí na kuřačky 
			 Tu a tam náhodou je toho člověk občas svědkem - a dojem - ten přetrvává rozhodně ještě nějakou chvíli
Jinak ideál kuřačky. Já doufám, že ideál nakonec bude moje budoucí partnerka, až to konečně přijde, ta pravá, v pravý čas
 Svoje sny asi těžko připodobním nějakou fotkou (ať už z cizích fotek nebo z autorských od muryru), ale pokud chcete, můžete hádat - co se mi líbí nejvíc a přitahuje, pro co mám slabost
 Svoje sny asi těžko připodobním nějakou fotkou (ať už z cizích fotek nebo z autorských od muryru), ale pokud chcete, můžete hádat - co se mi líbí nejvíc a přitahuje, pro co mám slabost  Muryru ať nereaguje, nepíše, protože to už tak trochu ví
 Muryru ať nereaguje, nepíše, protože to už tak trochu ví  Ostatní to zkuste - podle mých nejrůznějších reakcí na kuřačky
 Ostatní to zkuste - podle mých nejrůznějších reakcí na kuřačky 
www.kuracky.cz - site administrator
		- antaric
- administrátor
- Obrázky: 48205
- Pohlaví:  
- Kouření: pravidelně
- Počet denně: 10
- Značky: Marlboro Gold
Ano, je to v podstatě tak  S tím, že ty mladší blondýnky (ale spíš blíž mému věku) mají ještě řadu atributů, pro které mám slabost
 S tím, že ty mladší blondýnky (ale spíš blíž mému věku) mají ještě řadu atributů, pro které mám slabost  Samozřejmě, že jsou to typy, které jaksi vystupují z řady, ale neznamená to, že by se mi nelíbily jiné (a předpokládám, že i životní partnerka může být také úplně jiná - jak to ostatně v životě i chodí).
 Samozřejmě, že jsou to typy, které jaksi vystupují z řady, ale neznamená to, že by se mi nelíbily jiné (a předpokládám, že i životní partnerka může být také úplně jiná - jak to ostatně v životě i chodí).
			 S tím, že ty mladší blondýnky (ale spíš blíž mému věku) mají ještě řadu atributů, pro které mám slabost
 S tím, že ty mladší blondýnky (ale spíš blíž mému věku) mají ještě řadu atributů, pro které mám slabost  Samozřejmě, že jsou to typy, které jaksi vystupují z řady, ale neznamená to, že by se mi nelíbily jiné (a předpokládám, že i životní partnerka může být také úplně jiná - jak to ostatně v životě i chodí).
 Samozřejmě, že jsou to typy, které jaksi vystupují z řady, ale neznamená to, že by se mi nelíbily jiné (a předpokládám, že i životní partnerka může být také úplně jiná - jak to ostatně v životě i chodí).www.kuracky.cz - site administrator
		- antaric
- administrátor
- Pohlaví:  
- JerryRose7
- aktivní uživatel
- Pohlaví:  
muryru:  Jasně, tohle místo k zastávce na cigaretu vyloženě vybízí. Škoda, že jsem neměl s sebou foťák, zkusil bych aspoň "náhodný" záběr... Zatím fakt nedovedu říct, jestli bych si troufnul neznámou dívku oslovit, aby mi zapózovala. V tomhle máš můj veliký obdiv, fakt jo.
 Jasně, tohle místo k zastávce na cigaretu vyloženě vybízí. Škoda, že jsem neměl s sebou foťák, zkusil bych aspoň "náhodný" záběr... Zatím fakt nedovedu říct, jestli bych si troufnul neznámou dívku oslovit, aby mi zapózovala. V tomhle máš můj veliký obdiv, fakt jo.
Pavel776: To minivideo je opravdu moc pěkné, díky, žes ho sem dal

Jasně, tohle místo k zastávce na cigaretu vyloženě vybízí. Škoda, že jsem neměl s sebou foťák, zkusil bych aspoň "náhodný" záběr... Zatím fakt nedovedu říct, jestli bych si troufnul neznámou dívku oslovit, aby mi zapózovala. V tomhle máš můj veliký obdiv, fakt jo.
Pavel776: To minivideo je opravdu moc pěkné, díky, žes ho sem dal

- rray30
- VIP uživatel
- Pohlaví:  
Když jste tady zmínili brýle - já nosím dioptrické brýle i když velmi zřídka....vzhledem k tomu,že nemám tolik dioptrií a nejsem na brýle zvyklá,používám je spíše jako modní doplněk,ale troufám si tvrdit,že brýle jsou na ženě velmi sexy a ve spojení s cigaretou je to ještě umocněné...

