• Stránka 1 z 1
DEN S CIGARETOU - kdy v průběhu dne kouříte
Kolik cigaret denně vykouříte a popiště, v kolik hodin dáte, první , druhou cigaretu a další v průběhu pracovního dne a jak to máte o víkendu, zda je tam jiný režim.
- David77
- VIP uživatel
- Obrázky: 5
- Pohlaví:
- Kouření: pravidelně
- Počet denně: 20
- Značky: Vinceroy červené, Malboro light
Re: DEN S CIGARETOU - kdy v průběhu dne kouříte
Od doby, co jsem začal kouřit i elektronku, tak namísto dvou krabiček (i více) mi většinou stačí 30-35 cigaret denně. Hned po probuzení si zpravidla dávám dvě cigarety, po hygieně následuje další. Celkově po probuzení potřebuji dostatečně doplnit nikotin
. Pokud jsem v kanceláři, tak se snažím nekouřit další cigaretu za méně než hodinu, ale hodně potahuji z elektronky. A i jako zapřísáhlý kuřák kouřím výhradně elektronku také v autě. Když mě během dne nic neomezuje, tak si zapaluji zhruba po půlhodině, ale zejména doma se mi stává, že kouřím jednu za druhou. 

Naposledy upravil david.p dne středa 27. 7. 2022 17:57, celkově upraveno 2
- david.p
- uživatel
- Pohlaví:
- Počet denně: 40
- Značky: Camel
Já kouřím 60 denně první si dám hned po probuzení to si dám 3 po sobě potom po snídani si dám další 2 potom si dám jednu cestou do práce a další 2 po příchodu do práce potom kouřím v práci s koleginěmi každou půl hodinu 2 cigarety když mám polední přestávku tak si dám další 4 cigarety po pracovní době kouřím přibližně každých 30 minut 2 nebo 3 cigarety a večer před spaním si dám 4 cigaret
o výkendu kouřím také tak 2 až 3 cigatety za 30 minut někdy i více
o výkendu kouřím také tak 2 až 3 cigatety za 30 minut někdy i více
- Anna20
- aktivní uživatel
- Obrázky: 0
- Pohlaví:
- Počet denně: 60
- Značky: L&M Davidoff Lucky Strike
Ahoj
Denně vykouřím 40 cigaret první cigaretu kouřím chvíli po probuzení tak do 5 minut to si dám dvě cigarety
Potom snídám a potom se líčím a oblékám ještě si dám cigaretu než jedu do práce cestou si v autě vykouřím ještě dvě cigarety v práci kouřím s kolegyní s kanceláře Katharinou první cigaretu si dáme ještě než začneme pracovat pak spolu chodíme kouřit přibližně každou půl hodinu většinou jednu občas i dvě cigarety po sobě v práci každá vykouříme krabičku pak si ještě zapálím cestou z práce po práci kouřím zhruba každou půl hodinu o výkendu kouřím přibližně stejně
Denně vykouřím 40 cigaret první cigaretu kouřím chvíli po probuzení tak do 5 minut to si dám dvě cigarety
Potom snídám a potom se líčím a oblékám ještě si dám cigaretu než jedu do práce cestou si v autě vykouřím ještě dvě cigarety v práci kouřím s kolegyní s kanceláře Katharinou první cigaretu si dáme ještě než začneme pracovat pak spolu chodíme kouřit přibližně každou půl hodinu většinou jednu občas i dvě cigarety po sobě v práci každá vykouříme krabičku pak si ještě zapálím cestou z práce po práci kouřím zhruba každou půl hodinu o výkendu kouřím přibližně stejně
- Karolina95
- nováček
- Pohlaví:
- Značky: LM Camel
Ahoj, prvni cigaro si davam rano v kuchyni, druhy nez odejdu z bytu. Cestou do prace dam jedno nebo dve v aute. V praci chodim s kolegyni tak jednou za hodinu. Když to jde, chodíme i častěji. Dalsi pak zas v aute cestou domu. Doma pak kourim cca kazdou hodinu. Posledni cigo si davam po vecerni sprse. No a kdyz si jdeme s babama o vikend nekam sednout, beru si krabicku navic
- judy235
- nováček
- Pohlaví:
- Počet denně: 18
- Značky: L&M
Kouřím hned po vstávání, cestou na autobus a při každém přestupu, takže za první 2 hodiny dne kouřím tak 4-5. Kouřím každou hodinu v práci, většinou dvě cigarety. Cestou domů také cca 3-4 a doma každých 20 až 30 minut. Miluji to!
- Davidoff43
- nováček
- Pohlaví:
- Značky: Davidoff classic, Marlboro red
• Stránka 1 z 1
Zpět na Diskuze o kouření a cigaretách