- pezatko
- uživatel
- Pohlaví:  
pezatko: Třeba kuřačka, které brýle velmi slušely (a shodla se na tom většina), byla Veronika z 30.6.2009 - viz:
viewtopic.php?t=1252
			viewtopic.php?t=1252
www.kuracky.cz - site administrator
		- antaric
- administrátor
- Pohlaví:  
Rad se zapojim do diskuze o idealni kuracku.Nasel bych jich spousty,ale abych to trosku zkonkretizoval,tak pro vasi predstavu ze vsech ulovku Antarica a Muryru zde na foru,tak pro me jednoznacne vede Alexandra ktera byla tusim ze "ulovena" 5.11.08.  ,clenove foru budou jiste vedet o koho se jedna.Diky obdrzeni V.I.P clenstvi jsem mohl shlednout i jeji video a musim rict,ze bych snad dal vse za to byt vic nez jen divak:-).Dalsi nadhernej priklad pro me je z You tube video "smoking Lucie",verim,ze vetsina  toto video videla a musim rict,ze Lucie je pro me asi TOP co jsem zatim videl.Timto si mohou vsichni asi nejspise vytvorit obrazek,koho preferuje Anaru:-))

- anaru
- VIP uživatel
- Obrázky: 1
- Pohlaví:  
než abych to popisoval, tak koukněte na tohle video:
http://www.youtube.com/watch?v=8aGaA1an ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=8aGaA1an ... re=related
- outofthebody
- uživatel
- Pohlaví:  
- milovník kuřaček
- VIP+ uživatel
- Pohlaví:  
- antaric
- administrátor
- Pohlaví:  
- milovník kuřaček
- VIP+ uživatel
- Pohlaví:  
Re: Ideální kuřačka
. .dlouho nikdo nepřiložil polínko. . .tak jedno z mé fantazie .. :dívka s cigaretou v puse , k níž se vzbudila v noci , ani neví proč. . .je hloupá , spoustu věcí nechápe, jen má chuť na cigaretu , jako už od dvanácti let. . .kouří a nan nic nemyslí , jen na ten dým ve svých plících , na ten pocit při vdechnutí , kouká se při tom do zrcadla a vidí jen svá ústa , jak v nich mizí další obláček a na nos , jak z něj vychází dva proužky .. zapomíná na okolí , připaluje si další cigaretu , aby vyzkoušela , jakou má chuť ta nová společně se zbytkem skoro dokouřené. . .kouká se na svoje zažloutlé prsty , očichává je  a olizuje. . 
. .ráno se vzbudí , s naprostým nedostatkem chuti šmátrá kolem sebe , až přece jen mezi práznými krabičkami najde jednu plnou , dá si do pusy hned dvě cigarety a zapálí je roztřesenýma rukama, ani je nevyndavá z pusy , jen potahuje a vdechuje kouř , nehledí na to, že je potřeba taky dýchat nebo vyfouknout, jen tahá. . .osvěží se natolik, že vyrazí na toaletu , kde si v sedě zapálí další nalezenou cigaretu. . .nikam nemusí , je blázen a doma zalezlá , nikomu nikde nechybí a proto žije jen pro kouření. .

. .ráno se vzbudí , s naprostým nedostatkem chuti šmátrá kolem sebe , až přece jen mezi práznými krabičkami najde jednu plnou , dá si do pusy hned dvě cigarety a zapálí je roztřesenýma rukama, ani je nevyndavá z pusy , jen potahuje a vdechuje kouř , nehledí na to, že je potřeba taky dýchat nebo vyfouknout, jen tahá. . .osvěží se natolik, že vyrazí na toaletu , kde si v sedě zapálí další nalezenou cigaretu. . .nikam nemusí , je blázen a doma zalezlá , nikomu nikde nechybí a proto žije jen pro kouření. .
- trojkur
- uživatel
- Pohlaví:  
↑ to zní jak téma na nějakou povídku ala Dostojevský.

- Komár
- uživatel
- Pohlaví:  
- Počet denně: 5
Jako kuřačka se mi vždycky líbila mamka.. Prostě to k ní sedlo a sedne a bez cigarety si jí nedovedu představit:D

- Aandys
- uživatel
- Pohlaví:  
- Počet denně: 0
			 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3

Zpět na Jaké ženy se nám s cigaretou líbí?